Ayça, 15 yaşında olan annemiydi_?
Bu yaşta anne olunca bişey bekleyemezsinki güzelim.
inci, kolay gelsin canım, daha sonra kolaylık olur tabii, önceden böyle hazırlayıp koyunca.
hayırlı olsun yeni eviniz güle güle oturun.. taşınmak çok zor olsa gerek... bizde düşünüyoruz taşınmayı eşimin işine yakın yerlere bakıyoruz ama taşınmak gözümde öyle büyüyorki çok istememe rağmen...merhaba kizlar
biz bugun tasiniyoruz yeni eve
emlakc burayi da teklif etti ama digeri superdi bide ufak orayi istedim.
cok buyuk olunca temizlik zor oluyor.
konusmalar baslamis ufak ufak :)
bizimki de arada gel diyor sanki:)) bide cok mizmizdi bugun agizda salyalar disten sanirim
kız iyi hatırlattın bende bulursam güzel fasülye atayım dolaba... geçen yaz koymuştum doğum yaptığım ay hepsini bitirdik. güzel ve pratik oluyor.. fasülye dışında patlıcan, közlenmiş biber felanda koyacağım...
Ramazan içinde bişeyler yapabilsem keşke... ama zor. bari içli köfte yaptırayım... geçen ramazan bende kimseyi çağırmadım bu yıl eşim öss yi kazanan öğrencilerini çağırmak istiyor bakalım...
ayni dertten muzdaribiz Ayca. KIzlar hazirlik yapiyor valla bende burda ozeniyorum.kızlar ne güzel karınca gibi kışa hazırlık yapıyosunuz..afiyetle yemek nasip olsun inşallah. ben de yapardım orda da, burda saldım çayıra mevlam kayıra..zaten güzel meyve sebze de yok. mevsiminde ne bulursak artık :sinifsinif:
merhaba herkese
.....
huu huuu ben geldimm..
kimseler yok..hepinizi öpüyorum :))
merhaba:))
kızlar umarım herkes iidir..
merhaba herkese
düğünler bitti sonunda ama bende bittim.ayyy çocukla ne zor ya eski günlerimi özlemedim desem yalan olur.eymende kucaktan kucağa gezmekten uykusuzluktan öpülmekten olsa gerek öksürmeye başladı.sanki burnuda kapanmış gibi.kimseye birşeyde söyleyemiyorsun.eymende yabancı kavramıda yok herkese gülücük sanki yıllardır tanıyormuş gibi.ben vermek istemiyorum ağlar diyorum ama beni yalancı çıkarıyor bu oğlan.
bugün gelini almaya gitmiştik neyse oturduk bekliyoruz eymenin elinde su şişesi oynuyordu.bizim akrabalardan birisinin 5 yaşlarında bir oğlu var geldi eymenin elinden şişeyi aldı gitti.verirmisin oynasın dedim vermedi.bende üzerine gitmedm eymende kucağımda oturyor 5 dk sonra çocuk yanımıza geldi eymenin gözüne şişeyi bir patlattı...ayyy ne yapacağımı şaşırdım o anda bir bağırdım napıyorsun diye çocuğu boğmak istedim ya eymenle bende ağladım kendime kızdım neden koruyamadım çocuğumu diye ama biranda oldu ya hiç beklemiyordum.annesi diyorki dövsem ne anlıcak ben ne ypayım diyor.sanki herşey bir tokatta bitiyor.gerktiği cezayı vermemiş eğitimi vermemiş.o kadar yaramazki.hadi kendi yaşında olur oyuncak paylaşamzlar kavga ederler ama küçücük bir bebeğe gelipte böyle yapılmazki..bizim insanlarımız bebeği severken yanaklarını sıkarak ısırarak severse kardeşliği değil böyle vurmayı kırmayı öğretirse yetiştirdiğimiz çocuklar böyle vahşi olur acımasız olur.eline 1 yalşından itibaren yok silahmış kılıçmış süpermenmiş böyle oyuncakları verirsek böyle oluyo demekki.eymende inşallah böyle zarar veren bir çocuk olmaz umarım istediğim gibi eğitirim.
Canım nasılsınız, baban nasıl oldu, kızların nasıl_?iyi geceler kızlar,umarım herkes iyidir.ben gündüzleri sürekli koşturmaca pek evde yokum anlıycanız,gece oluncada bu saatlerde bakıyorum bilg.ama siz yoksunuz(bütün annişleri ve tatlı bebişlerimizi öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?