2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet cnm rüyam sana işaretmiş... Allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin. Ne güzel bak aralarında bir birbuçuk yaş fark olacak.Arkadaş gibi büyüyecekler.. Benim ablamla aramda 1,5 yaş.. O yüzden çok şanslıyım. O benim herşeyim.. Eminim kızında büyüyünce bunları dicek:)))

selam güzel annişler.........
beni merak ettinizmi bilmem ama ben sizi hem çok merak ettim hem çok özledim.
bu yaz bizim için acaip hareketli geçti walla
önce taşınma stresini bebekle yaşamayayım diye annemlere salihliye gittim.oradanda izmire egenin böbrek taşını iyice bi araştırmak için ege üniversitesine gittim(bu arada oğluşumdan dünyanın kanını alıp envayi çeşit film çekimi sonrası böbreğindekinin tam olarak taş değil ama taş açısından takip edilmesi gereken bir lezyon.kilo alma geriliğinin ise normal;yapısal olduğunu söylediler)ordan karsa geçip bir hafta kaldık berbat bir bir haftaydı bebekle ev yerleştirmek bir yandan temizlemeye çalışmak korkunçtu.ordan 15 günlüğüne ankaraya geçtik ortanca kaynım evlendi ve tekrar karsa döndük 2 haftadır burdayız.hala evi yerleştirmeye çalışıyorum bitmiş değil.bebekle çok yavaş oluyor ya.
sizler nasılsınız bebişler iyidir umarım.artık bol iştah da dileyeceğim bebişlere nede olsa ek gıdaya geçmeyen kalmamıştır.
bende egeye 3-4 öğün ek gıda veriyorum ama ne vermek kabus gibi çok zor yiyor maymuna dönüyoruz bütün ev.zaten yese bişeye benzeyecek hala zayıf.
bu arada kars çok küçük bi yer ve burda doğru dürüst sebze yok aç kalıcam ben burda ya et de yamem ben yandım yaaa.köyün azcık irisi. burası çarşıları falan azıcık.çok bunaldım ya,eşim işyerinde lazım diye laptopu götürüyor gündüz sizede bakamıyorum patladım sıkıntıdan umarım yarın bırakırda yazarım size
hepinizi ve bebişleri öpüyorum
aa nerdeyse unutuyordum kız sedakt nettin öle bebeleri 3lüyormuşun hayırlı olsun canım iyi tarafından ne güzel geniş bu mutlu aile oluyosunuz Allah onun sabrını kuvvetini verir sana.hem bizde sana bol bol dua yollarız hakkında hayırlısı canım

Son düzenleme:
nazlıcan hosgeldın canım
bu arada allahdan daha cok kotulememısın memleketımı :))))
sen gorev için gittin sanırım hemsireydın dmı sen niresindesin karsın ? anne tarafım hepsı orda denebılır dayımın ogluda da yenı nısanlandı gelın hanım doktor belkım aynı yerdesınızdır :))

benimde ablamla aramda 1,5 yaş var bizde çok ii anlaşıyoruz birbirimize çok bağlıyıs zaten benide korkutan ilerisi deil şimdi ileride umarım güzel olucaktır ama bebeklik dönemi için çok zor olucak.

saol canım dualarınıza çok ihtiyacım olucak zaten.

buarada ikinci testte pozitif kızlar kesinleşti gibi
eşimlede konuştuk istersen bakıcı tutalım dedibende bakarıs dedim hele ozamanlar gelsinde öle olucak mecburen yoksa iki bebek bir çocuk zor

özlemcim kötü değil canım memleketin de ben daha alışamadım belki ama çok küçük bir yer ve ben daha kimseyi tanımıyorum şekerim ondan bunaldım heralde.ben senin karslı olduğunu bilmiyordum ya.merkezdeyiz canım biz.beni 4 nolu sağlık ocağına verdiler ama daha işe başlamadım.bayrama kadar senelik izin ve raporla idare edip sonrasında ücretsiz izin alıcam ama tanıdık doktor çok işe yarar.ne doktoru sizin gelin nerde çalışıyor?bu arada eşim assubay onun tayini çıktığı için burdayız

sedaktcım evde bi yardımcın da olunca o kadar zor olmaz bak çözüm yolları şimdiden çıkıyor ortaya içini ferah tut sen
hem ocak annesi hem nisan annesi mi olucan seda??

sedaktcım evde bi yardımcın da olunca o kadar zor olmaz bak çözüm yolları şimdiden çıkıyor ortaya içini ferah tut sen
hem ocak annesi hem nisan annesi mi olucan seda??

ay ben onu hiç düşünmedimki öle olucak galiba ben daha ne kadarlık olduğunu bile bilmiyorumki canım
bu arada bende karsa gittim ve inanılmaz sıkılmıştım orda okadar küçükki eşim askerlik yapmıştı orda merkezde ordu evinde 4 tane caddesi her caddesindede bir heykel vardı sanırım yanlış hatırlamıyosam yada üçünde
özlemcim benimde annem oralı ama sevilcek yer deil be canım yani orda yaşayana tabiki güzeldir ama bilmeyene heleki büyük şehirde yaşama alışana çok zor

selam kızlar...
nazlıcan hoşgeldin canım sen buzamana kadar raporlamı idare ettin?ben 1 yıl ücretsiz izn aldımkafamçokkarıştı
sevda ne güzel aileye yeni üyegeliyor :dance:normal doğumsa duru bu doğumdada sıkıntı yaşamazsın ay ne güzel kocamanbi aile oluyosunuz ..sıkma canını sakın nisan annesi :CüvCüv:

muhtemelen 4-5 haftalıktır ama düzensiz adetlerin düşünülürse daha büyükde olabilir
evet canım burda o kadar çok heykel varki say say bitmez sen az görmüşün yada daha yapmışlar.
bende büyük şehirlere alıştığım için zor geliyor sanırım ne yapalım mecbur alışıcaz buraya

vallahı nazlıcancım bı bıldıım doktor oldugu :)) ama ogrenırım ayıntıyı annemden :)))

sadakt bende omru hayatımda 1 kere gıttım o da ılk okul 5.sınıdaydım yanı senın bahsettıgın heykellerı bıle bılmıyorum :))))))) annemler selimli

hoşbulduk canım.arada bir ay heyet de aldım.bir ara egeyi diyarbakırdayken 20 gün yatış göstermiştik.ege üniversitesinde bütn tetkiklere hastaneye yatarak yapıldı.yatış olunca izinli oldum otamatikmen.birde geçen yılki izinlerimi bu yıl kullanırım diye kullanmadım.45 gün sennelik iznimide parça parça kullanınca baya idare etmiş oldum,birde 15 gün meyil iznim vardı.ben bile şaşıyorum nasıl idare ettim diye Allah egeciğime acıdı çok minik daha ya bana çok ihtiyacı var kuzumun.:ecrin_bebek:

annem duysa keske kucuk dedıler memleketıne deyım barı :)))
emınım sız ne anlarsınız der cennet ora cennet der :))))))

canım normal doğum oldu hep ama bilmem öle olurmu kısmet ne bilim.

ben öle hatırlıyorum canım 3 yada 4 taneydi 2003 te,yapmışlardır belki sen haklısın ama ya çok zor allah sana kolaylık ve sabır versin canım biz orda eşimle elele dolaşmıştıkta laf sölemişlerdi okadar yani umarım biraz daha değişmiştir ve senin için daha kolaydır yaşam.

tamam canım öğrenince yazarsın
sen memleketini tanımıyon ama ben sana bol bol anlatırım öğrendikçe.sen ankaradaydın değilmi.ama ankarayala hiiiiç alakası yok canım bir semti kadardır heralde.bir ara heykellerin resimlerini çekip eklerim de buraya.burası tam heykeller şehri

biliyomusunuz kızlar bende hala regl olmadım oğlum bugün 8 aylık oldu ne sütmüş be koru koru bitmedi.gerçi hamile olduğumu sanmıyorum önlem aldığımızı sanıyorum.benim gibi hala olmayan varmı

nazlı senin için sağlık müdürlüğü yada hastaneçalışmak daha iyi değilmi ?kaç yıl kalıcaksınız ?senin prenses nasıl?

Allah ayırmasın canım sizi

annem duysa keske kucuk dedıler memleketıne deyım barı :)))
emınım sız ne anlarsınız der cennet ora cennet der :))))))

hele benim annem duysaa aslınızı kaybetmişsiniz siz der :)sankii orda yaşamış oraya alışmışız gibi ama tabiki onlara orası cennettir mutlaka

iyi akşamlarrrrr
sedakt tebrik ederim bi yardımcıyla çok ta zor olmaz ve kalabalık bi aile olmak güzel bence
nazlıcan ben dün oldumm:))
inanna bence yazık kesme sütten anne sütünün yerini hiç bir gıdayla dolduramazsın ne yedirirsen yedir
ayrıca kerem de hiç bişi yemiyo desem yalan olmaz bu bi dönem bence çünkü önceden yiyorlardı sabırla bekliyorummm inciyi anlayarak ve anarak :))

ankaradayım ama istanbulluyum :)) varmı topragım sarıyerlıyım :))))))
ok ogrenıcem bu arada dayım orada sanırsam ilçe milli egitim muduru yanlıs bılmıyorsam yoksam ilmiydi :))) oralarda tanıdık onemlı oldugunu bılıyorum
inşallah ısınırsın yenı gorev yerıne ve umarım cok da mutlu olursun canım
egeye bol iştah diliyor ve de opuyorum

nazlı senin için sağlık müdürlüğü yada hastaneçalışmak daha iyi değilmi ?kaç yıl kalıcaksınız ?senin prenses nasıl?

bende aynı şeyi düşündüm ama hastane ve müdürlük çok dolu diye vermediler beni canım.yılbaşına kadar ücretsiz izinde olucam işe başlayınca duruma göre memnun olmazsam bi tanıdık bulup tayin yaptırmaya çalışırım belki.3 yıl kalıcaz canım burda.benim prensesi babaannede bıraktım ankaradan didim akbüke yazlığa gitti onlarla.10 güne kadar gelicekler beraber babaanne ve dedeyle.çok özledim nilsu'mu.o da bizi özlemiş.telefonlaşıyoruz hergün.tek egeyle uğraşmak daha kolay ama kızımda burnumda tütüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…