herkese günaydın yeşim deniz geçmiş olsun...inş hemencik iileşirsiniz
ayy elvin dün akşam bize bi mevlüd dinlettirmedi hoca çıkınca tvye başlıyo ağlamayazemuszemuskorktu kuzum
benim kizimda da demir eksikligi var ve uyurken ne sekil yatacagini sasiriyor. ben ferro sonol kullaniyorum ama hala devam ediyor acaba kac gunde etkisini gosterir bide arada unutuyorum vermeyi ??benimki uyandı..biraz bakabildim..huzursuzluktan bacak-kol hareketleri, aşırı hareketlilik olabilirmiş..demir eksikliğinin yanısıra biçok başka nedeni de olabilir diyo..araştırmak lazım..belki sadece basit bir huydur..
idrar yolu enf. oldum sabah cok kivrandim acidan hastanede derdimizi de tam anlatamaik esimin ajansindan bir adam geldi koreceye cevirdi. 5 gun ilac kullanacam durum vahimah be güzelim işte diorum ki o zaman nie beraberlik??herkes aynıysa nie evli herkes??kafam karışıo???
teşeküür ederim paylaştığın için:))
ben de sana tuvalet eğitimiyle ilgili bi bilgimi paylaşmak istiorum:18 aydan önce yapılanlar bebeğin psikolojisini bozuomuş,ilerde arıza çıkabiilirmiş..tabi sen tecrübelisin yani tereciye tere satmak diil amaç ama her psikolog bunu söölüo..??
yeşim nie emziremio,be atlamışmıyım mesajı?
Demetcim viral enf usutmemi yani ben tam ilmiyorum. c votamini belki direnci arttirirkızlar herkes iyidir umarım.
geçmişe hiç bakamadım, acil sorum var.
dün bebeği olan bir arkadaşımıza gittik, içeri bi girdik bebek ciyak ciyak ağlıyor. ateşi 39 olmuş.... dr a götürmüşler viral enfeksiyon demiş ilaç vermiş falan.
haber vermediler çocuğun hasta olduğunu benim beratla geleceğimi bile bile..klava:
kalkıp gelmek istedim ama kalkamadım da.
şimdi aklım çıkıyor ya bulaştıysa diye.
bulaştıysa ne sürede hasta olur bilen var mı? ya da birşey var mı vücut direncini arttırmaya yönelik?
öff ya cahillik mi bu kötü niyet mi?
hic almadi mi 1 ay ?? ilac filan kullanmismiydin yoksa kendimi istemedi??yeşim geçmiş olsun ewet sütünü sağki gitmesin geri benim oğlum 1 aydır felan emmio ama sütüm de gitmedi ama gider artık heralde çok denedim ama yok emmedi. neyseki 6 ay emdi ya oda yeter.
GEcen ayin 20 sinde buradaydim alismaya calisiyom Filizcim. Ah vatanim da ne yapacan istesemra ne okuması metin le ilgileniyorum uyutmak mesele küçük beyi önceden tek basına uyurdu sonra gögsümde 5. ayda sallamaya basladım şimdi uyku saati geldiginde cıglık atıyo kollarımda sallıyorum bakalım neler görcez daha:bbo:
aaaaaaaaaaa duygu noldu size yaaaaaaaa eşinle umarım aranız düzelir:Saruboceq:
yesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ne zaman gittin kore yekötükedihüsogecmiş olsun
dün arkadasım geldi cok mutlu oldum kız kıza dısarı cıktık eve geldigimizde saat 2 olmustucok eglendik kendimi bekar gibi hissettim 4 saatte olsa:sm_cool:az önce gitti yapılcak bir dünya iş var hala metin i 7. ay kontrolune götürmedim:çok üzgünüm:
Sagol canim. Benimkide 2 ay kadar once ezan sesiyle aglardi. Bizim eve cami yakin biraz ezan Allahuekber diynce baslar aralarda hoca bekliyor ya o da susardiherkese günaydın yeşim deniz geçmiş olsun...inş hemencik iileşirsiniz
ayy elvin dün akşam bize bi mevlüd dinlettirmedi hoca çıkınca tvye başlıyo ağlamayazemuszemuskorktu kuzum
selamlar hiç keyfim yok az önce kontrolden geldik çağan bırakın kilo almayı birde kilo vermiş ama dr bişey i yok diyor ay kafaı yicem tamam çok hareketli emekliyor falanda yinede kilo vermesi gerekmez değilmi bapıcam hiç bilmiyorum gidim bir kahve içimde kendime gelim ay bide demezmi çağan oğlum sen yndın bu anneyle beklentileri çok fazla ay ne bekentim olucak benim sadece kilo alsın istiyorum
inaysa herşeyi normalse üzülme bence doktorun bile normal demiş kendini üzme kahveni iç keyfine bak allaha şükür sağlıklı oğlun kilosunuda alır ilerde
incicim üzme kendini çok hareketli olduğu için aldığını veriyodur belkide..üzüldüm yaa o kadar uğraşıyosun ama ne yapacksın sağlıklı ya olsun..drlar hiçbi zaman bizi anlamıyolar beklentin olacak zaten neden olmucakmış hadi iç kahvenide kafan dağılsın biraz
ah dünürümmm,canım..sıkma kendini,sen kilo almıo die sağlıksız sanma damadımı..turp gibi o ..ya Allah korusun hasta olsa??!!maşallah kilosu da gayet ii bence ..tamam haklısın bi ayda hiç mi almaz die düşünüosun ama şu aralar hem yemek yememe hem de kalori harcama zamanları..bak az önce bi yazı okudum dio ki biz doktorlar olarak zayıf çocuk gibi kilolu çocuk da istemioruz .günümüz insanı obeziteyle uğraşırken anneler bebekleri kilolu olsun istio ama bebeklik döneminde gelişio bu bozukluklar..sen kiloyu kafandan çıkar..bak daha rahat olacak herşey:))
bugün bende sizin tariften yaptım unu kavurdum içine pekmez ve labne peyniri koydum sadece 3 kaşık yedi.neyse buda iyi birşey ya hiç yemeseydidün kendimize yaptığım taze fasulyeden yedi.bugün öğleyine pirinçli tavuk çorbası yaptım.kendi yemeğimizde hazır çayımıda aldım keyif yapayım dedim eymen 15 dakikalık uykusundan kalktı.
ben poma olarak medela aldım vede memnunum sanırım diğer pompalara göre ucuz hemde kullanışlı inş biraz zorlanıcaksın ama bir hafta bişey değil üzülme bence memeni alır yine.
ya aslında ne olurs aolsun pompa kullanmak çok güzel bişey olduğunda çıkart hazır sütün ver içsin işe başlamadan öncede sağıp dolaba koyuyordum biyere gittiğimdede çok iyi oluyordu.
ah be güzelim işte diorum ki o zaman nie beraberlik??herkes aynıysa nie evli herkes??kafam karışıo???
teşeküür ederim paylaştığın için:))
ben de sana tuvalet eğitimiyle ilgili bi bilgimi paylaşmak istiorum:18 aydan önce yapılanlar bebeğin psikolojisini bozuomuş,ilerde arıza çıkabiilirmiş..tabi sen tecrübelisin yani tereciye tere satmak diil amaç ama her psikolog bunu söölüo..??
yeşim nie emziremio,be atlamışmıyım mesajı?
acaba burda o modelden varmidir? elektrikli mi?
birde nsil disari cikinca veriyorsun termosa filanmi koyuyorsun?
bozulmuyormu?
bide buzluktami bekletiyon nasil oluyor ben hic sagip koymadim ?
acaba burda o modelden varmidir? elektrikli mi?
birde nsil disari cikinca veriyorsun termosa filanmi koyuyorsun?
bozulmuyormu?
bide buzluktami bekletiyon nasil oluyor ben hic sagip koymadim ?
selamlar hiç keyfim yok az önce kontrolden geldik çağan bırakın kilo almayı birde kilo vermiş ama dr bişey i yok diyor ay kafaı yicem tamam çok hareketli emekliyor falanda yinede kilo vermesi gerekmez değilmi bapıcam hiç bilmiyorum gidim bir kahve içimde kendime gelim ay bide demezmi çağan oğlum sen yndın bu anneyle beklentileri çok fazla ay ne bekentim olucak benim sadece kilo alsın istiyorum
inci umarım yemesi düzelir çağanın.seni çok iyi anlıyorum çünkü eymende iştahsız tek derdi meme.arkadaşlar söylemişya başka doktora götür diye bencede öyle yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?