iyi geceler herkese
emel evine hoşgeldin.bu arada çok geçmiş olsun ama onat ın altınlarına bende üzüldüm yazık olmuş.
çok uzuldum ya malda canin yongasi, hayrini goremezler zaten. Uzulme demek cok
zor ama elden birseyde gelmez/ Ne hale geldik insan kendi evinde birsey birakamiyor. Ben de kizima takilan altinlarin bir kismiyla cok guzel bir bilezik aldim deseni falanda cok hosuma gitti. Bende evde biraktim Allaha emanet yani. Insan hatira diye ayrica uzulur
Basinizin gozunuzun sadakasi olsun Emelcim napalim
hoşgeldiniz canımopuyorumnanaktan
ama çok üzüldüm ben ya ..hırsızlık kadar adi bi suç bilmiorum valla...kötükedihüsoklava:
ekinsu geçmiş olsun cnm. insan çok üzülüyo ama napıcaksın olan olmuş bi kere..Allah ıslah etsin yapanları.
ekinsu hoş geldin canım
üzüldüm gerçekten adiler bende yaşadığım için bu hırsızlık olayını gayet anlıyorum seni
kötükedihüso ama boş ver yapacak yok olmuşla ölmüşe ,daha çokları onatın olsun:lepi:
Hoşgeldin emelcim.Yorgunluğun üzerine bir d can sıkıntısı olmuş.Geçmiş olsun.Allahtan birde evde olsaydınız canım, boşver mala gelsin gelen.Sen parça parça, onata altın al koy kenara. Hiç olmazsa bu kadar üzülmessin.
iyi geceler herkese
inci sevindim birşey çıkmamasına.umarım en kısa zamanda bu durum geçer.senin oğlan şimdiden böyleyse ergenlik çağına gelince neler yapar artık size düşünemiyorum kafamçokkarış
emel evine hoşgeldin.bu arada çok geçmiş olsun ama onat ın altınlarına bende üzüldüm yazık olmuş.
Incicim en azindan icin rahatladi bir sorun olmadigini biliyorsun. Insallah duzelir
istah acici surup ise yarar.
ay cok uzuldum ya malda canin yongasi, hayrini goremezler zaten. Uzulme demek cok
zor ama elden birseyde gelmez/ Ne hale geldik insan kendi evinde birsey birakamiyor. Ben de kizima takilan altinlarin bir kismiyla cok guzel bir bilezik aldim deseni falanda cok hosuma gitti. Bende evde biraktim Allaha emanet yani. Insan hatira diye ayrica uzulur
Basinizin gozunuzun sadakasi olsun Emelcim napalim
DENIIIIIIIIIIIIZ BASAAAAAAAAAAAAK daha mama veren kim varsa
dunden beri kafanzi sisiyorum ama Defne dun ilk basta 40 cc sonra gece 70 cc
sabahta 130 cc icti mamadan acaba normalmi? kac cc ile doymasi gerekiyor normalde? Ay ne zormus bu mama olayi . Allahim daha 5 gun var ya
basak bende oyle denicem simdi de pompa bana bakiyor ben ona korkudan cesaret edemiyorum ya daha alisamadim aciyooo hala
Ozlem hayirli olsun disiniz darisi basimiza hala bekliyoruz
hoşgeldiniz canımopuyorumnanaktan
ama çok üzüldüm ben ya ..hırsızlık kadar adi bi suç bilmiorum valla...kötükedihüsoklava:
işallah çabucak geçecek..kız sen üzüldükçe ben de üzülüorum hem çağana hem nile..nil de 7,5 kilo hiç de yem,io..gıdımla:uhm:
ööööööfffffffffff ayca sizinde mi dişleriniz cıkmadı daha beklemedeyim bende....
esra nerde acaba düğünleri nasıl gecti berrak kıvırdı mı acaba sıkır sıkır oynamıslardır
aslı ben mama vermiyorum bilemicem
basaaaaaaaaaak tatile nereye gitceksiniz karar verdiniz mi
canım vermiyorum o konuşur ben dinlerim son geldiğindede surat yaptım ilk iki gün sonra mecbur geri normal davrandım ben çok kötü davranamıyorm da alışkın değil bünye hatta eşimle bu konuda tartışmıştık ikimizin suratıda asıktı bu geldiğinde ama kadın işine gelmiyeni anlamazlıktan geliyo baksana gıcık şeyyyy...
tükürükleri genzine kaçınca genizlerini temizlemek için öksürüyorlar canım bundan olabilir
ööööööfffffffffff ayca sizinde mi dişleriniz cıkmadı daha beklemedeyim bende....
esra nerde acaba düğünleri nasıl gecti berrak kıvırdı mı acaba sıkır sıkır oynamıslardır
aslı ben mama vermiyorum bilemicem
basaaaaaaaaaak tatile nereye gitceksiniz karar verdiniz mi
yeşim 500 cc devam maması formüle süt yani almalı ek gıda ya yeni başlayan bebek yazıyordu bi yerde şimdi hatırladım yada 750cc anne sütü
eylül 1-8 arası meral ramazana denk geldi eşimn bu yılki izni tşk ederim umarım güzel geçer keremle ilk tatil haliyle tedirginlik var hastalandırmam inş korkkuyorumfilizcim ellerine sağlık, çok güzel bir yazı.
başak iyi tatiller canım size de , ne zamna gideceksiniz_?
evet cnm bizde eşimle kemeri çok seviyoz her sene farklı bi yere gidelim desekte dönüp dolaşıp yine kemere karar veriyozkaydirigubbakcemile kemer merkeze yürüme mesafesindeki otelleri tercih ediyoruz akşamları kemere yürümek çok güzel oluyo toros manzarası apayrı dağ havası var kemerde denizide akdenizin en iyilerinden bencezemuszemus ahhhBEGENDıGıNE SEVıNDıM ıNCı AYne biliyim hayır diyemedim oda bu huyumu biliyo verirse amenna vermezse canını mı alıyım basak kemer cok güzel yeşil umarım iyi eglenirsiniz aslı alıstın mı oraya otelde misiniz bizimki hala uyuyo(gec kaldım yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?