2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın arkadaslar hepimize için iyi bi hafta olsn ınsallah

balım cok gecmıs olsn canım yazdıklarını okuyunca kalbım sıkıstı allahm korusun kazadan beladan pis nefisden nazardann

kızlar bulusma olayı ne olduuu
benım kocıs yokkk sehır dısına cıktı ya yolda arba arızalanır biey olur ben ankaradayken denk gelırse bulus dıyor ( yanına gelecek kımse bulamazsın kokuyorum dıyor

ama optımum uyar ıstedıgını saatte gelebılırım cok yakın sonucu bana bildirın olarmıı :))

Son düzenleme:
gunaydin kizlar
bugunde beni temizlik gunumdu cok yoruldum oruckende hiic cekilmiyor
simdi bir defne kaldi yikanacak oda uyansin diye bekliyorum.
daha camasirlarim asilacak, makinaya tekrar atilacakalr var yani tamda bitmedi isim
tab yemekte yaacam saat 3 oldu bir dinleneyim dedim ne yemek yapcagimida biliyorum

Ankaralilar bulusursaniz fotografi beklyorum. bol sohbetler size.

FilizcimAllah yardimciniz olsun su mubarek gunlerin hurmetine bu kotu zamanlari
bran once atlatirsiniz ins canim

herkese guzel birgun diliyorum.

allahım acıl sıfalar versın canım

kızlar günaydın...
duygu ankaradaymış herkese selamı var.
özlem merhaba, bugünü ayarlayamadık, yarın eşin gelecek mi? akşam ankamall de buluşsak? ya da yarın için başka bir alternatif?

yok canm persembe sabah donecek esım
optımuma gelın yaaaaaaaaa ((( ya bu kezde katlamazsam cok uzulucemm

özlem bi de bana özelden cebini yazar mısın? duygunun neti yokmuş, ona söylerim, ben gelemesem, siz görüşürsünüz belki.
yeşiim günaydın.
sana kargoyla ilgili birşey sormuştum burdan, görmedin sanırım.

şida, günaydın
buluşmaya çalışıyoz.
optimum ya da yarın akşam ankamall alternatiflerimiz var.
uyar mı sana?

günaydın kızlarr
hadi ank buluşun da foto koyun büyüdü mü bebişler
bende kuma oturtmadım hiç ama bol bol çimlerde oturttum yatırdım nerdeyse her hafta sonu belki toprak elektriğini alır asabiyeti gider die ama yok gitmedi:))
bütün günlerim naza yemek hazırlama ve yedirmeye uğraşmakla geçio tek düzgün yediği öğün kahvaltı, onu da 2ye bölüyorum yoksa herşeyi bikerede yediremiorum önce bizle oturup yumurta, salatalık domates falan yiyo sonra kasede bişeyler karıştırıp veriorum öğlen çok az yiyo yoğurt nerdeyse hiç yemiyo akşam da muhallebi..çok üzülüorum çookta yorgunum
günde 3kere uyuyo sabah uzun öğlen max1saat akşamüstü 45dk falan
sizinkiler ne alemde

biz de öyleyiz ayşegül.. ona hazırlayıp kendim yiyorum.:)
elleri sürekli saçında ama diş sıkıntısı olduğunu sanıyorum, umarım öyledir de birşeyler yemeye başlarlar artık. berat aylardır aynı kiloda.. uykusu da çok bozuk

aman cnm yeme sakın o artanları yiyince çok kilo alınıyo bende de tencerenin dibini yeme takıntısı vardı artık atıorum valla yoksa kilolar aldı başını gidiyo
buarada naz ilk büyük yaramazlığını yaptı babasının bi sözleşmesini yemiş az önce:))))kağıdın imza kaşe kısımları duruyo yazılarda mürekkep dağılmış ama okunuyo yalnız kağıdın iki orta köşesi köpek ısırmış gibi yok:)))ben yandım yaa koridorlarda geziniyo hiç koyduum odada durmuyo emeklemeye başladıından beri

ilahi..delikafadulden
gülüyorum ama inşallah sorun çıkmaz.

ınsallah not almısındır canım numaramı yazmıştım

Son düzenleme:
günaydın herkese nasılsınız bugun bakalım... ankara ekibi fotoları bekliyoz buluşun da....

filizcim çok çok grçmiş olsun..ınşallah bir an önce şu mübarek günlerde aranıza döner ablan...

yeşimcim kolay gelsin dünde benim temizliğim vardı ya canım çıkmıştı hala sırtlarım ağrıyo.

alisha iyi güldüm yaramazlığa ağır hasarla başlamış seninki bizimki ne bulursa kafasına indiriyo çekince kafaya düşüyo gülmekten ölüyoruz.

geçmişi okudum ama bukadar kaldı aklımda kıslar nasılsınız bakalımm.

yahu emeklemeyen bı bızmı kaldık nasıl heveslenıyorum anlatamam
maşallah kuzucuklra

günaydın kızlar

balımcım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız

Ankaralılar hadiii ayarlayamadınız bi türlü kız taaaaa kastamonudan geldi ayol buluşun işte optimumda Özlemde gelsin geçende gelemedi zaten kızcağız

caim ya ben yazdim saniriyorum
demkki baskasina yazdim onu baskasida aynisini sormustu
kusura bakma
ben kargo sirketlerini arastirdim
5 kiloluk bir koli 250 $ civari cok fazla yani degmez gibi geldi bana.
olmazsa ben bir turkiyeye gelip tekrar gececem koreye
o zaman 40 kiloya kadar hakkim oluyor
hem biraz tatil gibi olmus olur bakicam canim
ilgin icin sagoalsin

monteeeee kız sende mi özlem gibi ayrıcalıklı üye oldun kız ?

nasıl oldun iyileştin mi biraz , metişe çok sevindim temiz çıkmış sonuçlar

işallah bir an önce iyileşir ablan canım

canım biz iyiyiz çok şükür çağan iyice azıttı buaralar onun dışında bir problem yok şükür ha birde yememe olayı tam gaz devam (

aynı canım gündüz nerdeyse hiç uyumuyor valla bir oturtamadık uyku olayını yemek kısmını hiç sölemim biliyonuz zaten yğut verince ben çıkarıyor vermiyoryum buara

yahu emeklemeyen bı bızmı kaldık nasıl heveslenıyorum anlatamam
maşallah kuzucuklra

canım meraklanma kaanda yakında emekler bir anda yapıyor bu sıpalar yapıcaklarını

günadn arkadaşlar güzel bir hafta olsun hepimize dün gece sahura kalktım bu sabah regl olmuşum boşa kalktık neyse sağlık olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…