2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Emelcim gecmis olsun hirsizdan haberim yoktu cok yazik yenide tasinmistin yine Is ciikmis gecmis olsun Yeni evin hayirli olsun bizimde site 8 guvenlik var kapida kapi vs hirsiz girdi birine yinede gecen yill tedbirsiz yatmayin genede guzelim
saolun kızlar , cana geliceğine mala gelsin napalım oğlum iyi olsun yeter

Kızlar şimdilik hoşçakalın, ege uyandı, canım sıkılıyor, biraz dışarı çıkalım diyoruz annemle. Denize filan takılırız, akşam görüşürüz, kendinize iyi bakın.öpüyorum hepinizi.

oo maşallah topik tarihi günlerden birini yaşıyor herkeler burada nasılsınız hanımlar :)

bizimki ağladı baya banyo yaptırdım yanına uzandım emerek uyusun diye olmadı anakucağında uyuttum ilk defa uyuyo şimdi..şu uyku meselesi benimde canımı çok sıkıyo naapsak acep?
aylin,inci nabersinis?

iyilik durusucum bende çağanı tv karşısında reklam izleyerek uyuttum valla gündüz uykuları bizimde dert uyumak istemiyor

emel çok geçmiş olsun canım.arkadaşlarında söylediği gibi cana geliceğine mala gelsin.

iyiyiz inci senden ne haber..

hoşbuldum emel yok canım yaa bitmedi daha, anca çamaşır yıka ev topla
evi temizleyemedim bile..yemek yapacağım daha..
sen ne yaptın yerleştinmi iyice?

Aylin yine yapmışsın bişeyler.. benim tembelliğim üzerimde bugün.. hiç evde durmak istemiyorum ama kızım bugün huysuz...

bende sinirimden ağlıyorum.eymenin huysuzluğu inatlığı hat safhada yine.kıymalı tarhana yaptım yemedi sürekli ağlıyor öğürüyor sabahtan bu yana birşey yemedi sürekli mız mız.en sonunda sabrım taştı bağırdım sonra eşimi aradım birazda ona bağırdım sonra oturdum ağladım sinirim geçmiyor ya.şimdi duş aldırdım uyudu kaldı.daha çamaşırım var asılcak en iyisi gidip asayım hem hava alyım biraz

ne haber tuğba nasıl geçti tatilin..

2 gündür bişeyler yapıyorum yap yap bitmiyor valla..
yarın işe gideyimde dinleneyim biraz :))

balım sakin ol biraz..
sıcaklardan huysuzlanıyordur,dişten huysuzlanıyordur..vardı bişeyi çocuğun
üstgüne gitme fazla kendi haline bırak acıkınca yer nasılsa..

benimki de hava değişikliği oldu herhalde 2 gündür iştahsız..

evet hatice ben de bakıyorum ev ,gelip göreyim sizin evleride beğenirsek bizde geliriz :))

tatil kötü başladı ama neyseki güzel bitirdik..
evet serindi,çok rüzgarlıydı,denizde soğuktu
bizimkiler fazla girmediler,genel de havuza girmeyi tercih ettiler..
ama deniz çok güzeldi..

Tatil çok iyiydi linay... Aslında hiç dinlenemedim, düğün hazırlıklarından dolayı ama çok keyif aldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…