maddi olarak sorunumuz yok çok şükür yaşımda 28 ondanda sorun yok ama ne bilim 12 sene sonraki rahatlıktan sonra duru bile çok yordu beni bidaha baştan almak çok zor geliyo bakalım hayırlısı canımm yaa Allah herşeyin hayırlısını versin.belkide dediğin gibi yanılıyorumdur dicem ama okadar çok belirti varki bakalım akşam tekrar yapcam testi.
kızlar ben yazdıklarınızı tek tek okuyup tek tek hepinize bişeyler yazmak istiyorum ama vakit bulamıyorum ha bir de zaten hemen unutuyorum okuduğumu.. ama sizleri çook seviyorum
sevdacım hayırlısı olsun cnm zor olucak ama bence de asla aldırma ikisi birden büyür bence kız olucak içime doğdu ikiz gibi büyürler:)
sedakt neden bilmiyorum ama çok sevindim hayırlısı olsun... sanki hamile olduğumu öğrendiğim günkü kadar sevinçliyim... bence çok güzel bişey , biraz zor olcak ama olsun ikiside peş peşe büyüyecek işte...
şok oldum valla..hayırlısı nasılsa öl olsun canım işallah..
testi sabah idrarınla yap bakalım bence ama o kadar kesinki aslında testler...
merhaba kızlar..,
ben de bugün delirdim nil 4 te uyudu sabahın 7 sinden beri ..ben de o hırsla gittim kestirdim saçlarımı şu öne dooru uzun modelden kesti toplarsın dedi..
ben oruçlu da diilim ama ne bu sinir anlamadım ..gerçi bu saate kadar açtım.
şu memede uyuma ya da kendi kendine uyuması dışındaki uyumalar başımızı ağrıtacakmış soona doğru mu anneler,tecrübeli anneler??çok tırsıorum artık özellikle gece uyuturken ağlıorum..
sizde de sorunlar varmış bu yaramazlar bezdirdi valla..kızıorum soona da şükrediorum sağlıkları yerinde ya varsın haylaz olsun..
bu arada nil kilo almamış bu ay,ilk defa geri düştü gelişim eğrisinden..acaba emzirmeyi bıraksam mı?:bbo:
canım keyfi nasıldı peki? bir hafta falan ne zamn yiyor ne kadar yiyor ne zaman uyuyor bi yere not al sonra o düzeni devam ettirmeye çalış o zaman uykuları yemekleri sanki biraz düzene giriyo... arada sapmalar olabilir. bugün az uyuduysa gece rahat edersin belki..
saçını çok merak ettim foto var mıı??
neden emzirmeyi bırakcaksın anlamadım?????? sence emdiği için yemek mi yemiyo???
canım bilgisayara foto yükleyemiorum:çok üzgünüm:
nilin uyku saatleri çok düzgündür ama işte bugün yok uyumadı..
emzirmeyi aslında istemiorum bırakmaz 1 yaşına kadar ama bazen yeter diorum,evet emince yemio,çok sık acıkıo ve emmek istio,gece de öle..
benm kociş okumaz buraları ama olsun yazıyım içimde kalmasın
seni çooookkk seviom aşkım sabah 6buçuktan 9a kadar kıza baktıın için yataama kahvaltı getrdiin için...herşey için...:asigim:
olan var olmayan var ................
maşallah diyeyim de nazarım değimesin çünkü tam nazarlık bir durum :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?