tabi düşünmekte haklısın ama zaten yapılmamışmıydı test falan?güsel dünüüm olmadı sen de gel istanulala hem dr a gidersiniz hem de görüşürüszemuszemusteşekkür ederim arkadaşlarım innın kafama takmamaya çalışıyorum ama her yemek zamanı yemedikçe içim gidiyor ben aman aman çok kilo alsın zaten istemiyorum alması gerekn gıdayı alsın halsiz kalmasın diye uğraşıyorum yoksa her ay bir kilo almıcanı bende biliyorum sonuçta cahil bir anne değilim okadar araştırıyorum ama yinede her anne gibi çocuğunun düzgn beslenmesini ,istiyorum tabiki öncelikli olarak sağlıklı olması ama laması gereken kiloyuda alması gerekli vede bazen bu kilo kaybı önemsenmediğinde farklı hastalıklarda çıkabilyor mesela şubat annelerinde okumuştum kızı kilo almayıp kilo vermeye başlayınca rahatsızlığını anlamışlar yani bazende kafaya takmak gerekli diye düşünğyorum yanlışmı düşünüyorum acaba
meral kız valla haklısın doktorlara kalırsak robot olmamaız lasım, valla annem işden gücden benle oynamazdı kadın nasıl uğraşsın 3 cocukla sinirlenince döverdide ağlayamazdık bile gözümüze bakdığında dudağım büzülür kalırdı :))) şidi torunlarına laf diyemiyor ahh ahhh siz torun olmasaydınız bilirdim diyor.
neyse akli dengem yerinde :)))psikolojik delide olmamışım :))laelaelaelaelae
hoşbuldum semra, evet bugün kaçırmışım sohbeti :)
odanın kapısını kapatsan nasılsa biliyor süt sağdığını,
ben artık sağmıyorum,emdiği kadarıyla duruyor,diğerlerini yemekten zaten sıra gelmiyor ona..
çekiniyorum ya sağmayıncada sütlü nuriye oluyorum göğüslerim acıyor allahdan az kaldı gider yarın hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?