2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kiralıycaktık cnm öle planladık araba bulamadık inanılmaz kalabalıktı çeşme otel fulldü, pansiyonların geceliği120den başlıyodu düşün, aslında bu tatil sonradan planlandı ondan böle aksilikler çıktı yoksa aynı otelde kalmazdım onlarla tabiki...uçakla çok rahat oldu ama ondan pişman diilim
seneye inşallah aldıımız derslerle tatile çıkıciz:))marmarisi çok merak ediorum geliriz inşallah bigün
siz napıosunuz kaçladınız dişleri

Hosgeldin Aysegul
herseye ragmen degisiklik oldu hem senin hemde naz icin.

ben burda kafayi yiyorum bu kiz hic durmuyor ev almis basini gidiyor aksam oldu
daha yemek yapmadim. bir kase misir gevregi ile aksami ediyorum
oruc baslasada tutsam zaten yemege zamanim olmuyor, bari sevap kazanirim
3.dis geldi
4. de yarlamis yolu
alttakki iki disin yanlari kabarmis zorlu gunler beni bekliyor.
daha evi yerlestiricem offf ya kadin olmak ne zor.

ya inci sana hayret ediyom sanada esra nasil yapiyorsunuz onca isi. ben bir corba yapabildim
oda hazir corbadan gerci gec kalktim gece 2yi geciyordu yattigimda

buarada ölümüne rejime başlıorum zaten orda başladım 1kilo vermişim, ne kadar şişko koca suratlı bişey olmuşum ben ya...bütün kadınlar incecik genci yaşlısı, hala da pastalara böreklere saldırıorum artık emzirmediime göre bahanem de yok, oruçta tutucam allahın izniyle, ekmek, şeker siliyorum hayatımdan, meyve galeta falan almaya gidiom ben öptüm:)))

selamlar herkese çağanı uyuttum elektrik tesisatımızda sorun vardı anca gelebildim tatilden gelenler hoşgeldiniz umarım tatiliniz güzel geçmiştir .
yeşimcim valla zor oluyorda sonrası için kolaylık olsun diye mecur yapıyıorum dün eşime çağana bakta su bör ekleri sarıp dolaba atim dedim inanırmısınız saydım yarım satte tam yirmi kere inci diye bağırdı anam ben bazen onur diye çağırıyorum çocuk kucağımda iken bişey lazım olunca oflaya poflaya geliyr ben 10 kere mutfaktan salona geldim gittim erkekler ne kadar beceriksizlerya birde duyarsız bu sbaha dedimki kalk kahvakltı hazırrla ben çağanı yedirim yok anam gene ben hazırlaım ev desen her hafta topluyorum üç güne yine dağılıyor bugğn yine toplucam anacım üç kişyiz evde ev nasıl dağılıyorya sanki ordu yaşıyor ay bide benim kocişim çok dağınık aldığını yerine koymaz bende tam tersine hersey yerinde dursun diyen bir tip tabi onun için hava hoş arkasını toplayan var nasılsa

günaydın herkese

bugün gece hiç uyuyamadım eymen saat başı kalktı birde memeyi bırakmak bilmedi.ev zaten aldı başını gidiyor ama toplayacak halim yok bugün.izin verdim kendimezemuszemus

inci benim eşimde aynı çok dağınıktır.kirleri sepete atmaya üşenir.nerde çıkartırsa orda kalır.bir işi yapması içinde 10 defa söylemem lazım o zamanda ben yoruluyorum sürekli söylemekten.bazen çok kızıyorum birşeyide içinden gelipte kendiliğinden yapsan ne olur diye ama boş

selam hanımlar.ayy eşlerden mi konuşuyosunuz benim de bam telim:)artık umudu kestim zaten bu tatilde anladım ana gibi yar olmaz.eşler benciller asla kendi rahatlarından taviz vermiyolar.yine ne fayda varsa annelerden var.

evet kızlar haklısınız:))) ne varsa annelerden var, annem olmasa ne yapardım bilmiyorum.oğuza da söyledim, eğer annem olmasaydı seni çatıdan atardım herhalde diye:))))))))

meral kendi annemi bırakta onun annesi yüzünden kendimi çatıdan atıcam yakında:)dertli insan yaptı kadın beni yaa derdim var a topik açtım, ilk defa yapıom böle bişey kadın çileden çıkarttı sonunda ya bırak yararını zararı olmasa ne olurdu sanki

linay, alisha hoşgeldiniz..valla siz yokken pek sessizdi buralar :)
naz ın 3. dişi hayırlı olsun..bizim daha 2 tane.

balım geçmiş olsun eymen e..ucuz atlatmışsınız yine Allah korumuş..

evet eşler konusuna tam olarak katılıyorum :jeyyar:

başka ne vardı..bi de ben de yorgun ve uykusuzum bugün saat 3 bucukta 7. ay kontrolümüz ve aşımız var, uyuyamam da..yemek falan yapmıyorum bugün, ben de izin verdim kendime :1closedeyes:

17 ocakçıların 7. ayları kutlu olsun bu arada, bugün 8. aya girdik artık. vatana millete hayırlı olsun turkbayragi

anneler konusunda ne kadar şanslısınız.benim annemin bana yardımı olmuyor hiçmafoldumbenbazen sizleri çlok kıskanıyorum

sağol canım, inşallah yapmaz..valla benim de annem yanımda olsa çok yardımı olur da, uzak işte..ama hamileliğimi, doğumu yanında geçirdim, bebek gibi baktı valla..(Allah razı olsun) anne olmak başkaymış, hiç bişeye benzemiyo.

Kızlar merhaba..Ben kesin dönüş yaptım,okullar açılcak ayın 1 inde..Yani bize seminer,Zeynep Bade yi bakıcıya alıştırmam lazım..kızlar neler oldu neler...
Ben memleketteyken kayınvalidemler de geldi Anka dan..Bahçe havası alacaklarmış.Serdi kürkü 1 hafta..Bi b.ka da yaramıyor,yiyip içip kenere çekiliyor..Benim de acaip sinirim bozuluyodu bu duruma..Eşim yokken hebire ters ters konuşuyodum
geçen ctesi gecesi ağladığını duydum..Henüz uyumamıştım,beni kayınpederimeörünümündedir şikayet ediyodu..
en önemlisi de BU DURUMUN BÖYLE GıTMESıNE MÜSADE ETMEM vb cümleler kurdu..benden içerdeki diye behsediyodu..bi de çocuklarımın yüzü gülmedi diye zırlıyodu..
(niye gülmediyse,oysa benim eşim bana çok gülüyoor)
yani düşünebiliyo musunuz..hanım kendine öyle güveniyoki canı istediği zaman beni ayırabileceğini düşünüyor..sabah verdim tabii cvbını..duyduğumu söyledim..ki benim kayınvalde kanatsız melek görünümündedir,benimle asla tartışmaya girmez susar..demek için eatarmış zavallım,diş bilermiş gizliden..Valla nasıl oynamış kadın bana 3 yıldır şaştım kaldım..bir minik oskar heykelciği bulsam vericem samimiyetsiz hatuna..yüzüme gül,arkamdan bıt bıt konuş...neyseki duydum konuştuklarını da, artık eskisi kadar güvenmiycem,ben de ona göre oynuycam
sadece özet geçtim,tatilin en önemli olayı buydu,sizi çok özledim
umarım herkes iyidir,geçmişi okuyamadım

selam kızlar..
dr.dan geldik 2 diş birden çıkardı duru 8025gr olmuş boyu 68.5 cm gayet iyi dedi :jeyyar: yalnız yürüteç önermedi ay kafayı yicem koltuklardan tutunup fır fır gezip atıyo kendini yorulunca yerelmaz:
alisha hoşgeldin canım lajoconde kızlar bana kaynana görümce demeyim benim kadar müzdarip yoktur asıl oskarı bizimkiler alır oğullarını onların robotları gibi görüyolar boşan deyince boşanıcakları klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…