Incicim
DENIIIIIIIIIIIIZ BASAAAAAAAAAAAAK daha mama veren kim varsa
dunden beri kafanzi sisiyorum ama Defne dun ilk basta 40 cc sonra gece 70 cc
sabahta 130 cc icti mamadan acaba normalmi? kac cc ile doymasi gerekiyor normalde? Ay ne zormus bu mama olayi . Allahim daha 5 gun var ya
basak bende oyle denicem simdi de pompa bana bakiyor ben ona korkudan cesaret edemiyorum ya daha alisamadim aciyooo hala
Ozlem hayirli olsun disiniz darisi basimiza hala bekliyoruz
Hoşgeldin emelcim.Yorgunluğun üzerine bir d can sıkıntısı olmuş.Geçmiş olsun.Allahtan birde evde olsaydınız canım, boşver mala gelsin gelen.Sen parça parça, onata altın al koy kenara. Hiç olmazsa bu kadar üzülmessin.kızlar merhaba ben geldim
yaklaşık 10 gün olmuş en son gireli valla nihayet evimize geri döndük ama içimiz çok yandı kızlar geldiğimizde
biz tatildeyken eve hırsız girmiş oğluşumun bütün altınlarını almışlar çok üzüldük dün dönmüştük bir baktık kapının kilidi yok sökmüşler içeri girmişler yatak odasını darma duman etmişler altınlarıda almışlar tabiki cana geliceğine mala gelsin diyoruz tabiki ama içimiz yandı
Evet burcu yaaa, çok yoruyorlar, sürekli peşlerinde olmak gerekiyor, artık oturduğu yerden tutunup ayağa kalkıyor, sehpaya vuracak, yere düşecek diye gözüm hep üstünde.Annem sağolsun ilgileniyor benimle birlikte ama yine de yoruyor ikimizide.babamız sağolsun, laptopun başında oturuyor, bazen balkona filan çıkıyorum, peşimden ağlamaya başlayınca babsı ilgilen çocukla deyince ilgilenmesi şöyle oluyor kızlar:flizcim elvinde öle acayip yoruluyorum artık yaa gece oldu mu pilim bitiyo sabahta erkenden tepeme dikilo zor ayılıyrm yaaa offf deliksiz uyumak istiyorum şöle rahat rahat...ne evin işi bitiyo ne çamaşır ne ütü her gün her gün aynı bıktım artık yaaa sırtım ağıryo
ekinsu geçmiş olsun cnm. insan çok üzülüyo ama napıcaksın olan olmuş bi kere..Allah ıslah etsin yapanları.
yeşim bahsettiğin devam sütü mü mama mı, anlamadım ben..içtiği dediğine göre süttür..6-7 aylık bir bebek bir seferde 300 cc içebilir..çok değil yani içtiği.
günaydın ayça günaydın duygu
tost yaptım kendime kerem uyuyorken yiyip geliyim biraz dedi kodu yapalım ayol ne zamandır yazışamıyoz doğru düzgün :)))))))
Oturduğu yerden, aaa oğlum niye ağlıyorsun, ne oldu bakiim sana. Anne seni bıraktı gitti miiii_?:roflol::roflol:
Duygu nasılsın, nil nasıl, ayça sen nasılsın, emre nasıl_?
günaydın ayça günaydın duygu
tost yaptım kendime kerem uyuyorken yiyip geliyim biraz dedi kodu yapalım ayol ne zamandır yazışamıyoz doğru düzgün :)))))))
günaydın calemity, afiyet olsun cnm..(benim yaramaz da uyandı, kedi yemekle meşgul. arada öksürüyo kuzum.) ya senin bu kayınvalde ne çok seviyo sizi ay geçmiyo orda kötükedihüso yüz verme bakalım biraz mesafeli davran napcak..
Evet hayatım her bulduğunu sokuyor ağzına hala.2 diş çıktı ama sürekli bulduğu herşey ağzında.bi de bu dişleri çıkanlara sorum olucak..
hala her bulduklarını ağızlarına alıyo mu sizinkiler..benimki ne bulursa. eline oyuncak vermeye korkuyorum. ağıza alıncak var alınmayacak var. bi de bazılarını fazla sokup kusturuyo kendini. bu huyu yüzünden sürekli emzik agzında..aslında cok alsın istemiyorum ama
Evet hepsi aynı, biraz beceremiyorlar, birazda işlerine gelmiyor sanırım:)))):) iyiyiz cnm, uyuttuk yavruları takılıyoruz işte..senin yazdığına güldüm, komikler işte ya..bizimki de pek farklı değil..annelik ve babalık çooook farklıymış. ben de dün kızdım. yemek hazırlıyorum, 5 dk oyalayacak, yavrum nasıl ağlıyo, baktım yatırmış başında bişeyler anlatmaya çalışıyo..dedim ben onu ağlatmamak için yapmadığım şebeklik kalmıyo akşama kadar, ayaklarımın altı zonkluyo..sen nasıl kıyıyosun, alsana kucagına..e öyle de agladı, böyle de agladı da, şöyle de böyle de..artık beceremiyolar mı, işlerine mi gelmiyo anlamadım valla..
canım vermiyorum o konuşur ben dinlerim son geldiğindede surat yaptım ilk iki gün sonra mecbur geri normal davrandım ben çok kötü davranamıyorm da alışkın değil bünye hatta eşimle bu konuda tartışmıştık ikimizin suratıda asıktı bu geldiğinde ama kadın işine gelmiyeni anlamazlıktan geliyo baksana gıcık şeyyyy...
tükürükleri genzine kaçınca genizlerini temizlemek için öksürüyorlar canım bundan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?