gemiş olsun arkadaşım. şimdi burda sağlık sözkonusu iken benim moralimi bozmam ayıp olacak ama çok canım sıkkın.elim ayağım birbirine dolandı. taşınıyoruz ya burdakilerin iyi taşıyacağına güvenemediğimiz için kırılacak eşyaları kendim toplayıp yavaş yavaş eve taşıyorduk. dünde salon takımımın camlarını topladım.masanın üzerine koydum. bugün akşam eşim geldi onları ve bir iki koli götürecektik. neyse eşim kolilerden birini aldı indi arabaya. bu arada bende masada duran bi tabağı kaldırdım ki meğer herşeyi dengede tutan oymuş koca masa üstündekilerle birlikte yıkılıverdi. bütütn camlar tuzla buz oldu. takımda özel yapımdı camlar çok kalındı şimdi burda onların aynısını nasıl yaptırırız bilmiyorum. taşınmak bana çok pahalıya patladı. bu arada çağanda kucağımdaydı. allahtan masa üstümüze devrilmedi. çağanda çok korktu çığlık attı falan. karşı komşu çıktı geldi noldu öyle diye. felaket gibiydi ortalık. evmi toplıyım bunlarımı toplıyım. daha 1 hafta önce kuş pisliği temizledim şimdi de cam. hayırlısı ile bi taşınabilseydik. offfffffffffff çok canım sıkkın çok...
zeyneeep nasılsın?
nasıl oldu babacığın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?