2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
huhh huuh naber kızlar..

ohh ohh amma kaynatmışsınız yaa..
ayçayı görüyorum sanki ? ayça burdamısın ordamısın :))
gittinmi evine döndünmü ?

tabi düşünmekte haklısın ama zaten yapılmamışmıydı test falan?güsel dünüüm olmadı sen de gel istanulala hem dr a gidersiniz hem de görüşürüszemuszemus

ya sadece yazdım ben ne kızıosunuzgamyoncuiremsu

hadi bize bay,yedik k,rlendfik yıkandık şimdik oyunkaydirigubbakcemile

inci ne oldu bişey mi var ? çağanamı bişey oldu okuyamadım çünkü?

duygu ne haber sakinleştinmi, stresin azaldımı :)

aylin hoşgeldin, valla bugün güzeldi herkes uğradı ,

arkadaşlar benim sıkıntımda patron ofisde olnca göğüslerimi sağamıyorum ve şuan şişdi acıyor benzinciye gitsem wc de yapsam tam mikrop yuvası odamda yapcam car car ses çok zor oluyor

okudum okudum unutttum..

yeşim geçmiş olsun cnm..bu arada sen de çıkmışsın gurbete hayırlı teskereler :)) bi de demir eksikliği öyle bikaç günde düzelecek bişey değilmiş cnm..ilaçlarını düzenli kullan, süt ve süt ürünleriyle yakın zamanda verme..c vitamini içeren meyve sebzelerle vermeye çalış. kısa sürede normal seviyeye ulaşır inş..

inaysa umarım bişeyi yoktur çağan ın. sen tedbirli bir anne olarak başka dr lara götürüp gerekli tetkikleri de yaptırırsın zaten. biliyosun benimki de iştahsız, çiroz..işimiz var bizim bu veletlerle.

balım sağol cnm

hoşbuldum semra, evet bugün kaçırmışım sohbeti :)
odanın kapısını kapatsan nasılsa biliyor süt sağdığını,
ben artık sağmıyorum,emdiği kadarıyla duruyor,diğerlerini yemekten zaten sıra gelmiyor ona..

bugün emel aradı yoldaymışlar dönüyormuş evine..

aaahhh aahh, ne yazıkki bitti güzel ülkemdeki güzel günlerim :1no2:
dönüp dolaşıp geldik yine mısır iline, klimaya talim..valla benden çok emre bunalıma girdi ilk bikaç gün..neyse sonra deniz meniz yaptık da morali düzeldi

inciiiiiiiiiii cagan kac gr kaybetti inş. toparlar annesi....
üzüntünü anlıyorum metin de reflü den hep sınırda kilo aldı kilolu olsun istemiyorum almasgerekenlerden az da olsa alsa yeter ek gıdaya gectik zorlamıyorum yediği kadar yiyo istemed,iği anda zorlamıyorum

ya benimki de artık iyice azalttı emmeyi..zaten 3. aydan sonra mırın kırın ediyodu. hiç bana çekmemiş..3 yaşıma kadar emmişim valla :)))))

off geldim yine aynı şeyler..evin temizliği, yemek derdi, emre zaten başlı başına bi iş..kalabalıkta ne güzeldi yaa..

ee ozaman hoşgeldin evine ayca :) zor olur senin için şimdi kalabalıktan sonra
yine aynı şeylere geri dönmek..neyse sağlık olsun..

filiz naber ?

semra ne çekincen güzelim yaa bilmiyormu çocuk doğurdunu süt verdiğini sağ gitsin :))

hoşbulduk cnm :) valla evimden çok sizleri özlemişim. aslında gittiğim heryerde net vardı ama, bilgisayar başına oturmak olmuyo öyle. gitmişken dolu dolu zaman geçireyim dedim.

benim yavru uyandı, meyve-pekmez verim..amaan ekgıda işi de işmiş.. biraz eglenceli ama bizimki elini ayagını neresi gelirse daldırıyo banyoluk oluyo :)

aylin iyiyim nolsun yaaaaaaaaa metin cep telimi kapdıgı gibi yatagın altına fırlattı nasıl alınır bilmiyorum klimanın kumandası da ortada yok cok yaramaz olcak cok ben bu ek gıdayı sevmedim yaaaaaaa üst bas iki taraflı batar püskürtür yemez hazırlayana kadar göbegin catlar öööööööööfffffffff 5 yasına kadar emzirsek keske sonra da direkt nohut pilav tursu ya gecseler

BıZDE seni özledik :)

afiyet olsun yavruşuna..emzirirken kıymetini bilememişiz en rahat günlerimizmiş
yapmaktan çok ne yapacağımıza karar vermek zorluyor..

hahaa alemsin filiz yaa :)))
valla çok iyi olurduda düzen öyle kurulmamış işte
sonra bizim memeler nolurdu göbeği bırak diz kapaklarımıza kadar inecekti :))
valla bu ocak bebekleri toptan yaramaz galiba..

aylin bencede ocak bebeklerinde var bişeyler dün annemin balkonuna çıkdık mirayıda yürütece koydum annemde mangalın üstünü sarmış git sen poşeti çek çek anam bi bakdım eli yüzü kararmış :) hem güldüm birazda mahsusdan kızdım oda gülüyor.

Hoşgeldin aylin, nasılsın canım.Evet yaa, bu ocak veletleri toptan yaramaz.En uslusu bile çıldırtıyor insanı:)))))))
Neyse yaramaz olmaları akıllı olmalarındanmış, öyle düşününce kızmıyorum fazla:)))))

Bizimki de gece uyurken çok rahat, 8-8,30 gibi yemeğini yedşiriyorum, banyoya girip yıkanıyoruz, arkasından yatağa geçiyoruz.Emerken uyuyor ya da emerken uyumazsa bile ben yanında yatarken arkasını dönüyor bana, sırtını okşayarak , bazen de ninni söyleyerek uyuyor. Ama gündüz uykusunda illaki sallmama gerekiyor.Uykusu geldiğinde kendi kendine uyusun diye bırakıyorum ama iyice huysuzlanıyor, huzursuzlanıyor, herşeye ağlıyor, kucağa gelmek istiyor.Hiç bir oyuncağı kabul etmiyor.En sonunda dayanamıyorum, belki emerken uyur diyorum ama o da yok.illaki ayağımda sallayarak uyutmak zorunda kalıyorum.Nasıl öğreteceğim ben bu oğlana kendi başına uyumasını.:uhm:

benim yaptığım çorba çöpe gitti yine.internetten yemek yedirmek için neler yapılır okuyorum hepsini uyguluyorum 5 kaşık ancak yedirebiliyorum.filizin dediği gibi üst baş ikimizinde kirleniyor.yakında evi karıncalarda basıcak zaten.bir püskürtüyor koltuk her yer kirleniyor.bahçeye çıkarıp yürütecinde yedirmeye çalışıyorum bu defa daha zor oluyor.

HOŞBULDUM Meralcim, iyyim sağolasın işteyim bugün..sen nasılsın..
benimkide emerken yada yanına yatınca hemen uyuyor hiç ayağımda sallamıyorum..
boşver annesi sallayarak uyusun şurda ne kadar daha sallarız,büyüyünce herşey rayına giriyor zaten :)

balım emeğine yazık valla, yemeyen çocuk çok zor allah yardımcın olsun
deneye deneye seveceği yiycekleri bulacaksın artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…