ay bilmiorum ya bi ağlak oldu sormayın,çıldırtıo beni..taşınalı nerdeyse 1 ay oldu bi örtü alamadım masaya..dışarı çıkıorum ağlamaya başlıo bişilere bakarken..evde hep ağlak zati..hayırdır duygucum ne oldu bakim neden sinirin tepende nilneden ağlıyor
selam kızlar,
kafayı yiyorum diyordum ya, dün psikiyatriste gittim.
1,5 sayfa yazıyla.. olur ya söylemek istediğimi unutmayım diye. başladım konuşmaya, baktım 2 cümleden sonra ağlamaya başlıyorum, sürdüm yazıyı adamın önüne..
eşim bana yardım etmiyor, her yaptığı gözümde büyüyor, onu yanımda istemediğim zamanlar oluyor, çok yorgunum, sürekli hata yapıyorum, çok mutsuzum, bebeğim herşeyden daha değerli, ona birşey olacak diye aklım çıkıyor, ben ölücem kuzum ortada kalacak diye korku giriyor içime, hiçbirşey hatırlamıyorum, sürekli birşeyleri evde unutuyorum, başarılıydım şimdi çok vasatım..... falan diye.
dr bana baktı, beklediğin gibi sana depresyonda olduğunu söylemeyeceğim dedi. bu her annenin başından uzun ya da kısa süreli geçen, geçmesini de normal karşıladığımız hormonlardan kaynaklı kısa süreli bir dönemdir. sıkıntısız geçen hamilelik sonrasında da kadınlar bunu yaşayabilir ki, senin yorgun ve tükenmiş hissetmen çok normal. (ben 8 ay yattım hamileyken, her anım kaybetme korkusuyla geçti) üstelik adet düzenin başlamamış, bu kendine yakıştıramadığın tüm sorunların nedenlerinden biridir. basitçe söylemek gerekirse, bebeğin bakımından kaynaklanan yorgunluk uykusuzluk artı hormonal dengesizlik, eşinin yanında olmayışı seni diplerde hissettiriyor ama zor zamanı geçmişsin. 8 aydan sonra kendindeki değişimi hayretle izleyeceksin. vereceğin kararlarda fevri davranma,örneğin istifa etme, yakınlarında ciddi tartışmalara girme, boşanmayı aklına bile getirme... böyle bir durumunuz varsa öncelikle ikinizle de bunu irdeleriz ama şimdi değil. bebeği kaybetme korkusuna gelince, sen inançlı bir kadınsın. biraz tevekkül, ömrün ne kadar olduğunu kimse bilmiyor ama bu ölüm korkusu hayatı sana da minik yavruya da zehir eder. unutma ki berat senden güç alacak, seni örnek alacak. karşısında hüngür hüngür ağlayan bir anne hoş bir görünüm mü?..........
özetiyle yaklaşık 1,5 saat konuştu, yanından çıkarken çok rahatlamıştım, şimdi biraz etkisi geçmiş ama..
şimdi kaçmalıyım, bana iyi geldi belki sizleri de rahatlatır diye önemli noktaları yazayım dedim..
öptüm tüm annişleri bebişleri..
duygu nbr nil nasıl merak ettik seni
Çok iyi yapmışsın hayatım, iyi glmiştir.Hamileliğinde çok sorun yaşamışsın, dr.un dediği gibi.Doğumdan sonra da dinlenme şansın olmadı tabii ki.Eşler bazen(çoğu kez) anlamıyorlar durumumuzu.selam kızlar,
kafayı yiyorum diyordum ya, dün psikiyatriste gittim.
1,5 sayfa yazıyla.. olur ya söylemek istediğimi unutmayım diye. başladım konuşmaya, baktım 2 cümleden sonra ağlamaya başlıyorum, sürdüm yazıyı adamın önüne..
eşim bana yardım etmiyor, her yaptığı gözümde büyüyor, onu yanımda istemediğim zamanlar oluyor, çok yorgunum, sürekli hata yapıyorum, çok mutsuzum, bebeğim herşeyden daha değerli, ona birşey olacak diye aklım çıkıyor, ben ölücem kuzum ortada kalacak diye korku giriyor içime, hiçbirşey hatırlamıyorum, sürekli birşeyleri evde unutuyorum, başarılıydım şimdi çok vasatım..... falan diye.
dr bana baktı, beklediğin gibi sana depresyonda olduğunu söylemeyeceğim dedi. bu her annenin başından uzun ya da kısa süreli geçen, geçmesini de normal karşıladığımız hormonlardan kaynaklı kısa süreli bir dönemdir. sıkıntısız geçen hamilelik sonrasında da kadınlar bunu yaşayabilir ki, senin yorgun ve tükenmiş hissetmen çok normal. (ben 8 ay yattım hamileyken, her anım kaybetme korkusuyla geçti) üstelik adet düzenin başlamamış, bu kendine yakıştıramadığın tüm sorunların nedenlerinden biridir. basitçe söylemek gerekirse, bebeğin bakımından kaynaklanan yorgunluk uykusuzluk artı hormonal dengesizlik, eşinin yanında olmayışı seni diplerde hissettiriyor ama zor zamanı geçmişsin. 8 aydan sonra kendindeki değişimi hayretle izleyeceksin. vereceğin kararlarda fevri davranma,örneğin istifa etme, yakınlarında ciddi tartışmalara girme, boşanmayı aklına bile getirme... böyle bir durumunuz varsa öncelikle ikinizle de bunu irdeleriz ama şimdi değil. bebeği kaybetme korkusuna gelince, sen inançlı bir kadınsın. biraz tevekkül, ömrün ne kadar olduğunu kimse bilmiyor ama bu ölüm korkusu hayatı sana da minik yavruya da zehir eder. unutma ki berat senden güç alacak, seni örnek alacak. karşısında hüngür hüngür ağlayan bir anne hoş bir görünüm mü?..........
özetiyle yaklaşık 1,5 saat konuştu, yanından çıkarken çok rahatlamıştım, şimdi biraz etkisi geçmiş ama..
şimdi kaçmalıyım, bana iyi geldi belki sizleri de rahatlatır diye önemli noktaları yazayım dedim..
öptüm tüm annişleri bebişleri..
Güle güle kullanın yürütecinizi.Yürümeye başlasın bakalım defne hanım:))))))Demetcim bir gorunuyor bir kayboluyorsun?
yogunsun sanirim.
bende Defnenin devam sutunu vereyim bari uyku arasi
sonrada yatarim artik
ay geceleri seviyorum islerde bitmis oluyor yatasim gelmiyor valla
ama yarin yogun bir gun olucak esimi ikna ettim Defnenin kemiklerine birsey olmayacagi
konusunda yurutec aldiriyorum . Kolumda surekli telef oluyorum ya
hadi iyi geceler kizlar yarin gorusuruk.
Canım, yarın bir dişiniz görünebilir.Egede dişten bir gün öncesi çok huzursuz oluyor, ne duruyor, ne susuyor.Hiç birşeyden mutlu olmuyor.İnşallah sizin içinde aynı şey geçerlidir.saol tatlım..uyuo şimdik işte ama anlamıorum devamlı ağlak:uhm:düzgün de yemedi bugün laelaelaelaelaeben çok sinirlendim bi ara,zor hakim oldum kendime..yemeio,içmio,emmio,uyumuo ağlıo:1no2:
neys eşim beklioopuyorumnanaktan
Az önceki yazıda alıntıyı yapmışım, unutmuşum, sedadan alıntı diye altına yazdım.Tabii pc başına oturup okurken 10 kere kalkarsan böyle olur:roflol::roflol:
Aaaaa. çok üzüldüm yaa, bizim kide kabloları çok seviyor, her tarafta elektronik eşya, kabloları tutup kemirmeye çalışıyor, çekiyor, bende çok korkuytorum, sürekli gözüm üstünde ama allah korusun yine de.
Ben de şaşırdım canım, bu kızın bir oğlu vardı, 9 unu sakladı mı acep diye_?????:teytey:
ay bilmiorum ya bi ağlak oldu sormayın,çıldırtıo beni..taşınalı nerdeyse 1 ay oldu bi örtü alamadım masaya..dışarı çıkıorum ağlamaya başlıo bişilere bakarken..evde hep ağlak zati..
ah canım ,ii bi dr seçmişsin bence ..aman rahatlamış kal..bence de regl olunca insan gerçekten rahatlıo(inanmazdım ama gerçek)vücudumu daha boş hissetmek bile keyifli:);
o ölüm korkusu bende de ve sanırım biçok annede de var ama düşünme(düşündükçe olur gibi gelio)azcık sabredelim bakalım neler olacak?:icecream:
görümceye gıcık oldum ama şööle yan gelip yatsam hiç de hayır demema.s
ben kaçıorum şimdilikopuyorumnanaktan
saol tatlım..uyuo şimdik işte ama anlamıorum devamlı ağlak:uhm:düzgün de yemedi bugün laelaelaelaelaeben çok sinirlendim bi ara,zor hakim oldum kendime..yemeio,içmio,emmio,uyumuo ağlıo:1no2:
neys eşim beklioopuyorumnanaktan
ana kimseer kalmamış bende iki muhabbete gelmiştim gdimde ütü yapim bari iyi gecler herkese iyi uykular
:)))))) Canım .!.:ay çıksın artık valla bu gıcıklık diştense de rahatlasın bebişim..
ay çok kötü olmuş ya bi de taşıncam diosun ..kolay gelsin..slm herkese. bizde iziniden döndük bugün. iznin son günlerinde 2 yaşında bi çocuktan nezle aldım ve tüm uğraşlarıma rağmen malesef kuzuma sattım. şimdi ikimizde salya sümük dolaşıyruz. tıkalı rahat emememiyor. aslında en sevdiği şey. bi taraftan da üst dişlerini çıkarmaya çalışıyor. işte böyle.
eve bi girdim iğrenç bi koku. başladım dolaşmaya ki ne göreyim. wc nin camından iri bi kuş eve gir evi dolaş dolaş heryeri pisle en sonunda da öl. elim ayağım titredi. ben hayvanlardan çok korkarım hele ölüsünden ıııııı
bebeeem hasta ben hasta eşimle beraber başladık ev temizlemeye. aklınıza gelebilecek heryeri pislemiş. 5 makina çamaşır yıkadım bi 5 daha var. halıları topladık yıkamaya gidecek mutfak berbat herşeyi çamaşır suyuyla dezenfekte et öağan herşeyi ağzına alıyor olmasa birden bu kadar girişmezdim. zaten 10 güne kadar ev taşıycaz yaaa revamı bu bana. tatili ağzımızdan burnumuzdan getirdi salak kuş.
şimdi çağan uyudu bi bakıyımö dedim bi daha ne szaman fırsatım olur bilmem..
hadi bye...
serpil..
ana kimseer kalmamış bende iki muhabbete gelmiştim gdimde ütü yapim bari iyi gecler herkese iyi uykular
ay inci kızma ama sen temizlik ,ütü falan yaptıkça bana afakanlar basıokafamçokkarıştı
sen mi hamaratsın ,yoksa normli bu mu,ben pis miyim:uhm:
neys kocam toplantıya gittilmaz:ben de yatayım bare,gerçi nil ağlar birazdan süttt die..
,ay bi de bugün bizim apartmanın önünde hırsız yakalanmışkaydirigubbakcemile
tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
aylin nerdesin????????????
seda ay insanı burdan bile gıcık ediyo görümcen
ezdirme tabi kendini diycem ama zaten sanmam
abisinden araba isteme kısmı gerçek sanırım bu yaşta
ben takılıyo sanmıştım,boşaltıp semerini yesin nasılsa çalışıp kullanmıyoo,:)
yazlık nerde nerdesiniz en azından deniz kenarındasınn nasıl özledim valla
salla görümceyi deniz kokusu çek içine saknleş
al tabi ..ben de sööledimakşam araba die,öğrenmem için ucuz bişi..soona da güzelinden:)başakcım sen ve keremi sorcaktım-tatlicadiarzu- duru uyandı cevaplayı tıklayıp kaçmak zorunda kaldım.iyisinizdir umarım
duygucum alır almasınada şuan gerekli deil hiç kızımı acık büyütim sonra alıcam nilede akülüsünden alalım olmasmı hemde çift kişiliklerden çağanıda atar yanına geserler karı kocasengözlerimebaksanab yada sen atarsın inciyi yanına gezersinis dünür dünürlaelaelaelaelae
günaydınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?