2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şeytanda bir melek diye espri yapayımda iyice kzdırayım seni kaydirigubbakcemile5
şaka ir yanada kendine dikkat et buaralar hepimizde gerginlik var canım tatil sana iyi gelcek kesin git gez toz doalş alışverş yap

ya berrak sürekli yerdeyken ayaklarını bisiklet çevirir gibi pat pat yere vuruo,o kadar güçlü vuruoki,yapma hayır dedikçe gülüo dahada hızlı vuruo,yakında alt komşu şikayete gelir,zaten naneliyiz:umursamaz:

duygu iyi olmana sevindim.hepimiz ilgi bekliyoruzz ama kocalarımız bizim kadar ince düşünemiyor demekki.

esra eymende sürekli sol bacağını yere vuruyor.iyice izliyor vururuken bizim alt komşu falan yok allahtan:umursamaz:
birde ellerini karnına vuruyor tarzan gibi oluyor tamkaydirigubbakcemile3

ya ayaklarını acıtacak die korkuorum,yastık koyuyorum altına,çok akıllı ondan ses gelmio ya ittirio yine yere vuruo,bı yandanda bana bakıo

esra keremde elini sürekli karnına güm güm indiriyo aynı bende endişeleniyorum acıyo annem yapma dedikçe gülüp daha çok yapıyo sıpa :)))
aynılar demek
duygu yarın kuzenimde toplanıyoz üniversiteden arkadaşlar kuzenimin oğluşu sünnet olduda 5 aylık ardacık
önceden verilmiş bir söz olmasaydı görüşmek isterdim senle kısmet belki bi defakine

off ne zaman uğrasıp yemek yapsam eşimin ya ameliyatı uzuyo yada acil ameliyat çıkıyo valla yapmıycam bidaha yemek memek ((((((((((
burdada kimse yok çok sıkıldım çöok çok

canımm sen yoktun ki az önce
naber sizin evde haVALAR nasıl kerem çok mız mız bugün bi tavuk kanat patates havuç 2 dal fasülye bi kasık bezelye haşlayıp sügeçten geçirdim beeğenmedi benim çorbalarımı hiç içmiyoo napcam bilmioorum
berrak nasıl iştah sıkıntınız oldumu diş sırasında diş ten olduğunu umut ediyorum

walla kimi gün çok ii kimi gün mız mız ,ama mızmız günleri azzınlıkta
pek iştahsız sayılmaz berrak,yiyo şükür,arada benımde yaptığım şeylerı yemediği oluo,mesela geçen brokoli çorbası yaptım sebzeli azcık içti sewmedi,yine geçen yaptığım semizotunu yaladı yuttu mesela
sizin dişiniz çıktımıydı?

yok cnm çıkmadı daha
ben belkide hrşyn cvbnı dişte arıyorum
önceden iştahı güzeldi çünkü ne bileyim böle mızmız lığı çok yoktu

esra yasmin levy dinledin mi hiç ?
ben dün tesadüf keşfettim google a yaz ve dinle bence kendi
adio kerida şarkısı çok hoşuma gitti
götürüyo insanı olmak isteyeceği yerlere:))

ayy uyandı benımkı ağlıo ,dalıncaya kadar ağladı yıne,tek başıma olunca sabrım kalmıo bazen ya,offffffff

yok canım dinlemedim,bakarım ama
kerem uyuyomu

daha 2 posta çamaşır yıkanıp asılacak balkon yıkanacak,
çayımı gidip koyayım bari

Merhaba iyi akşamlar kızlar,
duygucum, herkes yaşıyor güzelim bu sorunları, diğer arkadaşlarında dediği gibi sen hep tek kaldın, eşinde sürekli işte.O yüzden çok bunaldın.Biraz olsun tatilde toparlarsın kendini.Biraz daha büyüseler, o zaman sende eşinle aranda bir problem olmadığını anlayacaksın aslında.Bence de nili düşün bebeğim.Önemli olan o.

Zeynepçim hoşgeldin, seninde kandilin mübarek olsun.özledim seni.

esracım güle güle giysin cadı elbiselerini.Üstünde paralansın inşallah:)))))

saolll meralcim:)))
duyguuuu gel bacım acık dertleşelimmkaydirigubbakcemile
benimde terapiye ihtiyacım warrr
türkmaxta selin karacehennem varya,onu izlıom sabahlarıkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…