2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben geldim kız yalnız diilsin.Bizimkini 2 kez 4,30 ve 5,30 da yukarı yatmaya götürdüm, her seferinde biraz emdi, arkasından oyun oynamak istedi.İndik aşağı tekrar.Şimdilik yerlerde sürünüyor yine bakalım ne zman uyuyacak_?

Sen 5 eylülde istanbuldayım diyorsun hayatım, marmarise nasıl geleceksin_?
Yaklaşık 800 km.

işte o yüzden diorum canım istanbul da en fazla 2 gün kalırım 5 olmaz 4 olur,aşağı yukarı yane..
nil de uyandı ıııııııııııııııııııhlıo

işallah canım saolasın

duygu gel sen buraya tatile...kis gelir kartopu oynariz..bu arada kar da en gec aralik basi yagar..nil de emre ile yuvarlanirlar..

ah canım yesede keşke siapriş versek ama yemiyor kereta zorla üç beş kaşık canım ben hamişken diyetteydim valla doğum yaptım daha kilo aldım yiyemedim diye hergün atlı yedim sende sonradan benim gii yapma hazır kiloyuda vermişssn

işte o yüzden diorum canım istanbul da en fazla 2 gün kalırım 5 olmaz 4 olur,aşağı yukarı yane..
nil de uyandı ıııııııııııııııııııhlıo

duygucum yol üzerimi bilmiyorum ama banada gelebilirsin valla izmite kıs seni ağırlamak çok mutlu eder beni hm ben iyi psikoloğumdur bak kaydirigubbakcemile5

asli meyva yediriyormusun miray şeftaliyi çok seviyor kahvaltı etmediğinde şeftalide sıkıyoruz içine ozamand agüzel yiyiyor
benim kizin istahi iyibu aralar ama ben sasiriyorum ne yapacam diye. Hep ayni seyi
yerse bikar diye dusunuyorum. Kuru seyleri baslasa yemeye daha rahat olucaz
ama meyvede iyi bir cesit onunla doymaz tabi oda ayri konu :)

bende uc sorunu olmaz sanirim ice gomuk degil ama bilemiyorum tabi.
yarin alicam ins pompayi. sagol bilgilerin icin. ama disari cikarken cozup mu cikariyorsun
hava cok sicak ya bozulmuyormu??

Yeşimcim, sağdığın sütü vermeyeceksin dimi hayatım_?Sadece kesilmemesi için sağ.O sütü dök.Sakın vereyim ya da saklayayım deme.Dr neden verdirmiyor, ilaç kullanacaksın o yüzden.

Meralcim dr dediki yarin sabaha kadar verebilirsin ilac sute o sureye kadar karismiyormus
bende belki aksamdan pompa alip birkac gunluk birikiririm dedim ama gec oldu zaten alamadim. buradaki devam sutlerinden uygun olani bulmaya calisacagim. keci sutunden yapmislar burada biraz bakmis bunlar bana laizm olmaz diye gecirmistim icimden :)
pompayla sagip aticam hatta ilac bittikten 1 sonra verebilirsin dedi. Ins sorunsuz atlatirim bu haftayi azda olsa sutum varken ve emiyorken benden kaynaklanan bir sebep yuzunden memeden kesilirse cok icim yanar.

lida sen ne kadr suredir ABD desin? Kizlar bulusacakmis valla bende burda eriyorum bir oncekinede Erzincana gittik diye gelemedim seneye insallah
kizlar burda saat 2:30 artik ben kacayim.
aksam kuru bamya yaptim yarin misafir var diye yarinda temizlik yapacam. evin isi bitmior
esimde bilgisayarimi cokertti acilmiyor suan onunkinden giriyorum.

selam arkadaşlar..
beratın hastalık kapmasından korkmam konusunda fikir veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.bugün işyerindeki kızlarla da konuştum. biri çıkıştı bana. böyle herşeyden korka korka çocuk büyütülmezmiş. çocuk önünde çaresizce ağlanmazmış. dimdik olunacakmış çelik gibi. aslında bu kadar sert eleştirilince biraz bozuldum ama düşününce haklı buldum. herkes bana benzer şeyleri söylüyor zaten.
bence rejim yapma emzirirken sütünü riske atar diye düşünüyorum. bende de koşu bandı var ama nefes almaya vaktim olmuyor çoğu zaman, bırak spor yapmayı..ben de meral gibi askı niyetine kullanıyorum:)

duygu gel sen buraya tatile...kis gelir kartopu oynariz..bu arada kar da en gec aralik basi yagar..nil de emre ile yuvarlanirlar..
ben de ben de.. beni de alın aranıza. çok güzel kartopu oynarım ben, hiç isabet ettiremem.delikafadulden

duygucum, kader arkadaşım.. sana yazılan terapileri aldım cebime koydum ben de. ilave yarın psikiyatriste gidicem, memnun kalırsam paylaşırım burda.

slm hanimlar dokuluyor herkes bebek agir geldi hepimize bizde esimle Ezgi yatinca 1 saat muhabbet sonra uyku ama soyle dusunuyorum cok cabuk buyuyorlar bugunleri degerlendir nasilsa duzene girecek hersey vee kaldigimiz yerden devam edicez buyuk askimiza :)) minik kelebekle tabi :))

slm derya
nbr canım nasılsın ezgi nasıl

ayy ben yine sokaklardan şimdi geldim,şükür manikir ağda işleride bitti,artık hazırız düğüne berrak hanımla:)))

çooook yorgunum ayaklarım ağrıo walla,
ama kalkıp fırında musakka yapmam lazım,yarın kayınwalideme götürcem ,düğün ewi gelen giden olur 1 çeşit bende yapayım dedim

vay bea geline bak süpersin esra bende bugun pil erken bitti uyumazsam güneşi gördüm ü izleyip yatıcam....dün izmirden gelen arkadasımla kulaklarınızı cınlattık burcu esra dedik ki sabah kahvaltıya esra ya öglen burcu ya geceriz .....bababababaaaa sanki kabul ettiler de:))gelebilirsem eylül de izmir e gecicem sizlerle tanısmayı cok istiyorum

canım kesin tanişıcaz allahtan bi mani olmazsa:))
ayy berrak uyandı ,yemeği yarım bıraktım geldim sallıorum offfffff offffffffff

filizcim çok sevindim yaa beklerim tabi buyrun gelin bende çok istiorum seninle tanışmak ne güzel olur başımın üstünde yeriniz var...illa çağırmak mı gerekio kızz...

esracım kolay gelsin...güzel düşünmüşsün ellerine sağlık

ayyy çok şükür fırına koydum pişio
çayımıda demledım
kımse kalmamış
duyguuu kıs nerdesın bacım gittinmi ankaraya???

ben geldimm ama sen gitmişsin canım..
neys ben de kaçayım ölüorum 2 saat nili salladım kucaamda ama hala ıh ıh die sesi gelio..nil inlio artık,neden ki??
afiyet ossun bu arada..berrakımı öpopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…