:sm_cool::sm_cool:inci ne oldu bişey mi var ? çağanamı bişey oldu okuyamadım çünkü?
duygu ne haber sakinleştinmi, stresin azaldımı :)
lülülülülülüya benimki de artık iyice azalttı emmeyi..zaten 3. aydan sonra mırın kırın ediyodu. hiç bana çekmemiş..3 yaşıma kadar emmişim valla :)))))
laelaelaelaelae
off geldim yine aynı şeyler..evin temizliği, yemek derdi, emre zaten başlı başına bi iş..kalabalıkta ne güzeldi yaa..
:uhm:Hoşgeldin aylin, nasılsın canım.Evet yaa, bu ocak veletleri toptan yaramaz.En uslusu bile çıldırtıyor insanı:)))))))
Neyse yaramaz olmaları akıllı olmalarındanmış, öyle düşününce kızmıyorum fazla:)))))
Bizimki de gece uyurken çok rahat, 8-8,30 gibi yemeğini yedşiriyorum, banyoya girip yıkanıyoruz, arkasından yatağa geçiyoruz.Emerken uyuyor ya da emerken uyumazsa bile ben yanında yatarken arkasını dönüyor bana, sırtını okşayarak , bazen de ninni söyleyerek uyuyor. Ama gündüz uykusunda illaki sallmama gerekiyor.Uykusu geldiğinde kendi kendine uyusun diye bırakıyorum ama iyice huysuzlanıyor, huzursuzlanıyor, herşeye ağlıyor, kucağa gelmek istiyor.Hiç bir oyuncağı kabul etmiyor.En sonunda dayanamıyorum, belki emerken uyur diyorum ama o da yok.illaki ayağımda sallayarak uyutmak zorunda kalıyorum.Nasıl öğreteceğim ben bu oğlana kendi başına uyumasını.:uhm:
sırnaşık şeysemra valla bende aynı dert var..2 kilo daha verdim şükür 70 olmuşum
yuhh yaa 70 kilooo :bbo:
bende koşu bandı var, salonda kapının arkasında duruyor
askı görevini iyi görüyor, yazın sıcakta hayatta binemem
kış gelince belki,o da vakit bulursam..
delikafaduldendoğru meral ama insan üzülüyor işde benim neyim eksik (pardon fazla) bende çıtır olmak istiyorum benimde hakkım, bende yaşlanınca belim bi avuçdu demek istiyorum :)))) maşşallah şambel gibi oldk şimdi
duygu naber? nil nasil sen nasilsin ?
ah ne güsel anlattım değil mi kısaca:))
lidacım hiç yazılır mı 11 kilo aldım 18 verdim die..türkiyeye de geliorum yazmışsın ,buluruss yanee:))
sen nasılsın?
nil!i anca uyuttum kahve yapçam şimdik
eheh gelebiliris tabe,sen nerdesin,arkadaşım var arizonada yakın mısınız??duygu gel sen buraya tatile...kis gelir kartopu oynariz..bu arada kar da en gec aralik basi yagar..nil de emre ile yuvarlanirlar..
bulun anacim...valla gulhan (adim bu bu arada) production gururla sunar verdim tabe... siz tatli borek muhabbeti yaparken bos bos yalaniyodum ben..valla yemeyince oyle bi gidiyo ki..
ben geliyom goruselim dedimgecen gun kimse yazmamis.:sinifsinif:
eheh gelebiliris tabe,sen nerdesin,arkadaşım var arizonada yakın mısınız??
ne zaman nereye?ben beklerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?