2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
incicim üzme kendini çok hareketli olduğu için aldığını veriyodur belkide..üzüldüm yaa o kadar uğraşıyosun ama ne yapacksın sağlıklı ya olsun..drlar hiçbi zaman bizi anlamıyolar beklentin olacak zaten neden olmucakmış hadi iç kahvenide kafan dağılsın biraz

ah dünürümmm,canım..sıkma kendini,sen kilo almıo die sağlıksız sanma damadımı..turp gibi o ..ya Allah korusun hasta olsa??!!maşallah kilosu da gayet ii bence ..tamam haklısın bi ayda hiç mi almaz die düşünüosun ama şu aralar hem yemek yememe hem de kalori harcama zamanları..bak az önce bi yazı okudum dio ki biz doktorlar olarak zayıf çocuk gibi kilolu çocuk da istemioruz .günümüz insanı obeziteyle uğraşırken anneler bebekleri kilolu olsun istio ama bebeklik döneminde gelişio bu bozukluklar..sen kiloyu kafandan çıkar..bak daha rahat olacak herşey:))

benim kizimda da demir eksikligi var ve uyurken ne sekil yatacagini sasiriyor. ben ferro sonol kullaniyorum ama hala devam ediyor acaba kac gunde etkisini gosterir bide arada unutuyorum vermeyi ??
idrar yolu enf. oldum sabah cok kivrandim acidan hastanede derdimizi de tam anlatamaik esimin ajansindan bir adam geldi koreceye cevirdi. 5 gun ilac kullanacam durum vahim
wc ye zor cikiyorum

Demetcim viral enf usutmemi yani ben tam ilmiyorum. c votamini belki direnci arttirir
bide annesutu verebiliyormusun? Keske kalksaydin ama bazende kalkamiyor insan.
Cocuk hasta sizinkine bulasir diye ikaz etselerde daha guzel olurmus ama belki
sizi istemiyor gibi gorunmekten cekinmis olabilirler. yada birsey olmaz diye dusunmuslerdir.
tabiki kotu olmus canim ins bulasmaz Berat a. dr bir ara sor bence

yeşim geçmiş olsun ewet sütünü sağki gitmesin geri benim oğlum 1 aydır felan emmio ama sütüm de gitmedi ama gider artık heralde çok denedim ama yok emmedi. neyseki 6 ay emdi ya oda yeter.
hic almadi mi 1 ay ?? ilac filan kullanmismiydin yoksa kendimi istemedi??

GEcen ayin 20 sinde buradaydim alismaya calisiyom Filizcim. Ah vatanim da ne yapacan iste sagolasin. Benimkide uykusu gelince kikir guluyor cok ilginc ama gozlemlerin boyle belli bir sure sonrada huysuzlanip uyumaya calisiyor tabi bende salla allah salla anca uyutuyorum
herkese günaydın yeşim deniz geçmiş olsun...inş hemencik iileşirsiniz

ayy elvin dün akşam bize bi mevlüd dinlettirmedi hoca çıkınca tvye başlıyo ağlamayazemuszemuskorktu kuzum
Sagol canim. Benimkide 2 ay kadar once ezan sesiyle aglardi. Bizim eve cami yakin biraz ezan Allahuekber diynce baslar aralarda hoca bekliyor ya o da susardi
ay ne yapacagimi bilemiyordum hocayimi sustarayim :roflol: :roflol:

canim ya gercekten cok uzuluyorum Caganin durumuna . Dr dediklerinide cissiye alip canini sikma elbetteki kilo vermesi amorma yani her bebek hareketli 7. ayina gelmis
normal duran bir bebek sanmiyorum olsun. seninkinin istahi da yok. yani icine kurt dusurmek istemem ama bence tam donanimli bir hastanede kan idrar tailleri filan yaptir.
baska gizli kalmis bir sebep varmi diye?
yani baska bir dr git ve durumu anlat yani sorun kilo almamasi degil baska bir sebep mi var? icin rahat eder. yoksa tum bebekler dobis olucak diye birsey yok

inaysa herşeyi normalse üzülme bence doktorun bile normal demiş kendini üzme kahveni iç keyfine bak allaha şükür sağlıklı oğlun kilosunuda alır ilerde

teşekkür ederim arkadaşlarım innın kafama takmamaya çalışıyorum ama her yemek zamanı yemedikçe içim gidiyor ben aman aman çok kilo alsın zaten istemiyorum alması gerekn gıdayı alsın halsiz kalmasın diye uğraşıyorum yoksa her ay bir kilo almıcanı bende biliyorum sonuçta cahil bir anne değilim okadar araştırıyorum ama yinede her anne gibi çocuğunun düzgn beslenmesini ,istiyorum tabiki öncelikli olarak sağlıklı olması ama laması gereken kiloyuda alması gerekli vede bazen bu kilo kaybı önemsenmediğinde farklı hastalıklarda çıkabilyor mesela şubat annelerinde okumuştum kızı kilo almayıp kilo vermeye başlayınca rahatsızlığını anlamışlar yani bazende kafaya takmak gerekli diye düşünğyorum yanlışmı düşünüyorum acaba

ben poma olarak medela aldım vede memnunum sanırım diğer pompalara göre ucuz hemde kullanışlı inş biraz zorlanıcaksın ama bir hafta bişey değil üzülme bence memeni alır yine.
ya aslında ne olurs aolsun pompa kullanmak çok güzel bişey olduğunda çıkart hazır sütün ver içsin işe başlamadan öncede sağıp dolaba koyuyordum biyere gittiğimdede çok iyi oluyordu.

sabahlari ne yedireyim diye dusunuyorum hep.
bu tarifi deniyim yarin sagol Faziletcim

inaysa bencede haklısın inş bebişin alması gereken kiloyu alırda sende rahatlarsın bazen çok takmamak bazende çok boşvermemek lasım.

asli meyva yediriyormusun miray şeftaliyi çok seviyor kahvaltı etmediğinde şeftalide sıkıyoruz içine ozamand agüzel yiyiyor

acaba burda o modelden varmidir? elektrikli mi?
birde nsil disari cikinca veriyorsun termosa filanmi koyuyorsun?
bozulmuyormu?
bide buzluktami bekletiyon nasil oluyor ben hic sagip koymadim ?

demet inş hasta olmaz berat..incicim bende gayet doğru düşünüyosun...eğer böle kilo vermeye devam ederse yeşiminde dediği gibi başka bi dra götür cnm

pek takmıyorum onlar hayatım yaa,zorlamıyorum ki, sadece altını açık tutuyorum, belli saatlerde çişe tutuyorum, canı isterse yapıyor.özellikle sabahları kakasını yaparken farkettiğim anda götürüyorum, daha rahat yapıyor.
eğer dr. lara bakacak olursak annelerin insan üstü varlıklar olması gerekiyor, bağırmayacaksın, onun her tarafı dağıtmasına bişi demiyceksin hatta yardımcı olacaksın, ağlatmayacaksın,...... daha neler.Yapabildiğim kadar yapıyorum ama bazı düşünceler de bana ters geliyor , çişe tutmak psikolojisini nasıl bozuyor, neden bozuyor bunun açıklaması yok.Ne yaparsak bozulur, sadece tuttuk diye mi bozuluyor_?

Ufff ne çok yazmışım:))))Neyse sen anladın beni, tecrübe filan değil aslında sadece içimden geldiği gibi davranmak.
İncicim üzme kendini hayatım, gerekirse başka bir dr. a götür, ya da bir hastaneye falan git kontrollerini yaptır.usg çekilsin, falan.İllaki bişey olması gerekmiyor ama hiç olmazsa için rahat etsin.Yapısından kaynaklanıyor olabilir, zaten çağan yemeyi seven bir bebek değil canım.Yiyipte kilo almasaydı asıl sorun o zmandı.

Ben dün bir yazı okudum, 2,5 yaşında bir çocuk kansermiş, annesi 1,5 -2 yaşında yıkarken farketmiş karnında bir kitle, böbrekte oluşan bir durummuş, ve bebklikte belkide doğumda n itibaren vücutta oloabiliyormuş.Hiç bir çocuk dr.u usg istemiyor ama 6-7 aylıkken usg çekilseydi çok daha önce farkedilebilirdi, sizde çocuklarınızın usgsini çektirin, ne olur ne olmaz diyordu.Kafama takıldı, sanırım bu ay içinde çektireceğim, bir de göz dr.una göstereceğim.Kontrolleri baştan yaptırmak gerekiyor.

Filizcim çok sevindim, böyle kaçamaklar iyi geliyor:)))))

bozulmuyormu?

pompa elektrikli ama alırken meme ucunun yapısına göre al kiminin meme ucu olmayınca pompa acıtıyormuş ona görede pompalar var benim ucum iyi olduğundan medeladan memnunum. aynı markadan arakadaşımda kullanıyor oda memnun. süt torbalarına koyuyordum buzluğa atıyordum işim olduğumda evde kim varsa çıkartıp veriyordu.

sütümü sağıp önce dolabın alt gözüne osoğudukdan sonrada dondurucuya koyuyorum çıkartırkende önce alt göze koyup çözülmesini bekliyorum çözüldükden sonrada ılık su altında ılıtıyorum yani hiç bişey olmuyor zaten kitapcıkları var endişe etme bi bak bakalım bulabilcekmisin

hay maşşallah bugün akalabalık gel gellllllll kadınlar külübüne gellllllll,

meral kız valla haklısın doktorlara kalırsak robot olmamaız lasım, valla annem işden gücden benle oynamazdı kadın nasıl uğraşsın 3 cocukla sinirlenince döverdide ağlayamazdık bile gözümüze bakdığında dudağım büzülür kalırdı :))) şidi torunlarına laf diyemiyor ahh ahhh siz torun olmasaydınız bilirdim diyor.

neyse akli dengem yerinde :)))psikolojik delide olmamışım :))laelaelaelaelae

Son düzenleme:
bozulmuyormu?

Yeşimcim, sağdığın sütü vermeyeceksin dimi hayatım_?Sadece kesilmemesi için sağ.O sütü dök.Sakın vereyim ya da saklayayım deme.Dr neden verdirmiyor, ilaç kullanacaksın o yüzden.

ay kendi derdime düştüm okuduklarıma bile cevap yzamadım
yeşimci geçmiş olsun bitanem aman dikkat et canım merak etme bir haftada bırakmaz aslı emmeyi sen iyileş hemen oda bol bol emsn annesini
dagevi canım bişey olmaz merak etme berata ama yinede bir iki gün ateşini falan sürekli kontrol et
meralim valla en güzlin yapıyosun bende bir iki ay geçsin çiş yaparken falan tutucam elimle alışmaya başlasın zaten oğlan altını çınca çiş yapıyor :)))
montecim işallah metinin bu ayki kontolüde iyi olur canım
ay başka bişi varmıydı yaa

inci umarım yemesi düzelir çağanın.seni çok iyi anlıyorum çünkü eymende iştahsız tek derdi meme.arkadaşlar söylemişya başka doktora götür diye bencede öyle yap.

inci umarım yemesi düzelir çağanın.seni çok iyi anlıyorum çünkü eymende iştahsız tek derdi meme.arkadaşlar söylemişya başka doktora götür diye bencede öyle yap.

canım valla bu druda zaten tavsiye ile bulmuştuk bakalım yeni dr arıcam ay ne zor ya düzgün dr bulmak

inaysa gercekden de zor ben mirayı götürüyordum gecer korkma kullan gecer ya korkma bişeyi yok dediler en sonuda bi doktor kızdı sadece getirip götrmüşsünüz dedi sinirlendim sonuçda biz doktr değiliz siz veya başkası bize nederse ona inanmak güvenmek zorundayız ozamn susdu gerizekalı.inş iyi bi doktor bulursun herhangi bi doktora götür baaklım aynı şeyimi söyliycekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…