2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yerleştim bitti çok çok ince işler kaldı o işler zaten çocuktan sonra hep kalmıştı dolayısıyla bitti işim :)

siz naptınız bakmıyormusunuz buradan ev :)

balımcım haızr eymende uyumuş dinlen sende canım eymenide zorlama boşuna yemek istemesse yemiyor bunlar tecrübe konuşuyor :)

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar ümraniye cevresinde oturanlar acil sıfır negatif kan lazım hisar hastanesinde ablam ameliyatta allah rızası için

montecim geçmiş olsun inşallah çok öenmli bişey değildir
keşke oralarda otursaydım keşke kanım uysaydı koşa koşa giderdim

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar ümraniye cevresinde oturanlar acil sıfır negatif kan lazım hisar hastanesinde ablam ameliyatta allah rızası için

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar nasip etsin, Ailem o tarafta oturuyo ama 0+ olduğundan tutmuyo..

sagol deniz yaaaaaaaa moralim bozuk oglumu bırakıp hastaneye gidemiyorum az bulunan kan kafayı yicem

Merhaba kızlar, biz geldik.

Filizcim geçmiş olsun canım yaaa, ablan ne ameliyatına girdi.Öyle bir kan grubumuz yok, o taraflarda da değiliz ama üzüldüm.Çok nadir bulunan bir kan birde.

Balım sen çok sıkılmışsın canım, biraz çık dışarı, toparla kendini.

Ooooo herkesler ev arıyor, ev değiştiriyor.Bende aralık, ocak gibi aramaya başlayacağım. Şimdiden gözümde büyüyor.

sagol deniz yaaaaaaaa moralim bozuk oglumu bırakıp hastaneye gidemiyorum az bulunan kan kafayı yicem

canım ya farkındayım annemede sordum hatta ki varmı orda 0- kan gurubu yok dediii bende araştırıyorum ama malesefçok üzgünüm canım ben bursadayım burdan bişiy gelmiyo daha fazlasını yapmayı çok isterdim ama... RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUNN!!!!

gemiş olsun arkadaşım. şimdi burda sağlık sözkonusu iken benim moralimi bozmam ayıp olacak ama çok canım sıkkın.elim ayağım birbirine dolandı. taşınıyoruz ya burdakilerin iyi taşıyacağına güvenemediğimiz için kırılacak eşyaları kendim toplayıp yavaş yavaş eve taşıyorduk. dünde salon takımımın camlarını topladım.masanın üzerine koydum. bugün akşam eşim geldi onları ve bir iki koli götürecektik. neyse eşim kolilerden birini aldı indi arabaya. bu arada bende masada duran bi tabağı kaldırdım ki meğer herşeyi dengede tutan oymuş koca masa üstündekilerle birlikte yıkılıverdi. bütütn camlar tuzla buz oldu. takımda özel yapımdı camlar çok kalındı şimdi burda onların aynısını nasıl yaptırırız bilmiyorum. taşınmak bana çok pahalıya patladı. bu arada çağanda kucağımdaydı. allahtan masa üstümüze devrilmedi. çağanda çok korktu çığlık attı falan. karşı komşu çıktı geldi noldu öyle diye. felaket gibiydi ortalık. evmi toplıyım bunlarımı toplıyım. daha 1 hafta önce kuş pisliği temizledim şimdi de cam. hayırlısı ile bi taşınabilseydik. offfffffffffff çok canım sıkkın çok...

ayyy serpil allah korumuş sizi...sıkma canını herşey yoluna girer merak etme valla hepte seni buluo böle şeyler...üzüldüm yaa ne desem boş

filiz canım Allah şifa versin geçmiş olsun!!
serpil sizide Allah korumuş !!
kızlar bebekleriniz pütürlü gıdaları rahat alıyomu biz yeni yeni başlıyoruzdacokacimcoook

tşk. ederim kızlar. pütürlü gıdalara gelince ben direk pütürlü vermeye başladım. hiçbişeyi blendrdan geçirmedim. hep cam rende.( bende porseleni var dişleri daha iri istanbuldayken almıştım pazardan bulabilirsiniz.) yavaş yavaş kaşığın ucuyla verin. alışır. bizimki önceleri ağzını açıp aahh diyodu ama artık demiyo yiyo. gerçi genel olarak ek gıda konusunda sıkıntılıyız az yiyo emmeyi seçiyo arkadş. bugün erişte yedi spagetti hüpletir gibi lüp lüp götürdü. yanında suda bulundurun yiyemezse çay kaşığı ile su verin.

filizcim inş bulmuşsunuzdur kan allah yardımcınız olsun acil şifalar...

yeşim teyze oluyomuşsun tebrikler....

dünürüm yeni evinizde güle güle oturun inşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…