2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyidir filizcim çağan aynı çağan işte bu sabah pek huysuzdu hem aç hem huysuz :)) metin napıyor kaç klo oldukiki mtin obez geldi gözüne buarada eşinede maşalah cam siliyor bizimki her iş yapar ama cam silmez dışardan görürlerye aman yakışık almaz klava:

kolay gelsin filiz sanada.neyse artık saçla makyajla güzel olur inşallah.

inci bencede sende fazla takma rahat ol.ben aynen öyle yapıyorum fazla üstüne gitmiyorum.o rahat ben rahat ikimizde gayet mutluyuzzemuszemus

balım saçla makyajla tammalersın elbiseyi ay bendede tüm fazlalıklar duruyr allahtan düğün falan yok bu snede rahatım hoş olsada takmam yani :))9

kizlar uzun suredir ilk defa makyaj yaptim iyi geldi ya kaslar hala pala kas ama olsun :))
etek falan giydim kendimi biraz kadin hissettim. simdi cikicaz kizima yurutec alicaz iyi birsey buluruz ins.

sepetciiiiiiiiiiiiiiiiiiii nbr basınıza gelenlere üzüldüm tatil dönüşü hoş olmamıs sizin için bebekler olmasa iş yapmak zor degil ama hem iş hem bebek sagdan sagdan geliyolar o zaman insana

ay ben de aynıyım canım tek avuntum doğum yapmış olmak..hala hamilelik pantolonumu giyiorum o kadar diyeyim yani!!yalnız olmadığını düşün caccanlı bi de aksesuar tak..ya da ayakkabı falan ohhh fıstık fıstıkzemuszemuszemuszemus
saol tatlım uyuyamadım ama tam daldım telefon,soona da kalkıp evi topladım:bbo:
size de kolay gelsin:hooray:
incii sen de ya da siz de çağanla beraber yio musunuss:uhm:ben nile onun tabağından yiyerek yediriorum da

ay ne bilim ben öle kızımı birisinin karısı olarak düşünemedim:1no2:
sepetciiiiiiiiiiiiiiiiiiii nbr basınıza gelenlere üzüldüm tatil dönüşü hoş olmamıs sizin için bebekler olmasa iş yapmak zor degil ama hem iş hem bebek sagdan sagdan geliyolar o zaman insana
ne olmuşşyerimseniben

ıYı PAZARLAR herkeşe...
sabah brunch yapalım dedik brunch bizim neyimize kerem burnumuzdan getirdi
ayy hiç durmadı sıpa ortamın enerjisi tutmadı galiba:))oysa hiç yapmaz gezmeyi severdi
ne yediğimden anladım ne oturduğumdan

sıpa kerem...
yeseydi ya güsel güsel..
neyse az kaldı seneye işallah daha rahat olacağız..
meraba canım bu arada:)

ya nil dünden beri hangi pozisyonda olursa olsun oturur hale geçebilio..ayaktada uzun süre kalıo hatta ellerini bırakıo..sevinsem mi üzülsem mi bilemedimkaydirigubbakcemile

maşallah nile ben dedim sna bu yürürbr aya kadar ocak bebeklernin en hızlısı nil olacak :)

evet canım alcam bende ama şimdi alsamda kenarda durcak bi anlamı yok seneye düşünüyorum şöle güzel bişi bakalım.
valla bende evlendiremem diyorum hep eşimde aynı şekilde ama bakalım o yaşa geldiklerinde onlar ne diycek bu işee:gitme:

canım sıkma canınnı değiştirme şansın yoksa diktir diycem ölçülerine göre ve istediğin bir mıdel istediğin bir renk ama zamanın ne kadar olduğunu bilmediğim için bişi diyemiyorum olmadı arkadaşlarında dediği gibi renklendir.
ve bencede sen bir annesin ve her şekilde güzelsinyerimseniben

incicim çok fazla üzüyorsun kendiniaç olsa yıkar ortalığı zamanla düzeliopuyorumnanaktanr be cnm sen kendini kastıkça doha zor olur hem senin için hem çağan için.

ya evet ne zaman güzel düşünsem kızımla ilgili düşüo kafa üstü..12 temmuzda ilk defa düştü ..o gün bugündür hergün düzenli düşüo nerdeyse saat 8 di bi anda yuvarlandı koltuktan aşağıya..azcık ağladı sustu ben bu sefer çok korktum,yüreğime indi..şimdik uyuttum bişi yok ,yoktur di mi?Çok üzgünüm çoook

slm arkadaslar bizim topik artik ilerlemiyor galiba sonlara dogru inmisizz

ee neys nasilsiniz herkesler iyidir umarim arkdaslar orucda yaklasiyor emziren anneler ne yapacaksiniz sizler tutacakmisisniz??

gecmis olsun cnm bi terslikler basladimi hep sonu geliyor zaten umarim bu son düsüsü olur

iyi geceler aranızda bebeği hiç kilo almayan var mı kızım 3 aydır gram bile almıyor bazen çok guzel yiyor bazen pek yemiyor şaşırıp kaldım nasıl kilo almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…