ayy sorma meralcim yaa durmuo hiç hep arkasındayım hele bugün doru düzgün uyumadı mahvoldum sallıcam pat atıyo kendini ayağımdan...bırktım bende deli oldum çünkü koca gün toplasan 30 dk bile uyumamıştır...saol bu arada darısı sizeeMaşallah elvineee, artık işin iyice zorlaştı desene burcu:)))))
mersi cnm emekler sizinkide yavaş yavaşaferin elvine...
bizimki de yuvarlanarak ilerliyooo koyduğum yerde durmuyo pek
yuvarlanip gidiyoruz
ben bir sabahi biliorum bir aksami anlamadan gun bitiyo evin icinde aksama kadar
kostur dur . Defne hanim Allaha sukur bu aralar keyifli memeden ayrilmanin huzursuzlugunu
yasiyor ama masallah oyle bana zorluk cikartmiyor. Ama ben cok uzuluyorum
onu emzirememek cok zoruma gidiyor
helede sutum varken vede o istekliyken.
su carsamba gelse diye sabirsizlikla bekliyorum. sut var ama ilacli sut ise yaramiyor
sizde durumlar nasil??
abisi yani manı diğer benim herifte öle bişi istediği zaman sinir oluyorum yaaa bütün gün evde dışarı çıkıp eksiklerini almaz ya anası yada eşime tlf açar gelirken şunu bunu alırmısın die
bende çattım sonunda akşam sen onun uşağımısın ne hizmet ediyosun 25 yaşında kıza şımartı tepene çıkarmışın ama benim tepeme çıkarma orda kalamaz kafa aşşağı çakılır dedim acık tartıştık.her istediğini yapıyolar zaten dedim sezonun yoğunsun die 9.30 dan önce eve gelemiyosun bide onun alış verişiylemi uğraşcan k.....çını büyütcene çıkıp alsın ne lazımsa gündüzden dedimmü
ayyy amma yazdım valla ne dolmuşum öleee ne güzel anasıyla ümreye gitcekti 1 ay kurtulcaktım sonrada okul hazırlakları başlıyo izmire gitcekti ama yaşından dolayı almıyolarmış. anası gitcek bu gene başımaa
valla kızlar ben bunu boğarımmm.
ayy seda ölelerini bilirim ekmek elden su gölden yaşıyo hanımefindiye bak insan deli olur yahu allah sabır versin baya şımartmışlar onu da ondan öle...böle tiplere çok gıcık olurum...dökmüşsün içini acık rahatlamışsın dikkat et casusluk yapıpta yazdıklarını falan okumasın :)))
aynı yaa anlamıyrm günlerden bişi bi bakıyrm gece olmuş...rahat rahat ne oturabiliyrm ne yemek yiyebiliyrm otur kalk otur kalk sırtım ve ayaklarım acıyo artık ben bile şaşıyrm yaptığım işlere hızlı tren gibi oldum hiçbi iş zor gelmio..az kaldı biraz daha sık dişini zor bi durum ama geçecek...inş bi daha tekrarlamaz enf.çünkü ben çok çektim bu derdii...acısı berbat..bende gidicem saçımı boyatçam kaş bıyık falan ,iiice palas oldum yaaa
bende sinir oluyorum canım hemde çokk fazla sinir oluyorum ben okadar hızlı aktif ve çalışan bi tipim ki çok nadirdir oturup keyif çatalarım oyüzdena yavaş insana tambel insana hiç tahammülüm yok heleki 25 yaşında biriyse hiç tahammül edemiyorum yaaa evin en küçüğü ama bütün gün oturuyo ben onun yaşındayken 10 çocuk sahibiydim.ayy kızımı asla bu şekilde yetiştirmek istemiyorum bulunduğu yer her neresi olursa olsun kendi işini ve ortak kullanım alanlarının işlerini yine ortak yapmalı.canım bende tahammül edemem zaten eşim çok ısrar etti bu yaz için ben yoğunum yazlıkta annemlerin dairede kalalım bebek küçük die yoksa otururmuyum aklımı mı kaçırdım ben benim kendi evim ve kendi yazlığım var çook şükür bi dahada töbee zaten ne yardımcı olcaklar bana yaa aksine dahada yük oldular dahada yordular ben evimde bu kadar yorulmuyorumki.
yok aslıcım ezdirirmiyim benim tersimde çokk terstir ve onlarada çokk ii bilirler ama ne gerek vardı die kızıyorum eşime ben zaten çocuklarıma ve eşime hizmet ediyorum ve bundanda gocunmuyorum canlarım onlar benim ama ilave bir kayınvalide ve asalak bi görümce çekemem valla evime gelirler ik üç gün misafirim olurlar ozaman eyvallah ama fazlası yok artık ben alışmışım çekirdek aile olmaya geniş aile olamıyorum hele görümcem gibi geniş hiç olamıyorum
slm kızlar
iiyim cnm nasıl olim yaz bitse die dua ediyorum bu yaz çok sıkıldım ben ve halada sıkılıyorumklava:
sen nasılsın canım çağan nasıl düzeldimi biraz daha
meral aslı nasılsınıs kıslar
yada sizi boşverelimsırnaşık şey defne ege çağan sizler nasılsınıs canlarım
sevdcım bz iyiyiz ya çağaını derdi belli ama allahtan çok huysuzda değilde idare edip gidiyoz işte
bende çok yoruluyorum kıslar ya sözde eşim izinde evde ama yinede çoğu iş bana bakıyor önümüz ramazan temizlik yapıp hazırlık yapmak alzım daha kısşlık dolaba hiç bişi atmadım hiç bişiye bakamadım ay perdelerim yıkanacak halılarım yıkanacak iş dolu ama zamanda yetmiyor ne zaman kalkıyoz ne zaman yatıyoz hiç anlamaıyorum valla bu yaz bbiyerede gidemedik dahada daraldım izmitte
sevdacım hiç tviz verme bacım valla benim yeğenlerden biri öylede bana pek gelemk istemiyor o yüzden evde anası hep hizmet ediyor ona ben canına okuyorum valla onlara gidincede hep iş yaptırıyorum hoş daha küçük 13 yaşında ama nasıl alışırsa öyle gider diye düşünüyorum anacım bende accık cadımıyım ne be :))
Aaaaa. çok üzüldüm yaa, bizim kide kabloları çok seviyor, her tarafta elektronik eşya, kabloları tutup kemirmeye çalışıyor, çekiyor, bende çok korkuytorum, sürekli gözüm üstünde ama allah korusun yine de.kzlar annem aradı şimdi haberlerde görmüş bebiş tvnin kablosunu çekmiş tv üstüne düşmüş ve ölmüş yazık yavruya...sizelerde dikkat edin bizimki kablo delisi
Ben de şaşırdım canım, bu kızın bir oğlu vardı, 9 unu sakladı mı acep diye_?????:teytey::roflol::roflol: yani 10 yaşında çocuk demek istedim yanlış anlaşılmasında:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?