geçmiş olsun reyhan,neyi vardı midesini mi üşüttü acaba?bebişler hasta olmasa keşke onların yerine biz olsak
selam kızlar
3 gündür yoktum annemlere bursaya gitmiştik
filizcim çok sevindim ablanın durumuna canım tekrar çok geçmiş olsun
bebişi hasta olanlarada geçmiş olsun
bizim oğlanda emeklemeye çalışıyor yakındır herhalde ama hala dişi çıkmayanlardanız vede gece çok kalkanlardanız :))
dünürüm iyiyim sen nasılsın gelinim kendi kendine uyumuş demek maşallah büyümüş gelinlik çağa gelmiş demekki
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.Nice yılları bir yastıkta geçirin inşallah:)))Tek yastık yok artık ama neyse:))))günaydınlar arkadaşlar herkes için güzel bir hafta olsun
dagevi meral yeşim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
elif geçmiş olsun işallah iyi haberlerle dönersiniz dr dan
yeşim ne güzel bir gün geçirmişssin okurken sanki ben gezmişim gibi oldu :))
buarada dün kocşle evlilik yıldönümümüzmüş ikimizde unutmuşuz ilk defa gece yine ben hatırladımda kocişide suçlamadım çağan la ilgilenmekten kendimizi unutmuşuz
evet ya katiliyorum hep emek hep emek
sen diye birsey kalmiyor zaten once o sonra esin en son sen.
ama buyukte keyif bir bebegin hayatinda olmasi. Allaha sukur bizlerin hayatlarinda
meleklerimiz var bazilarinin daha da fazla
bende simdi onlari merak ediyorum yani acaba ikinci cocuk nasil oluyor
sevgisi falan insan kafasinda canlandiramiyor
Ben geçen hafta yapmıştım, suyundan da verdim, ekmek doğrayarak.Tanesinden bile verdim.Yedi severek.Ama sorun yaratmasın diye çok fazla vermedim.slm hanımlar..
Alisha valla bende onu soracaktım. Bugün iftara banya pişireceğim. Versem bişey olurmu diye bende düşünüyorum. Cevaplayan olursa iyi olur.:)
Hayırlısı olsun, bebişiniz analı babalı büyüsün canım.Gözünüz aydın.inci özlem nice mutlu yıllara
hasta olan bebişler geçmiş olsun inş hemencik iileşirsiniz..
filizcim çok sevindim ablan hayata tutunmuş inş herşey daha da güzel olacak...güzel haberlerini bekliyoruz..
yaa bende kafayı yicem tvyi sadece yemek yerken açıyrm açmazsam ne yaprsam yapim yemioo yemiio...yedikten sonra kapatıyrm. ama anladım ki gerçekten çok güzel oyalıyomuş normalde arkamdan gelmezdi şimdi odada yalnız kalmıo ben çıkınca hemen gelio...bence bu dönemde çocukların ilgisi tvde büyüdüklerinde yürümeye falan başlıadıklarında hiç bakmıyolar böle dikkatli...geçici bi durum die düşünyrm..gözünü kırpmadan mı izlio sizinkilerde..
inci hala olmuşsun tebrikler...allah bağışlasın...bende yarın teyze olucam ablam doğum yapcak
Geçmiş olsun, atlatırsınız inşallah bir an önce, bebekler hasta olunca çokkk zor oluyor.sağolun kızlar yardımlarınız için dr a götürdüm
4 gün ateşi olduğundan normal dedi ve 4 günde 100 gram vermiş..
şuanda sadece sol göğsümü 5 dk emdi diğeri patlıyacak gibi nasıl ağrıyor
eski düzenimize dönsek artık ya
sağol cnm evet çok zor oluyor şuan birazdaha iyiyiz çok şükür en azından emmeye başladı.
ama tüm vücudunda isilik tarzı şeyler çıktı nedir bunlar sizce kızlar?
iyi geceler kizlar
nasilsiniz?
ben iyiyim yemekti ev isiydi bir de Aysima ydi kosturuyorum.
nasil aksam oluyor anlamiyorum...
elif cim isilik atesten dolayi oluyor galiba aysimanin da poposunda var vücüt bir yerden patlak veriyor iste.atesi cikinca.krem sur o zaman geciyor.
tanistigimiza memnun oldum canim ..
bu aralar bebisler büyüyor ya kimse girmiyor eskisi gibi ..
eskiden dolar tasardi ocak anneleri.
senin bebisin kac aylik kiz mi erkek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?