Teşekkür ederiz canımm.saol canım:)
egehanını 7.ayını kutluorumopuyorumnanaktan
Takma canım kilolarına verirsin yavaş yavaş.Bir kaç akseasuarla süsle, ne olacak herkes senin yeni anne olduğunu biliyor sonuçta.günaydın kızlar
benimde canım çok sıkkın.kuzenlerimin düğünü var demiştimya dün gittim kıyafet almaya ama sezon sonu olunca pek birşey bulamadım.tabi eşimde surat yapmaya başlayınca kırık beyaz bir abiye aldım kilolarım iyice belli oldu neyse gittim altına birde korse aldım ama hala içime sinmedi.. çok sade bir elbise offf ya işte ne bileyim kilomuda çok belli ediyor.yapacak birşey yok artık ama yazmak istedim.eşimde beğenmediyesen gider değiştiririz diyor gitsem o kadar yolu çekemicem bu sıcakta hem başka pek hoş kıyafette yoktu.kilolarıma iyice taktım ben
Duygucum, maşallah nileya nil dünden beri hangi pozisyonda olursa olsun oturur hale geçebilio..ayaktada uzun süre kalıo hatta ellerini bırakıo..sevinsem mi üzülsem mi bilemedimkaydirigubbakcemile
Geçmiş olsun canım, gözünde etkisi var, ama aynı zmanda artık iyice hareketlendiler. Gözünü ayırdığın anda, bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.Yatağın kenarlarını yastıklarla kapatıyorum, koskoca yatakta uyandığını farketmezsem, o yastıkların üzerinden bile düşüyor.Ne yapacağız bilmiyorum, gözümüz sürekli üstlerinde olacak, başka çözüm yok.ya evet ne zaman güzel düşünsem kızımla ilgili düşüo kafa üstü..12 temmuzda ilk defa düştü ..o gün bugündür hergün düzenli düşüo nerdeyse saat 8 di bi anda yuvarlandı koltuktan aşağıya..azcık ağladı sustu ben bu sefer çok korktum,yüreğime indi..şimdik uyuttum bişi yok ,yoktur di mi?Çok üzgünüm çoook
Hoşheldiniz, iyi dinlenmişsindir annende, çeşme tatili de çok iyi gelecektir.Hadi bakalım iyi tatiller naz hanıma da sana dacanım.günaydıınnnn ben geldimmm pardon biz geldik:)
çok dolu dolu bi hafta geçirdik kızımla, bol bol gezdik eğlendik yedik yedik yedikk....anane ikimizide şişirdi
buarada çarşamba kızım ilk dişini çıkardı 6buçuk aylık çıkarmış oldu, hayatımda hiç görmediim bi kadın gördü dişimizi mecbur hediye aldı:)naz çok huysuz 2 gündür sanırım alt sağ da çıkmak üzere, ilkinde hiç anlamamıştık ne güzel
şimdi kadın geldi ev temizlensin ütüler bitsin çarş çeşmeye uçucaz hep gezsek böle ne güzel:)
ben de oruç tutmayı düşünüorum zaten emzirmiorum ama çok sinirli sabırsız olursam arada tutarım bakalım
bi de naz alkış yapmayı öğrendi müzik duyunca, yürüteçinin bazı müziklerinde şak şak el çırpıyo çok şiriiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?