slm kızlar
geçmişi okudum ama hiçbişi hatırlamıyorum ölesine okudum aklım yerinde deil ve aranızda sorgusuz sualsiz eleştirmeden bana bişeyler söliycek arkadaşlar istiyorum kızlar ben test yaptım ve hamileyim resmen bir şok yaşıyorum kendimde deilim evde hiçkimse yok ve ben gerçekten kafayı yemek üzereyim birileri bana yardım etsin,doğumdan sonra adet görmeye başladım ama okadar düzensizdiki hiç bişi anlamadım dr 1 yıl kadarda sürebilir düzensizlik demişti bende ciddiye almamıştım gecikmeleri.ben ne yapcam kızlar yaaaa.
Günaydın hanımlar...
Balım, maşaAllah eymene... Biz hala çığlık faslındayız.. Arada baaa ba diyo ama bilinçli değil galiba...
Ekinsu bende menü istiyorum:)) nezor bişey her akşama üç çeşit yemek çıkarmak yavf:)
Bugün saat 7 de kalktık kuzumla. Ben kanepede uanmıştım oda kendi kendine oynuyordu, bir saat uyumuşum. Kuzumda dış kapıya kadar gitmiş yuvarlanarak, fayansların üzerinde yatmış ayaklarınıda kapıya koymuş oynuyordu uyandığımda... Allahtan evde tehlike yaratacak fazla eşyamız yok... uyuyorlardı şimdi babası ile birlikde yatakta oynuyorlar...
Bu arada bende lüküs hayat hala devam ediyor. Ramazanıda böyle çıkarırsak çok iyi olacak valla.. İki seferdir rüyamda hamile olarak görüyorum kendimi:))))
canım gözün aydın mı desem yoksa ne desem şaşırdım ne kadar olmuştu senin bebeğin bilmiyorum ama olduysa bence yapack hiç bişey yok eşine de söyle söylemediysen sakın ha şu mübarek ayda aldırmayı aklından geçirme derim ben sen bilirsin ama... rabbim hakkında hayırlısını versin olsun ne olcak olduysa...bence bu sana bi sınav canım sınavında başarılar dilerim sana başarıyla geçersin umarım....
benım esım olsa sevıncten cıldırırdı :)) sımdı sen bence sakın ol kendını toparla istiyorsan tekrar et testı
bencede aldırma ya
hoşgeldin linay.bende seni merak etmiştim bir kaç gündür girmiyorsun
tünaydın kızlar
bizim uyku sorunumuz yok çok şükür, 8de yatıyo 12de 120lik emiyo bidaa 6buçuk 7de tamamen kalkıo.gündüzde mamasını emerken uyuyo genelde 3saatte bir falan
ama 3gündür bişey yediremiorum mama sand aldıımızdan beri sadce kendi yemek istiyo, ekmeği alıyo eline kemirip duruyo arada zorla sokuyorum bi kaşık ağzına, çok huysuz çoook.hadi ekmeğine peynir sürdüm yarım da domates verdim yedi elinden, ama öğlen hiçbişey yemedi dün bahçeye çıkardım ordada yemedi meyvesinide yoğurdunuda..offff naapsam çok sinirlerim bozuk beni siz anlarsınız
merhaba hanımlar beni merak ettinizmi bilmem ama ben sizleri çok özledim ve merak ettim..geçmişi okumam mümkün değildi inşallah tüm bebişler ve anneleri iyidir...
bizde kuzumla iyiyiz.bilgisayar bozuk sizlerden ayrılmak zorunda kaldım..şimdi eşimin iş yerinden yazıyorum..
soru sorup kaçmak gibi olacak ama cevaplayabilirseniz çok sevinirim..oğluşum 16 ocak doğumlu.10 kg olduk70 cm de boyumuz 7, ayımızda kontrolde böyleydi..sadece anne sütü alıyor yemek yemiyor asla..bizim gibi hala sadece sütle beslenen var mı??dr daha iyi bol bol içsin,yemeklerin tadına baksın yeter gelişimi iyi diyor.kansızlık olabilir sadece dedi onada damla verdi ama bizimki içmiyor atıyor çoğunu.tahlil filan yapmadı..yemeğe zorlamak da istemiyorum geç kalınca da hiç yemez diye korkuyorum..geceleride süt içtiğimiz için doğal olarak 3 saatte bir uyanıyoruz...oğlumla beraber yazıdığım için anlata bildim mi bilemiyorumm..
sedacım, Rabbim hayırlısını versin..vardır yaradanın da bir bildiği bu mübarek günde..annem de 3 tane peşpeşe dogum yaptıktan 14 yıl sonra bir Ramazan ayında hamile kaldı, doğurdu..şimdi ay parçası gibi kardeşim var..bu yıl da özel bir üniversiteyi burslu kazandı..herşeyin hayırlısı olsun senin için..
sevda, olan olmuş artık..
eğer bakabilecek gücün varsa aldırma yavrunu..
hatırladığım kadarıyla duru ile abisinin arasında 10 yaş vardı,seninde yaşın daha genç,
bu duru için iyi olacak,yaşları yakın iki kardeş olurlar..birde böyle düşün üzme kendini
belki de yanılıyorsundur..
hakkında hayırlısı neyse o olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?