2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elacım çok sevindim canım..Allah sağlık versin meleklerimize..sorma canım ya..demek sende müzdaripsin..
ben samimiyetsizliğe çok sinirlendim

slm kızlar nasılsınıss
balımcım canım geçmiş olsun ufaklıklara dikkat canım çok tehlikeliler
aslıcım dişiniz hayırlı olsun canım
LAJOCONDE canım bendede var ondan bitane ama kayınvalide deil görümce sadece yaymayı ve büyütmeyi bilirr maşallah pekte büyük
ayçacım şu 15lik anne vakası bence o kişilikle alakalı bir durum bende 15 yaşında anne oldum ama evladımı ağlatmamak için elimden geleni yaptım şimdi düşünüyorumda kızıma bile ona davrandığım kadar titiz davranamıyorum o benim ilk göz ağrımdı,ama senin bahsettiğine yaşla alakasız anne denmez bence o otuzunada gelse anne olamaz

kızlar durudada 3 diş geliyo sanırım pek mız mızz bu ara

selamlar herkes tatil dönüşü kayınvalide görümce sendromu yaşıyor galiba bakalım bizimkilerden ses yok henüz dün aramış oğluyla konuşuyor telde soruyor maddi manevi bir ihtiyacın varmı diye manen ne ihtiyacı olucaksa töbe töbe neyse bizimkide baktı ben dinliyorum kısa kesip kapattı ben olmasam dedikodumu yaparlardı bir saat neyse benden uzak allaha yakın olsunlarda :)

elacım çok sevindim canım..Allah sağlık versin meleklerimize..sorma canım ya..demek sende müzdaripsin..
ben samimiyetsizliğe çok sinirlendim
ah cnm:))))bu kaynanalara nooldu böle ya hepsi birden gıcıklaşmış
benimki yüzüme de gayet açık gıcık davranıyo arkamdan kimbilir neler diodur, samimi davranıcam bende artık ona rol falan yok direk konuşmuorum bi kelime duyamaz artık benden eskidendi o

uçakta hiç sorun yaşamadık cnm uyudu uyumasa da durdu zaten çok kısa mesafe çok rahat oldu
ama otelin yeri ii diildi dalyan çok tenha bi yer allahtan shuttlelar var, ılıca ya da alaçatı daha yoğun.beachler çok güzeldi shayna paparazzi çok güzel
eşimin ailesi de vardı kaynanam beni deli etti herşeye karıştı durdu,naz iiydi aslında, sadece bigün diş patlattı o gün huysuzdu
siz napıosunuz ezgi nasıl 15kilo oldumu:))

lajo b,izdede diş yok henüz valla 15 aya kadar çıkıcak işallah bakalım nezaman :)
Aman sağlıklı olsunda..
Kızım da gıcıklaştı yaaaaa..Bugün istediği şeyi vermedim diye ağlayıp yerlerde debelendi..çok şaşırttı beni eşek kafalı..

aynen...bazen de yılanlık mı yapsam diyorum..aman çok sinir oldum valla Ayşegüll..yani resmen tiksindim..bi de yüzyüzeyim ben..aynı şehirdeyim ne yazıkkilmaz:

aynı şehir mi:))))))))))))ben aynı sitedeyim cnm onun o suratını görmeye bile tahammülüm yok

bebişleri düşenlere geçmiş olsun balım sizede geçmiş olsun böle çocuk oldu mu bende çok korkuyrm bişi yapacaklar die....yeşim güle güle oturun yeni evinizde....

ayy kayınvalideler neden böle yaparlar anlamıyrm ya hayır çocuklarını ayırınca nasıl mutlu olacaklar kii bu nasıl bi vicdandır

ayşegül hoşgeldin nazın bandına bayıldım...takma kafana boşver eşine ve naza bak gerisi boş

hoşbulduk cnm düğünümüz vardı hsonu, naz çok şekerdi herkes yedi bititrdi onu:)

Boşverin kızlar hepsini, bebişler iyi olsunda, ben gerisini boşveriyorum.kaynan, görümce, koca filan hepsi bir yere kadar önemli.Asıl önemli olan bebişler.Onlar büyüdüklerinde allahın izniyle, sağlıklı, hayırlı evlatlar olsunlar.Gerisini boşverin.

selam kızlar.. bizim internette sorun var.. bağlantı kesiliyor.

Bugün biz kontrole gittik kuzumla, cildi kuruyordu krem aldık, kalça çıkığı için röntgen çekildik. birde iki hafta önce sivasta kızımın yüzünü böcek ısırmıştı hala geçmedi yarası... krem verdi doktor onu kullanıcaz...

boyuda son zamanlarda hiç uzamadı... kilo aldığıda söylenemez...:)

0-6 ay en rahat dönemmiş yaw kafamçokkarıştı

Bencede cnm... emzir uyut... gaz sıkıntısından başka sorun yokmuş...
Doğrusu bizde hala diş yok... arada ellerini kemiriyo ama çok nadir...

Bu arada annelerden konuşulmuş, bende bişeyler söylim... Annemi senede iki kez anca görüyorum ve her ayrılmamızdan sonra bir iki hafta kendime gelemiyorum.. Çok özlüyorum annemi... Çok rahat bir yaz geçirdim bebeğim vardı ama yokmuş gibiydi.. herşeyiyle annem ilgilendi.. Anneme yakın oturmayı çok isterdim...

aynı şehir mi:))))))))))))ben aynı sitedeyim cnm onun o suratını görmeye bile tahammülüm yok

aynı sitemiii :))))))))) ben ayn ı binadayım hemde üst katımda klava:

hoşbulduk cnm düğünümüz vardı hsonu, naz çok şekerdi herkes yedi bititrdi onu:)

holgeldiniz........ maşallah naza çok tatlı görünüyo tam ıstırmalık..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…