2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duygu ankaraya mı geliceksin?
esra sıhhatler olsun şekerim, rahatlamışsındır.
filiiz hoşgeldin. leyleği havada gördün galiba sen.. ankaraya da gel bizle de tanış.

gece muhallebi yerken berat bir hapşırdı, kaşım gözüm, üstü başı, halı, ana kucağı her yer battık. bu arada pirinç unlu pekmezli muhallebiyi sevdi sanki. :dance:

saol canım tşk ederim
afiyet olsun berata
berrakda arada sırada eliyle ayağıyla bi vuruo kaşığa,heryer batıo wala

selam hemşom naber çağan artık muhallebiyide yemiyor akşam saat 5te yoğurt verdim zar zor gece 9.30 oldu muhallebiyi yemedi hala zorla biberona koyup sulandırıp içirdim biraz ay başım ağrıdı alla çok yoruyor bu oğanın yemek olayı önceden hiç olmassa muhallebi yerdi şimdi onuda istemiyor önce goglynin elmalısını yaptım yemedi döktüm sonra beblakın sütlü pirinçlisini yaptım ona bayılırdfı yemedi yine ay ben napıcam yaa

canım ya gerçekten zor işin allah yardımcın olsun,
geçen gitmiştim ya torbalıya arkadaşıma,onunda 2 yaşında kızı var hiçbişey yemıo,anlatırdı hep mahvoluorum dıe gözümle gördüm inandım,dediğin gibi ewde çesit çeşit mamalar danınolar vs ,,1 kaşık 2 kaşık alıo sonra ağzına koymuo,çok zayıf,izmirde bikaç profa gittiler acaba problem mı var die,hiç bişey yok,dr böle idare edeceksnız demiş,birde bir mama türü vermiş,yatalak hastalara verilenden en azından azcık yesede kalorisi yüksek,bebeklerede verılıo,onu verıo hala düşün,
senınde dra güvenmekten başka çaren yok,en azından sağlıklı ama sen yıpranıosun işte

haklısın canım neyse ben çıkıyorum sende gitmişsn zaen iyi gecler öpüyorum senide berrağıda

çıkmadım canım,hala yemeğime bakıorumda fırında
hadi öpüorum senı takma kafana ii geceler

inaysa muhallebiyi kendin pişirmeyi denedin mi hiç? pirinç unuyla meyveli falan belki sever?
başaaaak naber?keremini nasıl?

iyi aksamlar kizlar.
nasilsiniz?biz iyiyiz..
ama Aysima yi gunduz uykusuna yatiramiyorum,
salliyorum salliyorum geri uyaniyor dis cikardigindan bu yana uyku duzeni bozuldu.kendi kendine uyumaya tam alismisti ki dis cikardi uykulari kacti simdi de hic uyumak istemiyor.napicam bilemiyorum önerisi olan var mi?

ii geceler kızlar bayadır bakamıyorum size istanbulda hiç oturamadım valla evde bizimkilerle gemekten fırsat bulamadım salıdan beride evdeyim ama bilgisayarım bozuk açasım gelmiyo ekrandaki herşey kocaman yazılar falan gözlerim ağrıyo bakmaktan bende açmıyorum bakalım eşim istanbuldan yapabilicek bi yer araştırıp göndercek ozamana kadar ara ara bakarım size öpüyorum hepinizi

Gunaydin hanimlar!!!!
Biz bugun erkenciyiz saat 7 de kalktim daha yatmiyim dedim Defne kahvaltisinida yapti
oglene kadar rahatim artik umarim yani :)

canım kesin tanişıcaz allahtan bi mani olmazsa:))
ayy berrak uyandı ,yemeği yarım bıraktım geldim sallıorum offfffff offffffffff
Ne kadar dusuncelisin esra bebekle birde yemek yapmaya calisiyorsun. Hamarat kadinin
hali baska tabi. opuyorumnanaktan bende hep yarim yarim yapiyorum yemekleri . Allahtan tadlari cok bozulmuyor

ben geldimm ama sen gitmişsin canım..
neys ben de kaçayım ölüorum 2 saat nili salladım kucaamda ama hala ıh ıh die sesi gelio..nil inlio artık,neden ki??
afiyet ossun bu arada..berrakımı öpopuyorumnanaktan
Ya bende felaket tellalcisi gibi oldum ama baska derdi olmasin Nil in ? Bizimkide oyleydi
5-6 gun suan normale dondu ama diste yok ortalarda anlamiyorum yani bende dedim odami iye oldu idra testi yaptiracam onada birde kan sayimi. Emla kremimi getirdim yanimda :)

Aynen bir yemek yiyisimiz var Defnenin ustu benimki, masa sandalye yerler e tabi onluk batiyor. Her mamada bir onluk Allah tan cok almisim gun asiri yikiyom anca yetisiyor
canim ya valla uzuluyorum su cirpinmalarina ins duzelir su cocugun durumu
sen test falan yaptir kisa surede umairm distendir birsey yoktur ve istahi acilir.
hic birsey yoksa bile istah surubu verir dr. yeme aliskanligi kazanana kadar.

Aynen bir ara besigine birakiyordum soylene soylene uyuyordu simdi yaninda illa biri olucak yatarken
bazen oda kesmiyor tabi sallayacaksin.. Telef oluyor uyuyamiyorda zaten kucuk gozleri var
iyice kucumen kaliyor uzuluyom valla :1no2:

yesim ya sana hayran kaldim..cocukla nasil gittin onca yolu..bizimki de 12 saat ucus bi de fransada aktarma bekliycez...ve bizimki ayakta sallanarak uyuyor..valla gozum korktu simdiden..

bu arada ben 2 yildir burdayim..

demet gel canim atacagin kartopu olsun .iki adasi da bir araya getiririz..benim oglumun da ilk adi adil...

ucak yolculugum cok iyi gecti. puset istedik biz zaten bileti aldiktan sonra 40 kere arayip kontrol ettirdim :) pusette uyudu basta biraz huysuzlandi ama sonra yatinca yatis o yatis
sorun yasatmadi.
ondan sonraki aksam kabus gibidi beni gece 4 e kadar uyutmadi ters bu kiz
ins seninkide sorun cikarmaz ben aglarsa ucagi turlarim diye dusundum .
cok zor tabi bebek first class gibi gelrken sen iki buklum mahvoluyorsun. :))
Allah yardimcin olsun bide aktarmali zor ya .

ya kizlar ben simdi anlatayim haksizsam abartiyon haksizsin diyin ya
sinirlerim cok bozuk
biliyorsunuz ben bugun mama bide biberon almak istedim
bizimkinin tatil gunu ama yinede belge filan gelmistir diye tersaneye gitti saat 10 da bende
dedim erken gelmeye calis kiza meme veremiyorum biran once alalim sunlari
neyse bu 12 de geldi bende sevindim. meger bir arkadasi daha var oda Ist dan geldi
onla anlasmislar saat 3 gibi markete gidecekmisler oda masaj salonuna gidecekmis bizimkide ona gosterecekmis
nasil yani dedim ya
benim acele ettigimi biliyorsun cocuk durmayacak birazdan huysuzlanacak bitti artik daha
emziremem. arabayi alsaydin ondan biz ona bagli degiliz ya ya iste ben oyle konustum
yani elalemin masaji daha onemli baba yi goruyormusunuz
inanimiyroum ya ben bu adamla nasil evlenmisim hayretler icindeyim suan
ki o arkadasi da cok anlayisli bir kisi asla sorun olmazdi yani deseki biz erken gigtmek istiyoruz sana sonra arabayi birakiriz
ay birak arbayi taksi var bu ulkede dimi 5 tl filan yaziyor yani yakinda biz gidebilirdik
suan elim titriyor valla tuslari bulamiyorum basiyim
cok moralim bozuk neyse kizi doyurayim ben acikti.

günaydın:))
esracım görünm
dun akşam çıkarken meğer fırındakini tek başına yemek içinmiş ha:))
aslıcım bunların hepsi aynı model canım,bizimkide dışarda nil ağlayınca rahatsız oluo mesela???
bence sen çık dışarı bi de sözlük al kendine,oh ne rahat:))sıkma canını,orda yersin kafayı,aman kurma kafandaopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr. az ewel oğluşumu kontrole götürdüm geldim hafif soğuk almış onun dışında kilosu 10000 olmuş boyu 77 cm...

günaydın kızlarrr. az ewel oğluşumu kontrole götürdüm geldim hafif soğuk almış onun dışında kilosu 10000gr olmuş boyu 77 cm...

KIZLAR ACILL

FORMUL MAMALARDA olcu nasildi hazirlacagimda icinde olcek yok bunun
birde ben unuttum. 30 ml suya kac mg di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…