2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seni çok iyi alıyorum canım bende geçen ay demetevlere taşındım ve benimde başıma bu tarz şeyler geldi.. kargolara ayrı isyan ediyorum.. koltuğumun kenarını ayağını kırmışlar dolabı çizmişler çok sevdiğim salon sehpas vardı onun camını kırmışlar.
paranla rezil oluyorsun. kendi malları olsa yine böyle davranırlsrmıydı acaba.. sana tavsiyem geldikçe geliyo telaşe verdikçe dahada büyüor. sakin olmaya çalış. Allah yardım etsin. kolay gelsin

elagünce bende 1 ay oldu ek gıdalara başlıyalı pütürlü şeylerden nefret ediyore hemen öğürüyor bazen çıkarıyor. ama alışması içinde verin diyorlarda ben veremiyorum midesi bozulcak.

selam arkadaşlar..
gece bu saat oldu, yeni yazabiliyorum..
ay, herkesin canı ne sıkkın...

birkaç günü toptan okumam gerekti, bir bunalmışlık var herkeste, öff yazıp kendimden bahsetmek dertleşmek istiyordum, herkes benim gibiymiş meğer.
ben bugün berat'ı anneme götürürken düştüm. tökezledim, çok gayret ettim ama dengem bozuldu. berat kucağımda kapaklanacaktım, aklım çıktı beynimden ama Allah tuttu çocuğumu, ben dizlerimin üzerinde düşüp son anda tutundum. hemen kalktım canımın acısını düşünmedim bile, şükrettim sadece. sonra sinirimden ve korkumdan ağladım gidene kadar. gözümün önüne bebeğimin üzerine düştüğüm geldikçe kanım dondu.

serpil, geçmiş olsun. yavruna ve sana birşey olmamış ya, yeni evinizde rahatçacık tertemiz oturacaksınız, biraz sık dişini.
filiz, Allah yardımcınız olsun.
lajo hoşgeldin, özlemişiz senin neşeli yazılarını. kaynananı bile okurken gülümsüyor insan.
şida, şu sıralar efeyi uyumaya alıştırıyor olabilir misin? benim gönlüm bu ağlatma olayına hiç elvermiyor.
reyhan kayınvaliyle oturma yakınlığında sensin sanırım liderimiz.. öyle peşpeşe geldi ki, "ben aynı evde oturuyorum" diyen birini bekledim.
eliiiiff sen uzun zamandır görünmüyordun, hoşgeldin. minik kuzu nasıl? güle güle otur yeni evinde.
başka?
başka aklıma gelmiyor, herkesi okudum halbuki.
yarın güzel bir gün olsun.

iyi geceler herkese.

zeyneeep nasılsın?
nasıl oldu babacığın?

geçmişe bi bakıyım dediydim bende..ne olsun canım ya gün geçtikçe kötüye gidiyor, ailesi olarak hep yanındayız hep iyimser konuşuyoruz ama ayakları hala tutmadığı için ve ihtiyaçlarını görmediği için moralman tam bir çöküntü yaşıyor....bu perşembe dr.u çağırdı bakalım ne diyecek,inşallah güzel haberler verir,şu an kardeşlerimle tek istediğimiz son günlerindede olsa ayağa kalkabilmesi,artık bazı şeyleri kabullendik bu bizim onun için istediğimiz tek şey...
neyse böyle işte ,bende 3 haftadır evde tam bir harabe şeklinde dolaşıyorum ,sinirlerim laçka,3 haftadır gece uykularım 3-4 saati geçmiyor,sağolsun eşim çok destek oldu bana ama artık kendimi toplama zamanı geldi..

sen nasılsın canım,kızlar nasıl ,filizin ablası ameliyat olmuş galiba haberin varmı...

kızlar günaydın bu sabah kimse yok
heraaaa nerdesin senin janjanlı günaydınlarına alışmışım bir garip geldi site :)
herkes için güzel bir gün diliyorum
zeynepcim Allah bir an önce şifa versin inşallah babacığına herşey gönlünüzce olsun
demetcim geçenlerde bende aynı anlattığın gibi düşüyordum onat kucağımdaydı aklım yerinden fırladı son anda dengemi sağladım Allah yardım etti ama bende senin gibi eğer düşseydim şöyle olacaktı böyle olacaktı diye düşünüp durdum çok kötü bir şey Allah göstermesin kimseye
elacım bizim oğlan alıştı pütürlülere hiç blendır kullanmadım ben hep çatalla ezdim yada süzgeçten geçirdim yeni yeni et tavuk veriyorum minik minik alışıyorlar başta Onatda almak istemedi şimdi yiyor maşallah
şeydacım ne yaptın bu gece çok merak ettim bizimkide sabaha kadar 6 kez uyandı hepsindede 1.5 saatte bir kalktı önceden böyle yapmazdı hiç bende bu gece yatağında yatırıcam belki ben yanındayım diye sütün kokusunu alıyor o yüzden sık kalkıyordur ne biliyim

yeşiiim günaydın nasılsın korede saat kaç şu an ? yine bir kadın gelip korece çan çin çon konuştumu seninle ? defne nasıl uyuyormu ?

günaydın herkese

bende alışmıştım heranın günaydınlarına.ekinsu nbr onatta gece huysuzmuş belki dişi patlayacaktır.
demet çok geçmiş olsun sanada.allah korumuş yavrunu ve seni.
serpil sende fazla üzülme.insanın değer verdiği eşyaların kırılması biraz üzüyor ama ne kadar üzülsekte boş.

zeynep umarım babanın durumuda biran önce düzelir.

bu arada filiz ne yaptı kanı bulabildilermi acaba_?

Günaydın kızlar, nasılsınız_?

Saat 7 de kalktık aslında ama öncelikle yerleri sildim, egeye yemesede kahvaltı hazırladım,yedirdim; bizim kahvaltıyı hazırladım, yedik.Sonra egeyi uyuttum.Neo ile zeytinin yerlerini suladım, hayvanlar sıcaktan bunalıyorlar, rahatlasınlar diye:)))))))

Neyse bu saati yaptım, aslında epey önce açtım pcyi ama başına oturamadım.

Serpilcim, geçmiş olsun canım, olan olmuş neyse, kafana fazla takmamaya çalış.Herşey üstüste geliyor bazen.İnsanı çıldırtıyor ama sen bunları büyütürsen psikolojik olarak daha fazla sorun yaşamaya başlıyorsun.
Demetçim bende evde kucağımda egeyle düşüyordum, buarada da anlatmıştım.Allaha şükür düşmedim ama seni anlıyorum, arkasından ya düşseydim, ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı diye düşünürken aklım başımdan gidiyordu.Geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız.
zeynepçim, inşallah babacığın bir an önce kendini toparlar.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Çok zor durmlar bunlar.
Filiiiz nasılsın canım, ablan nasıl oldu, ameliyatı nasıl geçti, kan bulabildiniz mi_?İnşallah bir an önce atlatırsınız canım.
Ben 1-2 kez dışında blenderdan geçirmedim.Onlarda çok acil olması gerekiyordu, çatalla ezmek zoruma gitmişti.Sürekli çatalla ezip verdim, ilk ek gıdaya başladığımda meyva suyu veriyordum, meyve püresi filan vermeye başladığımda yemeyi beceremiyordu.Şimdi büyük parça olmadığı takdirde rahat yiyor.Ben yemek suyunun içine ekmek filan doğrayıp veriyorum Sorun yaşamıyoruz maşallah.

Ege bu sabaha karşı , ıh ıhh deyip durdu, hafif ateşi de var.Normalde 36,5 larda olan ateşi bugün 37.Başka bir sorun yok, bir de kakasını biraz cuvık yaptı.Üst dişleri bir haftadır kabardı ama çıkmadı, acaba ondan mı _? Şimdi uyandı, ateşi yine 37 , bakalım bugün zorlu bir gün geçireceğiz sanırım.

herkese günaydıııııııın,çooookkk uykum var ece saat başı uyandı bu gece umarım diştendir deyip geçiyorum,yedinci aya kadar gayet güzel uyurdu 1-2 kez uyanırdı sadece,çok zor oluyo uyu uyan kafamçokkarıştı
şeyda ne yaptı bende merak ediyorum eşimle hep tartışıp durduğumuz bi konu ağlatarak uyutmak senağlama vicdanım el vermiyo ama bi yandanda böle nereye kadar diyorum...
emel naber onat biberonla içtimi denedinmi?

ne oluyor bu bebeklere ya.gerçektende her geçen gün dahada zorlaşıyor bakmak.durusu umarım ece de biran önce fazla rahatsız olmadan çıkaır dişlerini

teşekkür ederim balım,evet yaa büyüdükçe sorunlarda büyüyo :bbo: gece sık uyanmasını geçtim heralde diştendir diyorum ama uyutmakta bi mesele oldu,uykuya dalamıyo tekmeler savuruyo bağrıyo uyutana kadar ter içinde kalıyorum

onat akşam biberonu sterilize etmeme fırsat vermeden uyudu içiremedim bu akşama kaldı denicem bakalım, ama şimdi okuyuncada dişten çok sık uyanıyor olabilir diye düşünmeye başladım baksana hemen hepsi aynılar

eymeni kameraya çekmiştim gülüyor çığlık atıyordu.sonra pc den beraber izliyoruz izledikçe gülüyor çığlık attığı zaman tekrar çığlık atıyor çok komik oluyor ya.eşimle bizde tekrar tekrar izletiyoruz biiz gülmekten kırılıyoruz zaten birde bize bakıyo ne oluyor bunlara diye

onatda öyle yapıyor ilgiyle izliyor kendisini ama bizimki biraz kıskandı kendi görüntüsünü sanırım bilmiyor ya daha onun kendisi olduğunu :)) annesi ile babasının yanında başka bir bebek var sandı herhalde garibim :)))

geçen gece babamız nöbetçi idi. bizde oğlumla koyun koyuna yattık. sıpa pek yüz vermedi aslında ben sarılıp uyumayı hayal etmiştim oysa. neyse arkadaş arada bi gözünü açıp baktı benim yanımda uyumaya devam etti. gece sadece 2 kez emmek için uyandı. 7 aydır ilk defa. meğer arkadaşın babasının yerinde gözü varmış 2 gündür yine kaçç kez uyandığını ben bilmiyorum sayamıyorum. 3 gündür de saat 6 da uyanıyo bende yorgunum yanıma alıyorum biraz beni kaşıyo biraz babsını bi iki tepiniyo sonra uyuyo. bide taşınınca odasını ayırıcam bakalım o zaman nolcak. ne uyur ne uyutur artık yandık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…