2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde buyuk ihtimalle golkent olucakta bakalim bu onumuzdeki hafta kayit olucaz ins.
Allah herkesin gonlune gore versin.
innova da cazip gorunuyor ama yeri uygun degil, beylikduzu .

ev konusu gündemde. bizde istanbulda girdik. çağanımın şansına. iki yıldır sürüklenen bi iş vardı tam umudu kesmişken oldu. işte dedim şanslı çocuk. aksilik çıkmazssa eşim seneye emekli. ( malulen) 2 yıl daha vanda oturup sonra kısmetse istanbuldayız. ve kendi evimizde oturacağız. kuralarıda çekildi. 11. kat. baya yüksek. çocukla korkunç hele de bi formül bulucaz artık..

bugün 7.ay kontrolümüze gittik. 400 gr almış bizim oğlan. 7300 gr. boyuda 68 cm. 1 cm uzamış. zayıf bebek benimki ama allah sağlık versin. bu harekete kilo vermesi lazım (allah korusun) demiştim ya iki diş birden geliyor diye. bugün bi arkadaş:
nasıl acıyodur onun canı. eskiler dermişki dişi çıkan bebek ' söyleyin anneme mezarımı hazırlasın bu acıdan ölücem galiba' dedi. o an akıverdi gözyaşlarımşimdi yazarken yine içim bi tuhaf oldu. benim yavrum o kadar acı mı çekiyo şimdi. ben tüm ağrılarımın üzerine onunkileride alsam hiç canı acımasa bebeğimin. kuzum uyuyo şimdi... offff çok kötü oldum. geceleri uyanıyo çok ağlıyo nezaman düzeleek bu derken şimdi kızıyorum kendime. derdi varmış yavrumun. insan bazan sabırsız olabiliyo işte. ama bu kötü günlerde geçecek. allah ın bebeklerimize verdiği en büyük ağrı bu olsun ve bu son olsun inşallah.

neyse. bizim doktorda hazır yoğurt önerdi. buralarda temizliğinden emin olamıyoruz çünkü. hazırlar daha güvenli oyüzden. ben sade alıyorum değişiklik olsun diye arada kendim içine meyve rendelyiroum.
birçok firmada çalışmış olan bir arkadaş özellikle sütaşın yoğurdunu tavsiye ediyor. birtek sütaş yoğurttan yoğrt mayalıyormuş. diğerleri bu işi bakterilerle yapıyormuş. ama ben vanda sütaş bulamadım.

bu arada barcli (gerçekten öksürüyor olmasın) diyerek içime kurt düşürdün. bugün dr. a onu söyledim. ciğerlerini dinledi. maşallah hiçbişey yok dedi. bu aylarda çok taklit ve numara yaparlar korkma dedi...

neyse çok uzattım herhalde..

hepinizi öpüyorum dünyanın en güzel duygusula bezenmiş güzel insanlar..
serpil..

alıştım cnm ya, rahat burası..yemekleri benim damak tadıma uymuyo (yemek yarışmalarındaki gibi oldu :) görünüşte bizimkilerine benzer ama, tatları çok farklı..dışarda en çok italyan mutfagına takılıyoruz.

hımm peki o zaman ben de mayalamayı deneyeyim bakalım becerebilecek miyim..
mesleğinle ilgili mi, özel ilgin mi :) sağol canım..

bende birsey ekleyeyım dış ckaırken grıpmı suphesıne kapılabiliriz cunku aynı grıpdekı gıbı burun akıntısı vs vs oluyormus bilginize...
serpilcim cok guzel yazmısın hıkaye okur gıbı okudum ellerıne saglık

slm kızlar nasılsınız....bizde de diş sorunu had safhada belirtiler mevcut ama bişiy gözükmüyo.....

ay az önce çağanı yere bıraktım katladığım çamaşırları yerleştirmek için y.odasına gittim. bi ara baktım oynuyo iyi. derken sesler yaklaştı bi baktım ki bizimki y.odasının önünde. kapıdaki eşiği geçmiş gelmiş. daha emeklemiyo sürünüyo sen nasıl geldin oraya çok şaşırdım..komikti yaaa.........

ozetle evimiz olucak kizlar hihoyyyt hihoyyyt zemuszemus

hayırlı olsun yeşimcim..

esra, başak sağolun kızlar, bugün daha iyiyim. nane limon iyi geliyor.
özlem yavrunun sağlık karnesini çıkattınız mı?
serpil maşallah kuzuna... yakındır emeklemesi. seni ankara da sanıyordum, değil misin?
monteee naber?
balım, sedakt selam kızlar.
iyi akşamlar herkese.

ii akşamlar kızlar nsılsınız
okudum ama aklımda kalmadı pek
yeşimcim hayırlı olsun canım ewiniz
filizzz nbr yoksun meydanda???
dağevi slm

iyi akşamlar kızlar bugun temizlik yaptım sabah yazdım size ya.... canım çıktı çok yoruldum... siz neler yaptınz okumaya fırsatım yoktu okumadım geçmişi....bebişler nasıllar bakalım...

ben tatilden geldim ama o kadar yoğunum ki ancak pzt aranıza döncem beni merak etmeyin hepinizi öpüyorum

slm canım nasılsın oğluş nasıl

ben tatilden geldim ama o kadar yoğunum ki ancak pzt aranıza döncem beni merak etmeyin hepinizi öpüyorum

hoşgeldin canım ii geçmiştir umarım tatilinn

gece 2 de yat sabah 8 de kalkmetişi doyur pazara git koştur kostur gel uyut mutfaga kos aldıklarını yerleştir yemek yap uyansın yedir içir azcık daha uyusun temizlik yap sonra cıglık atarak uyansın 3 saat kucaktan inmesin kafamçokkarıştıvay metişi yıka 1 saat uyutmak için ugrasbea neler yasamısım bugun mafoldumbenbirazdan markete gitcem gel mutfagı topla ütüler dag olmus ütü yap dusa gir sonra uyu -tatlicadiarzu-ne gün dimi yorgunum yorgun kızlar metin 5 gündür zıplayan bir top yutmus gibi accayip hareketli altını zor degiştirdim zor yıkadım :çok üzgünüm:işte bu kadar performans gösterdeydim 5 maaş fazladan alırdım:bbo:

ah montcim hepsi aynı bunların merak etme ben altını değiştiremedm bugün emekledi kaçtı tam yatırıyorum hop dönüp kaçıyor vede bunlar daha iyi günlerimiz sen birde ayaklandıklarında gör

merhabaaaaaa:)))))))))))
nasılsınız..
biz iiyiz nili uyuttum..bayıldı yattı uyumuo hiç:))
ne sıcakmış istanbul!!
neyse görüşelim derseniz özelden mesaj atın çünkü okuyamıorum geçmişi..herkes ii di mi??opuyorumnanaktan

selama kızlar ..
duru yu ancak uyuttum ama bende bitik haldeyim bizim 1 diş çıktı 2.de geliyo zavallım ondan durmuyomuş kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…