2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevdacım hayırlısı olsun cnm zor olucak ama bence de asla aldırma ikisi birden büyür bence kız olucak içime doğdu ikiz gibi büyürler:)

sedakt neden bilmiyorum ama çok sevindim hayırlısı olsun... sanki hamile olduğumu öğrendiğim günkü kadar sevinçliyim... bence çok güzel bişey , biraz zor olcak ama olsun ikiside peş peşe büyüyecek işte...

kızlar ben yazdıklarınızı tek tek okuyup tek tek hepinize bişeyler yazmak istiyorum ama vakit bulamıyorum ha bir de zaten hemen unutuyorum okuduğumu.. ama sizleri çook seviyorum

şok oldum valla..hayırlısı nasılsa öl olsun canım işallah..
testi sabah idrarınla yap bakalım bence ama o kadar kesinki aslında testler...

merhaba kızlar..,
ben de bugün delirdim nil 4 te uyudu sabahın 7 sinden beri ..ben de o hırsla gittim kestirdim saçlarımı şu öne dooru uzun modelden kesti toplarsın dedi..
ben oruçlu da diilim ama ne bu sinir anlamadım ..gerçi bu saate kadar açtım.
şu memede uyuma ya da kendi kendine uyuması dışındaki uyumalar başımızı ağrıtacakmış soona doğru mu anneler,tecrübeli anneler??çok tırsıorum artık özellikle gece uyuturken ağlıorum..
sizde de sorunlar varmış bu yaramazlar bezdirdi valla..kızıorum soona da şükrediorum sağlıkları yerinde ya varsın haylaz olsun..
bu arada nil kilo almamış bu ay,ilk defa geri düştü gelişim eğrisinden..acaba emzirmeyi bıraksam mı?:bbo:

canım keyfi nasıldı peki? bir hafta falan ne zamn yiyor ne kadar yiyor ne zaman uyuyor bi yere not al sonra o düzeni devam ettirmeye çalış o zaman uykuları yemekleri sanki biraz düzene giriyo... arada sapmalar olabilir. bugün az uyuduysa gece rahat edersin belki..

saçını çok merak ettim foto var mıı??

neden emzirmeyi bırakcaksın anlamadım?????? sence emdiği için yemek mi yemiyo???

sevdacım hayırlısı olsun cnm zor olucak ama bence de asla aldırma ikisi birden büyür bence kız olucak içime doğdu ikiz gibi büyürler:)

tşk ederim canım hayırlısı olsunda en sevinilen yanıda beraber büyümeleri zaten

çokk tşk ederim canım
oğlumun yanlız büyümesinden yana çok sıkıntı çektim aslında en azından duru yanlız büyümemiş olur

tşk ederim canım ben çok daha büyük bir şok yaşıyorum ama ne bilim kafam karma karışık sadece hayırlısı diyebiliyorum

hepinize ayrı ayrı tşk ederim gerçekten beni çok rahatlattınız bugün.tekrar bi test yapıcam eğer oda pozitif olursa önümde çok uzun ve çok yorucu günler beni bekliyo ama napim bundada vardır bir hayır elbet elden ne gelir ben zaten bebek aldıramam kızlar buna yüreğim dayanmaz.hakkımda hayırlısı artık napalım.

canım bilgisayara foto yükleyemiorum:çok üzgünüm:
nilin uyku saatleri çok düzgündür ama işte bugün yok uyumadı..
emzirmeyi aslında istemiorum bırakmaz 1 yaşına kadar ama bazen yeter diorum,evet emince yemio,çok sık acıkıo ve emmek istio,gece de öle..

eminim sana çok yakışmıştır, sen bağNDİN Mİ YENİ SAÇINI? pardon büyük yazmışım
evet bende sabahları aynı şeyi yaşıyorum 6:30 da kalktığında biraz daha yatakta kalayım diye alıp yatağa getiriyorum ve tabi emziriyorum o sırada sanırım doyuyo kahvaltısını yapmıyo .. ama diğer emzirmeleri hep yemekten sonra yapıyorum.

gece gerçekten emzirmek büyük sıkıntı ama ne yapalım 1 yalşına az kaldı biraz daha sabır

selamlar kıslar
sevdacım akşam yeni bir test al dene bazen testlerde yanılma payı oluyor hakkında hayırlısı artık işalah hersey istediğin gibi olur
ya arkadaşlar çağan dün akşamda bugünde yediği ne varsa çıkarıyor ikisindede yoğurt yedirirken oldu acaba soğukmu geliyor halbuki yemesinden 40 dakka önce çıkarıyorum dolaptan şidmi yine ne varsa çıkardı fışkırarak kustu hertaraf battı eşimi aradom geldi temzilicem şmdi ay misafir öncesi revamı bu bana yaa

incicim bide büyüdükçe dertleri büyüyo bu daha ne ki demiolarmı kafayı yiyoyrum,kesin unutuolar bugünleri,hiç ama hiç kolay değil ev bugün temizlendi kapıları sildirmiştim kapının üstüne ağzında ne varsa püskürttü yemek yesin die laptop kablosunu verdim eline onu ağzına soktu kabloyu fırt die bi döndürdü yer gök yoğurt napalım canları saolsun ama kafayı yemezsek ii

benm kociş okumaz buraları ama olsun yazıyım içimde kalmasın
seni çooookkk seviom aşkım sabah 6buçuktan 9a kadar kıza baktıın için yataama kahvaltı getrdiin için...herşey için...:asigim:

benm kociş okumaz buraları ama olsun yazıyım içimde kalmasın
seni çooookkk seviom aşkım sabah 6buçuktan 9a kadar kıza baktıın için yataama kahvaltı getrdiin için...herşey için...:asigim:

olan var olmayan var ................
maşallah diyeyim de nazarım değimesin çünkü tam nazarlık bir durum :1shok:

kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim çok saolun öpyrm sizziii...
alisha maşaallah kahvaltı olayını kıskandım valla...gerçekten olan var olmyan var:sinifsinif:
fazilet maşşşallah eymene çok sevindim
duygu önceden yiyodu nil diştendir iştahsızlığı kesme bence memeden yazık yavruya bırak emsin...
sevda bende çok sevindim bi o kadar da şaşırdım geçen kendi kendime diyodum bizim topicten hamile kalmayan olmadı die seni duyduk...hayırlısı buymuş güzelim sakın sıkma canını allah sabrını verir...beraber büyürler ne güzel...
aşık hoşgeldin bence az da olsa baktır alışsın tadlara maşşallah bu arada
herkese merhabaaaaaaaa....unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın kızlar...ben bugün çok iş yaptım vallaa...oturma odasının koltuklarını holun ve girişin halısın sildim banyoyu temizledim süpürge tuttum yerleri sildim yemek yaptım...vay beee ne çok iş yapmışım öldüm amaa

Son düzenleme:
selamlar ay bugü öldüm yırgunluktan ya birde acaip susadım ki sormayın gitsin
ayşegülcüm sağ olsunlarda temizlerz tabi ama ben zaten çağan emeklemeye başladığından beri her sabah bir posta siliyom yerleri elleri her yerde çünkü hop ordan ağızına sokuyor diye ikinci defa temizlemek yoruyor insanı helede böyle ruçlu olunca ama dedikleride doğru gibi sanki büyüdükçe dertler artıyor

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaslar...ne guzel bebıslerınızı almıssınız kucagınıza ...Allah bağışlasın.ınsallah bende eylul annesı olucam.ama eksık bıkac seyım kaldı.yenısını almaktansa sızden alabılırım bebısler buyumustur dıye dusundum.

emzırme yastıgı
bebek ıcın yan yatıs yastıgı
portbebe
kanguru

eger elınızde varsa ve kullanmıyorsanız bana ozelden mesaj atabılırsenız satın almayı dusunuyorum...sımdıden tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…