okuyorum okuyorum bi türlü yazamadım,uyuttumda şimdi anca,ayağımda sallarken illa ona bakıcam bilgisayara bakıyorum die nasıl tekmeler savuruyo :1ninca: off yaa yanlız çocuk büyütmek ne zormuş şöle arad alıp oynatsa biri eceyi ayyy kayınvaldem çok güzel oyunlar oynatıyodu gelse keşke diyorum ama gözü korkmuştur uzunca bi zaman gelmez benneyaptımki
aylin bende bugün emeli soracaktım amma uzun tatil yaptılar,biz bir hafta zar zor.
incicim üzülme fazla canım senin gerildiğini cağan da hisseder ,inşş. en kısa zamanda iştah sorunu düzelir
duygu gel sen buraya tatile...kis gelir kartopu oynariz..bu arada kar da en gec aralik basi yagar..nil de emre ile yuvarlanirlar..
işte o yüzden diorum canım istanbul da en fazla 2 gün kalırım 5 olmaz 4 olur,aşağı yukarı yane..
nil de uyandı ıııııııııııııııııııhlıo
benim kizin istahi iyibu aralar ama ben sasiriyorum ne yapacam diye. Hep ayni seyiasli meyva yediriyormusun miray şeftaliyi çok seviyor kahvaltı etmediğinde şeftalide sıkıyoruz içine ozamand agüzel yiyiyor
bende uc sorunu olmaz sanirim ice gomuk degil ama bilemiyorum tabi.pompa elektrikli ama alırken meme ucunun yapısına göre al kiminin meme ucu olmayınca pompa acıtıyormuş ona görede pompalar var benim ucum iyi olduğundan medeladan memnunum. aynı markadan arakadaşımda kullanıyor oda memnun. süt torbalarına koyuyordum buzluğa atıyordum işim olduğumda evde kim varsa çıkartıp veriyordu.
sütümü sağıp önce dolabın alt gözüne osoğudukdan sonrada dondurucuya koyuyorum çıkartırkende önce alt göze koyup çözülmesini bekliyorum çözüldükden sonrada ılık su altında ılıtıyorum yani hiç bişey olmuyor zaten kitapcıkları var endişe etme bi bak bakalım bulabilcekmisin
Yeşimcim, sağdığın sütü vermeyeceksin dimi hayatım_?Sadece kesilmemesi için sağ.O sütü dök.Sakın vereyim ya da saklayayım deme.Dr neden verdirmiyor, ilaç kullanacaksın o yüzden.
bence rejim yapma emzirirken sütünü riske atar diye düşünüyorum. bende de koşu bandı var ama nefes almaya vaktim olmuyor çoğu zaman, bırak spor yapmayı..ben de meral gibi askı niyetine kullanıyorum:)ya ben kiloyu çok takdım kafama spor ve rejim yapmak istiyorum spora gidemem eve koşu bandı alsam nasıl olur evde spor yapabilen arkadaşalr gercekden zamn ayırabiliyormusunuz, rejim yapim desem azcık acıkım kan şekerim düşüyor kendime güvenemiyorum hem emziriyorum emzirirkende nasıl olur valla morelim bozuldu zayıf kızları gördüm biraz evvel de( senağlama
ben de ben de.. beni de alın aranıza. çok güzel kartopu oynarım ben, hiç isabet ettiremem.delikafaduldenduygu gel sen buraya tatile...kis gelir kartopu oynariz..bu arada kar da en gec aralik basi yagar..nil de emre ile yuvarlanirlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?