2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler sevda

ebser inaysanın bebeğide yemediği için kilo almıyor benim oğlnda çok az kilo alıyor.normal diyeceğim ama doktoruna sor bence en iyi açıklamayı o yapar.

bu arada bizim topikte bu aralar eşlerle sorunlar yaşandığı için bu yazı dikkatimi çekti paylaşmak istedim.ben biraz kendimi gördüm

http://www.kadinlarkulubu.com/aile-evlilik-cocuklar/180588-kadin-mutsuz-olur.html

Gunaydin herkese

Serpil gecmis olsun umairm isleri kolaylamissindir. Bide gider ayak kotu olmus
birini cagirabilsen iyi olurdu senin icin akraba yada komsu yada temizlik yapan biri
cabuk biterdi az yorulurdun

Fazilet yaziyi okudum guzel bir yaziydi gercekten. Sabirli oldugumuzu sandigimiz
durumlarin aslinda oyle olmadigi konusunda bir cumle vardi onu cok begendim
hep evet diyoruz gercekten cogu seye cizgilerimizi cizip sinirlarimizi belli etmeliyiz aslinda
ve ben esimle azen iliskiler konusunda konustugumuda onun kendi yaptiklerindan bihaber
oldugunu farkediyorum ve bunu ona gostermeye calisiyorum. Ise yariyor. Aslinda
oda uzmek istemedigi dikkat ettigini dusunyormus benim kendi kendime kurup
kendimi uzdugumu saniryormus. ay cok uzun oldu ama konusmak iyi ozetle

gecmis olsun Duygucum benide esim gecen gun acele ettirdi Defne kucaginda kapidan cikarken ayagini vurdum kapiya ay nasil agladi icim gitti bagirdim tabi ama olan oldu
o kadr dikkat ediyorum yinede arada oluyor biseyi yoktur canim duse kalka buyuyecekler iste napalim

Birgul ben tutacagim orucu ins.
eger sutum cok azalirsa duruma gore bakicam.

inciiiii Caganin neresinden kani aldilar bende tahlil yaptiracam da oraya krem sureyim.

günaydın:))
birgül işallah canım son olsun..ben düşünmüorum tutmayı,tutana Allah kolaylık versin..
ebsar valla nil de anca ayda 300-400 alıo..bilmioruım yani ..bu ay daha almadı heralde..
aslıya da çok geçmiş olsun..
fazilet şimdi okuyacağım yazıyı:)

iiyim canım işte kucamdayken ağlamıo!!!ii şimdilik oynuo yerde kendi kendine konuşarak,şarkı sööleyerek..onat napıo?uyuo mu?

günaydıııııııııııııııııııııııııınkaydirigubbakcemile2slm millet gelin hadi kalkınkaydirigubbakcemile2nasılsınız metişi kontrole götürcez babamızla 12 de vereliniortakdün kocam ne cam sildi ne de perde asarım dedikötükedihüsogünah cıkarcak ya dısardaydık bütün gün ev yemekleri yapan şirin bir yer acılmıs bizim alt sokaga oraya gittik biz yemek yerken sagolsunlar metin le ilgilendiler cokacimcoookagız tadıyla yemek yedikgamyoncuiremsu

afiyet olsun canım ben de özledim valla ağız tadıyla yemeği..
metinle onatı öpüorum bu cadı parçalıo kendni..
bayyopuyorumnanaktan

günaydıınnnn ben geldimmm pardon biz geldik:)
çok dolu dolu bi hafta geçirdik kızımla, bol bol gezdik eğlendik yedik yedik yedikk....anane ikimizide şişirdi
buarada çarşamba kızım ilk dişini çıkardı 6buçuk aylık çıkarmış oldu, hayatımda hiç görmediim bi kadın gördü dişimizi mecbur hediye aldı:)naz çok huysuz 2 gündür sanırım alt sağ da çıkmak üzere, ilkinde hiç anlamamıştık ne güzel
şimdi kadın geldi ev temizlensin ütüler bitsin çarş çeşmeye uçucaz hep gezsek böle ne güzel:)
ben de oruç tutmayı düşünüorum zaten emzirmiorum ama çok sinirli sabırsız olursam arada tutarım bakalım
bi de naz alkış yapmayı öğrendi müzik duyunca, yürüteçinin bazı müziklerinde şak şak el çırpıyo çok şiriiiiinnn

günaydınlar herkese
ayşegül hogeldin,ne güzel geziyonuz yaa biz hep evdeyis
dişiniz çıkmış hadi gözünüz aydın inş. bütün incileri kolaylıkla çıkarır naz hanım
bizde daa tık yok

Masallah Aysegul hayirli olsun disiniz
Bizde dun yurutec alsik ben cok begenrek aldim uzerinde hayvan tuslari var
basinca o hayvanin sesi cikiyor ama bizimki inege basip agliyor korkuyor
bende kapama tusuna basiyorum onuda birsekilde aciyor yine otekine basip
agliyor . Yani ben hoslanir diye dusunmustum sesten tam tersi oldu.
belki zamala alisir
bizimkinde bir numara yok daha alkis yapmayi bilmiyor
bide ahsap yap boz aldim gerci erken simdilik tuutp yere atiyor parcalari
ins ilerde yerlerine koyacak :roflol:

bu arada 3. dis kabarmis geldim gelecem diyor bakalim ne zaman patlicak alkisalkisalkis

Günaydınlar kızlarr, cumartesi saçlarımı kat kat kestirdim, şimdi kızıla boyasam mı diye düşünüyorum kara kara.Hiç denemedim şimdiye kadar.laelaelaelaelae Dün gezmedeydik, deniz kenarında piknik yapalım diye bir arkadaş aradı.Tamam dedik.Çıktık, hiç bir yerde mangal yakacak yer bulamayınca, başka bir arkadaşın evine gittik:)))))Orada mangalımızı yaktık, biraz değişiklik, biraz da yorgunluk oldu.Ama evde kalmaktan iyidir, bi de erkekler mangal diye tutturmaslardı da denize de girebiklseydik daha iyi olacaktı ama neyse:))))))

saol canım:)
egehanını 7.ayını kutluorumopuyorumnanaktan
Teşekkür ederiz canımm.

Takma canım kilolarına verirsin yavaş yavaş.Bir kaç akseasuarla süsle, ne olacak herkes senin yeni anne olduğunu biliyor sonuçta.

ya nil dünden beri hangi pozisyonda olursa olsun oturur hale geçebilio..ayaktada uzun süre kalıo hatta ellerini bırakıo..sevinsem mi üzülsem mi bilemedimkaydirigubbakcemile
Duygucum, maşallah nile.Yakında yürümeye başlar bu kıs, o zmana ne yapacaksın bilmem güzelim.

Geçmiş olsun canım, gözünde etkisi var, ama aynı zmanda artık iyice hareketlendiler. Gözünü ayırdığın anda, bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.Yatağın kenarlarını yastıklarla kapatıyorum, koskoca yatakta uyandığını farketmezsem, o yastıkların üzerinden bile düşüyor.Ne yapacağız bilmiyorum, gözümüz sürekli üstlerinde olacak, başka çözüm yok.

Hoşheldiniz, iyi dinlenmişsindir annende, çeşme tatili de çok iyi gelecektir.Hadi bakalım iyi tatiller naz hanıma da sana dacanım.
Serpil geçmiş olsun canım, allah kolaylık versin.tatilden sonra temizlik zor iş.

İnci, üzülme canım artık bu kadar.Bu çocuk böyle, allah korusun başka bişeyi yok, sadece yemiyor.Çok takma kafana bırak yediği kadar yesin, 2 kaşık verebilirsen şanslıyım de, sık sık birkaç kaşık bişeyler sokmaya çalış ağzına.

günadı lar herkese
sevdacım haklısın canım saolsun burdaki arkadaşlarda sürekli takma dedilerde işte ben aman aç klamsın açmı bırakıyorum düşüncesiyle hep uğraşıyordum bakalım bu sabahtan itibaren takmıyorum ne zaman iserse öyle yesin buarada dün ilk defa bir kase çorba içti bu sferde sevincimden ağladım :)
ayşegül hoşgeldin canım dişiniz hayırlı olsun
yeşimcim koldan alıyolar canım ama çağan pek ağlamadı ben krem falan sürmüyorum biz çiş için çok bekledik yapmadı gitti sıpa :)
meral nasılsın canım
ebser benim oğlan da kilo almadığı gibi birde ilo verdi tahlilde yaptırdık bişi çıkmadı üç dr gezdirdim valla hiç bi fayda yok artık kendi bildiim gibi beslicem dra kolay kolay gitmem :)

teşekkür ederim kızlar darısı başınıza haticecim çok şeker oluolar ısırıyo parmağımı sokunca hemen:)
yeşim alışır bi haftaya bizimki de başta seslerle ilgilenmiodu sadece ters ters gidiyodu, şimdi hep peşimizde bizim koridor mutfak halısız diğer odalarda da küçük halılar var her yere gidiyo bi bakıorum salonda çiçekleri yoluyo, vestiyerin aynasında kendiyle konuşuyo yürümüyo koşuyo resmen:))anneme de götürdüm yürüteçi kadın halıları kaldırdı bi misafir geldi yabancılar gibi olmuş eviniz dedi annem yok yok rezil gibi diyo:))neyse arkamızdan 1hafta evi temizler artık çok pis dağıttık her yeri:)))

haklısın meralim bende sallamıyorum artık aç olunca mecbur yicek valla ben üstüne düştükçe naz yapıyor şımarıyor ay önceden böyle huysuzda değildi şimdi ysin diye sürekli uğraşınca başka şeylerdede kullanmaya başladı hemen ağlıyor istediği olmassa :)

kız balım kırık beyaz elbise mi aldın:)demek çokta kilolu sayılmazsın ben gece gündüz abiye spor hep siyah takılıom ninja ayşegül diycekler bana yaz günü kapkarayım valla ama her gören önce çok zayıflamışsın diyo sonra terlemionmu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…