2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ii aksamlar herkese.monte Allah kolaylik versin canim.
baya yogunmusun..bir de bebekle olunca.
yine ben evde oldugum icin o kadar zor olmuyor uykusuzluk disinda.
inanna hosgeldin cnm.
elagülce disiniz hayirli olsun canim.ikincisi de hemen cikar.
aysimanin ilk disi patladi ikincisi de 3 gun sonra cikti.simdi isiriyor bizi :)

elvinde aynııı acayip yoruluyorum sanırım ii günlerimiz geçmişte kaldı zor günler bizi beklioo...bende altını değiştirmeyrm pıt hemn kaçıyo emeklio döndüremiyrm bile...gülce hayırlı olsun dişiniz

Gunaydin Kizlar

Baya yorucu gunler geciriyoruz hep birlikte
70 cmlik sipalar bizi ne hale getiriyor valla.
bende bugun banyo ettirmeyi dusunuyorum yemeklere basladigimizdan beri
cok kirleniyor ustu 2 gun makineyi acmasam giyecek birseyikalmiyor nerdeyse
bizde sabah kalktik kahvalti ogeln yemek uyku derken saat 2:30 ettik.

ev icin tesekkurler kizlar. Allah herkese nasip etsin . bu devirde almak cok zor.

serpil biz hic aci ceksinler istemiyoruz ama bazi seyelere katlanmalari gerekiyor.
bizim yapacagimiz tek sey onlara daha anlayisli yardimci olmak.
ben asilari yaptirirken icim giidyordu Allahtan bu 1 yasina kadar rahatiz.
cocugum dogar dogmaz delik desik oldu zaten hepimizin oyle tabi . neyse unutacak bunlari.

Denizciiiim seni ekledim msn e ama sen offline din .
dosyalari gonderemedim. ben gun icinde acik tutacam.

kizlar defne yataktan dustu, moralim cok bozuk
acaba bisey olurmu kusama yok kollarini bacaklarinida oynatiyor.
Besigi yok burda bizim yataktan dustu
a tam gidiyordum almaya birden ses duydum kafasi carpmis. sismis buzda yoktu soguk suyu posete koyup kafasinda tutuyorum suan bide uyutmuyorum
dr mi gotursem

canım çok geçmiş olsun. bence dr.a götür. için rahatlamış olur. inş. önemli bişey çıkmaz. sen gönlünü ferah tut..

serpil..

Ya kızlar ben annemden ayrılınca bir iki hafta bunalım takılıyorum hep.. Annemi çok özlüyorum.. aceba kızımda beni böyle özleyecekmi..

herkese iyi haftasonları :))
yeşim bir dr agöür canım aklında kalmasın işallah bişeyi yoktur
dişi çıkanlar hayırlı olsun

geçmiş olsun canım sanmıyorum ama yinede sen bilirsin takibi elden bırakma uyutsanda sık sık kontrol et ama düşmeye bağlı ağlaması sızlanması yoksa bişi olmas sanırım bikaç saat takiple bekle istersen yada orda bir dr varsa arayıp danış derim

ahhhhh yeşimcim çok geçmiş olsun şekercim yaaa bizim oğlanda düştü aynı şekilde dr bize 1-1,5 saat kadar uyutma kusma vs. olursa hemen getir bide bu süre içinde bişey yedirme dedi.. yaptım sonra o saat dolunca da yemeğini yedirdim yıkadım sağını solunu tekrar kontrol ettim kolunu kafasını bacaklarını felan sonra uyuttm.büyükler bişey olmaz merak etme melekler korur onlar derler yaaa... bak bi farklılık görürsen hiç durma derim ama yoksa şişlik dışında bişey olmaz korkma...

Geçmiş olsun yeşimcim.İnşallah birşeyi yoktur.Sanmıyorum bir şeyi olacağını, bu zamanlarda sürekli düşüyorlar ,ama 1-2 saat kontrolde tut yinede. Ağlaması filan kesildiyse birşey yoktur, allah korusun tüm bebekleri.

Evet denizin söyledği doğru, kusma filan olacak olursa hemen götür dr.a.1-2 saat içinde bir şey yoksa sorun yoktur.

yeşim geçmiş olsun,
kızların dediği gibi eğer ağlaması huysuzluğu yoksa önemli bişey yoktur,hepimizinki düşüo,gerçekten allah koruo onları

hemşom nbr?

24 saat önce girmişim topu topu 3 sayfa birikmiş kafamçokkarıştınoluyo looooooooooooooooooooo:kedi:

geçmiş olsun yeşim.bizimki de düştü 15 gün önce yazlıkta ben hemen hastaneye gittim röntgen çekildi bişey çıkmadı ama dr tomografi de çekilse iyi olur deyince tee yazlıktan üniversite hastanesine getirdim tomografi çektirdim.düştüğü zemin seramikti ve sadece kilim vardı.güm diye sesi duyunca çıldırdım bayılıyodum oracıkta.kesin çocuğun kafatasında çatlak oldu diye düşündüm.ya ben hiç soğukkanlı olamıyorum böyle durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…