2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay masallah eymen e
ogrettinmi daha once ogrenmis de annesine gosteriyordur belki
bizim kizda daha tik yok. ilk cocuk oldgu icin bende bilemicem acaba bilinclimi
diye ama bilincli olabilir.

Defnenin yaptigi tek bilincli sey cantamin yanina yaklasinca tepkimi olcmek icin
bana bakmak :) ben gulumsuyorsam devam ediyor
zatende karistirsin gozumun onunde olsunda kendine zarar vermeyecegini bildigim herseyi
yaptirmay dusunuyorum. yani ortalik dagilacak diye kisitlamak dogru birsey degil diye dusunuyorum.

ay masallah eymen e
ogrettinmi daha once ogrenmis de annesine gosteriyordur belki
bizim kizda daha tik yok. ilk cocuk oldgu icin bende bilemicem acaba bilinclimi
diye ama bilincli olabilir.

eliyle gel gel yapıyordu ben öğretmiştim ama ilk defa gel dedi.ilk kelimesi yani.arada birde gittti diye birşey çıkarıyordu bilinçsiz diye düşünmüştüm.akşamda öyle yapınca şaşırdım.

Günaydın hanımlar...

Balım, maşaAllah eymene... Biz hala çığlık faslındayız.. Arada baaa ba diyo ama bilinçli değil galiba...

Ekinsu bende menü istiyorum:)) nezor bişey her akşama üç çeşit yemek çıkarmak yavf:)

Bugün saat 7 de kalktık kuzumla. Ben kanepede uanmıştım oda kendi kendine oynuyordu, bir saat uyumuşum. Kuzumda dış kapıya kadar gitmiş yuvarlanarak, fayansların üzerinde yatmış ayaklarınıda kapıya koymuş oynuyordu uyandığımda... Allahtan evde tehlike yaratacak fazla eşyamız yok... uyuyorlardı şimdi babası ile birlikde yatakta oynuyorlar...

Bu arada bende lüküs hayat hala devam ediyor. Ramazanıda böyle çıkarırsak çok iyi olacak valla.. ıki seferdir rüyamda hamile olarak görüyorum kendimi:))))

günaydın hanımlar hepimizin Allah yardımcısı olmuş bebişler huysuzluk döneminde.bebeği uyuyanlara maşallah.be uyuytana kadar canım çıkıyor.salıncak kurdurdu bana veled sonunda.uykum var hem de çokkk

merhaba:))
ya dooru düzgün giremiorum kaç gündür cadı 2 dişli cadı uyumuo ,ben de uykusuz sersem gibiyim..dün gece ağlattım bayaa ,kendi uyusun di mi artık meme meme valla sinir oluorum artık..tabi olmadı gene ..siz nası uyutuosunuz??
bu arada okuyamadım gene kızmayın ..

günaydınlar herkese güzel bir gn olsun herkeste aynı sorun var çağanda dün gece 1.30 kadar uyumadı dedim öğlene kaadr uyusa bari nerde sabahın köründe ayaktaydı e bende sahura falanda kalktım yani topu topu 3 saatlik uykuyla duruyom şimdi uyuyor ama ben çorba pişiriyom mecburen ayakatayım
vala dünürüm bizimki ayakta sallatıyr kendini olmadı kolumyzda sallaıyoz başka türlü uyumuyo buaralar yakta sallanırken reklamları izleyerek uyuyor

tünaydın kızlar..ne var ne yok umarım herkes iyidir..

duygu ne haber ? dişleriniz hayırlı olsun..
benimki bazen kendisi uyuyor bazen emerken uyuyor..

tebrikler barcli..Allah analı babalı büyütsün..

zaten bu kuzular yemedi mi al işte keyifsiz olma nedeni umarım bir dönemdir ve geçer..

kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah yavrun..ve de teyze olursun :)) ben de hala olmak istiyorum :asigim:

iyi geceler kızlar yarına misafirim var işlerin çoğunu bugünden hallettim yoruldum yatıyımda dinleneyim Onat paşa 2 saate bir emmek için kalkıyor ancak dinlenirim sabaha kadar

kolay gelsin hanımlar..çok hamaratsınız çoook..

alkisalkisalkis

günaydın bu arada..

sağol cnm evet çok zor oluyor şuan birazdaha iyiyiz çok şükür en azından emmeye başladı.
ama tüm vücudunda isilik tarzı şeyler çıktı nedir bunlar sizce kızlar?

tünaydın hanımlar, okudum ama aklımda pek bişey kalmadı,kalanları yazayım bariiii...

Elifçim, bizim dr. ateşten sonra böyle döküntüler olabilir, islik gibi ya da kızamık gibi filan görünebilir, telaş etmeyin.6. hastalık olabilir demişti.O döküntülerden sonra bebek hastalığı geçirmiş oluyormuş, bizde öyle bişey olmadı, sanırım bizimki diştendi.

Burcu analı babalı büyüsün bebiş.Teyzeliğinde kutlu olsun:)))Ben kardeşlerimi çok genç yaşta teyze yaptım, ben 5 sene önce teyze oldum:))))

Bizimki de huysuz son günlerde, ne birşey yiyor ne doğru dürüst emiyor, ne de duruyor.Sürekli gözü bende, odadan dışarı çıkayım çığlık atıp bağırmaya başlıyor peşimden.Ufff, biraz büyüseler iyi olacak:)))) Hepsinde aynı huysusluklar var demek kii.

Maşallah eymene, öğrettiğin hareketi tekrarlamış sana.:))))

Duygucum bizimki de ya memede uyuyor, ya da ayağımda sallayarak uyutuyorum.Kendi kendine uyumuyor.Gece meme emme olayını azaltayım istedim, ilk önce mızıldanıyor, arkasından meme vermediysem bir süre sonra çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor.O yüzden biraz daha büyüsün ondan sonra gece emme olayını kesmeye karar verdim.Yoksa ağlaya ağlaya bütün siteyi ayaklandıracak.

tünaydın kızlar
bizim uyku sorunumuz yok çok şükür, 8de yatıyo 12de 120lik emiyo bidaa 6buçuk 7de tamamen kalkıo.gündüzde mamasını emerken uyuyo genelde 3saatte bir falan
ama 3gündür bişey yediremiorum mama sand aldıımızdan beri sadce kendi yemek istiyo, ekmeği alıyo eline kemirip duruyo arada zorla sokuyorum bi kaşık ağzına, çok huysuz çoook.hadi ekmeğine peynir sürdüm yarım da domates verdim yedi elinden, ama öğlen hiçbişey yemedi dün bahçeye çıkardım ordada yemedi meyvesinide yoğurdunuda..offff naapsam çok sinirlerim bozuk beni siz anlarsınız

inannacım dişleriniz hayırlı olsun darısı bizim başımıza inş.

inaysacım 8.ayınız kutlu olsun bugün girmişsiniz... ahh be canım sen gene 3 saatlil uykun var benim oğlum 20-30 dk bir uyandı dün gece delirdim resmen yaa...

reyhancım çok geçmiş olsun inş.tez zamanda sağlığına kavuşur yavrun..ben 10 sene önce teyze oldum çok güzel bişiy inş.yakın zamanda olursun sende teyze...

maşşallah eymene canım yerim onun o dillerini ben ya. benim oğlum ancak dede dio birde anne dio şimdilik ...

walla bende ayaklarımda sallayarak uyutuyorum benim oğlum emmediii için memede uyuma şansıda yok... ama yemek yeme problemimiz bizimde çok fazla kavga döğüş yediriyorum yemeğini ilgisini çeken bişey yoksa yemiyo bide istemedii zaman ağzına kilit vuruyo...

inşallah atladıım bişey yoktur kızlar nasılsınız bugün bakalım...

merhaba hanımlar beni merak ettinizmi bilmem ama ben sizleri çok özledim ve merak ettim..geçmişi okumam mümkün değildi inşallah tüm bebişler ve anneleri iyidir...
bizde kuzumla iyiyiz.bilgisayar bozuk sizlerden ayrılmak zorunda kaldım..şimdi eşimin iş yerinden yazıyorum..
soru sorup kaçmak gibi olacak ama cevaplayabilirseniz çok sevinirim..oğluşum 16 ocak doğumlu.10 kg olduk 70 cm de boyumuz 7, ayımızda kontrolde böyleydi..sadece anne sütü alıyor yemek yemiyor asla..bizim gibi hala sadece sütle beslenen var mı??dr daha iyi bol bol içsin,yemeklerin tadına baksın yeter gelişimi iyi diyor.kansızlık olabilir sadece dedi onada damla verdi ama bizimki içmiyor atıyor çoğunu.tahlil filan yapmadı..yemeğe zorlamak da istemiyorum geç kalınca da hiç yemez diye korkuyorum..geceleride süt içtiğimiz için doğal olarak 3 saatte bir uyanıyoruz...oğlumla beraber yazıdığım için anlata bildim mi bilemiyorumm..

cnmcım 2yaşa kadar sadece annesütüyle beslenenler olabiliomuş merak etme yani kilosu da ii maşallah kan ilacı da vermiş, tek eksik demir oluomuş anne sütünde onu da telafi etmiş için rahat olsun yani..ne güzel

canım kiloda boyda maşşallah iyi ama ek gıdalarıda yemesi lazım artık çoktan başlamış olman lazımdı azcıkta olsa farklı tadlara alışsın damağı bence sen bilirsin ama.benim oğlum hiç emmio şuanda..1 - 2 ay oldu kesti memeyi kendisi...

çok teşekkür ederim çok rahatlattın..çevremde sadece sütle beslenen kimse yok o yüzden dr da tam güvenemedim..aslinda bir ay önce yiyordu yani 15 gün kadar çok güzel yedi,kilo alımı durmuştu,süt yetersizdi sanırım aç kalınca yedi.sonradan bıraktı..şimdi de güzel kilo alıyor.neyse fazla uzattım...naz da yer inşalalh üzmez annesini..

teşekkür ederim inaysa..bende özledim ama malesef yeni pc almamız lazım..şu sıralarda pek mümkün gözükmüyor..üç dört ay daha böyle idare edeceğim..alınca dönerim artık aranıza...hepinizi çok merak ediyorum..çağan nasıl?? neler yapıyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…