2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlar yeşim hayırlı olsun bebeğiniz ay çok sevindim kardeşinle tanıştığımda ne kadar istediğini anlamıştım zaten sağlıcakla alsın kucağına bebbeğini sölede bişeye ihtiyacı olursa ben yardımcı olurum canım burda bnde tel açarım zaten hayırlı olsun demek için :)
sheeda canım çok zor durum valla çağan memeyi tepten bıraktığından beri gecede maksimmu iki defa ya uyanıyor ya uyanmıyor oda su içmek için valla bende ağlamasına tahammül edemiyorum ama bir şekilde alışmları lazım bende ayakta sallayarak uyutuyorum acaba napsakta kendi kendine uyusa zira uyutmak için bazen kollarımda bazen ayaklatımda saatlerce sallamam lazım

ah be meralim bunların hepsi aynı bende sabah dedimki ya ben çocuğu yedirirken bari kahvaltıya yardım et çayı demle yok nerde yattı uyudu birde dün arabayı bakıma vercem erken kalkçam diyordu ay benim kociş gece 4 ekadar oturuyor sonrada sabah kalkmak bilmiyor uyus oluyorum ya erken yat erken kalk dimi kaç yıllık evliyiz bir düelmedi bu huyu çocuk yokken sorun değildi ama şimdi yardıma ihtiyacım oluyor sabahları

benim bu yöntem işe yararsa sizde uygularsınız :)

aaa benim eşimde aynı haftasonları 12 de kalkıyo bende hiç hoşlanmıyorum bu durumdan. bi yöntemde onlara bulmak lazım

TEYZE OLUYORUUUUUUUUUUUUMM !!!
ay cok mutluyum kizlar, kizkardesim hamileymis. Bu sabah konustuk
tahlil yaptirmis. cok istiyordu .
3 haftalik hamis simdi.
nisan sonu bebegimiz gelicek Allahin izniyle hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

gözün aydın yeşimcim...canım çok sevindim ne mutlu sana... rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim...hayırlısıyla gelsin nisan bebeğimiz....::teytey::teytey::teytey::teytey:

benim bu yöntem işe yararsa sizde uygularsınız :)

aaa benim eşimde aynı haftasonları 12 de kalkıyo bende hiç hoşlanmıyorum bu durumdan. bi yöntemde onlara bulmak lazım

ahhh ahhh benim kocada aynısı canlarım bi yöntem bulursanız bana da söyleyin belki işe yarar çocuk geceleride pek uyumuyo bende diorum ki bari hafta sonu geceleri yardım et yokkk anam nerdeee yaptırabilene aşk olsun... :teselli::teselli:

yoook yokkk benim oğlum bıraktı kendi emmeyi ama gece uyanmalarımız hala devam ediyo canım canımdan beziyorum bazen kızların dedii gibi her saat başı yarım saatte bir 45 dk bir bile kalktığı oluyo. benim ağlatma gibi bi şansım yok kayınvalidemle oturuyorum çocuğun beşiği bizim odada bir süre ağlatınca hemen kocam uyanıp beni uyandırıyo dürtüyoki çocuk ağlıyo... ben almıyorum kucağıma azcık su içiriyorum emziğini ağzınaverip olduğu yerde uyutmaya çalışıyorum kucağıma almadan... çok nadir bi derdi olursa alıyorum kucağıma... bu yaptığımda alıştırır mı onu gece uykusuna bilemem ama ben böyle bi yöntem geliştirdim... şimdi uyansa bile emziğini ağzına verip pış pışlıyorum hemen uyuyo bi derdi yoksa... işe yararmı acaba...

Günaydın Meralcim
canım, günaydın:)))Şeyda ile konuşurken sana hoşgeldin demeyi atladım, bu arada da ege uyanınca görmemişim yazdığını.

Biz akşam uyurken fazla sorun yaşamıyoruz, ya emerken uyuyor ya da emiyorsa, ben yanında yatarken sağa sola dönüp arada meme emmerek, anlayacağınız oyun oynayarak uyuor, sallamama gerek kalmıyor. ama gündüz uykuları illaki sallamak gerekiyor.Kendi başına uyumak istemiyor.O kadar uykusu geldiği halde uyumayacağım diye diretiyor.

Evet canım yaaaa, hepsi aynı.Bizimkide gece 4 lere kadar oturyor pc başında, sabahta kalkmıyor.Bir çözüm bualbilir miyiz bişlmiyorum:)))))

benim kız durmuyor arkadaşlar,pek biyaramaz oldu
Hepsi büyüdükçe yaramaz olmaya başladılar:)))))))

İnşallah yarar canım, yine de ağzından memesi düşünce uyanıyor demek kii.

deniz inci meral ozlem unuttuysam affola hepinize tesekkurler.

Sagol canim dusunmen yeter. Defnede uyurken yaninda yatmami istiyor ama oylede
uyumasi cook zaman aliyor bende daraliyorum acikcasi. sallyorum ayagimda
esimin bana yardim etmesini gectim. benden birseyler istemesin yeter :)
onunda derdi ayri oluyor bazen.
benim kız durmuyor arkadaşlar,pek biyaramaz oldu

ay aynen eline ne vericemi sasiriyorum herseye saldiriyor.
gozu agzimda yemek yerken suekli beni izliyor ve istiyor, yani onu once yediriyorum yinde
bakiyor merakl cok herhalde.
kizima hani su kopuklu suda ortasi yuvarlar cubugu karistirip bolan yapiyoz ya ufleyerek
onda aldim (adini bilmiyorum yine super bir sekilde anlattim dimi? :)) cok keyifli ama heryer islaniyor :roflol:

çağanı uyuttum geldim kocişim hala uyuyor vede benim ütü yapmam lazım ama hiç caım istemior akşama bırakıcam ütü işini bu gün yemeğide kolaydan bir mantı haşlayıvercem dün çok yorulmuşum valla anca çağanla uğraşabilcem neyse ben bir cigara yakim balkonda gelirim gene

ay yeşim bende alcam ondan bulamadım toyikiden anacım adınıda bilmiyoz bilen varmı kıslar
buarada çağanda çok yaramaz ya halıya koyuyorum kenarlara yastık doldurdum yastıkların üstünden atlayıp laminanta ulaşıyor pat pat ellerini vuruyor bakıyor ben ona bakıyorsam yapmaya devam bakmyıyorsam tv sehpasında alıyor soluğu

adını bende bilmiyorum o oyuncağın, ama çok hoş birşey.Yeşim gerçekten çok güzel anlatmışsın canım.

Bizimkide aynı şekilde bir yerde durmuyor, özellikle babsının laptopunda alıyor soluğu, o da hayır deyince , inatla kablolarını çekmeye çalışıyor.Biraz daha büyüsün sen çok çekeceksin bundan diyorum.:dance:

valla bende oyle yoruluyorumki arada bi sigarada benmi yaksam diyorum.
kotu bir aliskanlik ama insan ariyor arada ben ariyorum sahsen
6-7 yildir icmiyorum ama gecen emzirmedigim donemde bir tane ictim cok icime cekmedim , moralim acayip bozulmustu.

bence de seydacim ya . baska gune ertele belki bir derdi vardir yani bu donemler dis cikariyorlar
ben bazen cok kiziyorum Defneme ama ertesi gun bakiyorum dis patlamis derdi var yani
cocugun.

bu arada altta iki tane disin kenarlari kabarmis bizde. ustteki 3.cikti 4 yarilamis

ay ben yazarken kablolara rahat vermiyor bu
sesi de cikmiyor bir baktim prizin yanina gitmis iyiki ikiside doludu
zaten incecik parmaklari var Allah korusun
su priz kapaklarindan almak laizm artik

Geçmiş olsun şeydacım, sen bilirsin nasıl davranacağını.Ama eğer hasta olduysa ağlaması hastalığından da kaynaklanabilir.Dikkatli ol.

Niyeyse bütün çocuklar o prizleri çok seviyor.Kabloları kemirmek çok hoşlarına gidiyor.Nerde onlara zarar verecek şiey var, bunlar orada:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…