ankaradayım ama istanbulluyum :)) varmı topragım sarıyerlıyım :))))))
ok ogrenıcem bu arada dayım orada sanırsam ilçe milli egitim muduru yanlıs bılmıyorsam yoksam ilmiydi :))) oralarda tanıdık onemlı oldugunu bılıyorum
inşallah ısınırsın yenı gorev yerıne ve umarım cok da mutlu olursun canım
egeye bol iştah diliyor ve de opuyorum
sevda boşver hiç sıkma canını buda normal doğum olur inşallah herşeyin hayırlısı:Saruboceq:
ben doğumdan sonra 4.ayda adet görmeye başladım gayet düzenli oluyorum gerçi doğal yolla hamile kalmam çok zor ama zaten eşimle ev arkadaşı gibiyiz o yüzden hiç riskim yok hamilemiyim diye kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlarrrrr
sedakt tebrik ederim bi yardımcıyla çok ta zor olmaz ve kalabalık bi aile olmak güzel bence
nazlıcan ben dün oldumm:))
inanna bence yazık kesme sütten anne sütünün yerini hiç bir gıdayla dolduramazsın ne yedirirsen yedir
ayrıca kerem de hiç bişi yemiyo desem yalan olmaz bu bi dönem bence çünkü önceden yiyorlardı sabırla bekliyorummm inciyi anlayarak ve anarak :))
amaaaan yaşasın müdür tanıdık bulduk kız belki tayinimi hastaneye yaptırır dayın ha??hadi bana bi güzellik yapsın dayın a.s.a.s.
slm kızlar
geçmişi okudum ama hiçbişi hatırlamıyorum ölesine okudum aklım yerinde deil ve aranızda sorgusuz sualsiz eleştirmeden bana bişeyler söliycek arkadaşlar istiyorum kızlar ben test yaptım ve hamileyim resmen bir şok yaşıyorum kendimde deilim evde hiçkimse yok ve ben gerçekten kafayı yemek üzereyim birileri bana yardım etsin,doğumdan sonra adet görmeye başladım ama okadar düzensizdiki hiç bişi anlamadım dr 1 yıl kadarda sürebilir düzensizlik demişti bende ciddiye almamıştım gecikmeleri.ben ne yapcam kızlar yaaaa.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbenm kociş okumaz buraları ama olsun yazıyım içimde kalmasın
seni çooookkk seviom aşkım sabah 6buçuktan 9a kadar kıza baktıın için yataama kahvaltı getrdiin için...herşey için...:asigim:
biliyomusunuz kızlar bende hala regl olmadım oğlum bugün 8 aylık oldu ne sütmüş be koru koru bitmedi.gerçi hamile olduğumu sanmıyorum önlem aldığımızı sanıyorum.benim gibi hala olmayan varmı
nazlı hastanede nöbet olmazmı? canım bizim burda aşıya gidiyorum hemşireler oturuyo hep sağlık ocağında
:1shok:sevda boşver hiç sıkma canını buda normal doğum olur inşallah herşeyin hayırlısı:Saruboceq:
ben doğumdan sonra 4.ayda adet görmeye başladım gayet düzenli oluyorum gerçi doğal yolla hamile kalmam çok zor ama zaten eşimle ev arkadaşı gibiyiz o yüzden hiç riskim yok hamilemiyim diye kaydirigubbakcemile3
bende artık bizde bı sorun var dıyordum neysekı bizim gibilerde varmıs :1ninca:
nazlı senin için sağlık müdürlüğü yada hastaneçalışmak daha iyi değilmi ?kaç yıl kalıcaksınız ?senin prenses nasıl?
iyi akşamlar herkesee...
oğlum hala düzelmedi bugünde sırf kahvaltıyla duruyor... ne yiyo ne içiyo nede emiyo akşam oturdum ağladım onla birlikte karnı aç belli ağlıyo ama ağzına bişey almıyo.. bu gecede aç açına uyudu.... bugün beni çok yordu çokkk
hayırlısı olsun canım yaa zorlanıcaksın elbet ama sonu güzel olucak ikisi birlikte büyüyecekler ve çok yakın olucaklar yaş farkı çok olunca anlaşmazlıklar oluyo....
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bende olmadım hala gecen ay 2gün sürdü dahada olmadım... aslında korkuyorumda bugün çok kötüydüm sürekli midem bulandı çok halsizdim çocuk uyudukça bende uyudum... bi test bendemi alsam nee:kedi::kedi:
helal olsun kız, afiyet olsun misafirlerine..benim de bugün misafirim vardı iftara, ben de kıymalı pide yaptırdım..delikafaduldenmenüme gelince sana özelden msj atıyorum
maşşallah paşaya..günaydın herkeseopuyorumnanaktan
bugün çoook mutluyum.eğer tamamen tesadüf değilse eymen bilinçli olaraka gel dedi hemde eliyle yaparak.
sorgusuz sualsiz... yaşasın, çok sevindim.. madem yardımcı falan lafı geçiyor, çok yorulmazsın da.. beslenmene falan dikkat et belki vücut daha toparlanmamıştır. emziriyorsan kesmen gerekecek.slm kızlar
aranızda sorgusuz sualsiz eleştirmeden bana bişeyler söliycek arkadaşlar istiyorum kızlar ben test yaptım ve hamileyim
offf aylin, Allah yardımcınız olsun, zor vallahi işin..h
hayırlısıyla bitirir inşallah üniversiteyi kardeşin..darısı benim kızımın başına
bu sene üni.ye hazırlanıyor..
biz de seni çok seviyoruz dert ortağı..:1hug:kızlar ben yazdıklarınızı tek tek okuyup tek tek hepinize bişeyler yazmak istiyorum ama vakit bulamıyorum ha bir de zaten hemen unutuyorum okuduğumu.. ama sizleri çook seviyorum
merhaba arkadaşlar
kuzucum bugün iyileşti çok şükür.
ve 1 haftada ilk defa bugün muhallebi öğlende sebze çorbası içti nasıl mutluyum nasıl moralim yerine geldi anlatamam :)
yaşına gelmeden daha dışarı falan çıkarmıcam akıllandım yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?