selam hemşom naber çağan artık muhallebiyide yemiyor akşam saat 5te yoğurt verdim zar zor gece 9.30 oldu muhallebiyi yemedi hala zorla biberona koyup sulandırıp içirdim biraz ay başım ağrıdı alla çok yoruyor bu oğanın yemek olayı önceden hiç olmassa muhallebi yerdi şimdi onuda istemiyor önce goglynin elmalısını yaptım yemedi döktüm sonra beblakın sütlü pirinçlisini yaptım ona bayılırdfı yemedi yine ay ben napıcam yaa
Ne kadar dusuncelisin esra bebekle birde yemek yapmaya calisiyorsun. Hamarat kadinincanım kesin tanişıcaz allahtan bi mani olmazsa:))
ayy berrak uyandı ,yemeği yarım bıraktım geldim sallıorum offfffff offffffffff
Ya bende felaket tellalcisi gibi oldum ama baska derdi olmasin Nil in ? Bizimkide oyleydiben geldimm ama sen gitmişsin canım..
neys ben de kaçayım ölüorum 2 saat nili salladım kucaamda ama hala ıh ıh die sesi gelio..nil inlio artık,neden ki??
afiyet ossun bu arada..berrakımı öpopuyorumnanaktan
Aynen bir yemek yiyisimiz var Defnenin ustu benimki, masa sandalye yerler e tabi onluk batiyor. Her mamada bir onluk Allah tan cok almisim gun asiri yikiyom anca yetisiyorduygu ankaraya mı geliceksin?
esra sıhhatler olsun şekerim, rahatlamışsındır.
filiiz hoşgeldin. leyleği havada gördün galiba sen.. ankaraya da gel bizle de tanış.
gece muhallebi yerken berat bir hapşırdı, kaşım gözüm, üstü başı, halı, ana kucağı her yer battık. bu arada pirinç unlu pekmezli muhallebiyi sevdi sanki. :dance:
canim ya valla uzuluyorum su cirpinmalarina ins duzelir su cocugun durumuselam hemşom naber çağan artık muhallebiyide yemiyor akşam saat 5te yoğurt verdim zar zor gece 9.30 oldu muhallebiyi yemedi hala zorla biberona koyup sulandırıp içirdim biraz ay başım ağrıdı alla çok yoruyor bu oğanın yemek olayı önceden hiç olmassa muhallebi yerdi şimdi onuda istemiyor önce goglynin elmalısını yaptım yemedi döktüm sonra beblakın sütlü pirinçlisini yaptım ona bayılırdfı yemedi yine ay ben napıcam yaa
iyi aksamlar kizlar.
nasilsiniz?biz iyiyiz..
ama Aysima yi gunduz uykusuna yatiramiyorum,
salliyorum salliyorum geri uyaniyor dis cikardigindan bu yana uyku duzeni bozuldu.kendi kendine uyumaya tam alismisti ki dis cikardi uykulari kacti simdi de hic uyumak istemiyor.napicam bilemiyorum önerisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?