2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah be güzelim işte diorum ki o zaman nie beraberlik??herkes aynıysa nie evli herkes??kafam karışıo???
teşeküür ederim paylaştığın için:))
ben de sana tuvalet eğitimiyle ilgili bi bilgimi paylaşmak istiorum:18 aydan önce yapılanlar bebeğin psikolojisini bozuomuş,ilerde arıza çıkabiilirmiş..tabi sen tecrübelisin yani tereciye tere satmak diil amaç ama her psikolog bunu söölüo..??

yeşim nie emziremio,be atlamışmıyım mesajı?

ben de 3 gün die biliorum ama kapmışsa kapmıştır zaten ,meralin fikrine katılıorum b, sağlık ocağını ara..umarım bişi yoktur..ay kaba bu insanlar yaklava:

duygu bence haklısın ama herkes bu şekilde düşünse evlilik diye bişey kalmaz, bukadar basitti ayrılığınız neden bi çocuk dünyaya getirdiniz bak sakın bana kızma bizlerinde ne olcağı belli değil ama ben çok üzülüyorum abimle yengem ayrıldı öncedende söylemişdim bir kızı var bir oğlu kızına birgün annem yemek ye dediğinde babaanne annem yanımda olsaydıda kuru ekmek yeseydim demiş bence bu şekilde yapıpda hem kendi hayatınızı hemde kızınızı kendinizden mahrum etmeyin .. altın kuru karnın tok keyfin yerinde hepimiz aynıyız valla sen benim yerimde olsan hemen boşanırdın yemein ederim çok iyidir şevkatli alçak gönüllü ama bi nasılsın bişey eksikmi gelirken alım faturaları ödedinmi ben uyuyorum aramızda bu ve bide anlarsın işde hayat bundan ibaretmi hayır bend ebu şekilde istemiyorum ama bakıyorum eşim beni seviyor bende onu seviyorum onu buşekilde kabullenmek onu kaybetmekden dahada iyi :)) duygu sakın beni yanlış anlama olurmu.opuyorumnanaktan

bi ablamın kocasını gördüm adam ablama yalvarıyor cocuğu uyut gel çay içelim müzik dinliyelim gel bide ablama sor :)) odda sessiz sakin bi koca ister :)) dünyanın düzeni bu

anlama tabiki canım:)ama bence sizin olayda başka eksikliklerde var çünkü ben de boşanmış karı kocanın çocuğuyum ama çok güzel oldu boşandıktan soona benim hayatım ..annem huzurlu ben mutlu:))

bi ablamın kocasını gördüm adam ablama yalvarıyor cocuğu uyut gel çay içelim müzik dinliyelim gel bide ablama sor :)) odda sessiz sakin bi koca ister :)) dünyanın düzeni bu

ii özet olmuş bu:lepi:
neyse ya iiyim ben şidik gidip gelmeyi bekliorum..zaten amacım benim de boşanmak olsa dediğiniz gibi çok kolay..ben seviorum kocamı o da beni ama o rutinin içine girmek ,bu boşluğumda üzüo beni..
boşverin zaten bugün benden konuşmak yok,sıkmayayım herkesiopuyorumnanaktan

günaydın kızlar

yeşim geçmiş olsun inşallah bebişinde öyle bir problem yoktur.

deniz senin bebişede geçmiş olsun.bu arada oğlunmu var kızınmı :1rolleyes:

ayçaaaa hoşgeldin

aklımda kalan bunlar tam açtım sayfayı eymenin uykusu geldi.

canım teşekkür ederim benim oğlum var. ocak2 de doğdu şimdi 7 aylık...

yeşim geçmiş olsun ewet sütünü sağki gitmesin geri benim oğlum 1 aydır felan emmio ama sütüm de gitmedi ama gider artık heralde çok denedim ama yok emmedi. neyseki 6 ay emdi ya oda yeter.

semra ne okuması metin le ilgileniyorum uyutmak mesele küçük beyi önceden tek basına uyurdu sonra gögsümde 5. ayda sallamaya basladım şimdi uyku saati geldiginde cıglık atıyo kollarımda sallıyorum bakalım neler görcez daha:bbo:
aaaaaaaaaaa duygu noldu size yaaaaaaaa eşinle umarım aranız düzelir:Saruboceq:
yesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ne zaman gittin kore yekötükedihüsogecmiş olsun
dün arkadasım geldi cok mutlu oldum kız kıza dısarı cıktık eve geldigimizde saat 2 olmustucok eglendik kendimi bekar gibi hissettim 4 saatte olsa:sm_cool:az önce gitti yapılcak bir dünya iş var hala metin i 7. ay kontrolune götürmedim:çok üzgünüm:

bugün bende sizin tariften yaptım unu kavurdum içine pekmez ve labne peyniri koydum sadece 3 kaşık yedi.neyse buda iyi birşey ya hiç yemeseydidün kendimize yaptığım taze fasulyeden yedi.bugün öğleyine pirinçli tavuk çorbası yaptım.kendi yemeğimizde hazır çayımıda aldım keyif yapayım dedim eymen 15 dakikalık uykusundan kalktı.

herkese günaydın yeşim deniz geçmiş olsun...inş hemencik iileşirsiniz

ayy elvin dün akşam bize bi mevlüd dinlettirmedi hoca çıkınca tvye başlıyo ağlamayazemuszemuskorktu kuzum

afferim metine evdesinya oda onun bereketlerinden faydalanıyor mirayda öyleydi ama gördü anyayı konyayı :))) ama gıcık yaaa eve gidiyorum ya beni görünce kıyamet koparıyor hemen emziriyorum beni kullanıyor resmen sonrada oynuna devame diyor ben umrunda değilim. bakan arakadaşımada gülücükler atıyor, arakadaşınla güzle vakit gecirmene sevindim senin için değişiklik olmuşdur. iş konusunda yorm akendini yavaş yavaş yaparsın. metin nasıl oldu öksürüğü devam ediyormu

çok eğlendim ve kendimi bekar gibi hissettimzemuszemuszemuszemus
saol canım:)
metin'i götür kontrole annesi:))
yeşim de 1 ay olcak nerdeyse gidelidelikafadulden

selamlar hiç keyfim yok az önce kontrolden geldik çağan bırakın kilo almayı birde kilo vermiş ama dr bişey i yok diyor ay kafaı yicem tamam çok hareketli emekliyor falanda yinede kilo vermesi gerekmez değilmi bapıcam hiç bilmiyorum gidim bir kahve içimde kendime gelim ay bide demezmi çağan oğlum sen yndın bu anneyle beklentileri çok fazla ay ne bekentim olucak benim sadece kilo alsın istiyorum

inaysa herşeyi normalse üzülme bence doktorun bile normal demiş kendini üzme kahveni iç keyfine bak allaha şükür sağlıklı oğlun kilosunuda alır ilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…