2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler herkese
emel evine hoşgeldin.bu arada çok geçmiş olsun ama onat ın altınlarına bende üzüldüm yazık olmuş.

hoşgeldiniz canımopuyorumnanaktan
ama çok üzüldüm ben ya ..hırsızlık kadar adi bi suç bilmiorum valla...kötükedihüsoklava:

ekinsu geçmiş olsun cnm. insan çok üzülüyo ama napıcaksın olan olmuş bi kere..Allah ıslah etsin yapanları.

sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim oğluşum sağ olsun sağlıklı büyüsünde gerisi boş

slm kızlar hazırlandım süslendim püslendim arkadasıma gidicem zemuszemus3 yıldır görmüyoruz birbirimizi onunda oglu olmus ocak annesiymiş bizim canavarlar rahat durursa keyif yapcaz metişin uyanmasını bekliyorum hazırım ya uyanmaz iş yapıyo olsam uyumazdıkötükedihüso
emel altınlarınıza cok üzüldüm bizim de altınlar gitti arkadasım zor da kalmıstı arayıp direkt metişin altınlarını istedi elimizin sıkısık oldugunu ve benim aclıktan ilsemde oglumun altınlarına dokunmucagımı biliyodu veremem diyemedim istemesine de sasırdım ne zaman verirsin dedigim de cok sinirlendi eşimde üstüne bir bardak su iç diyo ayyyy ben ölsem kimseden borc istemem birde minik bebenin altınlarını aslalmaz:neyse giden gitti vercegini de sanmıyorum senağlama

ay Filiz ya keske deseydin yani benimde yuzum cok yumusaktir ama is cocuguma gelince daha sert oluyorum. Yani oda ne kadar dusuncesizmis kusura bakmada. bebegin altinimi istenir yok demeyesiniz diyedir. Ay sinir oldum valla ben burda. onlar hatira yaaa
neyse Metisin cani sagolsun

olur mu öle şey filiz ya hadi istedi verecek tabiki metinin altınları
böle şey olurmu arkadaşım diyorsun vermez olur mu ya alala

ööööööfffffffffff ayca sizinde mi dişleriniz cıkmadı daha beklemedeyim bende....
esra nerde acaba düğünleri nasıl gecti berrak kıvırdı mı acaba sıkır sıkır oynamıslardır
aslı ben mama vermiyorum bilemicem
basaaaaaaaaaak tatile nereye gitceksiniz karar verdiniz mi

UZUN AMA OKUYALIM ....

ANNE OLMADAN ÖNCE…

Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.
Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim...
ıçki içmenin ne kadar keyifli olduğunu, bir şey düşünmeden sızabilmenin, hatta kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.
Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım.
Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kâğıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir yiyecek gözüyle görülebileceğini...
ANNE OLMADAN ÖNCE...

Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim.
Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.
ANNE OLMADAN ÖNCE...

Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye ağlaya ağlaya kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim.
Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim.
Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...
ANNE OLMADAN ÖNCE...

Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini...
Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini..
Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu...
Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...
Düşünemezdim…

ANNE OLMADAN ÖNCE...

Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma...
Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime...
Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine...
Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine...
ınanamazdım...

ANNE OLMADAN ÖNCE…

Ömür boyu süren ve mutluluk duyarak yapılan bir kölelik olduğunu,
Ne kadar fedakarlık gerektirdiğini,
Dünya’nın en güzel sevgisinin evlat sevgisi olduğunu…
Hayatımda ki en değerli varlığın çocuğum olduğunu…
Bilmezdim...

ANNE OLMADAN ÖNCE…

ANNELıK...

Yaramazlıklarını hoş görebilen,
Olumsuz her davranışının altında olumlu bir yön bulmaya çalışan,
Her şeyin konuşarak halledilebileceğine inanan,
Yanında yokken kılına zarar gelecekmiş gibi korkulara kapılan,
Akan her damla gözyaşında yüreği cız eden,
Onun yokluğunu düşünemeyen, keşke daha önce doğsaymış diyebilen,
Yanında bulunduğu her anı kar sayabilen ve bu anlardan müthiş zevk alan
Onu hayalinde hep en iyi mevkilere yerleştiren,
Ona her şeyin en iyisini yakıştıran,
Kendi yaşayamadığı her güzelliği çocuğuna yaşatmak isteyen,
Kendisinden önce çocuğunu düşünen, bencil olmayan,
O doğduktan sonra, kendini sadece Onun için yaşıyormuş gibi hissedebilen,
Ondan güç alan,
Çocuğu olduğunda kendi annesini daha iyi anlayabilen,
Yaşanması gereken, ama anlatılamaz bir duyguyla çocuğunu seven,
En önemlisi de olağanüstü sabır gerektiren,
ısteyen herkesin yaşamasını istediğim bir duygudur annelik.

HıKÂYE…

Bir erkek bir kızı çok mu çok seviyormuş, o kızda kendisini seven erkeğe,

— ınanıp inanmadığını ispatlaman için bana annenin kalbini getir demiş,

Kızı deliler gibi seven erkek annesinin kalbini hiç düşürmeden çıkartıp kıza götürmek için yolda koşarken ayağı taşa takılıp düşmüş ve kalpten gelen bir ses,

—Ah, evladım, yavrum bir yerin acıdı mı?

Bu hikâyenin doğru olup olmadığını bilemiyorum ama bir şeyi çok iyi biliyorum ki, annelik böyle bir şey…

saol canım ay artık taıcam kafama valla yediği kadar :))

canım saol bende mama veriyrum ama enimki yemediğinden sana ne sölesem yalan ama şimdi bebelakın kutusuna baktım günde üç kere 210 içebilirmiş

anacım belli zaten bunların bize garezi var biz boşuna kertmedik demekki bunları al birini vur ötekini :)))

y bizimde çımadı hala dişlerya buarada iyi eğlenceler filizvim altınlarıda iste geri valla ben olsam isterim yap yüzsüzlk canım onlar metinin

günaydn hanımlar güzel bir gün olsun hepimize bir sigara içip gelicem :))

dogru söylüyosun cnm, anlamayana nasıl davranılırki, sen ne yapsan da o bildiğini okuyomuş baksana..sen dogrundan şaşma..

valla hastalık habercisi değildir inş..denizde havuzda çok oyandı son günlerde..dr da artık daha dikkatli olmalısınız. ilk 6 ay anne karnından aldığı koruyucularla ve anne sütünün etkisiyle bağışıklığı güçlüydü bundan sonra çok kolay hastalanabilir dedi..

alt 2 dişi çıktı cnm..1 aydır falan var, ama bi farkını göremedim..yine herşey agzında, yine huysuz :)) he tek farkı memişi ısırması kötükedihüso

monteeeeee kemer amara wing otele gitcez inş canım karar verdik
laradan vazgeçtikkkk
kerem uyandı bi ara okurum yazıyı
sana iyi eğlencelerrrrrrrr

yeşim 500 cc devam maması formüle süt yani almalı ek gıda ya yeni başlayan bebek yazıyordu bi yerde şimdi hatırladım yada 750cc anne sütü

Filiz cok guzel yazi
gercekten her kelimesini yasiyoruz.
En cok ta
kalbimin disarda atacagini bilmiyordum diyorya cok dogru
supermis emegine saglik.

BEGENDıGıNE SEVıNDıM ıNCı AYne biliyim hayır diyemedim oda bu huyumu biliyo verirse amenna vermezse canını mı alıyım basak kemer cok güzel yeşil umarım iyi eglenirsiniz aslı alıstın mı oraya otelde misiniz bizimki hala uyuyo(gec kaldım yaaaaaaa

Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu...
Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...
Düşünemezdim…
beni de en cok burası etkiledi anne olduktan sonra cok daha duygusallastım oglumu kimselere vermem cok fena bir kaynana olcak cooooooooooook

filizcim ellerine sağlık, çok güzel bir yazı.

başak iyi tatiller canım size de , ne zamna gideceksiniz_?
eylül 1-8 arası meral ramazana denk geldi eşimn bu yılki izni tşk ederim umarım güzel geçer keremle ilk tatil haliyle tedirginlik var hastalandırmam inş korkkuyorum

evet cnm bizde eşimle kemeri çok seviyoz her sene farklı bi yere gidelim desekte dönüp dolaşıp yine kemere karar veriyozkaydirigubbakcemile kemer merkeze yürüme mesafesindeki otelleri tercih ediyoruz akşamları kemere yürümek çok güzel oluyo toros manzarası apayrı dağ havası var kemerde denizide akdenizin en iyilerinden bencezemuszemus ahhh
geçmiyo günler

yeşim onların yazdığı gibi içecek şart değil ya cnm aslı ne kadar isterse o kadar doğru oran bence zorla içiremezsin zaten bence dert etme bunu ver istediği kadar emzirirkende öyle değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…