2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:çok üzgünüm:

dün ertelendi bugüne ama biz gitmedik canım ya..bi dahaki sefere görüşürüz umarımzemuszemus

günaydın herkese hayırlı cumalar diliyorum
sabah yine çağan bişey yemedi az önce uykuya yatmadan azcık devam sütüü zorla içrdim sabah sabah aç ama yemiyor huysuz pak park dolşaıp geldik belki dışarda bakına bakına yer idye babasınıda benimde psikolojimiz bozuldu valla öğleden sonra başka dra gidicez ay kıslar dua edin lütfen bir an önce düzlesin oğlum ay bende yemek yiyemiyorum o yemedikçe moralim sıır

canım ya yıprandınız siz ama çağanın keyfi yerinde..bakalım bu dr ne diyecek ?haber ver olmadı bi de istanbul'a üni.hastanesine götür??

inaysa üzülme inş doktorunuzda başka bişey tavsiye eder, mirayda yemiyordu üzülüyordum nasıl alışcak diye düşün işe başladığımda biberonu bile almıyordu doktora sordum açlık grevi yapacak değil rahat bırak acıkınca yer demişdi.

deniz gecmiş olsun bian önce düzelmesi dileğiyle buarada kilosu ve boyunada maşşallah

Günaydınlarrrrr

deniz maşallah oğluna, boyu uzamamış sanırım ama kilosu gayet iyi.

yeşimcim takma kafana, hepsi aynı, çocukla ne ilgileri var, ne de ne yi nasıl yapacakları hakkında bilgileri.onların öncelikleri değişik yapabileceğin birşey yok.Herkes yaşıyor bu sorunları, sen canını sıkma bir de dışardasın bu seni daha fazla duygusal yapıyordur.

Duygucum sen nasılsın_?Nil niye ııhlıyorki_?

İncicim, senin işin çok zor güzelim yaaa, hiç olmazsa emseydi, bu kadar kafaya takmazdın.Neyse şu testlerini bir yaptır kafan rahatlasın, eğer bir sorun yoksa, bu çocuğun huyu böyle olacak de.

Esracım, hamarat hatunsun vesselam:))))kendi evine yettin arrttın, bir de kayınvalideye yetiştiriyorsun.

bilmiorum meralci öle uyuo artık..bugün de yırtındı saatlerce uyumak için en son kucaamda inliye inliye uyudu??

Kızlar, bu arada bloomsun selamı var hepinize, yaz tatili olduğundan dolayı, çocuklarla hiç birşey yapamıyorum, o yüzden giremiyorum dedi.
emirin, dudağı ameliyat olmuştu biliyorsunuz sanırım, 2 ay sonrasında damak ameliyatı varmış.şimdilik iyi diyor, ilk dişi çıkmış.

çok üzüldüm ( inş düzelir
saol canım..insanın içi acıo tabi..
ah canım sen de benden selam sööle:)işallah damak ameliyatı da başarılı ve kolayca olur onlarda rahatlar:)dişi de hayırlı olsun:)
Canım benim, dişinden filan mı sorunu var acaba_?ateşi var mı_?

ateşi yok canım ama burnu akıo hala..dişi de bi hararetli bi diil,anlamadım:uhm:

günaydın kızlar
inci idrar testi istiyorlar iştahsızlığa benim bildiğim yaptırmışmıydınız cnm siz
birde özel mamalar var esra bahsetmiş ya yüksek kalorili iştahsiz bebeklerin kilo kaybını engellemek için onu da dr a sorabilirsin yemeklerine katılan benim komşu kullanıyordu onun kızıda çağan gibiydi 1,5 yaşında 8,5 kiloydu o yavruda
esraa bravo valla hamarat gelin senin gibi gelini kim sevmez
aslı merhaba orda saat kaç bilmiyorum ama dün g.kore ordusunun tatbikat gösterisi vardı tvde sen geldin aklıma kuzey korenin gözünü korkutmak için mini mini adamlar ay çok komik askerlerdi

smrisk ve waterfull kızlar teşekkür ederim sizlere saolun...sizler nasılsınız bakalım bende oğluşumu şimdi uyutum.. hemen buraya koştumm....

kizlar bu pompa insanin canini yakiyormu yoksa ben mi kullanmayi bilmiyorum.???

canım onu bi süre bende kullandım ewet biraz yakar canını benim de canım çok acımıştı süt gelene kadar daha sonra kullandıkça geçiyo... birde pompalar meme ucunu da düzgünleştiriyo yoksa çıkıyo falan...

bir gogsumden 40 cc civari cikti normalmi acaba hala dolu gibi ama
gelmiyor anlamadim Deniz ben bu is
birde her defasinda sen bu aciyi cekiyormusun?
zor is ya nasil sagacam ben 1 haftayi offf

bir gogsumden 40 cc civari cikti normalmi acaba hala dolu gibi ama
gelmiyor anlamadim Deniz ben bu is
birde her defasinda sen bu aciyi cekiyormusun?
zor is ya nasil sagacam ben 1 haftayi offf

canım alışırsın benimde başlarda ağrıyordu, bebeşler pompadan daha kuvvetli çekiyor, ben sürekli kullanıyorum ve az kalıyor göğsümde onuda miray hallediyor, bugün ilk sağdığından az dır birikince çok çıkar sabah öğle akşam yap benceopuyorumnanaktan hangi markayı aldın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…