saolun kızlar yaa hakkımızda hayırlısı eşim zaten durudada demişti bakıcı yada yardım cı tutalım die ama ben istememiştim evimde bi yabancı istemiyorum demiştim ama artık mecburum üç çocuk bünyem kaldırmazz
ay ne guzel olmus :)herkese iii geceler...kızlar yeğenim annesini emmemiş bugün acayip inat süt gelmio die emmio ciyak ciyak ağlıo bütün gün ağlamış sesleri kısılmış artık ağlamaktan akşam ben gittim emzirdim bi güzel uyudu süt annesi oldum yani..
ii geceler mi desem iyi sahurlar mi desem bilemiyorum
neyse kim varsa yazsin ya her gece yalnizim ocak annelerinde yazik degil mi bana yaw??
soğuk geldi heralde annesi paşaya..ya da sıkıldı mı yoğurttan verme bakalım bugün,özlesin:))selamlar kıslar
sevdacım akşam yeni bir test al dene bazen testlerde yanılma payı oluyor hakkında hayırlısı artık işalah hersey istediğin gibi olur
ya arkadaşlar çağan dün akşamda bugünde yediği ne varsa çıkarıyor ikisindede yoğurt yedirirken oldu acaba soğukmu geliyor halbuki yemesinden 40 dakka önce çıkarıyorum dolaptan şidmi yine ne varsa çıkardı fışkırarak kustu hertaraf battı eşimi aradom geldi temzilicem şmdi ay misafir öncesi revamı bu bana yaa
:))ya kızlarımızın oğullarımızdan farkı yok aynı yaramazlık....Çok üzgünüm çoookincicim bide büyüdükçe dertleri büyüyo bu daha ne ki demiolarmı kafayı yiyoyrum,kesin unutuolar bugünleri,hiç ama hiç kolay değil ev bugün temizlendi kapıları sildirmiştim kapının üstüne ağzında ne varsa püskürttü yemek yesin die laptop kablosunu verdim eline onu ağzına soktu kabloyu fırt die bi döndürdü yer gök yoğurt napalım canları saolsun ama kafayı yemezsek ii
benm kociş okumaz buraları ama olsun yazıyım içimde kalmasın
seni çooookkk seviom aşkım sabah 6buçuktan 9a kadar kıza baktıın için yataama kahvaltı getrdiin için...herşey için...:asigim:
ya sıkılınca bırakayım diorum ama tabi o haz benim içn çok güsel...kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim çok saolun öpyrm sizziii...
alisha maşaallah kahvaltı olayını kıskandım valla...gerçekten olan var olmyan var:sinifsinif:
fazilet maşşşallah eymene çok sevindim
duygu önceden yiyodu nil diştendir iştahsızlığı kesme bence memeden yazık yavruya bırak emsin...
sevda bende çok sevindim bi o kadar da şaşırdım geçen kendi kendime diyodum bizim topicten hamile kalmayan olmadı die seni duyduk...hayırlısı buymuş güzelim sakın sıkma canını allah sabrını verir...beraber büyürler ne güzel...
aşık hoşgeldin bence az da olsa baktır alışsın tadlara maşşallah bu arada
herkese merhabaaaaaaaa....unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın kızlar...ben bugün çok iş yaptım vallaa...oturma odasının koltuklarını holun ve girişin halısın sildim banyoyu temizledim süpürge tuttum yerleri sildim yemek yaptım...vay beee ne çok iş yapmışım öldüm amaa
merhaba canım:))çok özledim valla..selam güzel annişler.........
beni merak ettinizmi bilmem ama ben sizi hem çok merak ettim hem çok özledim.
bu yaz bizim için acaip hareketli geçti walla
önce taşınma stresini bebekle yaşamayayım diye annemlere salihliye gittim.oradanda izmire egenin böbrek taşını iyice bi araştırmak için ege üniversitesine gittim(bu arada oğluşumdan dünyanın kanını alıp envayi çeşit film çekimi sonrası böbreğindekinin tam olarak taş değil ama taş açısından takip edilmesi gereken bir lezyon.kilo alma geriliğinin ise normal;yapısal olduğunu söylediler)ordan karsa geçip bir hafta kaldık berbat bir bir haftaydı bebekle ev yerleştirmek bir yandan temizlemeye çalışmak korkunçtu.ordan 15 günlüğüne ankaraya geçtik ortanca kaynım evlendi ve tekrar karsa döndük 2 haftadır burdayız.hala evi yerleştirmeye çalışıyorum bitmiş değil.bebekle çok yavaş oluyor ya.
sizler nasılsınız bebişler iyidir umarım.artık bol iştah da dileyeceğim bebişlere nede olsa ek gıdaya geçmeyen kalmamıştır.
bende egeye 3-4 öğün ek gıda veriyorum ama ne vermek kabus gibi çok zor yiyor maymuna dönüyoruz bütün ev.zaten yese bişeye benzeyecek hala zayıf.
bu arada kars çok küçük bi yer ve burda doğru dürüst sebze yok aç kalıcam ben burda ya et de yamem ben yandım yaaa.köyün azcık irisi. burası çarşıları falan azıcık.çok bunaldım ya,eşim işyerinde lazım diye laptopu götürüyor gündüz sizede bakamıyorum patladım sıkıntıdan umarım yarın bırakırda yazarım size
hepinizi ve bebişleri öpüyorum
aa nerdeyse unutuyordum kız sedakt nettin öle bebeleri 3lüyormuşun hayırlı olsun canım iyi tarafından ne güzel geniş bu mutlu aile oluyosunuz Allah onun sabrını kuvvetini verir sana.hem bizde sana bol bol dua yollarız hakkında hayırlısı canım
kesmeyeceğim canım bakalım tatilde uykusunu ayarlamayı düşünüorum ..dün o kadar uğraştım uyumadı bugün de oynarken hıçkırık tuttu emzireyim dedim geçer belki uyudu:1ninca:dlga geçio benimle!!lülülülülülüiyi akşamlarrrrr
sedakt tebrik ederim bi yardımcıyla çok ta zor olmaz ve kalabalık bi aile olmak güzel bence
nazlıcan ben dün oldumm:))
inanna bence yazık kesme sütten anne sütünün yerini hiç bir gıdayla dolduramazsın ne yedirirsen yedir
ayrıca kerem de hiç bişi yemiyo desem yalan olmaz bu bi dönem bence çünkü önceden yiyorlardı sabırla bekliyorummm inciyi anlayarak ve anarak :))
:uhm:sevda boşver hiç sıkma canını buda normal doğum olur inşallah herşeyin hayırlısı:Saruboceq:
ben doğumdan sonra 4.ayda adet görmeye başladım gayet düzenli oluyorum gerçi doğal yolla hamile kalmam çok zor ama zaten eşimle ev arkadaşı gibiyiz o yüzden hiç riskim yok hamilemiyim diye kaydirigubbakcemile3
ee yapar tabi:))amaaaan yaşasın müdür tanıdık bulduk kız belki tayinimi hastaneye yaptırır dayın ha??hadi bana bi güzellik yapsın dayın a.s.a.s.
iyi akşamlar herkesee...
oğlum hala düzelmedi bugünde sırf kahvaltıyla duruyor... ne yiyo ne içiyo nede emiyo akşam oturdum ağladım onla birlikte karnı aç belli ağlıyo ama ağzına bişey almıyo.. bu gecede aç açına uyudu.... bugün beni çok yordu çokkk
ah canım,işallah hemencecik düzelir....:a015:
çok sevindim düzeldiğine ama sakın eve hapsetme çocuğu hem fiziksel hem de zihinsel gelişimi için hergün sokağa çıkması lazımkaydirigubbakcemile2merhaba arkadaşlar
kuzucum bugün iyileşti çok şükür.
ve 1 haftada ilk defa bugün muhallebi öğlende sebze çorbası içti nasıl mutluyum nasıl moralim yerine geldi anlatamam :)
yaşına gelmeden daha dışarı falan çıkarmıcam akıllandım yaa :)
anam aralıksız emzirseydi keşke kimsenin öle foş die gelmio ki ...bi kaç damlayla işi hallederdi..herkese iii geceler...kızlar yeğenim annesini emmemiş bugün acayip inat süt gelmio die emmio ciyak ciyak ağlıo bütün gün ağlamış sesleri kısılmış artık ağlamaktan akşam ben gittim emzirdim bi güzel uyudu süt annesi oldum yani..
sen teyzesisin tabi anne yarısı ama ben emziremezdim ...
bende her sabah yalnizim asli ocak annelerinde
neyse gidip bakayim su salak bulgurlara
anam orda saat kaç??
bulgurdan azcık sen de ye de bakalım şişçek mi miden de..
günaydınnnnnna.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay 1 saattir oku oku yaz anca sıra geldi günaydına...
ama özlemişim okumayı mesajları...
nisan annesi...bıırakmayacaksın di mi bizi???opuyorumnanaktan
amin cnm saollfazilet, dolanırken görmemişim.. iyiyim canım, şükür. sen de iyisin umarım, ufaklık hala gel gel diyo mu?
barcli ne mutluluk..
Allah analı babalı büyütsün.
ben de kaçıyorum. herkese iyi geceler.
ay ne guzel olmus :)
ins annisinde sutu gelir biran once . pompayla falan denedimi ay ilk zamanlar
bide yara oluyor offf icim daaraldi eski gunler geldi aklimaAllah yardimcisi olsun
bu arda cinnet geciriyorum ben bulgur diye aldim bisey 1 saattir pisiyor yumusamadi kiz ac bekliyor. tavuklar lime lime oldu bulgurlar hala sert
tam dokecektim tencereyi hafif yumusamisla ama tamda benim istedigim gibi degiller
karni agrirmi acaba
simdi baska birsey yapsam zaman alicak
ha pisti ha pisecek derken 1 , 5 saat oldu.
ne memelketmis kardesim ya nefret edeyorum koredende bulgurlarindada
iyice sinirler tepeme geldi sabah sabah
soğuk geldi heralde annesi paşaya..ya da sıkıldı mı yoğurttan verme bakalım bugün,özlesin:))
aman be incicim ay tam kapı çalarken kustu dersin biter..ne pisim de mi!!!
:))ya kızlarımızın oğullarımızdan farkı yok aynı yaramazlık....Çok üzgünüm çoook
alkisalkisalkis
ya sıkılınca bırakayım diorum ama tabi o haz benim içn çok güsel...
valla hepiniz temizsiniz anacım ben istanbula giderken bi süpürdüm geldim ama pazar gideceğim die dokunmuorum valla bi de 2 dağ kadar ütü var-tatlicadiarzu-
merhaba canım:))çok özledim valla..
egenin iştahsız olması hiç şaşırtmadı beni!!!işallah kars havası yarar:))
böbrekte de taş olmamasına sevindim ben,artık kontrollerini yaptırırsınız..
canım orda olup da et yememk olmuo ben senelerce kırmızı et yememştim ama kilis deki 2.yılımdı heralde yedim..ilk önce zor ama şimdi o et olsa da yesem..cokacimcoook
kesmeyeceğim canım bakalım tatilde uykusunu ayarlamayı düşünüorum ..dün o kadar uğraştım uyumadı bugün de oynarken hıçkırık tuttu emzireyim dedim geçer belki uyudu:1ninca:dlga geçio benimle!!lülülülülülü
:uhm:
ee yapar tabi:))
iyi akşamlar herkesee...
oğlum hala düzelmedi bugünde sırf kahvaltıyla duruyor... ne yiyo ne içiyo nede emiyo akşam oturdum ağladım onla birlikte karnı aç belli ağlıyo ama ağzına bişey almıyo.. bu gecede aç açına uyudu.... bugün beni çok yordu çokkk
ah canım,işallah hemencecik düzelir....:a015:
çok sevindim düzeldiğine ama sakın eve hapsetme çocuğu hem fiziksel hem de zihinsel gelişimi için hergün sokağa çıkması lazımkaydirigubbakcemile2
anam aralıksız emzirseydi keşke kimsenin öle foş die gelmio ki ...bi kaç damlayla işi hallederdi..
sen teyzesisin tabi anne yarısı ama ben emziremezdim ...
anam orda saat kaç??
bulgurdan azcık sen de ye de bakalım şişçek mi miden de..
günaydınnnnnna.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay 1 saattir oku oku yaz anca sıra geldi günaydına...
ama özlemişim okumayı mesajları...
nisan annesi...bıırakmayacaksın di mi bizi???opuyorumnanaktan
yokk kıss bırakırmıyım sizi hiç siz benim ilk göz ağrımsınız onlar ikinci olcek amann zaten hiçte girip yazasım yok alışmışım ben buraya ve sizlere.
günaydın kızlar
sevdacım hayırlısı olsun güzelim sen yinede bir kan testi yaptır bence
nazlıcım özlemiştik seni iyi olduğuna sevindim, komşuların yeni olduğu için sen tanışıp kaynaşana kadar vakit geçer sende bize kalırsın artık :)) yok komşuma kahvaltıya gidiyorum yok komşuma kahveye gidiyorum yok komşuma beş çayına gidiyorum diyemiyeceksin artık :)) yeni evin yeni işin hayırlı olsun canım
burcucum iyi etmişsin güzelim süt annede oldun bu genç yaşında bak maşallah sana
yaptırdım canım sabah eşimle gittik ama sadece kan testi yaptırabildim yazlıkta olduğum için doktorum istanbulda artık kontrole önümüzdeki ay giderim tlf aramayı düşünüyorum şimdilik.
slm kızlar hepinize güzel birgün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?