2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar

ya kızlar oğlum hala düzelmedi kusması bitti ama bu seferde iştahsızlık başladı.. bugün hiç bişey yemedi abartısız sadece sabah kalvaltısını yarısını yedi onunla akşam ettik... bugün emmek de istemiyo.. memeyi gördümü çıldırıyo çoçuk... inş. çok kilo kaybetmeden atlatırız bu rahatsızlığı....

gözünaydın barcli Allah sağlıklı ömür versin inş.... teyze olmak da bambaşka bi duyguymuş benim ablam öyle diyoda ben henüz teyze olamadım....

burcucum gözünüzaydın bizim oğlanın baldızı geldi demek maşallah ona ablası gibi tosuncukmuş

demet bencede bunların dönemleri var kesin

ay çağan hala uyumadı sürekli hareket halinde salonda bırakıyoz mutfaktan topluyoz beyefendiyi ikş dakika bakma ona kaybolyor yruldum vala iftarada msafirlerim var eve toplancak gidipte uyutim çağanı sonrada uyim herkese iyi geceler

iyi geceler kızlar yarına misafirim var işlerin çoğunu bugünden hallettim yoruldum yatıyımda dinleneyim Onat paşa 2 saate bir emmek için kalkıyor ancak dinlenirim sabaha kadar

bilmiyorum yaaa belkide dediğin gibidir.. ama benim oğlum okadar aç olmasına rağmen gün baoyu çok güzel uyudu.. aç açına ya halsiz düşüyo.. anlamadım gitti şimdi de hiç bişey yemeden uyudu 2saat oldu artık gece uykusu yaptı ama karnı aç çocuğun ne yapsam bilmiyorum

bir şey olmaz bence reyhan , bir ara benimkide emmemişti hiç 4 aylık falandı doktora sordum ne kadar aç duru böyle diye bir gün bile durur dedi artık bebek değil aç diye 3-4 saate bir kan şekeri falan düşmez kaldırmana gerek yok demişti şimdi iyice büyüdüler uyusun bırak elbet acıkınca kalkar doya doya emer o zaman ısmail paşa

iyi geceler kızlar yarına misafirim var işlerin çoğunu bugünden hallettim yoruldum yatıyımda dinleneyim Onat paşa 2 saate bir emmek için kalkıyor ancak dinlenirim sabaha kadar

iyi geceler
senin tariflerini çok övüyorlar, neler var menüde..
tabi sormamaın sakıncası yoksa

inş. yaaa çok canım sıkılıyo ilk defa hasta oldu oğluşum.. ne yapacağımı şaşırıyorum.. bu gün kaç çeşit çorba yaptık tezgah ona hazırladığım mamalarla doldu ama hiççç

reyhan aynı durumdayım ama içimi rahatlatan iki şey var, biri aynı anda birkaç anne birden aynı şeyden şikayetçiyiz, geçici bir dönem olduğunu umuyoum. bir de büyükler hasta çocuk gülmez derler, berat maymunluk yapınca gülüyor çok şükür.
ismailin keyfi nasıl?

keyfi yerinde gülümsemesinde bi azalma yok uykusu da çok güzel hatta daha fazla uyuyo diyebilirim.. sadece iştahsız

demetcim menümde öyle aman aman bir şey yok ayşegüle şu ana kadar bir kaç tarif verdim hepsi güzel çıkmış ondan yani yoksaaa nerde bende gurmelik falan

menüme gelince sana özelden msj atıyorum

Hayirli olsun burcucum Allah saglili mutlu uzun omurler versin ins Ada bebege :)

bende olacagim ins ama 8,5 ay var daha :)

ya benim kizda oyle basldi 3-4 gundur uyurken ciglikla uyaniyor agliyor ben yanina gidiyorum
baktim tekrar uyumus cok tedirgin ediyor beni oyle yapinca bisey oldu cani yaniyor
saniyorum ins bir donemdir ve cabuk gecer yoksa ben endiseden panik atak olucam
genc yasimda.
gecen de mutfakta (surekli pesimde bu aralar yuruteciyle)
cekmecenin birine parmagini sikistirmis baktim biri miyavliyor aa bizim kiz hemen
mudahale ettim cok cani yanmadi diye dusunuyorum. parmaginda biraz iz olmus
ovaladim azicik dudaklari buzmusu ama 3-4 saniye agladi o kadar sonra baktim normal eli.
anacim gozumun onunde tutuyorum surekli yinede kendine zarar vermeyi basariyor
bizde tv de surekli benimle arada you tubeden video izletiyorum o kadar.

keyfi yerinde gülümsemesinde bi azalma yok uykusu da çok güzel hatta daha fazla uyuyo diyebilirim.. sadece iştahsız
Allah allah bu bebekler hep ayni ya benimki de bu aralar fazla uyuyor yani banami
oyle geliyor acaba cok husuzsuz uyanikken ama baya uyuyor ama istahi iyi masllah
bide aclik uyku yapar diyecem ama o tez bizim kizda curuyor.
demetcim menümde öyle aman aman bir şey yok ayşegüle şu ana kadar bir kaç tarif verdim hepsi güzel çıkmış ondan yani yoksaaa nerde bende gurmelik falan

menüme gelince sana özelden msj atıyorum
bende istiyom emelcim aklima hic birsey gelmiyor
marketten tanidik ne varsa doldurdum eve hatta tanimadiklarimida ara ara aliyorum
belki tadini severiz diye . gecen gittigimde yesil uzun bir sebze gordum
dedim acaba taze fasulyegillerden mi eve geldim simdi baktim evet hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 kokusu ayni, tadini aksam denicem .ama benim beildiklerimden
degil yani zaten cok iyi bilmiyorum mutfagi ama bu ince uzun yuvarlak gibi. yalniz sadece
bir paket vardi onuda ben aldim ilk kez goruyorum markette acaba burda sezonu yenimi
basladi ??
insallah oyledir.
kizlar bu arada hasta olan bebislerede coook gecmis olsun, ins kisa zamnada toparlanirlar
bende nasipse yarin kizimi dr goturcem kilosu boyu icin id karti geldi
yine bir destan yazdim :kedi:

günaydın herkeseopuyorumnanaktan

bugün çoook mutluyum.eğer tamamen tesadüf değilse eymen bilinçli olaraka gel dedi hemde eliyle yaparak.eşimde bende şaşırdık.akşam muhallebisini yedirdim eşimle beraber yatıyorlardı sonra ben geldim odaya bana dönüp eliyle gell yaptı hemde gel gel dedi.bende uyku sersemiyle acaba benmi yanlış anladım diye tekrar geleyimmi oğlu dedim.yine eliyle gel gel yaptı hemde söyledi.bir kaç defa yaptı bunu.ayy inşallah bilinçli olarak söylemiştir.bu ayda bilinçli olarak bazı kelimeleri söylermi ama çok şaşırdım çok mutlu oldum:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…