2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asıkcım maşallah oglusuna yaf cok zor bı soru sormusun bence sana ne dogru gelıyorsa onu yap

slm kızlar
geçmişi okudum ama hiçbişi hatırlamıyorum ölesine okudum aklım yerinde deil ve aranızda sorgusuz sualsiz eleştirmeden bana bişeyler söliycek arkadaşlar istiyorum kızlar ben test yaptım ve hamileyim resmen bir şok yaşıyorum kendimde deilim evde hiçkimse yok ve ben gerçekten kafayı yemek üzereyim birileri bana yardım etsin,doğumdan sonra adet görmeye başladım ama okadar düzensizdiki hiç bişi anlamadım dr 1 yıl kadarda sürebilir düzensizlik demişti bende ciddiye almamıştım gecikmeleri.ben ne yapcam kızlar yaaaa.

canım gözün aydın mı desem yoksa ne desem şaşırdım ne kadar olmuştu senin bebeğin bilmiyorum ama olduysa bence yapack hiç bişey yok eşine de söyle söylemediysen sakın ha şu mübarek ayda aldırmayı aklından geçirme derim ben sen bilirsin ama... rabbim hakkında hayırlısını versin olsun ne olcak olduysa...bence bu sana bi sınav canım sınavında başarılar dilerim sana başarıyla geçersin umarım....

benım esım olsa sevıncten cıldırırdı :)) sımdı sen bence sakın ol kendını toparla istiyorsan tekrar et testı

bencede aldırma ya

rüyan bana tepti cnm

bebeğim ocak 17 doğumlu,eşimmin bişi diceği yok cnm sevinmek dışında

benım esım olsa sevıncten cıldırırdı :)) sımdı sen bence sakın ol kendını toparla istiyorsan tekrar et testı

bencede aldırma ya

eşime söledim cnm akşama getircek bi test daha ama bana pek yanılma gibi gelmiyo çünkü birkaç gündür çok şiddetli mide bulantım vardı mevsimdendir dedim.gecikmeyide devamlı yaşanan şey diye ciddiye almadım ne bilim yaaa öle kala kaldımm

bende bu ay 4-5 gün kadar geciktim aklıma benimde gelmedi desem yalan olurdu ama bugun oldum şükür biz istemiyoruz eşimde istemiyo olsaydı bişiy demezdi ama istemiyoruz sıkıca korunuyoruz...

aşık hoşgeldin cnm..ne güzel sütün yetiyo da, yarıyo da..hem aç olduğunda yemiş de..demir ilacını da verirsin düzenli..hem demir eksikliği olsa anlayabilirsin azçok kendin. elleri ayakları buz gibi oluyosa, tırnagına bastırıp çektiğinde rengi beyazdan hemen kırmızıya geçmiyosa, kafası çok terliyosa demir eksikliği olabilir canım..bunlar yoksa endişelenme..tek tavsiyem, yemese de herşeyin tadına baktır. eline oynaması için elma, armut vs ver mesela..nasılsa agızlarına sokuyolar herşeyi. yemek yerken masaya oturt, sizi izlesin, taklit edecektir..

sedacım, Rabbim hayırlısını versin..vardır yaradanın da bir bildiği bu mübarek günde..annem de 3 tane peşpeşe dogum yaptıktan 14 yıl sonra bir Ramazan ayında hamile kaldı, doğurdu..şimdi ay parçası gibi kardeşim var..bu yıl da özel bir üniversiteyi burslu kazandı..herşeyin hayırlısı olsun senin için..

teşekkür ederim ayçacım.tavsiyelerine uyucam..
sedakt hayırlısı olsun canım..aldırmıyacağını tahmin ediyorum..ben de olsam öyle yapardım..tabi çok karışık duygularda yaşardım..

kızlar hepinize güzel bir gün ve ramazan diliyorum..bebişlerinizide öpüyorum..yine girmeye çalışırım.bu günlük bu kadar gitmem gerekiyor..bayyyyy....

son bir şey daha..benim durumu yaşayan varsa özel msj atarsa çok sevinirim..kaçtım artık.)))

herkese merhaba okudum ama aklımda bişey kalmadı benimde
sanırım bütün bebişler aynı bu aralar, az uyku,iştahsızlık ve mızmızlık -tatlicadiarzu-
diştendir heralde diyorum ama görünürde dişte yokk umarım geçici bi dönemdir yoksa oruçlu hiç çekilmiyo

huu huu naber kızlar..

hoşgeldin linay.bende seni merak etmiştim bir kaç gündür girmiyorsun

sağol canım merka etmişsin,pek fırsat olmadı birkaç gündür ondan giremedim..
maşallah eymene konuşmaya başlamış :)

maşallah zilli naz'a allah nazardan saklasın ne güzel uyuyor..

aşık hoşgeldin,arkadaşların da dediği gibi sorun olmaz amma damak tadı oluşması için
yiyeceklerden tadabilir..yoksa kilosu çok iyi..

ayça allah bağışlasın kardeşini benim kızım gibi sizinde yaş farkınız bayağı varmış..
hayırlısıyla bitirir inşallah üniversiteyi kardeşin..darısı benim kızımın başına
bu sene üni.ye hazırlanıyor..

meraba durusu, seninki de mi öyle..aman bunlar dişi bahane ediyolar bence..inatçı huysuz oğlaklar nolcak -tatlicadiarzu- aha uyandı benim oğlak..

sevda, olan olmuş artık..
eğer bakabilecek gücün varsa aldırma yavrunu..
hatırladığım kadarıyla duru ile abisinin arasında 10 yaş vardı,seninde yaşın daha genç,
bu duru için iyi olacak,yaşları yakın iki kardeş olurlar..birde böyle düşün üzme kendini
belki de yanılıyorsundur..
hakkında hayırlısı neyse o olsun..

saol nilaycım bakabilicek gücüm çok şükür var ama ne bilim plansız proğramsız olunca çok büyük bir şok yaşadım ve halada yaşıyorum oğlumla duru arasında 12 yaş fark var onlar tam abi kardeş oldular tabi oyun oynama şansları pek olmuyo durudada ikiz olsunlar çok istemişitik eşimle ama kısmet olmamıştı ama aradan böle bi zaman geçince ne bilim kafam çok karışık canım yaa

maddi olarak sorunumuz yok çok şükür yaşımda 28 ondanda sorun yok ama ne bilim 12 sene sonraki rahatlıktan sonra duru bile çok yordu beni bidaha baştan almak çok zor geliyo bakalım hayırlısı canımm yaa Allah herşeyin hayırlısını versin.belkide dediğin gibi yanılıyorumdur dicem ama okadar çok belirti varki bakalım akşam tekrar yapcam testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…