maşallah... ömürlü olsun, uğur getirsin...
kızlar bir keyifsizlik var üzerimde,
berat da huysuz, yemiyor, yediğini kusuyor.. çığlık atıyor..
ne oluyorsa, birkaç kişiden daha okuyunca tedirginliğim azaldı biraz, bunların dönemi mi var ne?
iyi geceler kızlar yarına misafirim var işlerin çoğunu bugünden hallettim yoruldum yatıyımda dinleneyim Onat paşa 2 saate bir emmek için kalkıyor ancak dinlenirim sabaha kadar
bir şey olmaz bence reyhan , bir ara benimkide emmemişti hiç 4 aylık falandı doktora sordum ne kadar aç duru böyle diye bir gün bile durur dedi artık bebek değil aç diye 3-4 saate bir kan şekeri falan düşmez kaldırmana gerek yok demişti şimdi iyice büyüdüler uyusun bırak elbet acıkınca kalkar doya doya emer o zaman İsmail paşa
keyfi yerinde gülümsemesinde bi azalma yok uykusu da çok güzel hatta daha fazla uyuyo diyebilirim.. sadece iştahsızreyhan aynı durumdayım ama içimi rahatlatan iki şey var, biri aynı anda birkaç anne birden aynı şeyden şikayetçiyiz, geçici bir dönem olduğunu umuyoum. bir de büyükler hasta çocuk gülmez derler, berat maymunluk yapınca gülüyor çok şükür.
ismailin keyfi nasıl?
herkese merhabalar kimse gelmemiş bugün...az ilerlemiş sayfa...herkeste aynı sorunlar var..
elif elvinde ateşlenmişti boğazları iltihaplanmıştı...hastalığı kırmızı deri döküntüsüyle geçti sende korkma oluyo öle hastalık öle geçioo...
reyhan sizede geçmiş olsun bi arkadaşım var onunda kızı diş çıkarırken ishal oluyo ve kusuo devamlı sende korkma ondandır...
kızlar yeğenim oldu teyzoş oldum....Ada bebek geldi sonunda...tosun gibi 4.300 gr 52 cm olarak doğdu...maşşşaaallah
maşallah... ömürlü olsun, uğur getirsin...
kızlar bir keyifsizlik var üzerimde,
berat da huysuz, yemiyor, yediğini kusuyor.. çığlık atıyor..
ne oluyorsa, birkaç kişiden daha okuyunca tedirginliğim azaldı biraz, bunların dönemi mi var ne?
Allah allah bu bebekler hep ayni ya benimki de bu aralar fazla uyuyor yani banamikeyfi yerinde gülümsemesinde bi azalma yok uykusu da çok güzel hatta daha fazla uyuyo diyebilirim.. sadece iştahsız
bende istiyom emelcim aklima hic birsey gelmiyordemetcim menümde öyle aman aman bir şey yok ayşegüle şu ana kadar bir kaç tarif verdim hepsi güzel çıkmış ondan yani yoksaaa nerde bende gurmelik falan
menüme gelince sana özelden msj atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?