ah be meralim bunların hepsi aynı bende sabah dedimki ya ben çocuğu yedirirken bari kahvaltıya yardım et çayı demle yok nerde yattı uyudu birde dün arabayı bakıma vercem erken kalkçam diyordu ay benim kociş gece 4 ekadar oturuyor sonrada sabah kalkmak bilmiyor uyus oluyorum ya erken yat erken kalk dimi kaç yıllık evliyiz bir düelmedi bu huyu çocuk yokken sorun değildi ama şimdi yardıma ihtiyacım oluyor sabahları
TEYZE OLUYORUUUUUUUUUUUUMM !!!
ay cok mutluyum kizlar, kizkardesim hamileymis. Bu sabah konustuk
tahlil yaptirmis. cok istiyordu .
3 haftalik hamis simdi.
nisan sonu bebegimiz gelicek Allahin izniyle hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
benim bu yöntem işe yararsa sizde uygularsınız :)
aaa benim eşimde aynı haftasonları 12 de kalkıyo bende hiç hoşlanmıyorum bu durumdan. bi yöntemde onlara bulmak lazım
Bu uyku olayı bizd de büyük dert, ama ağlatmaya kıyamıyorum yaaa.Seydacım, aynen senin dediğin gibi sabaha kadar 7-8 kez kalkıyoruz.Güya 9 da yatıyor ama saat başı bazen de yarım saat 45 dk da bir kalkıyor.
Ama yeşimin dediği gibi 1 saat hiç yanına gitmemekte fayda değil zarar veriyormuş, o kadar uzun süre olursa kendini terkedilmiş hissedebiliyormuş.
Allah kolaylık versin sana, bu gece uzun bir gece olacak.Aslında bu gece emme isteği memeden ayrıldıktan sonra bitiyor.Gece de uyanmalar ortadan kalkıyor, ama memeyi bıraktırıncaya kadar da bunu böyle devam ettirmekte çok zor.Seni anlıyorum.
canım, günaydın:)))Şeyda ile konuşurken sana hoşgeldin demeyi atladım, bu arada da ege uyanınca görmemişim yazdığını.Günaydın Meralcim
Biz akşam uyurken fazla sorun yaşamıyoruz, ya emerken uyuyor ya da emiyorsa, ben yanında yatarken sağa sola dönüp arada meme emmerek, anlayacağınız oyun oynayarak uyuor, sallamama gerek kalmıyor. ama gündüz uykuları illaki sallamak gerekiyor.Kendi başına uyumak istemiyor.O kadar uykusu geldiği halde uyumayacağım diye diretiyor.günaydınlar yeşim hayırlı olsun bebeğiniz ay çok sevindim kardeşinle tanıştığımda ne kadar istediğini anlamıştım zaten sağlıcakla alsın kucağına bebbeğini sölede bişeye ihtiyacı olursa ben yardımcı olurum canım burda bnde tel açarım zaten hayırlı olsun demek için :)
sheeda canım çok zor durum valla çağan memeyi tepten bıraktığından beri gecede maksimmu iki defa ya uyanıyor ya uyanmıyor oda su içmek için valla bende ağlamasına tahammül edemiyorum ama bir şekilde alışmları lazım bende ayakta sallayarak uyutuyorum acaba napsakta kendi kendine uyusa zira uyutmak için bazen kollarımda bazen ayaklatımda saatlerce sallamam lazım
Evet canım yaaaa, hepsi aynı.Bizimkide gece 4 lere kadar oturyor pc başında, sabahta kalkmıyor.Bir çözüm bualbilir miyiz bişlmiyorum:)))))ah be meralim bunların hepsi aynı bende sabah dedimki ya ben çocuğu yedirirken bari kahvaltıya yardım et çayı demle yok nerde yattı uyudu birde dün arabayı bakıma vercem erken kalkçam diyordu ay benim kociş gece 4 ekadar oturuyor sonrada sabah kalkmak bilmiyor uyus oluyorum ya erken yat erken kalk dimi kaç yıllık evliyiz bir düelmedi bu huyu çocuk yokken sorun değildi ama şimdi yardıma ihtiyacım oluyor sabahları
Hepsi büyüdükçe yaramaz olmaya başladılar:)))))))benim kız durmuyor arkadaşlar,pek biyaramaz oldu
yoook yokkk benim oğlum bıraktı kendi emmeyi ama gece uyanmalarımız hala devam ediyo canım canımdan beziyorum bazen kızların dedii gibi her saat başı yarım saatte bir 45 dk bir bile kalktığı oluyo. benim ağlatma gibi bi şansım yok kayınvalidemle oturuyorum çocuğun beşiği bizim odada bir süre ağlatınca hemen kocam uyanıp beni uyandırıyo dürtüyoki çocuk ağlıyo... ben almıyorum kucağıma azcık su içiriyorum emziğini ağzınaverip olduğu yerde uyutmaya çalışıyorum kucağıma almadan... çok nadir bi derdi olursa alıyorum kucağıma... bu yaptığımda alıştırır mı onu gece uykusuna bilemem ama ben böyle bi yöntem geliştirdim... şimdi uyansa bile emziğini ağzına verip pış pışlıyorum hemen uyuyo bi derdi yoksa... işe yararmı acaba...
Sagol canim dusunmen yeter. Defnede uyurken yaninda yatmami istiyor ama oyledegünaydınlar yeşim hayırlı olsun bebeğiniz ay çok sevindim kardeşinle tanıştığımda ne kadar istediğini anlamıştım zaten sağlıcakla alsın kucağına bebbeğini sölede bişeye ihtiyacı olursa ben yardımcı olurum canım burda bnde tel açarım zaten hayırlı olsun demek için :)
sheeda canım çok zor durum valla çağan memeyi tepten bıraktığından beri gecede maksimmu iki defa ya uyanıyor ya uyanmıyor oda su içmek için valla bende ağlamasına tahammül edemiyorum ama bir şekilde alışmları lazım bende ayakta sallayarak uyutuyorum acaba napsakta kendi kendine uyusa zira uyutmak için bazen kollarımda bazen ayaklatımda saatlerce sallamam lazım
benim kız durmuyor arkadaşlar,pek biyaramaz oldu
Efenin burnu akıyor sanıırm nezle oldu acaba ağlatmak için kötü bir gün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?