2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeşim pembe gecmiş olsun ..........bende yazlıkta düşürdüm yastıklardan barikat yapmıstım bizimki nasıl o engeli astı anlamadım ama o an olan ömrüm gitti

saol monte hepimize geçmiş olsun.kaşla göz arasında oluyo zaten noluyosa engel olamayınca olcağı varmış deniyo.cidden sakin olmak gerekiyo böyle anlarda ama asıl beni sakinleştircek biri lazım önce:)

merhaba kizlar
herkese tesekkurler ilginiz icin.
dun dr a gittik
rontgen cektirdik kafatasinda bir sorun yokmus.
haliya filan dusse bu kadar tedirgin olmazdim ama direkt parke ustune
neyse gozelrini falan muayene etti normal dedi.
12 saat takip et kusma olursa, goz kaymasi, kol bacak hareketlerinde bir
anormallik kimildatamama gibi getir tekrar dedi.
ama Allaha sukur bir sey olmadi. uyutmadim huysuzlandi .ama yemegini
yedi sonra normaldi herseyi
sabahta kalkti herhangi birsey yok. kahvaltisini yapti uyudu simdi

cok gecmis olsun pembe bide seramik ustuen dusmus.
benimde aklim cikti aklima binturlu sey geldi.
sanda filizcim gecmis olsun. cok dikkat etmemiz lazim diyecem ama
ben cokta dikkat ediyorum yani nerdeyse 1 dk yalniz birakmiyorum hep gozum onunde
ne olursa o 1 dk oluyor valla .

günaydınlar herkeseeee,

geçmiş olsun pembe sana da .Filizcim sana da geçmiş olsun.
Egede bizim yatakta yatırdığımda çevresini yastıklarla kapatıyorum güya ama atlıyor artık üstünden.Komodinin üzerindekini almak için beni bile aşamaya çalışıyor, engellemek ihtimali yok.Artık yatağına yatırıyorum, şimdi rahatım.

oğlum dün baba dmeye başladı tabi babasının ağzı kulaklarında zira anneyi önceden sölediği için kısknaçlık krizlerindeydi zemuszemus

çağanı koydum halının üstüne oynuyor gözüm onda tabi sürekli tv sehpasına gitmeyi planlıyor çok uyanık valla bakıyor ben bakıyorum ona oynamaya devam ben bakmıyorum hemen otarafa yol alıyor

Egede anne diyo özellikle ağlarken:dance:.Geçn gün babası almıycam seni kucağıma baba demezsen diyordulaelaelaelaelae
Daha baba demeye başlamadı, ama dedirtmek için uğraşıyor, her kucağına aldığında baba bab deyip duruyordelikafadulden

Maşallah çağana, yakında konuşmaya başlayacaklar.

Nasıl yemesi biraz olsun düzene girdi sanırım, sen de peşinde çok fazla koşmayınca daha iyi oldu gibi.Yazdıklarından anladığım kadarıyla, o kadar sorun yaşamıyorsun.

Aynen bizim kide öyle, babasının laptopuna takmışl durumda, babası gelme diyor , o inatlaşıyor onunla.Dün çok kızdı babasına neden yaklaştırmıyorsun diye, elindeki oyuncağı laptopun üstüne atıyordu:))))

ay yerim ben onu meralcim yemesi fena değil canım eskiye oranla daha iyi bende üstüne gitmiyorum artık ne zaman canı isterse o zaman yesin tabi öle aman aman bir kase yemiyor ama hiç değilse azda olsa yiyor oda beni rahatlatıyor

merhaba kizlar
biz bugun tasiniyoruz yeni eve
emlakc burayi da teklif etti ama digeri superdi bide ufak orayi istedim.
cok buyuk olunca temizlik zor oluyor.
konusmalar baslamis ufak ufak :)

bizimki de arada gel diyor sanki:)) bide cok mizmizdi bugun agizda salyalar disten sanirim

yeni evinizde güle güle oturun yeşimcim güzel günler geçirin işallah canım bizim diş çıkmadığı için artık ben huysuzluklaruını dişe yormuyorum zaten çağan istedikleri olmadığı sürece hep huysuz evin patronu oldu artık ay birde babası 10 gündür evdeydi bir alıştı ona bakalım yarın işe başlayınca napıcak

Aman o kadar yesin, bir kaç kaşıkta olsa bişeyler alsın diye uğraşıyor insan.
Bizimkide aman aman yemiyor, bazen okuyorum burada bir öğünde 200-250 cc yiyorlar filan diye.Özellikle son zamanlarda ölçüyorum yediği şeyleri, 30 cc-40 cc, eğer çok sevdiği bir şeyse 100 cc zorla yiyor.

Aman sağlıklı olsun, sorunları olmasın yeter, yediği kadar yesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…