2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese ii haftasonları...filizcim inş verir arkadaşın borcunu...eğemine sağlık çok etkilendim okuyunca...bende en çok senin etkilendiğnden etkilendm

elvin artık emekliooo....ama öle hızlı değil yavaş yavaş atıyo iki adımcık gidio gerisi sürüklenme

Son düzenleme:
yeşim onların yazdığı gibi içecek şart değil ya cnm aslı ne kadar isterse o kadar doğru oran bence zorla içiremezsin zaten bence dert etme bunu ver istediği kadar emzirirkende öyle değilmi
dogru soyluyorsun canim emzirirken cc mi hesapliyom ki
carsamba bitecek ins yasak kavusucaz memisimize

ana kimsler yok gene acaip yağmur yağıyor burda kocişi markete yolladım alışverişe çağanda uyuyor iki sohpete geldim ama yoksunuz
hemşom düğündemisin hla kıs gel hele özendirdin beni de kayısı reçeli yapıcam bu hafta hele bir tarif edin bilenler bakalım
sevda sen görünüyon aşağıda pc başındamısın nasılsın canım

Nil cok huzursuz bugunlerde baska bir derdimi var acaba ?
insanin aklina hemen o geliyor. INs duzelir biran once
okudugum kadariyla uykuyla pek arasida yok.
Allah yardimci olsun Duygucum

cok yorgunum su an kizlar ya
hep ayni seyler Defne hanima yemek yap bize yemek yap
40 kere biberonu yika kaynat kucuk tencerede gunde 3-4 kere yemek pisiyor e tabi
herdefasinda onu yika. Ayni seyleri donup donup yapiyorum ay daral geliyor .
kizin altini al ustune belki 50 kere degidiyorum ya mama dokuyor ya terliyor
kendime zaman ayirmaiyorum
pala kas oldum geziyorum ortalarda bir kuafor bulmam lazim
ay cok bakimsizim moralim bozuldu simdi ya
saclarimi boyatacaktim firsatta bulamadim. golge yaptiriyorum baya iyi duruyor.

Çocuklarla uğraşacağız diye kendimize pek zaman ayıramıyoruz, helede biraz huzursuz olurlarsa daha beter oluyor.
Bir şekilde atlatacağız kızlar bu günleri, 4 gözle bekliyorum bende, ege yürümeye, derdini anlatmaya başlasa da babasına bırakıp gezmeye gideceğim, kafa dağıtacağım.

slm kızlar
iiyim cnm nasıl olim yaz bitse die dua ediyorum bu yaz çok sıkıldım ben ve halada sıkılıyorum klava:
sen nasılsın canım çağan nasıl düzeldimi biraz daha
meral aslı nasılsınıs kıslar
yada sizi boşverelimsırnaşık şey defne ege çağan sizler nasılsınıs canlarım

yuvarlanip gidiyoruz
ben bir sabahi biliorum bir aksami anlamadan gun bitiyo evin icinde aksama kadar
kostur dur . Defne hanim Allaha sukur bu aralar keyifli memeden ayrilmanin huzursuzlugunu
yasiyor ama masallah oyle bana zorluk cikartmiyor. Ama ben cok uzuluyorum
onu emzirememek cok zoruma gidiyor
helede sutum varken vede o istekliyken.
su carsamba gelse diye sabirsizlikla bekliyorum. sut var ama ilacli sut ise yaramiyor

sizde durumlar nasil??

bişi kalmamış çarşambaya canım olur böle şeler tamamen bırakmasında aman geçici durumlar olur canım
bende pek ii deilim valla eşimin aklına uydum yaz içinkendi evimiz yerine bebek küçük die kayınvalidenin evindeyis ay o bişi deil ama kızı yani görümcem var bitane evlere şenlik sinir küpü etti beni yaww kafayı yedirtti kızın tek yaptığı uyumak,yemek yemek,banyo yapmak,güneşlenmek,denize girmek,kitap okumak,ve nette takılmak kızlar hiç abartmıyorum durum aynen bu kız sadece koca gün bunları yapıyo bende ise sinir harbi ay k...çının üstünde devAMLI YAA herşey ayağına gidiyo anası abisi bendende bekliyo ama ben taviz vermiyom bu seferde sinir durumlar yaşanıyo
anası çok şeker bir insandır ama kızı konusunda çıtı çıkmaz hizmetçisi bütüngün çalışıyo akşamda gelip kızına hizmet ediyo bende sinir oluyorum

bizde de farklı bir numara yok yeşim. akşama kadar peşinde dolan dur. 1 saat uyuyacak diye 2 saat uyutmaya çalış..uyudugunda koşturarak evi toparla, yemek yap, bulaşık yıka..dur durak yok..neyseki kk var da, iki derdimizi anlatıp paylaşıyoruz..işte şimdi uyuttum, oturdum..uyuduysa gelim de birlikte yiyelim dedi eşim..uyutmaya gelme zaten lmaz: masayı hazırla, topla, emre nin uyanması, onu doyur, oynat,derken akşam uykusu..kısır döngüüüüüüüüü...

ama böyle anlatıyorum ya, bakmayın siz bana..onsuz bir hayatı düşünemiyorum bile..sanki hep vardı..babam alıp dışarı gezdirmeye götürüyodu da, nasıl özlüyodum..

neyse kaçtım ben, herkese iyi haftasonları a.s.

abisi yani manı diğer benim herifte öle bişi istediği zaman sinir oluyorum yaaa bütün gün evde dışarı çıkıp eksiklerini almaz ya anası yada eşime tlf açar gelirken şunu bunu alırmısın die
bende çattım sonunda akşam sen onun uşağımısın ne hizmet ediyosun 25 yaşında kıza şımartı tepene çıkarmışın ama benim tepeme çıkarma orda kalamaz kafa aşşağı çakılır dedim acık tartıştık.her istediğini yapıyolar zaten dedim sezonun yoğunsun die 9.30 dan önce eve gelemiyosun bide onun alış verişiylemi uğraşcan k.....çını büyütcene çıkıp alsın ne lazımsa gündüzden dedimmü
ayyy amma yazdım valla ne dolmuşum öleee ne güzel anasıyla ümreye gitcekti 1 ay kurtulcaktım sonrada okul hazırlakları başlıyo izmire gitcekti ama yaşından dolayı almıyolarmış. anası gitcek bu gene başımaa
valla kızlar ben bunu boğarımmm.

ayy seda ölelerini bilirim ekmek elden su gölden yaşıyo hanımefindiye bak insan deli olur yahu allah sabır versin baya şımartmışlar onu da ondan öle...böle tiplere çok gıcık olurum...dökmüşsün içini acık rahatlamışsın dikkat et casusluk yapıpta yazdıklarını falan okumasın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…