2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

renklilerlemi karıştırdın tişörtü_?vallahi bu saatten sonra en iyiysi eşine güzel bir dille anlatmak.

Son düzenleme:
neyse ya mahalleinin bekçisi gibi bir ben kalmışım burda:gitme:kendim yazıp kendim okuyorum gelen giden yok

slm ... alisha canın sağolsun yavf.. Eşinin bişey diceğini sanmıyorum bilerek yapmadın ya:)

geçmişi okuyayımda geleyim.. eğer kızım uyanmazsa geri dönerim:)

renklilerle diil cnm ya tezgahtar demişti zaten hassas bi ürün sıkma devrini düşük tutup yıkayın öle yaptım ama gene de mahvolmuş
söledim eşime hiç umursamadı boşver naz napıo dedi bikaç kere söledim anlamadı sandım teselli etti beni:))
naz bugün çok çok az yedi neden arada böle yapıolar ya o kadar uğraştımki sabahtan beri kaşık elimde, belimin ağrısından duramıorum

emelcim naber hünkar beğendi yapmayı bilionmu

Ayşegülcüm üzülme canım olur böyle kazalar bende mahvettim bir kaç gömlek böyle canımız sağolsun şekerim boşveeeer

duyduk duymadık demeyinnnn emelin bütün yemek tarifleri çok güzel çıkıooo onu gurme ocak annesi seçiorumcokacimcoook

merhaba hanimlar
kimse kalmamis sanirim iftara yakin saatlerde yemek telasi var herkeste
defne suan uyuyor bende cok sasirdim normalde ayaktaydi bu saatler
acaba duzene mi giriyor uykusu, ins boyle devam eder.

ayy çok teşekkür ederim ayşegülcüm , banada yarın misafir var yemeğe yapsammı diye düşündüm ama zor geldi

herkese merhabalar kimse gelmemiş bugün...az ilerlemiş sayfa...herkeste aynı sorunlar var..

elif elvinde ateşlenmişti boğazları iltihaplanmıştı...hastalığı kırmızı deri döküntüsüyle geçti sende korkma oluyo öle hastalık öle geçioo...

reyhan sizede geçmiş olsun bi arkadaşım var onunda kızı diş çıkarırken ishal oluyo ve kusuo devamlı sende korkma ondandır...

kızlar yeğenim oldu teyzoş oldum....Ada bebek geldi sonunda...tosun gibi 4.300 gr 52 cm olarak doğdu...maşşşaaallah

maşallah burcucum Allah bağışlasın
emel aslında kolay ama biz 2kişi 5patlıcan yarım kilo et yedik:))başka bişey yapmamıştım tabi kalabalığa olmaz az kişiyse yap zaten bizim yanında bişeylerde yaparsın yeter

kızlar yeğenim oldu teyzoş oldum....Ada bebek geldi sonunda...tosun gibi 4.300 gr 52 cm olarak doğdu...maşşşaaallah[/QUOTE]

canım gözün aydın olsun çok güzel bişey ya teyze olmak ben 24 yaşındayım ve 10 yıl önce teyze oldum ilk defa ve o bebeği ben büyüttüm şuan ablamın oğlu 10 yaşına girdi... canım çok güzel doğmuş maaşşaallahhh... :teytey:a.s.hihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool:

kızlar yeğenim oldu teyzoş oldum....Ada bebek geldi sonunda...tosun gibi 4.300 gr 52 cm olarak doğdu...maşşşaaallah

maşallah... ömürlü olsun, uğur getirsin...

kızlar bir keyifsizlik var üzerimde,
berat da huysuz, yemiyor, yediğini kusuyor.. çığlık atıyor..
ne oluyorsa, birkaç kişiden daha okuyunca tedirginliğim azaldı biraz, bunların dönemi mi var ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…