2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bence eşin yardımcı alalım diyorsa hiç problem etme üçüncü bebeği.eskiden benim eşim 4 tane çocuğumuz olsun derdi ama biz bitanesini zorla bulduk şimdi ikinciyi yapmak istersem şükretcek bana.

neyse arkadaşlar asparagas bir habermiş ama ben yinede bakıcam

Son düzenleme:
herkese iii geceler...kızlar yeğenim annesini emmemiş bugün acayip inat süt gelmio die emmio ciyak ciyak ağlıo bütün gün ağlamış sesleri kısılmış artık ağlamaktan akşam ben gittim emzirdim bi güzel uyudu süt annesi oldum yani..

fazilet, dolanırken görmemişim.. iyiyim canım, şükür. sen de iyisin umarım, ufaklık hala gel gel diyo mu?
barcli ne mutluluk..
Allah analı babalı büyütsün.

ben de kaçıyorum. herkese iyi geceler.

ii geceler mi desem iyi sahurlar mi desem bilemiyorum
neyse kim varsa yazsin ya her gece yalnizim ocak annelerinde yazik degil mi bana yaw??

Sedacim hayirli olsun. Yardimciyla daha rahat bakarsin. Benim bile icim kipir kipri oldu valla:) ne guzel esinde olumlu karsiliyor. bende bekliyorum bugun yarin ama heznuz olamadim. spral var bende
onlada kalamam herhalde ama korkuyom birazda yazilari okuyunca
plansiz hamile kalinca nasil bir duygu oldugunu cok iyi biliyorum heleki 2-3 yil daha sonra diye dusunurken:)
benim kiz oyle olmustu

emmesini kesme bence duygucum o zaten ilac niyetine hasta oldugunda huzursuz oldugunda
bebkler yemegi reddediyor ama en azidnan sutu emer daha cabuk toparlanir .
Incicim dolaptan bende cikariyorum ama benimki 1'5 2 saati buluyor yine de soguk oluyor
ben simdi bir kaba sicak su dolduruyorum yogurtlu kabi onun icine oturtuyorum

Elif cim gozun aydin.
ama disari cikarmamak bence iyi degil
mikroplara alissin hem surekli evde bunalir diye dusunuyorum.

ay ne guzel olmus :)
ins annisinde sutu gelir biran once . pompayla falan denedimi ay ilk zamanlar
bide yara oluyor offf icim daaraldi eski gunler geldi aklima Allah yardimcisi olsun

bu arda cinnet geciriyorum ben bulgur diye aldim bisey 1 saattir pisiyor yumusamadi kiz ac bekliyor. tavuklar lime lime oldu bulgurlar hala sert
tam dokecektim tencereyi hafif yumusamisla ama tamda benim istedigim gibi degiller
karni agrirmi acaba
simdi baska birsey yapsam zaman alicak
ha pisti ha pisecek derken 1 , 5 saat oldu.
ne memelketmis kardesim ya nefret edeyorum koredende bulgurlarindada
iyice sinirler tepeme geldi sabah sabah

ii geceler mi desem iyi sahurlar mi desem bilemiyorum
neyse kim varsa yazsin ya her gece yalnizim ocak annelerinde yazik degil mi bana yaw??

soğuk geldi heralde annesi paşaya..ya da sıkıldı mı yoğurttan verme bakalım bugün,özlesin:))
aman be incicim ay tam kapı çalarken kustu dersin biter..ne pisim de mi!!!
:))ya kızlarımızın oğullarımızdan farkı yok aynı yaramazlık....Çok üzgünüm çoook
benm kociş okumaz buraları ama olsun yazıyım içimde kalmasın
seni çooookkk seviom aşkım sabah 6buçuktan 9a kadar kıza baktıın için yataama kahvaltı getrdiin için...herşey için...:asigim:
alkisalkisalkis
ya sıkılınca bırakayım diorum ama tabi o haz benim içn çok güsel...
valla hepiniz temizsiniz anacım ben istanbula giderken bi süpürdüm geldim ama pazar gideceğim die dokunmuorum valla bi de 2 dağ kadar ütü var-tatlicadiarzu-
merhaba canım:))çok özledim valla..
egenin iştahsız olması hiç şaşırtmadı beni!!!işallah kars havası yarar:))
böbrekte de taş olmamasına sevindim ben,artık kontrollerini yaptırırsınız..
canım orda olup da et yememk olmuo ben senelerce kırmızı et yememştim ama kilis deki 2.yılımdı heralde yedim..ilk önce zor ama şimdi o et olsa da yesem..cokacimcoook
kesmeyeceğim canım bakalım tatilde uykusunu ayarlamayı düşünüorum ..dün o kadar uğraştım uyumadı bugün de oynarken hıçkırık tuttu emzireyim dedim geçer belki uyudu:1ninca:dlga geçio benimle!!lülülülülülü
:uhm:
amaaaan yaşasın müdür tanıdık bulduk kız belki tayinimi hastaneye yaptırır dayın ha??hadi bana bi güzellik yapsın dayın a.s.a.s.
ee yapar tabi:))

günaydın herkese duygu neden emziremezdin ki?? biliyrm öle hemen gelmiceni oda emzirecekti aralıksız ama annesinin memesini almıyo ciyak ciyak ağlıo bütün gün bütün gece ağlamış onu öle görünce dayanamadım emzirdim...aradım şimdi gelmiş ablamın sütü emer şimdi

fazilet, dolanırken görmemişim.. iyiyim canım, şükür. sen de iyisin umarım, ufaklık hala gel gel diyo mu?
barcli ne mutluluk..
Allah analı babalı büyütsün.

ben de kaçıyorum. herkese iyi geceler.
amin cnm saoll

evet cnm değişik bi duygu ama seve seve verdim sütümü zatn hemn yoruldu uyudu.azıcık emdi..evet ya benimde aklıma gelio allah yardım etsin diyrm

ne bulgurmuş beee pişmemiş kaç saat pişti mi sonra yedi mi defne

merhaba arkadaslar...ne guzel bebıslerınızı almıssınız kucagınıza ...Allah bağışlasın.ınsallah bende eylul annesı olucam.ama eksık bıkac seyım kaldı.yenısını almaktansa sızden alabılırım bebısler buyumustur dıye dusundum.

emzırme yastıgı
bebek ıcın yan yatıs yastıgı
portbebe
kanguru

eger elınızde varsa ve kullanmıyorsanız bana ozelden mesaj atabılırsenız satın almayı dusunuyorum...sımdıden tesekkurler...

canim bende emzirme yastigi almamistim ama
cok pismanim keske alsaymisim
kangurum da hic olmadi
yan yatma yastiginida almamistim

bi tek portbebem var oda zaten ist kaldi. ist olsaydim sana verebilirdim
insallah bulabilirsin.

burcucum yedi defne yemegini yumusamis en sonunda bulgurlar
blendirdan cektim yedirdim tam benim istedigim gibi olmamislar ama
idare eder. bir dahaki sefere once onu kaynaip pistiginden emin olunca digerlerini eklicem
caaaanim yemegim mindar oluyordu. tencerenin kenarlari kararmaya baslamisti ya

bu arada biz dr dan geliyoruz
1,5 ayda 500 gr almis nasil kizlar??
suan 8. ayinin bitmesine 1 hafta var ve 8kilo
69 cm de boyu

maşşallah defneye ii bence 500 gr hiç almamazsından iiidir ...kilosu da iii nazar değmesin

günaydın kızlar

sevdacım hayırlısı olsun güzelim sen yinede bir kan testi yaptır bence

nazlıcım özlemiştik seni iyi olduğuna sevindim, komşuların yeni olduğu için sen tanışıp kaynaşana kadar vakit geçer sende bize kalırsın artık :)) yok komşuma kahvaltıya gidiyorum yok komşuma kahveye gidiyorum yok komşuma beş çayına gidiyorum diyemiyeceksin artık :)) yeni evin yeni işin hayırlı olsun canım

burcucum iyi etmişsin güzelim süt annede oldun bu genç yaşında bak maşallah sana

merhaba herkese

yeşim bence defne çok iyi kilo almış.eymen bu ay hiç almadı inşallah kilosu düşmez.

burcu teyze olmuşsun tebrik ederim.yeğeninde allah hayırlı ve uzun ömür versin.analı babalı büyüsün.

hanimlar slm
umarım herkes iyidir
ezgi gece çok ateşlendi. sabah dr götürdük. bogazı kızarmış. bir virüs varmış şuan çok yaygınmış. siz gelen kaçıncı ailesiniz dedi.
ilaç veremedi bir işe yaramıyormuş bu virüse karşı. sadece anne sütü iyi gelir bol bol emzir dedi. her bebek farklı atlatıyormuş bu virüsü kimi hastaneye yatıyormuş, kortizonlu iğne yiyormuş kimi bir günde iyleşiyormuş.
allahım umarım atlatırız bir an önce dua edin kızlar olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…