2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off ne zaman uğrasıp yemek yapsam eşimin ya ameliyatı uzuyo yada acil ameliyat çıkıyo valla yapmıycam bidaha yemek memek ((((((((((
burdada kimse yok çok sıkıldım çöok çok
bizimde akşam 5 gibi ortaya çıkan fikir şu an muallakta yarın sabah kesinleşecekmiş!!size ii eğlenceler yarın,işallah görüşeceğiz:))eşin nerde,ne doktoru?

kocacım geldi kızlar iyi geceler size
esra berrağın cicilerini güle güle giysin cnm unutmuşum:))
duygu eşim numunede ortopedi doktoru
öpüyorum hepinizi
dualarınızda bizede yer verin
aminnnnn

iyi geceler

bu devam sütünün içine başka gıdalar koymak gerekiyormuCADIARZUhani sabahları içine peynir pekmez yumurta koyuyoruz diyorsunuzya

devam sütü mama gibimi sade olarak versekte olurmukafamçokkarıştıne sormak istediğimi tam anlatamadım ama anlayan arkadaşlar olursa beni bilgilendirsin

balım devam sütü mama oluo ona bişey konmuo,bizim içine karıştırdığımız kahvaltı mamaları o ayrı birşey

erkek annelerinin dikkatine
ne kadar doğru olduğunu bilememekle birlikte burda rastladım sadece bilginiz olsun die kopyalıorum,olabıldiğince erken bezden kurtulmak gerekıomuş

"Almanya'nın Kiel Üniversitesinde yapılan araştırmada, hazır bezlerin içlerinin, 'bez' olan bezlere göre 5 derece daha sıcak olduğu tespit edilmiş. Bu durumun, erkek çocukların ilerdeki fertility/sperm üretim yetilerini etkilemesinden endişe ediliyor.

Çünkü doğumdan, tuvalet eğitiminin başladığı zamana kadar, hazır bezlerle geçen 2 yıl aynı zamanda, erkek çocukların sperm üretimleri için yumurtalık bölgelerinin 'serin' tutulması gereken en önemli ilk 2 yıl."

herkese hayırlı kandiller...ben devam mamasının içine koyuyorum pekmez peynir falan olmaz mı??

duygucum boşanmak senin için çözüm olucak mı yazık güzelim nile onu düşün..sen çocukla yalnız başına bi hayatı omuzlayabilcekmisin nilin psikolojisi ne olacak yapmayın sakın...git eğlen dağıt kafanı gel.bende öleyim eşim çok geç gelio yalnız bu hayatı yaşamaktan sıkıldım...onunla vakit geçirmek istyrm...gelince zaten yoruluo ettiği iki kelime var naptın bugün kim vardı v.s.bende düşünyrm bazen ama onsuz yapamam...

esracım cicişlerinizi güle güle kullanın...kızlar bu gece bizim için 1 yılda neler olacağı yazılacak kendimiz sevdiklerimiz ve yavrularımız için en hayırlısı yazılsın bu gece inş..allah hepimizi korusun tüm kötülüklerden uzak güzellikler bizimle olsun....iii geceler

Gunaydin Kizlar
Guzel bir gun sizinle olsun.
Disi cikanlara hayirli olsun diyorum. Dun kandilmis hic farkinda degilim kimseyide aramadim :kedi:
Duygu cum zamanla hersey yoluna girer. Kizlarinda dedigi gibi iyi erkek yok
Dun ben idrar yolu enf baslangici oldugumu farkettim
aslinda yaklasik 1 haftadir vardi. suan daha da fazla durumda bugun dr gidecegim.
Wc ye korkudan gidemiyorum cok acili bir hastalik. BU arada Defne de cok huzursuzdu
acaba diyorum oda mi oldu. SInirlerim cok bozuk bezi filan kokuyordu kizimin. eger oda olduysa 15 gundur cekiyor kuzum ama benimki sadece ic gudusel bisey Babasina
dr gitmek zor geliyor bende arada 3-4 gun once goturelim dedim. yok nasil anlatacagiz derdimizi yok hangi hastaeye gidecegiz yani sacmalamanin dibine vuruyor esim.
Dedim sizin ajansiniz yokmu ara adama sor hangi hastane oldugunu oraya gidincede
korece ceviri yapsin dedim. yani adamlar ing bilmiyor diye hastaneye gitmicez mi?
suan cok kotu durumdayim sancim var. ACaba diyorum Defnede boylemi cekti ay bide
ben bagirmistim ona niye uyumuyorsun diye ah simdi kahroluyorum. Sancidan daha cok acitiyor canimi aklima geldikce
bide babamizin bu hareketleri. offf offf
simdi pendikte olsam 40 kere kizimida kendimide goturmustuk koca eline kalinca boyle cekiyorsun iste
birazdan kaldiracam onuda gidicez.
evli olmak zor evli kalmak daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…