ay ben de aynıyım canım tek avuntum doğum yapmış olmak..hala hamilelik pantolonumu giyiorum o kadar diyeyim yani!!yalnız olmadığını düşün caccanlı bi de aksesuar tak..ya da ayakkabı falan ohhh fıstık fıstıkzemuszemuszemuszemusgünaydın kızlar
benimde canım çok sıkkın.kuzenlerimin düğünü var demiştimya dün gittim kıyafet almaya ama sezon sonu olunca pek birşey bulamadım.tabi eşimde surat yapmaya başlayınca kırık beyaz bir abiye aldım kilolarım iyice belli oldu neyse gittim altına birde korse aldım ama hala içime sinmedi.. çok sade bir elbise offf ya işte ne bileyim kilomuda çok belli ediyor.yapacak birşey yok artık ama yazmak istedim.eşimde beğenmediyesen gider değiştiririz diyor gitsem o kadar yolu çekemicem bu sıcakta hem başka pek hoş kıyafette yoktu.kilolarıma iyice taktım ben
saol tatlım uyuyamadım ama tam daldım telefon,soona da kalkıp evi topladım:bbo:günaydın ....
balım sıkma canını sacını makyajını hos yaparsın iki üç de takı bitti......annesin sen unutma kiloyu da takma tamam mı fıstık....
duygu iyi uykular
inci nbr cagan nasıl
dün arkadasa gittim oglu 9 aylık 7 kilo metin onun yanında obez gibi geldi bana.....
eve geldim her yeri sildim halıları yerlestirdim kociş camları silcek tüller perdeler yıkancak cok iş var cok
incii sen de ya da siz de çağanla beraber yio musunuss:uhm:ben nile onun tabağından yiyerek yediriorum dagünaydınlar oynatmaya az kaldı drum nerde :)) yok anacım bu çocuk yemiyor ay benmi büyütem,yorum bunu ya anlamıyorumki valla sinirimen ağlıyorum artık dr gece besle bakalım dedi yicekmi gece yarım saate bir mama hazırladım yok yemiyor öğlen oldu yine yemeden uyudu başm zonkluyor eşimde kahvaltısını yaptı uyudu ay ne gamsız ya çocuk yemiyor o uyuyabiliyor ay dahada sinir oluyorum valla
ay duygucum ben çağan uyuyunca iş yapmazsam iyice delririm bacım iş yaparken onun iştahsızlığını accıkta olsa unutuyorum valla ondan yapıyorum yoksa hamarat falan değilim ütüyüde ypmadm zaten günlerdir koltukta bekliyolar(uarada yan çizerim ben vermem kızımı falan yazmışssın bana bak bende seni çizerim alcam ben nili oğluma zemuszemus
ne olmuşşyerimsenibensepetciiiiiiiiiiiiiiiiiiii nbr basınıza gelenlere üzüldüm tatil dönüşü hoş olmamıs sizin için bebekler olmasa iş yapmak zor degil ama hem iş hem bebek sagdan sagdan geliyolar o zaman insana
al tabi ..ben de sööledimakşam araba die,öğrenmem için ucuz bişi..soona da güzelinden:)
karı koca gezerler demişsin ya bi acayip his geldi kalbime ..eşim hep dioki ben evlendiremem kızımı die(çok ciddi hatta tartışıorus)ben de ..nası veririm kızımı??ay dünür ben yan çizcem galiba büyüdüklerinde:uhm:
teşekkür ederiss akülü düşünce için de ..opuyorumnanaktan
günaydın:içelim:
günaydın kızlara.s.
çok uykusuzum uyumaya gideceğim şimdik tekrarmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
günaydın kızlar
benimde canım çok sıkkın.kuzenlerimin düğünü var demiştimya dün gittim kıyafet almaya ama sezon sonu olunca pek birşey bulamadım.tabi eşimde surat yapmaya başlayınca kırık beyaz bir abiye aldım kilolarım iyice belli oldu neyse gittim altına birde korse aldım ama hala içime sinmedi.. çok sade bir elbise offf ya işte ne bileyim kilomuda çok belli ediyor.yapacak birşey yok artık ama yazmak istedim.eşimde beğenmediyesen gider değiştiririz diyor gitsem o kadar yolu çekemicem bu sıcakta hem başka pek hoş kıyafette yoktu.kilolarıma iyice taktım ben
ya evet ne zaman güzel düşünsem kızımla ilgili düşüo kafa üstü..12 temmuzda ilk defa düştü ..o gün bugündür hergün düzenli düşüo nerdeyse saat 8 di bi anda yuvarlandı koltuktan aşağıya..azcık ağladı sustu ben bu sefer çok korktum,yüreğime indi..şimdik uyuttum bişi yok ,yoktur di mi?Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?