Ben burda pompayi bulduguma sukrediyorum markasini hic duymadim eczalerde yok bir tanesinde bulabildim el pombasi aldim ben elektrikli alirim diye dusundum ama dedigim gibi buna sukur. BU pampo benim gogsumu yara yapacak gibi geliyor cok vakum oldugu icin oyle birsey olurmu acaba?? Kizada devam sutu verdim hakikaten keci gibi kokuyor sut:)) pek sevmedi ama zorladim valla napiyim 40 cc aksam 70 cc de uyku arasi icirdim.canım alışırsın benimde başlarda ağrıyordu, bebeşler pompadan daha kuvvetli çekiyor, ben sürekli kullanıyorum ve az kalıyor göğsümde onuda miray hallediyor, bugün ilk sağdığından az dır birikince çok çıkar sabah öğle akşam yap benceopuyorumnanaktan hangi markayı aldın
toplamda bugun 170 cc sut sagmisim . Nasil normalmi Deniz? bide sag taraftan daha cok sagdim ama cok aciyooooooooooooooooocanım yok zamanla geçiyo acısı ilk sağdığındaacıyo ama zamanla hem geçiyo hemde sütün çok gelmeye başlıyoo... sıkma canını 1 hafta çabuk geçerrr...
burdada acayip yagdimeraba canım:)
evet ya yağmur var hem de çokk..
benimki arada karisik yapiyor bu ara orta kivamli belki kabiz olmustur . Kayisi onerrimduygu bende yıkattım halıları ama görsen şimdi hç yıkanmamış gibi :umursamaz: bu hafta hiçbir iş yapmadım ev tozdan battı hiç yapasımda yok,hafta sonu zaten yapılmaz mafoldumben önümüzdeki hafta girişirim artıkın
kızlar bişiy sorcam biraz tuhaf olcak ama sizin bebebişlerin kaka durumu nasıl bizimki baya bi katılaştı ayyy çok iğrenç oldu ama merak ediyorum
:))) soyle bı goz attım yazılanlara kımse dogru duzgun yazamıyor bısey hep ıkı satır
bebişler ya uyanıyor ya aglıyor vs.
oyle boyle derken tam ev hanımı olduk :))))))
camasır bulasık cocuk koca :))))))
bazen benimki de inliyo uykuya dalarken, inş önemli bişey değildir.ben geldimm ama sen gitmişsin canım..
neys ben de kaçayım ölüorum 2 saat nili salladım kucaamda ama hala ıh ıh die sesi gelio..nil inlio artık,neden ki??
bu arada bızım ıkı dısımız var
aksam bırı sabah dıgerı merhaba dedı :)))
canım nil uyudu ama 15 dk ya tekrar ağlar!!
tut bence kadın ya en azından işini rahatlatır azcık..
ya da benim gibi yap boşverrrr......:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?