- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
oda alir insallah ben duzeni oturttum bide bizim kiz masallah iyi yiyormerhaba herkese
yeşim bence defne çok iyi kilo almış.eymen bu ay hiç almadı inşallah kilosu düşmez.
hanimlar slm
umarım herkes iyidir
ezgi gece çok ateşlendi. sabah dr götürdük. bogazı kızarmış. bir virüs varmış şuan çok yaygınmış. siz gelen kaçıncı ailesiniz dedi.
ilaç veremedi bir işe yaramıyormuş bu virüse karşı. sadece anne sütü iyi gelir bol bol emzir dedi. her bebek farklı atlatıyormuş bu virüsü kimi hastaneye yatıyormuş, kortizonlu iğne yiyormuş kimi bir günde iyleşiyormuş.
allahım umarım atlatırız bir an önce dua edin kızlar olur mu?
evet cnm bu genç yaşta hem anne hem teyze hemde süt anne oldum:ecrin_bebek:burcucum iyi etmişsin güzelim süt annede oldun bu genç yaşında bak maşallah sana
faziletçim çok saol cnmmerhaba herkese
.
hanimlar slm
umarım herkes iyidir
ezgi gece çok ateşlendi. sabah dr götürdük. bogazı kızarmış. bir virüs varmış şuan çok yaygınmış. siz gelen kaçıncı ailesiniz dedi.
ilaç veremedi bir işe yaramıyormuş bu virüse karşı. sadece anne sütü iyi gelir bol bol emzir dedi. her bebek farklı atlatıyormuş bu virüsü kimi hastaneye yatıyormuş, kortizonlu iğne yiyormuş kimi bir günde iyleşiyormuş.
ne bilim işte memeler nilin???Allah korusun emzirmediğim bebeğe de bişi olmaz mamalar var,ondan heralde..bi de her süt kendi bebeğine yararmış..günaydın herkese duygu neden emziremezdin ki?? biliyrm öle hemen gelmiceni oda emzirecekti aralıksız ama annesinin memesini almıyo ciyak ciyak ağlıo bütün gün bütün gece ağlamış onu öle görünce dayanamadım emzirdim...aradım şimdi gelmiş ablamın sütü emer şimdi
maşallah canım..daha ne olsun..valla biz 500 gr mı da unuttukklava:
hehehe çok güsel demişsin canımalkisalkisalkisgünaydın kızlar
sevdacım hayırlısı olsun güzelim sen yinede bir kan testi yaptır bence
nazlıcım özlemiştik seni iyi olduğuna sevindim, komşuların yeni olduğu için sen tanışıp kaynaşana kadar vakit geçer sende bize kalırsın artık :)) yok komşuma kahvaltıya gidiyorum yok komşuma kahveye gidiyorum yok komşuma beş çayına gidiyorum diyemiyeceksin artık :)) yeni evin yeni işin hayırlı olsun canım
burcucum iyi etmişsin güzelim süt annede oldun bu genç yaşında bak maşallah sana
hanimlar slm
umarım herkes iyidir
geçmiş olsun ezgiye ne virüsüymüş ki acaba ilaç bile fayda etmio:uhm:dualarım ezgiyle canım(bi de filizin ablasıyla,unutmayın onu da):Saruboceq::Saruboceq:
slm hanımlar... marsg geçmiş olsun. İnş biran önce atlatırsınız...
ben çok halsiz hissediyorum kendimi. Dün aybüke uyuyunca eşimle sinema keyfi yaptık, sahuruda yapıp yattık... 7 de kalktık 9 da geri yattık ama bi,zim hanım yarım saat uyudu. Sonra babası aldı sağolsun, ben iki saat uyudum... Ama hala uykusuzum... Şimdi ikiside uyuyor...
ya kızlar dün saçımı kestirdim ya akşam duş yaptım maymuna dönmüş saçım,demin de kaşımı aldırdım,sanki alınmamış..ben mi çok çirkinim yoksa başka bişi mi var anlamadım??ama çok üzülüorum...
ya sizin neyinize sevgili gibi takılmak:roflol::roflol:
ya kızlar dün saçımı kestirdim ya akşam duş yaptım maymuna dönmüş saçım,demin de kaşımı aldırdım,sanki alınmamış..ben mi çok çirkinim yoksa başka bişi mi var anlamadım??ama çok üzülüorum...
ay imrendim valla tuba bizimki kiz azcik mizmizlansa hemen yesiiim bu agliyor deyip bana pasliyor
nerdeee o tutacakta 2 saat ben uyuyacamklava:
merhaba kızlar
şı HQ alıntı yapmaya çalıştım çorba oldu hepsi beceremedim :))))))))
bana hoşgeldin diyen tüm annişleri öpüyorum teşekkür ederim.ekinsucum anlaşıldı canım komşulara çaya kahveye gitmek yok.:)))
biz bugün doktora gittik.ultrasonumuzda bir değişklik yok çok şükür.drar kültürü de yaptırıyoruz ayda bir.onu da 3 saat çiş bekledikten somra verebildik.pazartesi sonucu çıkacak benim küçük egecik hala küçük 400 gram almış bir ayda.6400kg boy69 ve 8 aylık bu hamsi düşünün
kızlar ben bi oğluma sebze çorbası içireyim beyefendinin keyfi gelirse tabii
reyhan ve marsggeçmiş olsun kızlar
hadi öptük hepinizi
herkese iyi geceler kimseer yok ama neyseben ancak gelebildim mlum iftar olayımız vardı bugünde anca bitti ortalığı topla çağanı uyut derken bu saat oldu iki dakka dinlenirken size bakayım dedim
hasta olanlara geçmiş lsun diliyorym işallah bir an önce atlatırsınız
yeşimim maşallah defneye ne güzel kilo almış işallah hep böyle olurlar
kıslar yeni doğan yeğenimde sarılık değerleri yüksek çıkmış dua edin işllah bir an önce düşer
hepinize iyi gecler yarın görümek üzere
hanimlar slm
umarım herkes iyidir
aynen vallahi.. ben de annesiiiii diye bağırdığını duyarsam berat ya kusmuş ya ağlamış oluyoay imrendim valla tuba bizimki kiz azcik mizmizlansa hemen yesiiim bu agliyor deyip bana pasliyor
nerdeee o tutacakta 2 saat ben uyuyacamklava:
kıslar yeni doğan yeğenimde sarılık değerleri yüksek çıkmış dua edin işllah bir an önce düşer
hepinize iyi gecler yarın görümek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?