2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar

3 gündür yoktum annemlere bursaya gitmiştik

filizcim çok sevindim ablanın durumuna canım tekrar çok geçmiş olsun

bebişi hasta olanlarada geçmiş olsun

bizim oğlanda emeklemeye çalışıyor yakındır herhalde ama hala dişi çıkmayanlardanız vede gece çok kalkanlardanız :))

dünürüm iyiyim sen nasılsın gelinim kendi kendine uyumuş demek maşallah büyümüş gelinlik çağa gelmiş demekki

maşşallah damadıma emekler yakında...ben ii değilim valla kasıklarım acayip ağrıoo üşüttüm herhalde ağrı kesici de kalmamış bi tek novalgin var onuda bilmyrm süte geçer mi??yürümekte bile zorluk çekyrm...elvinde iii uyudu şimdi..kocişte maçta bende oturuyrm rahat rahat acımda olmasa ii olacaktı ama...

geçmiş olsun reyhan,neyi vardı midesini mi üşüttü acaba?bebişler hasta olmasa keşke onların yerine biz olsak

anlamadıkki ne olduğunu dün gece sabaha kadar kustu ne yediyse çıkardı... Allahtan çabuk atlattı sadece ishali kaldı.. belkide üst dişler geliyo anlamadımki........

inş. çıkar dişinizde yakında rahatlarsınız... bende dün gece hiç uyumadımya alışkın değilim benim oğlum hiç uyanmaz... Allah kolaylık versin gece kalkmak çok zormuş...
bide senin oğlanı eşim bizimkine benzetiyo aynı ismail diohihoyyyt

İyi geceler kızlar hepinize, yatmadan evvel bir bakayım istedim.Kızımla, oğlum geldiler bugün.Epey bir tatilden sonra en sonunda.:))))Onlarla zaman geçirirken, egeyle ilgilenirken bu saati ettim.Ama gözlerimden uyku akıyor.Gideceğim şimdi.

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.Nice yılları bir yastıkta geçirin inşallah:)))Tek yastık yok artık ama neyse:))))

Hayatım, 2. çocuk, 3. çocuk 5. çocuk hiç farketmiyor.Sadece yeni doğduğunda ilgiye ihtiyacı olduğu için küçükle ilgileniyorsun ama tüm çocuklarına sevgin aynı, hiç değişmiyor.

slm hanımlar..

Alisha valla bende onu soracaktım. Bugün iftara banya pişireceğim. Versem bişey olurmu diye bende düşünüyorum. Cevaplayan olursa iyi olur.:)
Ben geçen hafta yapmıştım, suyundan da verdim, ekmek doğrayarak.Tanesinden bile verdim.Yedi severek.Ama sorun yaratmasın diye çok fazla vermedim.

Hayırlısı olsun, bebişiniz analı babalı büyüsün canım.Gözünüz aydın.
Tv olayında da aslında ben tv açan bir kişi değilim, ama annem sabah kalktığında açıyor, akşama kadar açık.Bizim oğlan sadece reklamlar başladığında bakıyor, diğer zamanlar hiç tv ile alakası yok.

Geçmiş olsun, atlatırsınız inşallah bir an önce, bebekler hasta olunca çokkk zor oluyor.

sağol cnm evet çok zor oluyor şuan birazdaha iyiyiz çok şükür en azından emmeye başladı.
ama tüm vücudunda isilik tarzı şeyler çıktı nedir bunlar sizce kızlar?

iyi geceler kizlar
nasilsiniz?
ben iyiyim yemekti ev isiydi bir de Aysima ydi kosturuyorum.
nasil aksam oluyor anlamiyorum...

elif cim isilik atesten dolayi oluyor galiba aysimanin da poposunda var vücüt bir yerden patlak veriyor iste.atesi cikinca.krem sur o zaman geciyor.

sağol cnm evet çok zor oluyor şuan birazdaha iyiyiz çok şükür en azından emmeye başladı.
ama tüm vücudunda isilik tarzı şeyler çıktı nedir bunlar sizce kızlar?

geçmiş olsun aynı sıkıntı bizdede vardı
diş çıkarırken ateşlendi kızım sonra heryerinde isilik çıktı
sabun yada şampuan kullanmadan sık sık yıkamak lazımmış biz öyle atlattık

aslında yeni diilim bende ocak annesiyim fazla vaktim olmuyodu kk da dolaşmaya bu aralar gündüz yemek telaşı falan olmayınca daha çok vaktim oluyo
sohbetinize katılamasamda okuyodum vakit buldukça

tanistigimiza memnun oldum canim ..
bu aralar bebisler büyüyor ya kimse girmiyor eskisi gibi ..
eskiden dolar tasardi ocak anneleri.

senin bebisin kac aylik kiz mi erkek mi?

peki canm kremi deniyim tşkler

GÜÜÜNNAAAYYYDIIINN
güzel bir gün olur inşallah
bebişlerin boy ve kilolarını nereye yazıyoduk bulamadım linki

gnaydı herkese
meralim teşekkür ederim oh ne gzüel bütün çocuklrın yanında :)
esrayı sormuşsunz en son laptop arızalı o yüzden giremiyom yazmıştı yapılmadı galiba
hasta olanlara geçmiş olsun

günaydıınnn
benim pek aydın diil, eşimin daha bi kere giydii tişörtünü mahvettim beyaz yakaları lacivert klasik polo tişörtü, şu an beyaz mor yer yer mosmor..ne dicem akşama en sevdii tişörtüydü off

tanistigimiza memnun oldum canim ..
bu aralar bebisler büyüyor ya kimse girmiyor eskisi gibi ..
eskiden dolar tasardi ocak anneleri.

senin bebisin kac aylik kiz mi erkek mi?

teşekkür ederim bende memnun oldum
aslında benim iki kızım var büyüğüm 5 yaşında
küçüğüm ESİN 7 ay 3 hafta

günaydın herkese

bugün bizde sabah ettik.saat başı çığlıklarla kalktı.en sonunda yanıma yatırdım.birde uykusunda hiç gözünü açmadan sürekli çığlık atarcasına ağlıyor.zaten bu aralar kendisini kucağına aldırmak için ağlamıyor başlıyor çığlığa kendini o kadar zorluyorki kıpkırmızı olup gidiyor.inşallah bu durum uzun sürmez

merhaba:))
ya giremedim siteye..hasta oldum kızlar,heralde istanbul yorgunluğu şimdik çıkıo,bi de pazar gene yola çıkıoruss...
ayşegül uygunsan yenisini al ya da bu kadar oluo naz la kolay mı sandın die üste çık:))ama moralini bozma..
eymen nie öle yoruo ki annesini ,aman hasta olmasında artık havalardan deyip geçelim..
tabi okuyamadım gerisini??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…