2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnn:)))))))))
bi uykusuz geceyi daha atlattıktan sonra gene burdayım..

haklısın işte canım da çat die kesiolar biliosun ,önceden uyardım beni biliosun zaten süslü diilim ama nille hiç değilim die amaklava:
senin de maşallahın var canım

hadin geçmiş olsun canım...
yeğeninin de sarılığı umarım kısa sürer ama Allahtan çok önemli diil di m i genelde oluo..

neys nil durmuo..ben kaçar...:gitme:

selam uykusuzluk artı yorgunluk artı oruç ölü gibiyim şuan.yusuf emre dün 12.30 da yattı ve her saat başı uyandı nasıl başarıyo bunu bilmem guguklu saat gibi her saat başı cıyakladı:))

gunaydınnn
off cok gerıden basladım okumaya unuttum gıttı bı cogunu (
ezgıye kocaman gecmıs olsun ıns bu sabah ıyılesmıs olarak uyanır
barclı nasıl hosuma gıttı anlatamam ne guzellll sut anne oladun he ins annesnın sıfalı sutundende en yakın zamanda yararlanmaya baslar
inaysa inş sızın kuzuda iyileşir emzırleye sn surat devam etmelı annesi hatta emmedıgı zamanlrda sagsın versın biberonla ben oyle yapmıstım kaanında cok yuksekdı degerlerı kan uyusmazlıgından dolayı
yesimcim bak sana bi altarnatf sunayım belkı seversın
kullanıcı panelınde imza kısmı var oraya kuzunun ayı ve haftasını yaz her hafta bası degıstır
ben kart ile pro uye oldum evet 15 tl kart ücreti ne gerek var dıyen olabılır haksızda sayılmaz aslında ama ben aldıgım gun depresyondaydım :))))) allahdan carsıya cıkmamisım

Günaydın kızlar..
hastalar acil şifalar..

inci geçmiş olsun eğenine hem de tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün..

burcu seninde yeğenini tebrik ederim,sağlıkla analı babalı büyüsün..
ben de kızımda hastane de yatarken başka bebeğe süt vermiştim sağıpta..
süt annesi olmuştum hala görüşüyoruz o aileyle ama onların çocukları çok kötü durumda..

merabalar:))
cadıyı 2 saatin sonunda uyuttum ...
valla benim kızımda 2 -3 gecedir devamlı uyanıo..başım çatlıo..
neyse siz ii olun bana yeter:))

Herkese günaydın. Bu gece beişlere ne oldu böyle yavf. Bizim kızda saat başı uyandı.. Başım ağrıyor... Bir iki aydır ne güzel hiç bir sorunu yoktu kızımın ama kabızlık tekrar başladı. Anne çocuk sağlığına götüreceğim bugün. Debridat yazdırayım bari...

günaydınlar herkese...hera nerde yahu yok kaç gündür...

umarım herkes iiidir...özlemcim çok saol emio artık annesini...filizin ablasına üzüldüm ya azda olsa sevinmiştik iiye gidio durumu die inş düzelir yaa..hastada olmuşlar çok geçmiş olsun..
aylincim çok saol cnm..aaa ne güzel bak hala görüşüyomuşsunuz neden kötü durumda ki?

ay kabızlık olmasın nil de 2 gündür yapmıo...
çok geçmiş olsun sana da..

BURCU filizin ablasından son bir habermi var ? en son iyiyiye gidiyor demişti ?

o 6,5 aylık doğduğu için spastik,yürüyemiyor,gözleri görmüyor ,daha bir sürü şey yani..

bugün bebelac tan mesaj geldi..

"kabızlık gibi sindirim sorunları için,
tahıllar çok önemlidir,hergün en az 1 öğün tahıl vermelisiniz" diyor..

aklınızda bulunsun..

Mükemmel Kadın Olmayın!
>
> "Mükemmel kadın" denildiğinde aklınıza ne gelir? Toplumun ve yaşamın
üstüne yapıştırdığı tüm sıfatları eksiksiz yerine getiren kadın!
> Mükemmel Kadın Olmayın!
> ıyi bir eş, anne, dişi, seksi, ev hanımı, iş kadını, dost, evlat,
> sevgili
ve daha birçok şey olan mükemmel kadın, neden mutsuz olur? Çünkü bu kadınlar başkaları için yaşarlar!
> Bir ilişkide kadın, eşinin hayatını gereğinden fazla
> kolaylaştırdığında,
iyi bir iş yapmış olmaz. Her sorunu çözebilen, sorumlulukları üstünde taşıyan, düzeni koruyan ve bunun için insanüstü çaba gösteren kadın, karşısındaki erkeğin genetiğini bozar.
> ınsan doğası almaya, tüketmeye eğilimlidir ve rahata çabuk alışır.
Mükemmel kadın, her konuda başarılı olduğundan, karşısındakine yapacak bir şey bırakmaz. Armut piş, ağzıma düş! ılişkiler, paylaşım olmadan büyümez.
Kadın ve erkeğin gelişimi, yaşamın getirdiği sorumluluklar, dersler ve çaba ile doğru orantılıdır. Çocuğunun okul ödevlerini kendisi yapan bir anne, evladının öğrenmesini ve yeteneklerini geliştirmesini engellediğinin farkında değildir. Aynı durum ilişkilerde de geçerlidir. Eşinin işlerini üstlenen, yapması gerekenleri onun yerine yapan, beceremediklerini bir şekilde halleden mükemmel kadın, mutsuz olmaya mahkumdur.
> ışin garip tarafı, bu yapıdaki kadınların ilişkileri genellikle hayal
kırıklığı ile biter. En çok aldatılan, terk edilen kadınlar, kusursuz kadınlardır. Neden aldatıldıklarını anlayamazlar. Üstelik, eşlerinin
> seçtikleri kadınlar, kendilerinden çok daha vasıfsız olanlardır.
> "Benim neyim eksikti?" Bu cümlenin cevabı havada kalacaktır, hatta şok
etkisi bile yaratabilir ama eksik olan kusurdur.
> ılişkiler paylaşım üzerine kuruludur. Mükemmel kadın, eşinin
yapacaklarını üstüne aldığında, zaferlerini de elinden almış olur. Çaba göstermek, uğraşmak için ortada sebep bırakmaz. Heyecanı, hevesi kalmayan bir eş, doğal olarak gidip, kendini göstereceği, yaratacağı başka ortamlar arar.
> Çevrenizdeki insanları bir düşünün. ıçlerinde, mükemmel olduğuna
inandığınız ama hala neden evlenemediğini ya da mutsuz bir ilişkisi olduğunu anlayamadığınız kişiler yok mu? Dışarıdan bakıp, dört dörtlük kadın dediklerinizle birlikte yaşadığınızı hayal edin. Hazır bir hayat. ılk başlarda çok keyifli gelse de, zaman içinde son derece sıkıcı, tek düze ve boş bir yaşam şeklini alır. ınsani egonuz zarar görür.
> Mükemmellik, kendinden vazgeçmek demektir. Sürekli başkaları için
yaşamak, onların ihtiyaçlarını gidermek, onların sevdiklerini seçmek ve hazırlamak, hep başkalarını düşünmek, mükemmel kadını kişiliksiz kılar.
Kendi hayatından vazgeçmek, saçının her telini süpürge etmek, gereksiz özveri ve
> fedakarlık göstermek, karşı taraftan alkış ve takdir almaz. Düzenli
olarak bunlar yapıldığı için, görevmiş gibi algılanır ve kıymet bilinmez.
> Kusursuz ve mükemmel olmak, sadece zarar verir. Eşini, çocuğunu,
> kendini
hatta dostlarını bile zor bir psikolojik sürece sokar. ılişkiler paylaştıkça değer kazanır ve keyif verir. Mükemmel kadın mutlu olamaz.
> Başkalarının hayatını düzenlerken, kendine ait bir yaşamı unutur.
> ınsan dediğin kusurlu olur. Hataları, yanlışları ile var olur.
Mükemmellik, insana ait değildir. Kusursuz veya mükemmel kadın olmayın. Bu sizi ancak, ruhsal köle ve yaşam hizmetçisi yapar .
> ERKEKLER NEDEN ALDATIR
> Gülden Aydın' ın Fikret Şenes' le röportajından.
> - Esiniz Bedii Bey sizi çok kırmış ?
> - Hem de nasıl. Büyük bir şok yaşadım. Çok büyük bir aşk vardı. Çok
fedakarlık yaptım. Yeniden bir insan yarattım ve milyoner ettim. Nerede yanıldığımı çıkarmaya çalıştım. Seneler sonra bunun cevabini bir tiyatro oyunundan aldım: Bir kadını seneler sonra kocası aldatıyordu. Kadın nedenini söylediği an, buldum, buldum diye bağırdım. Piyeste doktor koca zengin oluyor ve asık olduğu kadın için karısına ayrılmak istediğini söylüyor. Kadın yakın arkadaşıyla dertleşirken soruyor:
> -Nerede yanlış yaptım? Arkadaşının cevabı birçok kadının problemini
çözüyor. Diyor ki:
> -Kocan sana o kadar çok borçlandı ki... Bana birini göstersene
alacaklısını seven? Bu yüzden sana düşman oldu. Fazla fedakarlık hiç kimse için iyi değil. Dost için de ayni, sevgili için de, koca içinde...

Alıntıdır..

evet bende onu sorucktım veren vaar mı?? nasıl veriyosunuz??

aylincim yoğun bakımdamış daha filizde grip olmuş metinde hastamış...allah sabır versin o ailye yardımcıları olsun

tuğba geçmiş olsun

inanna olabilir. Aybüke hergün yapıyo ama zeytin tanesi kadar ve çok zorlanıyor...
barcli teşekkürler
linay sabahları kahvaltıda yiyordu ama bitti.. bugün tekrar alacağım inş.

Son düzenleme:
kızlar uyku konusunda halinize şükredin..

kardeşimin eşinin kuzeninin 1,5 yaşında kızı var ve sabah 6 dan önce uyumuyor
bu her gece böyle ve annesi 6 da uyuyup 7,30 kalkıp işe gidiyor..
geçenlerde gördüğümde uyku ilacına başlıcaklarını söylemişti gece uyumaya alışsın diye..
şimdi atarax diye bir şurup veriyormuş,o yüzden şükür halimize..

off ..
ne diyeceğimi bilemedim..
filiz le konuştum şimdi,kendisi çok hasta olmuş ama şimdi daha iimiş,metin olmadan atlatmış,ablası da hala yoğun bakımda..

kıss ağzından bal damlıo bugün..

bu yazıyı okumuştum kesinlikle dooru..
saol canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…