2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba herkese

yeşim bence defne çok iyi kilo almış.eymen bu ay hiç almadı inşallah kilosu düşmez.
oda alir insallah ben duzeni oturttum bide bizim kiz masallah iyi yiyor
tabi hasta olmadigi surece. eymeninde ogunleri duzene girer ins. canim

sagol burcucum , bencede iyi ilk aylar gibi 1 kilo alamaz artik tabi.
cok hareketli olmasa biraz daha kilolu olabilirdi ama boylesi daha iyi
saglikli olsunda.

marsg cim bizim kizda ist olmustu dr bana da salgin var dedi ama
ilac verdi. en azindan balgam soktucuru verse iyi olurdu acaba baska bir hastalikmi
sizinkinde ? biz 1 haftada toparlandik oksuruk de vardi tabi oldukca fazla

keske hic hasta olmasalar cok gecmis olsun.

burcucum iyi etmişsin güzelim süt annede oldun bu genç yaşında bak maşallah sana
evet cnm bu genç yaşta hem anne hem teyze hemde süt anne oldum:ecrin_bebek:
merhaba herkese
.
faziletçim çok saol cnm

deryacım çok geçmiş olsun bizde olduk aynı hastalığı 1 ay önce kadar..dr bizede salgın demişti ilaç vermişti ii gelmemişti sonra 6 tane iğnele düzelmşti elvin...39.8 olmuştu en son ateşi..sende kontrolü elden bırakma gece olsun sürekli kontrol et allah korusun...

slm hanımlar... marsg geçmiş olsun. ınş biran önce atlatırsınız...

ben çok halsiz hissediyorum kendimi. Dün aybüke uyuyunca eşimle sinema keyfi yaptık, sahuruda yapıp yattık... 7 de kalktık 9 da geri yattık ama bi,zim hanım yarım saat uyudu. Sonra babası aldı sağolsun, ben iki saat uyudum... Ama hala uykusuzum... Şimdi ikiside uyuyor...

ne bilim işte memeler nilin???Allah korusun emzirmediğim bebeğe de bişi olmaz mamalar var,ondan heralde..bi de her süt kendi bebeğine yararmış..
ama çok sevindim geldiğine sütünün ablanın,afiyet olsun minik bebeğe:))

ya sizin neyinize sevgili gibi takılmak:roflol::roflol:

ya kızlar dün saçımı kestirdim ya akşam duş yaptım maymuna dönmüş saçım,demin de kaşımı aldırdım,sanki alınmamış..ben mi çok çirkinim yoksa başka bişi mi var anlamadım??ama çok üzülüorum...

ay imrendim valla tuba bizimki kiz azcik mizmizlansa hemen yesiiim bu agliyor deyip bana pasliyor
nerdeee o tutacakta 2 saat ben uyuyacam klava:

canım o çirkinlikten deil psikolojik önceki hayatın kadar bakımlı olamadığın için şuanki her halin sana çirkin ve itici geliyo ama aslında öle göründüğün için deil sadece nil den önceki halinle kıyaslıyosunda ondan,bende kendimi hep senin gibi eleştiriyorum ama gerek eşim gerek etrafımdaki herkes aksini sölüyo hatta kimi arkadaşım iki çocuğa rağmen verdiğim kiloaları görüp çıldırıyo.nil azcık daha büyüsün sende toparlarsın merak etme.
ve bence saç modeli seçerken fönlü deil ıslak yada doğal haliyle kuruyken sana güzel görünen bir model seçilmelisin çünkü bizim her daim fön gibi bir lüksümüz ne yazıkki yok ama evlerimizin birçok noktasında ayna var:1no2:

merhaba kızlar
şı HQ alıntı yapmaya çalıştım çorba oldu hepsi beceremedim :))))))))
bana hoşgeldin diyen tüm annişleri öpüyorum teşekkür ederim.ekinsucum anlaşıldı canım komşulara çaya kahveye gitmek yok.:)))
biz bugün doktora gittik.ultrasonumuzda bir değişklik yok çok şükür.drar kültürü de yaptırıyoruz ayda bir.onu da 3 saat çiş bekledikten somra verebildik.pazartesi sonucu çıkacak benim küçük egecik hala küçük 400 gram almış bir ayda.6400kg boy69 ve 8 aylık bu hamsi düşünün
kızlar ben bi oğluma sebze çorbası içireyim beyefendinin keyfi gelirse tabii
reyhan ve marsggeçmiş olsun kızlar
hadi öptük hepinizi

ya sizin neyinize sevgili gibi takılmak:roflol::roflol:

Artık takılacağımıda pek sanmıyorum... :)

o biraz bizden kaynaklanıyor.. Yeni bir kıyafet alıyorum beğenerek ama sonra giyesim gelmiyor....

ay imrendim valla tuba bizimki kiz azcik mizmizlansa hemen yesiiim bu agliyor deyip bana pasliyor

cnm o konuda şanslıyım. Okullar açılana kadar bakacak sonra okula zaten... Allah ondan razı olsun...

O da bizim küçük hamsimiz olsun. Canım yetişecek inş.. MaşaAllah boyu iyi...

ya kizlar benim erisimimi engellemisler
ugrastim falan oyle girdim yada girdigimi saniyroum
ayiptir ya
tickerim yuzunden ceza almisim
suca bak idamligim ben aslinda klava: hayret bisiy
bu pro uye olanlar nasil oluyor ya
kartmi aliyorsunuz anlamiyorumki?

kızlar merhaba

sabah filizle konuştum ablasında gelişme yokmuş hala yoğun bakımdaymış, fiizde grip olmuş hastaymış metişde ateşlenmiş biraz bu arada annesinde kalıyormuş

ahhhh canım ya çok geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen sevinirim.. ablasınada acil şifalar diliyorum bu kötü günlerde geçecek inş...

kızlar ben çıkıyorum.. hepinize şimdiden iyi iftarlar...

Aybükede bişeyler yazacakmış...
in c mö kj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjçbü okşi.,

herkese iyi geceler kimseer yok ama neyseben ancak gelebildim mlum iftar olayımız vardı bugünde anca bitti ortalığı topla çağanı uyut derken bu saat oldu iki dakka dinlenirken size bakayım dedim
hasta olanlara geçmiş lsun diliyorym işallah bir an önce atlatırsınız
yeşimim maşallah defneye ne güzel kilo almış işallah hep böyle olurlar
kıslar yeni doğan yeğenimde sarılık değerleri yüksek çıkmış dua edin işllah bir an önce düşer
hepinize iyi gecler yarın görümek üzere

sagolsin in incicim
yigeninde duzelir durumu ins. benim kizin 40 gun surdu sariligi

geçmiş olsun minik ezgi'ye, umarım çarçabuk atlatırsınız.

aynen vallahi.. ben de annesiiiii diye bağırdığını duyarsam berat ya kusmuş ya ağlamış oluyo

kıslar yeni doğan yeğenimde sarılık değerleri yüksek çıkmış dua edin işllah bir an önce düşer
hepinize iyi gecler yarın görümek üzere

inci, inşallah hemen düşer de evine gelir minik yavru..

herkese günaydın..
yeşim, seni yeşil görmüştüm yazmaya başlarken, kaçırmışım..
6 saat ileriydiniz di mi bizden? öğle civarı yani..
tickerına bayılmıştım ben, büyük diye uyardılar demekki.
amaaan boşver halletmişsin ya.

filize ve bebişine acil şifalar. bir kendilerinin hastalığı eksikti, Allah kolaylık versin. metine mr çekmişler mi ekinsu, haberin var mı?
ben bir de zeynebi çok merak ediyorum..

iş arkadaşımın bebeği oldu pzt günü. dün annenin sütü gelmiyor diye pompa sordular bana. ilk zamanlar aklıma geldi de yeşimin dediği gibi fena oldum. şimdiki halimiz daha rahat çok şükür yaa.

bu arda gunaydin :)
evet demetcim 6 saat var aramizda siz misil misil uyurken ben gune coktan baslamis oluyorum
bugun bayada temizlik yaptim. biraz mola verdim kendime kizin yemegide hazir bir bize
yemek yapicam o kaldi utude yarin olsun diye dusunuyorum
ticker im pro uye olmadgim icin silinmis. 15tl kart aliniyormus galiba
alt tarafi bir resim anlamdim neyse onemli degil.
yasak olmayandan yapicam bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…