2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkese tesekkürler gecmiş olsun dilekleriniz için......
özleeeeeeeem sarıyer in neresindensin

ewt kırmızılandım:)
metin iyi benimde kulaklarımda agrı var
onat nasıl
ayyyyyyyyyy hala dişimiz yok

Filiz canım günaydın..
Eş durumu için yeni bir sistem varmış duydun muNasıl olcak tam okumadın,öylesine kulağıma çalındı aklıma sen geldin..Bu arada herkes kontenjanların belirsizliğinden şikayetçi..Bkalım neler çevrilcek...Sana da geçmiş olsun,Metin in sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim..Ablana da üzüldümbenneyaptımki

iyi günler herkese nasılsınız

bugün yine bel ağrısıyla kalktım sağ bacağım topal oldu resmen.yarın gidiyorum doktora bakalım ne diyecek.ev zaten aldı başını gidiyor dün eşime yalvarmalarım sayesinde süpürgeye tuttu ama ne toz alındı ne de yerler silindi.yapıcak halim yok zaten eymene zor bakıyorum.eymende bugün beni üzmedi sabah güzelce kahvaltısını etti.

şida, günaydın
buluşmaya çalışıyoz.
optimum ya da yarın akşam ankamall alternatiflerimiz var.
uyar mı sana?

canım ben okuyup yazana kadar öğlen oldu o yüzden tünaydın diyeyim
eşime söylerim sanırım ankamalle getiri beni hatta süper güzel olur o efeyle gezer ben de sizinle laflarım..
akşam dediğin tam olarak kaç??
bugün kesin bişey söylerseniz ben de ona göre kendimi ayarlarım

ben oranın yollarını bilmiyorum eskiden bazen giderdim her seferinde kaybolurdum şimdi Efeyle kaybolursak zor olur ... :))

kızlar buluşma yerini zamanını ayarlarsanız bana da haberverin ister faceten mesaj atın ister burdan özelime gönderin , sabırsızlıkla buluşmayı beklliyprum

canım inşallah önemli bişey yoktur.
çok geçmiş olsun

selam hanımlar...

nedir bu bizim ufaklıların uyku problemi anlamadım gitti...Gece saat başı uyandı. Uyumak istiyor ama mırıldanıp duruyor uyurken sonra birden ağlıyor... Dişlerden olabilir diye düşünüyorum ama dişlerinide öyle çok kaşımıyor ki.. kaşınmayan dişlere jel sürülürmü?

Ay herkes temizliklerini yapmış. Bi benim ev kalmış anlaşılan... Ben bugünü tatil sayıyorum kendime. Yarın yapacağım. Hatta aybüke uyurken 15 dakika kanepeye uzanıp tv izlicem ve dinleneceğim...

çok sinirlerim bozuk kızlar ya aslında hiçbişy yaptığım yok ama çok yorgun hissediorum ev darmadağınık bi domates konservesi yapıyım dedim heryer battı öle tezgah kaldı naza da çok bağırdım yemek yemiyo die mutsuz mutsuz uyudu neden böyleyim anlamıorum ne temizlik yapıorum ne oruç tutuorum ama hiç halim yok saç baş yoluk yatağımızı daha toplamadım nedir bu uyuşukluk

canım sıkma kendini bıra dağınık kalsın yaparsın daha sonra senin başında kaynana varmı bilmiyorum ama benim akşama işten gelecek bi kaynana bi kaynata birde koccacığım var yapmak zorundayım yani benden başkla yapan yok... şuan belim kopuyo ağrıdan dünden beri temizlik bitmek bilmiyo şimdide oğlumu uyutup çamaşır asacağımm offffffff ne bitmez şey şu ew işleri yaa

yok cnm kimse eşimde yemek olmasa bile prob etmez temizlik zaten kadın alıom haftada 2, ama yani bu kadarda olmaz o kadar tembelleştimki buaralar kendimi tanıyamıorum

geçen banada bi cinnet gelio o anda çok bağırıyorum özellikle çok huysuzken ama ozamanda dahada huysuzlanıyo ay ama sona çok pişman oldum birdahada bağırmayacam zaten anlamıyolarki biz bağırdıkça onlar daha çok huysuzlanıyolar... kıyamam ben ona bağırma annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…