2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırdır duygucum ne oldu bakim neden sinirin tepende nilneden ağlıyor
ay bilmiorum ya bi ağlak oldu sormayın,çıldırtıo beni..taşınalı nerdeyse 1 ay oldu bi örtü alamadım masaya..dışarı çıkıorum ağlamaya başlıo bişilere bakarken..evde hep ağlak zati..

ah canım ,ii bi dr seçmişsin bence ..aman rahatlamış kal..bence de regl olunca insan gerçekten rahatlıo(inanmazdım ama gerçek)vücudumu daha boş hissetmek bile keyifli:);
o ölüm korkusu bende de ve sanırım biçok annede de var ama düşünme(düşündükçe olur gibi gelio)azcık sabredelim bakalım neler olacak?:icecream:

görümceye gıcık oldum ama şööle yan gelip yatsam hiç de hayır demema.s

ben kaçıorum şimdilikopuyorumnanaktan

duygu nbr nil nasıl merak ettik seni

saol tatlım..uyuo şimdik işte ama anlamıorum devamlı ağlak:uhm:düzgün de yemedi bugün laelaelaelaelaeben çok sinirlendim bi ara,zor hakim oldum kendime..yemeio,içmio,emmio,uyumuo ağlıo:1no2:
neys eşim beklioopuyorumnanaktan

Çok iyi yapmışsın hayatım, iyi glmiştir.Hamileliğinde çok sorun yaşamışsın, dr.un dediği gibi.Doğumdan sonra da dinlenme şansın olmadı tabii ki.Eşler bazen(çoğu kez) anlamıyorlar durumumuzu.
Oğluşunu kaybetme korkusuna gelince, benim 3. çocuğum, bende de var, sanki kaybederim, bir şey olur diye.Bu her annenin yaşadığı bir korku.Ama dr. çok güzel demiş.Biraz rahat olmaya çalış.

Güle güle kullanın yürütecinizi.Yürümeye başlasın bakalım defne hanım:))))))

Canım, yarın bir dişiniz görünebilir.Egede dişten bir gün öncesi çok huzursuz oluyor, ne duruyor, ne susuyor.Hiç birşeyden mutlu olmuyor.İnşallah sizin içinde aynı şey geçerlidir.

slm herkese. bizde iziniden döndük bugün. iznin son günlerinde 2 yaşında bi çocuktan nezle aldım ve tüm uğraşlarıma rağmen malesef kuzuma sattım. şimdi ikimizde salya sümük dolaşıyruz. tıkalı rahat emememiyor. aslında en sevdiği şey. bi taraftan da üst dişlerini çıkarmaya çalışıyor. işte böyle.

eve bi girdim iğrenç bi koku. başladım dolaşmaya ki ne göreyim. wc nin camından iri bi kuş eve gir evi dolaş dolaş heryeri pisle en sonunda da öl. elim ayağım titredi. ben hayvanlardan çok korkarım hele ölüsünden ıııııı

bebeeem hasta ben hasta eşimle beraber başladık ev temizlemeye. aklınıza gelebilecek heryeri pislemiş. 5 makina çamaşır yıkadım bi 5 daha var. halıları topladık yıkamaya gidecek mutfak berbat herşeyi çamaşır suyuyla dezenfekte et öağan herşeyi ağzına alıyor olmasa birden bu kadar girişmezdim. zaten 10 güne kadar ev taşıycaz yaaa revamı bu bana. tatili ağzımızdan burnumuzdan getirdi salak kuş.
şimdi çağan uyudu bi bakıyımö dedim bi daha ne szaman fırsatım olur bilmem..

hadi bye...

serpil..

ana kimseer kalmamış bende iki muhabbete gelmiştim gdimde ütü yapim bari iyi gecler herkese iyi uykular

:roflol:

canım bir haftaya kalmaz geçer sabırlı ol diştendir büyük olasılık anlattığın sorunların bire bir hepsine yakında şahit oldum aklımı kaçırmak üzereydim az sabır geçer

görümce konusundada bende gıcığımdelikafadulden

ana kimseer kalmamış bende iki muhabbete gelmiştim gdimde ütü yapim bari iyi gecler herkese iyi uykular

caımm yorma kendini boşverrr bende dün yaptım ter içinde kaldımm-tatlicadiarzu-

seda ay insanı burdan bile gıcık ediyo görümcen
ezdirme tabi kendini diycem ama zaten sanmam
abisinden araba isteme kısmı gerçek sanırım bu yaşta
ben takılıyo sanmıştım,boşaltıp semerini yesin nasılsa çalışıp kullanmıyoo,:)
yazlık nerde nerdesiniz en azından deniz kenarındasınn nasıl özledim valla
salla görümceyi deniz kokusu çek içine saknleş

evet canım hemde nee gıcık araba konusuda en az kendisi kadar gerçek üç senedir istiyoda eşim sallıyodu ama bu sene artık çok daha fazla ısrar etmeye başladı bende geçen sölediğinde ee artık okul bitiyo kendin alırsın hem alın teri bi başka olur dedim bozuldu anlamıştırdaa.valla kardeş mardeş hiç anlamam abisi neden alıyomuş kendi alsın yada anası alsın nede olsa onun kıymetlisi
şarköydeyis canım evimizde denizin dibi inanılmaz bir gemi trafiğide var ama inan artık bakmıyorum.çoğu zaman fırsat bile bulamıyorum bazen sinir oluyorum evdekilere o nedenle
bide dikkat ediyorumda ilk geldiğimizde bu eve yıllar önce ne kadar güzel gelmişti şimdi sıradan geliyo galiba alışkanlık yaptı

değil mi duygu bende imreniyorum valla incinin hamaratlığına o anlattıkça
bende kızıyorum kendime
umarım uyuyabilirsin ii geceler

başakcım sen ve keremi sorcaktım-tatlicadiarzu- duru uyandı cevaplayı tıklayıp kaçmak zorunda kaldım.iyisinizdir umarım
duygucum alır almasınada şuan gerekli deil hiç kızımı acık büyütim sonra alıcam nilede akülüsünden alalım olmasmı hemde çift kişiliklerden çağanıda atar yanına geserler karı kocasengözlerimebaksanab yada sen atarsın inciyi yanına gezersinis dünür dünürlaelaelaelaelae

al tabi ..ben de sööledimakşam araba die,öğrenmem için ucuz bişi..soona da güzelinden:)
karı koca gezerler demişsin ya bi acayip his geldi kalbime ..eşim hep dioki ben evlendiremem kızımı die(çok ciddi hatta tartışıorus)ben de ..nası veririm kızımı??ay dünür ben yan çizcem galiba büyüdüklerinde:uhm:
teşekkür ederiss akülü düşünce için de ..opuyorumnanaktan
günaydınnnnnnn

günaydın:içelim:

günaydın kızlara.s.
çok uykusuzum uyumaya gideceğim şimdik tekrarmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

günaydın kızlar

benimde canım çok sıkkın.kuzenlerimin düğünü var demiştimya dün gittim kıyafet almaya ama sezon sonu olunca pek birşey bulamadım.tabi eşimde surat yapmaya başlayınca kırık beyaz bir abiye aldım kilolarım iyice belli oldu neyse gittim altına birde korse aldım ama hala içime sinmedi.. çok sade bir elbise offf ya işte ne bileyim kilomuda çok belli ediyor.yapacak birşey yok artık ama yazmak istedim.eşimde beğenmediyesen gider değiştiririz diyor gitsem o kadar yolu çekemicem bu sıcakta hem başka pek hoş kıyafette yoktu.kilolarıma iyice taktım ben

günaydın ....
balım sıkma canını sacını makyajını hos yaparsın iki üç de takı bitti......annesin sen unutma kiloyu da takma tamam mı fıstık....
duygu iyi uykular
inci nbr cagan nasıl
dün arkadasa gittim oglu 9 aylık 7 kilo metin onun yanında obez gibi geldi bana.....
eve geldim her yeri sildim halıları yerlestirdim kociş camları silcek tüller perdeler yıkancak cok iş var cok

günaydınlar oynatmaya az kaldı drum nerde :)) yok anacım bu çocuk yemiyor ay benmi büyütem,yorum bunu ya anlamıyorumki valla sinirimen ağlıyorum artık dr gece besle bakalım dedi yicekmi gece yarım saate bir mama hazırladım yok yemiyor öğlen oldu yine yemeden uyudu başm zonkluyor eşimde kahvaltısını yaptı uyudu ay ne gamsız ya çocuk yemiyor o uyuyabiliyor ay dahada sinir oluyorum valla
ay duygucum ben çağan uyuyunca iş yapmazsam iyice delririm bacım iş yaparken onun iştahsızlığını accıkta olsa unutuyorum valla ondan yapıyorum yoksa hamarat falan değilim ütüyüde ypmadm zaten günlerdir koltukta bekliyolar (uarada yan çizerim ben vermem kızımı falan yazmışssın bana bak bende seni çizerim alcam ben nili oğluma zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…