2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inci özlem nice mutlu yıllara

hasta olan bebişler geçmiş olsun inş hemencik iileşirsiniz..

filizcim çok sevindim ablan hayata tutunmuş inş herşey daha da güzel olacak...güzel haberlerini bekliyoruz..

yaa bende kafayı yicem tvyi sadece yemek yerken açıyrm açmazsam ne yaprsam yapim yemioo yemiio...yedikten sonra kapatıyrm. ama anladım ki gerçekten çok güzel oyalıyomuş normalde arkamdan gelmezdi şimdi odada yalnız kalmıo ben çıkınca hemen gelio...bence bu dönemde çocukların ilgisi tvde büyüdüklerinde yürümeye falan başlıadıklarında hiç bakmıyolar böle dikkatli...geçici bi durum die düşünyrm..gözünü kırpmadan mı izlio sizinkilerde..

inci hala olmuşsun tebrikler...allah bağışlasın...bende yarın teyze olucam ablam doğum yapcak

barçlicim teşekkür ederim canım işallah ablanda sağlıcakla kucağına alır bebeğini
kıslar ben tv açıyorum valla ama bnim oğlum sadece reklamlar çıkınca bakıyor vede reklamlarda uyutuyorum napim öbür türlü uyumuyor

kızlar gözlerime inanamıyrm elvin kendi kendine uyudu....yerde yuvarlana yıvarlana uyuya kaldı şaştım kaldımm

sağolun kızlar yardımlarınız için dr a götürdüm
4 gün ateşi olduğundan normal dedi ve 4 günde 100 gram vermiş..
şuanda sadece sol göğsümü 5 dk emdi diğeri patlıyacak gibi nasıl ağrıyor
eski düzenimize dönsek artık ya

iyiyim canim sahur niyetine birsey yedim yaacam simdi
demin kafayi yiyorudm

ay uyumuyor
gozlerini ovuyor surekli agliyor dislerinden sanirim zor uyuttum
sabrimi deniyor arada bu kiz valla
boyle her yapisinda 2. cocuktan vazgeciyorum duzelince yine
yaparim diyorum :)
sen nasilsin caganin keyfi nasil
istanbulu ozledim ben burda cok yalnizim iyiki varsiniz kafayi yerdim sanirim

geçmişolsun dilekleriniz için teşekkür ederim... bbiz bu gece sabahı sabah ettik sabaha kadar kustu çocuk hiç uyumadı... sabahta sürekli ağladı mız mız dı yanii... bi kaç sefer ilaç içirdim öğleden sonra uyudu kendine geldi çok şükür....
Allah hastalık vermesin çoçuklarımıza

zamanla uyucaklar kendi kendilerine ama keşke o zaman gelse....uyur inş aybükede kendi başınaa

pişştt emelcim nasılsın onat nasıl??

selaaam,

ay giremiyorum yine benimki cigirindan cikti hep kucak istiyo bazen o da kar etmiyo... wcye zor gidiyom simdi de kucagimda....

filiz cok sevindim...baska ne vardi...ha bamya bizde yokki bebee verem..burda biber buyuklugunde..sert ve lezzeti yok...tr.de yiycem o zaman annem de der herhalde bebee verilir mi...ay ben kaciyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…