2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bloms dişleriniz çıkmış hayırlı olsun inş bebişinde sağlığı yeriindedir şimdiden çok gecmiş olsun.

ay ben sabahtan beri halıcı bekliorum tam aradım çıkıorum dedim ,onların adamlar da kocamı aramış geliorus die bakalım ne zaman gelecekler??
zaten sabahtan beri yağıodu tam durdu..ay çıkmak istiorum dışarıııııııı..

bir gogsumden 40 cc civari cikti normalmi acaba hala dolu gibi ama
gelmiyor anlamadim Deniz ben bu is
birde her defasinda sen bu aciyi cekiyormusun?
zor is ya nasil sagacam ben 1 haftayi offf

canım yok zamanla geçiyo acısı ilk sağdığındaacıyo ama zamanla hem geçiyo hemde sütün çok gelmeye başlıyoo... sıkma canını 1 hafta çabuk geçerrr...

duygu bende yıkattım halıları ama görsen şimdi hç yıkanmamış gibi :umursamaz: bu hafta hiçbir iş yapmadım ev tozdan battı hiç yapasımda yok,hafta sonu zaten yapılmaz mafoldumben önümüzdeki hafta girişirim artıkın
kızlar bişiy sorcam biraz tuhaf olcak ama sizin bebebişlerin kaka durumu nasıl bizimki baya bi katılaştı ayyy çok iğrenç oldu ama merak ediyorum

ay kuş uykusu yapmaları yok mu deli oluyorum ya uyu ya uyuma dimi ama azıcık uyuyup kalkmalar ..
kerem uyuyo bende bu sıcakta onun kıyaftlrni ütülüyrm durusu sanada merhaba bu arada
marsg gelmiş onada!!!
marsg mars gezegeninin kısaltılmasımı oluyo:)ama kadınlar venüsten diilmiydi:)))

slm millet nasılsınız..........basaaaaaaaaaaaaak marsg var da ben yok muyum askol(
acaba inci ne zaman gelcek merak ettim cagan ı
öööööööööööffffffffffff
ben bu evi satıcam yaaaaaaaa eski bina kısın kutup yazın ekvator buharlasmazsam iyidir ev ates tugladan yapılmıs ısıyı alıyo geri vermiyo bunaldım walla keske bir dünya masraf yapmasaydım

slm monteeeeeee senin küçük adam nasıl diş çıkardınız mı siz???
bizde hala yok sıkıntı çokkk
bizim evde çok sıcak durulmuyooo tüm kapı ve camlar açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…