Gunaydin kizlar
Bende ufak ufak yerlestim sayilir. en daginik Defnenin odasiydi orayida bu sabah
toparladim. gercekten cocukla hersey zor. Yani 3-4 saatte bir yemek hazirlamak
insani cok yoruyor. birde boyle telasada . Hanim bide herseyi yemiyor. Tamak tadina hitap
etmiyor galiba :)
Incicim hep aynilar. Az biraz avutayimda su kiz islerini yapsin diyen yok.
Evde heryere yetismem icin 3-4 tane yesim olmasi lazim. sabah bir kalkiyorum bir yandan
beyimize kahvalti hazirla diger yandan hanimin altini al karnini doyur. mahvoluyorum
2 saatim gidiyor. gerci anlatmama gerek yok hep ayni seyler yasadiklarimiz.
sadece icimi bosaltiyorum :)
evet kızlar haklısınız:))) ne varsa annelerden var, annem olmasa ne yapardım bilmiyorum.oğuza da söyledim, eğer annem olmasaydı seni çatıdan atardım herhalde diye:))))))))
Ben anneme pek guvenemiyorum aslinda kotu birsey yapacagi yokta.
mesela 2 aylik filandi ben emzige alistirmaya calisiyordum bana pekmez sur dedi
bende olmaz yasak dedim.
sakin sende surme dedim. gece uyutsun diye ona vermistim. ben yatmistim 2 saatligine
kalktim bir baktim pekmez kasesi disarda. guvenim sarsirdi tabi . altini da ben aldirmiyorum
kimseye sert siler belki diye emin olamiyorum ay bende cok guvensizim :roflol: kizkardesime cok guvenirim , gozum arkada kalmicak o var. kaynanamda iyi avutuyor o konuda hakkini yemiyim. arada bilmislik yapiyor gerci ben bastiriyorum .
bu arada bizde diş miş bi numara yok kızlar..bi de ters emekleme var,daha doğrusu sürünme
bizdede geri geri emekleme var.
uzme canini gercegi anlamanda iyi olmus
sende ona gore davranirsin. Zaten herkesin isi basindan asmis bide bu kayinvalide
kesimi dunyayi daha zor hale getirmese olmaz
en iyisi benim herhalde km.lerce uzaktayiz :) oda yayar micini soylemesen yapmaz
soyluyordum bende napiyim artik. az kalk bir yardim et dimi bir mutfaga girerdi oda arada
ayni evde kalirken. istiyorki bir bebekle ilgilensin. asil ben ilgilenmek istiyorum cocumla
ev isi yuzunden zaman ayiramiyorum ama 2. cocukta kesin yardimci tutacam
canimi yolda bulmadim. o isleri yapsin ben bebislerimle ilgilenirim
Dogan beyde madem bana yardimci olmuyor kesenin agzini acacak ozaman :))
Hayirli olsun
emel. Cok zor bebekle bende tasindim bide esyasiz yinede zorlandim.
Serpil herkes bir olmuyor iste. ben yigenlerimin altini alirken bile tiksinmezdim.
bide torun daha yakin. ben olsam bagiridim yani o sekil biraksaydilar. ben zaten aldirmiyorum da mecbur kalsaydim yani.
ya bizim cimcime dudaklariyla sekiller falan yapiyor. incecik zaten dudaklari
ay cok tatli oluyor ya. ooo uuu falan diyo . yerim onu ben yeriiim Şeniz Şeniz
Basakcim sanada iyi yolculuklar
.