2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben kiloyu çok takdım kafama spor ve rejim yapmak istiyorum spora gidemem eve koşu bandı alsam nasıl olur evde spor yapabilen arkadaşalr gercekden zamn ayırabiliyormusunuz, rejim yapim desem azcık acıkım kan şekerim düşüyor kendime güvenemiyorum hem emziriyorum emzirirkende nasıl olur valla morelim bozuldu zayıf kızları gördüm biraz evvel de (senağlama

semra valla bende aynı dert var..2 kilo daha verdim şükür 70 olmuşum
yuhh yaa 70 kilooo :bbo:
bende koşu bandı var, salonda kapının arkasında duruyor
askı görevini iyi görüyor, yazın sıcakta hayatta binemem
kış gelince belki,o da vakit bulursam..

valla diyet bölümüne gittim başarı öyküleri var birde resimlerini koymuşlar şok oldum ne kadar özendim bide benim kociş tombulum diyor ne yapcam bilmiyom, koşu bandını alıpda ayy vakdim yok demekde istemiyorum dersem zaten kociş kiyi koşdurur beni :))) bugün başlıyorum diyete şuan 70 kiloyum inş başarırım bol sebze meyve ile hem sütüm kesilmes hem zayıflamış olurum ayyy konuşdukca kendime bile inanamıyorum hadi ordan diyorum :)) şuan acıkdım kafam ağrıyor daha 5 dakka oldu :))) amanın ama yok yiyerek zayıflayanlar var şansımı deniyeyim bi

ya çok güldüm hatda gözlerimden yaş geldi 6 kaşık makarna veya 2 kaşık pirinç 6 yemek kaşığı sebze yemeği miray bile ebnden çok yemiş olcak :))

kıslar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ay oğlanın derdine akşam yemeğide yok bugün kociş gtii hazır bişiler almaya bakalım :)

doğru meral ama insan üzülüyor işde benim neyim eksik (pardon fazla) bende çıtır olmak istiyorum benimde hakkım, bende yaşlanınca belim bi avuçdu demek istiyorum :)))) maşşallah şambel gibi oldk şimdi

okuyorum okuyorum bi türlü yazamadım,uyuttumda şimdi anca,ayağımda sallarken illa ona bakıcam bilgisayara bakıyorum die nasıl tekmeler savuruyo :1ninca: off yaa yanlız çocuk büyütmek ne zormuş şöle arad alıp oynatsa biri eceyi ayyy kayınvaldem çok güzel oyunlar oynatıyodu gelse keşke diyorum ama gözü korkmuştur uzunca bi zaman gelmez benneyaptımki
aylin bende bugün emeli soracaktım amma uzun tatil yaptılar,biz bir hafta zar zor.
incicim üzülme fazla canım senin gerildiğini cağan da hisseder ,inşş. en kısa zamanda iştah sorunu düzelir

bugunun konusu ek gida anlasilan..ben simdilik rahatim cok sukur..doktor alerji yuzunden emzirmeye devam dedi..1 ya da 2 ogun veriyorum dun ise hep emdi...ama yemedigi zaman eminim zordur..

ayca hosgeldin.. :1hug:.biz de 16 eylulde tr.ye gidiyoruz ins.40 gun kadar kalacaz..1.5 yildan fazla oldu coook ozledim..

semra meyveye abaninca kilolar gidiyor..ama tatli hamur yasak.sute de bisey olmaz canim insallah ben nerdeyse 5 aydir boyle besleniyorum..hamilelikte 11 kilo aldim seker yuzunden ve su anda 18 kilo vermis durumdayim daha da gidiyo...aburcubur da yasak oldugu icin bana bilmiyom nolcak...anneme findiksiz asure yaptircam bol bol yiycem ben de:) tatliya hasretim benneyaptımki

inci ne oldu bişey mi var ? çağanamı bişey oldu okuyamadım çünkü?

duygu ne haber sakinleştinmi, stresin azaldımı :)
:sm_cool::sm_cool:
lülülülülülü
:uhm:
sırnaşık şey
doğru meral ama insan üzülüyor işde benim neyim eksik (pardon fazla) bende çıtır olmak istiyorum benimde hakkım, bende yaşlanınca belim bi avuçdu demek istiyorum :)))) maşşallah şambel gibi oldk şimdi
delikafadulden
duygu naber? nil nasil sen nasilsin ?

klava::bbo:

inciii naber bizimkinin de kilo alimi yavasladi..ek gidaya gecemedik sanirim ondan...seni yavas yavas anliyorum..insallah cagan bey annesini daha uzmez...burdan istedigin mama falan varsa soyle getireyim..hos ordakiler daha guzeldir ama sen yine de de istersen... :teselli:

ah ne güsel anlattım değil mi kısaca:))

lidacım hiç yazılır mı 11 kilo aldım 18 verdim die..türkiyeye de geliorum yazmışsın ,buluruss yanee:))

sen nasılsın?
nil!i anca uyuttum kahve yapçam şimdik

duygu gel sen buraya tatile...kis gelir kartopu oynariz..bu arada kar da en gec aralik basi yagar..nil de emre ile yuvarlanirlar..

bulun anacim...valla gulhan (adim bu bu arada) production gururla sunar verdim tabe... siz tatli borek muhabbeti yaparken bos bos yalaniyodum ben..valla yemeyince oyle bi gidiyo ki..

ben geliyom goruselim dedimgecen gun kimse yazmamis.:sinifsinif:

duygu gel sen buraya tatile...kis gelir kartopu oynariz..bu arada kar da en gec aralik basi yagar..nil de emre ile yuvarlanirlar..
eheh gelebiliris tabe,sen nerdesin,arkadaşım var arizonada yakın mısınız??
bulun anacim...valla gulhan (adim bu bu arada) production gururla sunar verdim tabe... siz tatli borek muhabbeti yaparken bos bos yalaniyodum ben..valla yemeyince oyle bi gidiyo ki..

ben geliyom goruselim dedimgecen gun kimse yazmamis.:sinifsinif:

ne zaman nereye?ben beklerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…