2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın bayanlar,

zeynep seni görmek güzeldi gercekden iyi olduğunu bilmek sevindirdi.

berrak kızımızın cicileri hayırlı olsun,

başak mirayda püre şeklinde mama şeklinde yemiyor daha cok taneli yedirebiliyoruz, gecen tavuklu şehriyeli corbayı robotladık imkanı yok yemiyor ama taneli verince güzel götürüyor istersen bide o şekilde dene şahsen bende yemek mama şekline gelince tadının değişdiğini düşünüyorum, kızımda anasına çekmiş :))

duygu sana ne diyceğimi bilemiyorum ama ani karar verme arkadaşlar çok haklı gez dolaş kafanı rahatlat kocişlerin hepsi aynı inan benimki akşam geliyor semra çok yorgunum diyip güm uyuyor ama ben işe geliyorum eve gidiyorum yemek yapıyorum evi toparlıyorum kızımla ilgileniyorum isyan edesim var ama yapacak pek bişey yok allah bizlere bu kabiliyetleri vermiş erkeklerde sadece çalışma göreviyle geciniyorlar işde oysa ben de kariyerde var çocukda onların yapdığı işin üstünede oturup bi kazak örerim :))) kafana takma inan hepimiz aynı durumdayız.

anacım maltepede buluşuyorsunuz ben izinde olduğumdan kaçırdım buluşmalarınızı benim neyim eksik,bend einsanım, bende anneyim.

filiz randevü aldınmı metin için

kıslaaarrrrr...
günaydın herkese, uzun bir aradan sonra evimden sesleniyorum delikafadulden
nasılsınız bakalım, umarım herkes iyidir.
biz gezdik, tozduk, geldik..1,5 aydı ama sanki yıl olmuş gibi..

ya kızlar ben nili uyutuorum yatağına koyuorum bu uykusunda turluo çat tahtaya ,kenar örtüsü?ne vuruo kendini,sıkıştırıo .. aaaaaaaaaaa die ağlıo hep uykusu kesilio kocaman yatağı var,napsam ben??

ayça hoşgeldin canım,oh ne güzel kafa dağıtmışsın ayrıca 1,5 ay hiç de aza diil:)

smriskçim haklısın valla ,biz bu donanımla gelioruz dünyaya ama işte bazen kafam kaldırmıo..sen de çok güzel anlatmışsın,du bakayım ben de kendime bi hayat kurayım gideyim arkadaşlarımı göreyim..işallah geldiğimde herşey daha ii olur:)

inanna sagol cnm..
ya bizimki de uykusunda çok turluyo. malesef düşen gurubuna da katıldı bu yüzden. neyseki
burda park yatağı var, aldım alt katına, fileleri iteleyip duruyo. en azından biyeri acımıyo..bir arkadaşımın dr u "eğer uykusunda çok hareket ediyosa; kafasını koydugunuz yerde ayakları, ayaklarını koydugunuz yerde kafası oluyosa demir eksikliği vardır demiş.." bizimki de aynen bu şekildeydi. kan tahlili yaptırdım demiri eksik çıktı..ferrum şurup kullanıyorum şimdi, pekmeze de başladım.

erkekler konusunda da ne desemki..aaamaaaaaannn böyle gelmiş böyle gider..hepsi aynı. takmamaya çalışın. beceriksiz, kabiliyetsizler işte, herşeye yetemiyolar, düşünemiyolar..kaydirigubbakcemile3

benimki uyandı..biraz bakabildim..huzursuzluktan bacak-kol hareketleri, aşırı hareketlilik olabilirmiş..demir eksikliğinin yanısıra biçok başka nedeni de olabilir diyo..araştırmak lazım..belki sadece basit bir huydur..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugun ben iyi diilim benim minişim bugun soğuk almış burnu akıp duruyo zaten uyku prıoblemimizde çok iyicene felaket durumda napsam napsam derken aklıma soğuk algınlığı şurubu geldi onu verdim inş. bi faydası olur!!!!

ben de azcık baktım ama bişi göremedim bi dahak, uykuya işallah:)
geçmiş olsun deniz.nilin de burnu dün akşamdan beri akmaya tekrar başladı bence de şurup ii olmuş??

inanna canım çok teşekkür ederim ya o iyi olsunda bana gelsin hastalığı felan kıyamıyorum ya canımdan can gidiyo!!!!

Günaydınlar herkese, saat 7,30 da kalktık, bu saate kadar ortalıkta dolaşıp durduk, egeyi uyuttum, çamaşırları astım, kahve yaptım, bir de sigara yaktım buraya oturdum en sonunda.

Nasılsınız, duygucum, sen kafanı dağıt bebeğim biraz.Hep eşe ve bebeğe bağımlı düşündüğünde kendini , iyice bunalıma girersin.Ben aynı durumu 2 yıl önce yaşadım.Boşanma derecesine geldik.O iş için dışrıdaydı sürekli, bana sen de git takıl arkadaşlarına . oturma evde diyordu ama ben inatlaşıyordum.Neyse o yaz aldım arabayı, kendi başıma antalyaya gittim, izmire gittim, 1 ay gibi bir süre gezdim.Geldiğimde oturup konuştuk.Aptalca şeyler yaptığımıza karar verdik.Devam ettik, arkasından da ege doğdu:))))))Şimdi hiç onu o kadar takmıyorum, semranın dediği gibi biz çalışıyoruz diyorlar, başka bir şey akıllarına gelmiyor.Biz çalışıyoruz, eve bakıyoruz, çocuklara bakıyoruz, canımız isterse el işi yapıp kazak bile öreriz üstlerine:))))Onları öyle kabul edeceğiz yapacak bişi yok.
Esracım senden alıntı yaptım, ama öncelikle duyguya yazdım:)))Bunu bilmiyordum, ama 2 yıl gibi bir süre bezde tutmayı düşünmüyorum zaten ben.Şimdiden bezini çıkartıp, arada çişe tutarak, yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum.zaten bezi sevmiyor, bu sabah otururken bezini tutmuş çıkartmaya çalışıyordu:))))

Bizim oğlanda yatırdığım yerden dönmüş oluyor ama uyurken değil, uyandıktan sonra oynarken yatağı turluyor.

Bu arada yeşim geçmiş olsun canım, inşallah hemen atlatırsın.Deniz sana da geçmiş olsun canım.İnşallah çabucak iyileşirsiniz.
Yeşim sana üzüldüm, hay allah nasıl yapacaksın canım 5 gün boyunca emzirmeden.Hiç olmazsa sütünü sağ ki kesilmesin güzelim.Sağdığın sütü dökeceksin nasıl olsa.Ama kesilmesini engeller.

kızlar herkes iyidir umarım.
geçmişe hiç bakamadım, acil sorum var.
dün bebeği olan bir arkadaşımıza gittik, içeri bi girdik bebek ciyak ciyak ağlıyor. ateşi 39 olmuş.... dr a götürmüşler viral enfeksiyon demiş ilaç vermiş falan.
haber vermediler çocuğun hasta olduğunu benim beratla geleceğimi bile bile..klava:
kalkıp gelmek istedim ama kalkamadım da.
şimdi aklım çıkıyor ya bulaştıysa diye.
bulaştıysa ne sürede hasta olur bilen var mı? ya da birşey var mı vücut direncini arttırmaya yönelik?
öff ya cahillik mi bu kötü niyet mi?

Hay allah, bir sağlık ocağına, ya da sürekli gittiğiniz dr.una bir telefon aç istersen canım.2-3 gün kuluçka dönemi olabilir ama bilemiyorum.Keşke hemen kalkıp çıksaydın.Ama olan olmuş, belki bir ilaç yada benzeri birşeyle kuluçka dönemindeyken tedavi edilebilirse hafif atlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…