- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
ay masallah eymen e
ogrettinmi daha once ogrenmis de annesine gosteriyordur belki
bizim kizda daha tik yok. ilk cocuk oldgu icin bende bilemicem acaba bilinclimi
diye ama bilincli olabilir.
herkese merhabalar kimse gelmemiş bugün...az ilerlemiş sayfa...herkeste aynı sorunlar var..
elif elvinde ateşlenmişti boğazları iltihaplanmıştı...hastalığı kırmızı deri döküntüsüyle geçti sende korkma oluyo öle hastalık öle geçioo...
reyhan sizede geçmiş olsun bi arkadaşım var onunda kızı diş çıkarırken ishal oluyo ve kusuo devamlı sende korkma ondandır...
kızlar yeğenim oldu teyzoş oldum....Ada bebek geldi sonunda...tosun gibi 4.300 gr 52 cm olarak doğdu...maşşşaaallah
maşallah... ömürlü olsun, uğur getirsin...
kızlar bir keyifsizlik var üzerimde,
berat da huysuz, yemiyor, yediğini kusuyor.. çığlık atıyor..
ne oluyorsa, birkaç kişiden daha okuyunca tedirginliğim azaldı biraz, bunların dönemi mi var ne?
iyi akşamlar
ya kızlar oğlum hala düzelmedi kusması bitti ama bu seferde iştahsızlık başladı.. bugün hiç bişey yemedi abartısız sadece sabah kalvaltısını yarısını yedi onunla akşam ettik... bugün emmek de istemiyo.. memeyi gördümü çıldırıyo çoçuk... inş. çok kilo kaybetmeden atlatırız bu rahatsızlığı....
gözünaydın barcli Allah sağlıklı ömür versin inş.... teyze olmak da bambaşka bi duyguymuş benim ablam öyle diyoda ben henüz teyze olamadım....
ay çağan hala uyumadı sürekli hareket halinde salonda bırakıyoz mutfaktan topluyoz beyefendiyi ikş dakika bakma ona kaybolyor yruldum vala iftarada msafirlerim var eve toplancak gidipte uyutim çağanı sonrada uyim herkese iyi geceler
iyi geceler kızlar yarına misafirim var işlerin çoğunu bugünden hallettim yoruldum yatıyımda dinleneyim Onat paşa 2 saate bir emmek için kalkıyor ancak dinlenirim sabaha kadar
günaydın herkeseopuyorumnanaktan
bugün çoook mutluyum.eğer tamamen tesadüf değilse eymen bilinçli olaraka gel dedi hemde eliyle yaparak.eşimde bende şaşırdık.akşam muhallebisini yedirdim eşimle beraber yatıyorlardı sonra ben geldim odaya bana dönüp eliyle gell yaptı hemde gel gel dedi.bende uyku sersemiyle acaba benmi yanlış anladım diye tekrar geleyimmi oğlu dedim.yine eliyle gel gel yaptı hemde söyledi.bir kaç defa yaptı bunu.ayy inşallah bilinçli olarak söylemiştir.bu ayda bilinçli olarak bazı kelimeleri söylermi ama çok şaşırdım çok mutlu oldum:asigim:
sağol cnm evet çok zor oluyor şuan birazdaha iyiyiz çok şükür en azından emmeye başladı.
ama tüm vücudunda isilik tarzı şeyler çıktı nedir bunlar sizce kızlar?
cnmcım 2yaşa kadar sadece annesütüyle beslenenler olabiliomuş merak etme yani kilosu da ii maşallah kan ilacı da vermiş, tek eksik demir oluomuş anne sütünde onu da telafi etmiş için rahat olsun yani..ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?