2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kizlar benim ev cok sessiz
bende ise guce daliyorum muzikte pek acmiyorum. aklima gelmiyor.
e surekli konusamiyorumda defneyle . cocuk ta yok burda yoldan ceviricem disari
ciksam :roflol:
cikamadikta disari :)) tv de azmiyom zaten korece.
yani cocugun beyin gelisimi olumsu yonde etkilenmiyordur dimi?
yani bu aralar cok yabani davraniyor. ins duzelir
sizin ev nasil

bide sabah banyoda dijital ekran var. bende kurcalamayi cok severim
yani ben sadece saati ayarlicaktim yanlist. sonra orda kirmizi yazili tusa bastim ben ne biliyim
ev viiiink viiink otmeye basladi. :1shok: ay tuslara basiyorum susmuyor. kadinin teki korece
konusuyor viiinnk viiinkler esligine lülülülülülü
salona geldim ordaki panelde tuslar var onlara basiyom
bu arada bizim kizda benden etkilendi galiba oda yurutecindeki tuslara basiyor. sositososito
kopek inek sesi viiink sesi koreli kadin hepsi bagiriyor ev biran ana baba gunune dondu :roflol: neyse
tusu bulup bastim. sustu az sonra kapi caldi guvenlik geldi
adama ben simdi korece nasil dicem yanislik oldu :))
problem yok falan dedim anladi zaten.
demekki neymis ecnebi memeleketlerde saat ayarlanmazmis

annemi zırt pırt görüorum gittimmi haftalarca kalıorum gene de onsuzluğa alışamıorum..işin tuhaf yanı kızken bu evden ayrılıcam bidaha da dönmiycem diye bağırır dururdum...
cnm yap bence bunun merhametsizlikle ilgisi yok ben de çok kitap okudum gazlı uykusuz günlerde bisürü taktik işe yaradı hatta şu an naz düzenli uyuyosa bence baştan beri okuduum şeyleri izlememle alakalı. odasını erken ayırdım, ışıkları hiç yakmadım, gece uyku saatini erken tuttum değiştirmedim aynı rutinlerle yatağa soktum flan, kısacası dene ve vazgeçme 1hftalık bi süreç die biliorum

aynen..naz da ne zaman beni sinir etse son haftalar, o gün dişi çıkıyo o kadar kötü hissediorum ki..
ben arada bi sigara içiorum dayanamıorum çok sinirlerim bozuk kaynanamlara yoksa başka şey içicem dermişim:))

lahana çorbası yaptım rejime başladım ya..ya heryerde iğrenç çok kötü falan yazıyo ben çok beğendim acı biber fln koydum çok lezzetli geldi ya da o kadar iştahlıyım ki ne olsa saldırıorm ondan:))
1haftada 2kilo verdim buarada, ekmek günde 2dilim, kola meyvesuyu tatlı şeker yemedim, bazen öğlen hiçbişey yemedim sağlıksız verdim kısacası
lahana çorbsı diyetei deneyen varmı

emel nq yapmıştım çıkmamış cnm geçmiş olsun ya çok üzüldüm bişeyler çalmış mı var mıydı evde değerli eşyan

merhaba herkese

kaç saattir okuyorum yazılanları ama hiçbirisi aklımda kalmadı.ne oluyor bana böyle yakafamçokkarıştıçok unutkanım aklımda hiç birşey durmuyor.birde çok yorgunuum çok halsizim.erken yaşta yaşlandım sanırımmafoldumben

:)))) tuh yazik olmus tatilinize valla
Boyle okudukca benim kayinvalidemde kocamda Gul valla :)) allah sabir versin size

Ezgi iyi surunuyo evde hala emekleme kismina terfiedemedi tartmadim valla olmamistir insallah 15 :))

Emel yok, ben cevap vereyim ayşegülcüm sana.

onatın altınlarını almışlar, başka çok bişey yokmuş.Ama ona çok üzülmüştü emel.

Emelcim gecmis olsun hirsizdan haberim yoktu cok yazik yenide tasinmistin yine Is ciikmis gecmis olsun Yeni evin hayirli olsun bizimde site 8 guvenlik var kapida kapi vs hirsiz girdi birine yinede gecen yill tedbirsiz yatmayin genede guzelim

:)))) tuh yazik olmus tatilinize valla
Boyle okudukca benim kayinvalidemde kocamda Gul valla :)) allah sabir versin size

Ezgi iyi surunuyo evde hala emekleme kismina terfiedemedi tartmadim valla olmamistir insallah 15 :))
Aman maşallah canım kocana da kayınvalidenede:)))))
Bizimki de sürünüyor bol bol, emekleme safhasına geçmeyi de hiç düşünmüyor valla.
Güzelim maşallah başı çekiyor ezgi, en son 11 kiloya yakındı tabloda yazdığım:)))))

meralcim nasilsin seneye gelicez sanirim icmelere :)) cesmemi marmarismi kara veremedik hotelde onemli tabii sen tavsiye edersin bize artik :))

3unde 11 kiloydu dr kontrolunde tartmadim bida :)) allahtan hareketli durmuyor hic yoksa fena koca bulamiycak :))

selam kızlar.
emelcim çok geçmiş olsun!!kolay kazanç çal çırp hapse gir 2 ay yat hazır besleniyolar hapistede sonra yine dışarı salsın devlet caydırıcılık yokki ay valla ülke nereye gidiyo aç dolu dışarsı iyiki evde değilmişsiniz yüz yüze gelmek dahada korkunç olurdu:1shok:

150 cc kadar çorba içti kuzum.. Sevince içiyor maşaAllah...

Emelin evine hırsızmı girmiş...Çok geçmiş olsun emel... Aybükenin iki üç altını var memlekete giderken onlarıda götürüyorum.. eve girerlerse bari onlar kalsın diye:)

valla böyle tombiş bebeklere imreniyorum ama bi taraftanda çağanda öyle olsa nasıl taşırım diyorum. benim anklozan spondilit diye bi hastalığım var. bilirsiniz suna pekuysalın hastalığı. sırtımın belimin ağrısı zaten öldürüyor beni. bide çağan ağır olsaydı napardım diyorum. olsaydı tabi yapardık bişeyler de işte allah dağına göre kar veririmiş ya. benim oğlan zayıf 7300gr. tam 7 ay iki günlük herhalde en zayıfı benim ki. ama sağlığı yerinde maşallah. o yüzden takmıyorum bende ondaki hareketi ben yapsam 40 kg olurdum herhalde. gerçi sayedsinde hamilelikte 10 kg aldım 15 kg verdim. neyse daldan dala uçtum yine. iş güç dolu evde ben oturmuşum napıyprum. ay bide bugün ilk kez regl oldum. inşallah oda ağrı yapmaz. zira bu aralar çok yorulduğum için ağrılarımın üstüne yenisi eklenmiş drumda...

ben cok tasiyamiyorum ezgiyi cok yoruyor cidden ama mecbur kalinca yapiyorsun :)) bende verdimm kilolari 52 kaldim benim lukus Hayat devam ediyor hala ay olmakta istemiyorum zaten cok sancili olurum ben 16 aydir rahatim sut veriyorum yaa heralde ondan yoksa rahiim toparlanmis dogum yapmamis gibisin demisti dr

TEYZE OLUYORUUUUUUUUUUUUMM !!!
ay cok mutluyum kizlar, kizkardesim hamileymis. Bu sabah konustuk
tahlil yaptirmis. cok istiyordu .
3 haftalik hamis simdi.
nisan sonu bebegimiz gelicek Allahin izniyle hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun, ne güzel bi haber..Allah saglıcakla kucagına almayı da göstersin..

aynen canım..

Efenin burnu akıyor sanıırm nezle oldu acaba ağlatmak için kötü bir gün mü?

çabuk atlatır inşallah, uykusu da düzene girer..

:))))) tam curcuna olmuş..
canım müzik falan aç bari..baby eintein müzikleri indirmedin mi? netten de tv falan açabilirsin..uydu yok mu orda baglatın Türk kanallarını.

bu arada selam herkese, anca okudum ve çıkıcam..çok yoruluyorum ben ya..bu ekgıda işi salladı beni.15 günde hiç kilo almamış benimki bi de değseydi bu kadar ugrastıgıma. her öğün sonrası banyo yaptır, kıyafet değiştir..kendinden çok etraf yiyo valla. uyurken ben bişeyler yiyeyim bari, kendimi unutuyorum..

geçmiş olsun yaaaa kayıp çokmu:uhm:..... apar topar taşınmakda zor olur....
saol reyhancım zor oldu ama sağolsun annem ve kayınvaldem geldi yardıma , kayıba gelince oğluşumun bütün altınlarını almışlar benimde bir kaç birşeyim vardı alyanslarımızı bile almışlar
kıslar iyi gecler nasılsınz bakalm emel yei eviniz hayırlı olsun canım
çok yoruldum bnede evi topla sil süpür çamaşır topla yeniden yıka as bu saat oldu valla
dürüm gelmişşş!!!
hoşgelmişşş
emel yeni eviniz hayırlı olsun
Gunaydin kizlar
Hayirli olsun emel. Cok zor bebekle bende tasindim bide esyasiz yinede zorlandim.
.
teşekkürler kızlar sağolun
TEYZE OLUYORUUUUUUUUUUUUMM !!!
ay cok mutluyum kizlar, kizkardesim hamileymis. Bu sabah konustuk
tahlil yaptirmis. cok istiyordu .
3 haftalik hamis simdi.
nisan sonu bebegimiz gelicek Allahin izniyle hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
hayırlı olsun yeşim Allah analı babalı sağlık içinde büyütmelerini nasip etsin inşallah
Emelcim , kolay gelsin güzelim, bebkle çok zor olmuştur, allah kolaylık versin.
saol canım
Efenin burnu akıyor sanıırm nezle oldu acaba ağlatmak için kötü bir gün mü?
bence kötü bir gün :)) onatda çok sık uyanıyor sizin kadar değil ama 2 saatte bir uyanıyor emmek için ben bugün doktorunu aradım hatta kendi kendine düzelir o dedi normal ddi bana
emel nq yapmıştım çıkmamış cnm geçmiş olsun ya çok üzüldüm bişeyler çalmış mı var mıydı evde değerli eşyan
saol ayşegülcüm onatcığımın bütün altınları gitmiş napalım Allah sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…