2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
afiyet olsunnnn:)
keremin oyuncakları içinde fare
cnm tam sana yazacakken kerem ağlamaya başlıyoo ya
aaa
yazdırmıyoo

:))) soyle bı goz attım yazılanlara kımse dogru duzgun yazamıyor bısey hep ıkı satır
bebişler ya uyanıyor ya aglıyor vs.
oyle boyle derken tam ev hanımı olduk :))))))
camasır bulasık cocuk koca :))))))

merhaba kizlar bu pompa ne zor birseymis Allah yardimcisi olsun valla kullananin
Basakcim burdaki koreli bebisler cok sirin. Yeni dogan gordum yani 2 -3 haftalik gozu cizgi seklinde ay bayildim valla. benim kizin gozleride onlara komik geliyor :)

Ben burda pompayi bulduguma sukrediyorum markasini hic duymadim eczalerde yok bir tanesinde bulabildim el pombasi aldim ben elektrikli alirim diye dusundum ama dedigim gibi buna sukur. BU pampo benim gogsumu yara yapacak gibi geliyor cok vakum oldugu icin oyle birsey olurmu acaba?? Kizada devam sutu verdim hakikaten keci gibi kokuyor sut:)) pek sevmedi ama zorladim valla napiyim 40 cc aksam 70 cc de uyku arasi icirdim.

canım yok zamanla geçiyo acısı ilk sağdığındaacıyo ama zamanla hem geçiyo hemde sütün çok gelmeye başlıyoo... sıkma canını 1 hafta çabuk geçerrr...
toplamda bugun 170 cc sut sagmisim . Nasil normalmi Deniz? bide sag taraftan daha cok sagdim ama cok aciyooooooooooooooooo

meraba canım:)
evet ya yağmur var hem de çokk..
burdada acayip yagdi
benimki arada karisik yapiyor bu ara orta kivamli belki kabiz olmustur . Kayisi onerrim

hadi kizlar size iyi geceler opuyorum bugun baya yoruldum.
bebisleri optum

yeşim o el pompasından bende bi kaç kez kullandım kerem hastalanınca emmemişti göğsümde kalmasın diye vakumu yavaş yavaş bırakacaksın yoksa çok acıtıyo gerçekten ve uzun süre kullanım gerçekten yara yapar eminim ben bi kaç gün kullandım tam sınırda bıraktım,dikkat et yavaş yavaş bırak..

kaydirigubbakcemile5 doğru valla tam ev hanımı olduk
bir kaç sene önce sölense şaka gibim gelirdi bana
hayat insana değişik oyunlar oynatıyor iştesengözlerimebaksanab

İNCİİİİİİİİİİİİ
gelmedimi hala merak ettimmmmopuyorumnanaktan

merhaba kızlar herkes hemen hemen ii çok şükür bende giremedim bugün misafirim vardı..
deniz geçmiş olsun...inci merkla beklyrm bakalım bu dr ne dedi..

nbr milet? gerçi bitek inanna var, o da nil i uyutma peşinde :)

ya ben de bugün istifa ediyorum ev hanımlıgından dedim. eşime yer değişelim ben çalışayım sen evle ilgilen nooolur dedim de yemedi kötükedihüso kadın tutalım gelsin ne yapılcaksa yapsın diyo..tabi o kadar kolaydı bi de elin mısırında..ayaklarımın altı zonkluyo ya, çok yoruluyorum ben :bbo:

canım nil uyudu ama 15 dk ya tekrar ağlar!!
tut bence kadın ya en azından işini rahatlatır azcık..
ya da benim gibi yap boşverrrr......:)

ben geldimm ama sen gitmişsin canım..
neys ben de kaçayım ölüorum 2 saat nili salladım kucaamda ama hala ıh ıh die sesi gelio..nil inlio artık,neden ki??
bazen benimki de inliyo uykuya dalarken, inş önemli bişey değildir.

bu arada bızım ıkı dısımız var
aksam bırı sabah dıgerı merhaba dedı :)))

hayırlı olsun dişleriniz

canım nil uyudu ama 15 dk ya tekrar ağlar!!
tut bence kadın ya en azından işini rahatlatır azcık..
ya da benim gibi yap boşverrrr......:)

valla tanıdıklara bi soralım da düzgün biri varsa gelsin..hergeçen gün daha da zorlaşıyo herşey..hiç yanlız bırakamıyorum ben, sizin bebişler yanlız oynuyo mu? benimki hemen yüzüstü dönüyo sürünüyo, biyere sıkışıyo ya da bişeylerin
üzerine çıkıyo mıyıklıyo..falan filan..

Merhaba kızlar, ben geldim.Nasılsınız_?

Akşamüstü denize gittik, geldik, oğluşumu banyoya soktum, daha doğrusu beraber girdik, tuzumuzdan arındık, yemeğimizi yedik hep beraber, ondan sonra uyuttum.
Bu arada bizim tvde bazı kanallar çekmiyordu, srvisi çağırmıştık onlar geldi.Şimdi onu ayarlamaya çalışıyorlar.Ben de buraya takıldım.
İnci geldikten sonra girmedi herhalde.Merak ettim bende ne oldu acaba_?
Duygu sen nasılsın canım, oralarda yağmur varmış, burada da muğla yağmış, eşim oradaydı, ama burası güneşli ve sıcak.Bakalım hafta sonu filan yağacak mı_?
Ayça bende ev hanımlığından istifa edeyim diyorum ama herhalde ev girilmez duruma gelir.O yüzden kendimi çok zorlamadan yapabildiğim kadarıyla yapıyorum.Zaten ev hanımlığını hiiiiiiççççç sevmiyorum:)))))

valla ben de inlemenin işallah önemsiz bişi olduğunu umuorum ..

soruna da gelince hayır nil bana yapışık..10cm den uzak olursam ağlıo!!

bul bi kadın ,nası orda pahalı mı?

Özlemcim, dişlerini-z hayırlı olsun, inşallah diğerleride kolaycacık çıkar.
Gözleri nasıl oldu kaanın.Kirpikleri yine ters mi_?

merhaba meralcim:)
oh valşla bende tuzlu olmak istiorum ama bi sır vereyim mi,benim su fobim var yani yüzemiorum,denize bile o kadar sevmeme rağmen zor giriorum
ev kadınlığı bana göre de diil..ben gezeyim tozayım..

Bu aralar bütün çocuklar böyle sanırım.Ege de yanında birisi olmazsa kıyameti koparıyor, allahtan annem varda, bazı şeyleri ( wc ye gitmek filan) rahat yapıyorum. İllaki yanında olacağız, onunla oynayacağız, kendi başına oynamak gibi bir düşüncesi yok.

Desene duygu sende kız kardeşim gibisin.Bu sene geldiler buraya beline kadar girdi, zaten hiç daha fazla girdiğini hatırlamam da:)))))))
5 yaşında ki kızı da aynı onun gibiydi, bu seneye kadar.Ama egeyi kıskandığı için, simitiyle filan boyunu aşan yerlere gitti.Eşi, karya bile senden cesaretli demeye başladı kız kardeşime.
Sakın sende nile aşılama bu korkunu, sen girmezsen çocukta korkuyor.

ohh ne güzel ya deniz rahatlatır insanı ama çok da yorar..ben bugün taktım yorgunluğa :))
şöyle biraz büyüyüp kumdan kale yapacak kıvama gelseler deniz daha zevkli olacak. ben küçük bir havuz aldım, denize gitmediğimizde evde sokuyorum ama pek tatmin olmuyor beyfendi, eh işte..

yok cnm ya, burası ucuz memleket..sorun o değil de..sorun kültür farkı, bize göre biraz geniş insanlar (pis demeye dilim varmıyor:) inş temiz birini bulabiliriz.

benimki suya bayılıyo ya, acayip mutlu oluyo, herkese gülücük atıyo..etrafında sevgi cemberi oluşuyo hemen, çok sosyal -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…