Kızlar merhaba..Ben kesin dönüş yaptım,okullar açılcak ayın 1 inde..Yani bize seminer,Zeynep Bade yi bakıcıya alıştırmam lazım..kızlar neler oldu neler...
Ben memleketteyken kayınvalidemler de geldi Anka dan..Bahçe havası alacaklarmış.Serdi kürkü 1 hafta..Bi b.ka da yaramıyor,yiyip içip kenere çekiliyor..Benim de acaip sinirim bozuluyodu bu duruma..Eşim yokken hebire ters ters konuşuyodum
geçen ctesi gecesi ağladığını duydum..Henüz uyumamıştım,beni kayınpederimeörünümündedir şikayet ediyodu..
en önemlisi de BU DURUMUN BÖYLE GıTMESıNE MÜSADE ETMEM vb cümleler kurdu..benden içerdeki diye behsediyodu..bi de çocuklarımın yüzü gülmedi diye zırlıyodu..
(niye gülmediyse,oysa benim eşim bana çok gülüyoor)
yani düşünebiliyo musunuz..hanım kendine öyle güveniyoki canı istediği zaman beni ayırabileceğini düşünüyor..sabah verdim tabii cvbını..duyduğumu söyledim..ki benim kayınvalde kanatsız melek görünümündedir,benimle asla tartışmaya girmez susar..demek için eatarmış zavallım,diş bilermiş gizliden..Valla nasıl oynamış kadın bana 3 yıldır şaştım kaldım..bir minik oskar heykelciği bulsam vericem samimiyetsiz hatuna..yüzüme gül,arkamdan bıt bıt konuş...neyseki duydum konuştuklarını da, artık eskisi kadar güvenmiycem,ben de ona göre oynuycam
sadece özet geçtim,tatilin en önemli olayı buydu,sizi çok özledim
umarım herkes iyidir,geçmişi okuyamadım