:çok üzgünüm:selam hemşom naber çağan artık muhallebiyide yemiyor akşam saat 5te yoğurt verdim zar zor gece 9.30 oldu muhallebiyi yemedi hala zorla biberona koyup sulandırıp içirdim biraz ay başım ağrıdı alla çok yoruyor bu oğanın yemek olayı önceden hiç olmassa muhallebi yerdi şimdi onuda istemiyor önce goglynin elmalısını yaptım yemedi döktüm sonra beblakın sütlü pirinçlisini yaptım ona bayılırdfı yemedi yine ay ben napıcam yaa
duygu ankaraya mı geliceksin?
esra sıhhatler olsun şekerim, rahatlamışsındır.
filiiz hoşgeldin. leyleği havada gördün galiba sen.. ankaraya da gel bizle de tanış.
gece muhallebi yerken berat bir hapşırdı, kaşım gözüm, üstü başı, halı, ana kucağı her yer battık. bu arada pirinç unlu pekmezli muhallebiyi sevdi sanki. :dance:
5 mg dı yanılmıosam canım
günaydın herkese hayırlı cumalar diliyorum
sabah yine çağan bişey yemedi az önce uykuya yatmadan azcık devam sütüü zorla içrdim sabah sabah aç ama yemiyor huysuz pak park dolşaıp geldik belki dışarda bakına bakına yer idye babasınıda benimde psikolojimiz bozuldu valla öğleden sonra başka dra gidicez ay kıslar dua edin lütfen bir an önce düzlesin oğlum ay bende yemek yiyemiyorum o yemedikçe moralim sıır
bilmiorum meralci öle uyuo artık..bugün de yırtındı saatlerce uyumak için en son kucaamda inliye inliye uyudu??
bilmiorum meralci öle uyuo artık..bugün de yırtındı saatlerce uyumak için en son kucaamda inliye inliye uyudu??
saol canım..insanın içi acıo tabi..çok üzüldüm( inş düzelir
ah canım sen de benden selam sööle:)işallah damak ameliyatı da başarılı ve kolayca olur onlarda rahatlar:)dişi de hayırlı olsun:)Kızlar, bu arada bloomsun selamı var hepinize, yaz tatili olduğundan dolayı, çocuklarla hiç birşey yapamıyorum, o yüzden giremiyorum dedi.
emirin, dudağı ameliyat olmuştu biliyorsunuz sanırım, 2 ay sonrasında damak ameliyatı varmış.şimdilik iyi diyor, ilk dişi çıkmış.
Canım benim, dişinden filan mı sorunu var acaba_?ateşi var mı_?
kizlar bu pompa insanin canini yakiyormu yoksa ben mi kullanmayi bilmiyorum.???
canım onu bi süre bende kullandım ewet biraz yakar canını benim de canım çok acımıştı süt gelene kadar daha sonra kullandıkça geçiyo... birde pompalar meme ucunu da düzgünleştiriyo yoksa çıkıyo falan...
bir gogsumden 40 cc civari cikti normalmi acaba hala dolu gibi ama
gelmiyor anlamadim Deniz ben bu is
birde her defasinda sen bu aciyi cekiyormusun?
zor is ya nasil sagacam ben 1 haftayi offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?