slm arkadaslar ............umarım iyisinizdir gecmişi okuyamadım da:kedi:balım gecmiş olsun korkunu anlıyabiliyorum.....
cok yorgunum cooooooooooooooooooookk........
ablam hala yogun bakımda günler gecmiyo annemdeydim 5 gün bugun geldim iş güç derken evi temizledim ama mutfak göcüyo kafamçokkarıştıo da yarına kalsın cok öptüm sizlerigamyoncuiremsu
aman cnm yeme sakın o artanları yiyince çok kilo alınıyo bende de tencerenin dibini yeme takıntısı vardı artık atıorum valla yoksa kilolar aldı başını gidiyo
buarada naz ilk büyük yaramazlığını yaptı babasının bi sözleşmesini yemiş az önce:))))kağıdın imza kaşe kısımları duruyo yazılarda mürekkep dağılmış ama okunuyo yalnız kağıdın iki orta köşesi köpek ısırmış gibi yok:)))ben yandım yaa koridorlarda geziniyo hiç koyduum odada durmuyo emeklemeye başladıından beri
özlem bi de bana özelden cebini yazar mısın? duygunun neti yokmuş, ona söylerim, ben gelemesem, siz görüşürsünüz belki.
yeşiim günaydın.
sana kargoyla ilgili birşey sormuştum burdan, görmedin sanırım.
slm arkadaslar ............umarım iyisinizdir gecmişi okuyamadım da:kedi:balım gecmiş olsun korkunu anlıyabiliyorum.....
cok yorgunum cooooooooooooooooooookk........
ablam hala yogun bakımda günler gecmiyo annemdeydim 5 gün bugun geldim iş güç derken evi temizledim ama mutfak göcüyo kafamçokkarıştıo da yarına kalsın cok öptüm sizlerigamyoncuiremsu
iyi geceler filiz ve inci nasılsınız
ayy eşim laptopu aldı bana kendi pcsini verdi kullanamıyrumda bunu.
eymende gel gel yapıyor ve söylüyor.birde şarkı söyleyince başlıyor alkış yapmaya.bugün tutunup kalkmayada başladı.ama sürekli bana tutunuyor.birde beni sürekli yanında istiyor.bugün pazara çıktım 1 saatte eşime neler etmş geldiğimde ağlıuyordu.neyse iki saatte ancak bu kadar yazabildim diğerine alışınca elim bu pc değişik geldi.
günaydın kızlarr
hadi ank buluşun da foto koyun büyüdü mü bebişler
bende kuma oturtmadım hiç ama bol bol çimlerde oturttum yatırdım nerdeyse her hafta sonu belki toprak elektriğini alır asabiyeti gider die ama yok gitmedi:))
bütün günlerim naza yemek hazırlama ve yedirmeye uğraşmakla geçio tek düzgün yediği öğün kahvaltı, onu da 2ye bölüyorum yoksa herşeyi bikerede yediremiorum önce bizle oturup yumurta, salatalık domates falan yiyo sonra kasede bişeyler karıştırıp veriorum öğlen çok az yiyo yoğurt nerdeyse hiç yemiyo akşam da muhallebi..çok üzülüorum çookta yorgunum
günde 3kere uyuyo sabah uzun öğlen max1saat akşamüstü 45dk falan
sizinkiler ne alemde
yahu emeklemeyen bı bızmı kaldık nasıl heveslenıyorum anlatamam
maşallah kuzucuklra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?