2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayşegülcüm oluyor bazen öyle ruh hali , bir tek sen değilsin canım, bende öyleyim bir tek yatakları topladım sabah birde yemek yaptım o kadar zaten Onat tüm günümü meşgul ediyor yedir içir altını temizle uyut yemeğini yap meyvesini yap çorbasını yap anlamadan akşam oluyor

Deniz senin işinde zor valla kaynana kaynata birde evde onların işleri falan Allah yardım etsin sana valla çok zor

Aysegul bazen bende oyle oluyorum. gozumde buyuyor hersey uyusuk ve tembel oluyorum
ama bazende kendimi iyi hissediyorum o zamanlarda yapiyorum eve temizligi falan
yani insanlik hali, olabiliyor cok yuklenme kendine
bak temizlikcide geliyormus sen sade nazin yemeklerine yogunlas :)
bide bagirma annesi bizimkine az kas kristirsam buzuluyor dudaklar
benimde icim eriyor.

bu arada kizlar biz 2 gundur her yemekten sonra dislerimizi fircaliyoz
nuk un fircasiyla parmaga geciriyosun bir bardaga temiz su koyup batirip tekrar
disini damagini ovuyorum su baya kirleniyor hem masaj oluyor hemde disleri temizleniyor
cokta hosuna gidiyor

Deniz senin işinde zor valla kaynana kaynata birde evde onların işleri falan Allah yardım etsin sana valla çok zor

ahhh ahhh amin canım walla sırtlarım kopuyo şuanda ama inşallah bayramdan sonra inşallah ayırıcaz ewi eşim ew buldu kiracı war orada şimdi o bayramdan sonra taşınacak bize oraya gidicezz.. dua edin ne olur da işler yolunda gitsinde bayram sonrasında kendi ewime çıkayım...yoksa burda ben 1 yıl daha durusam hastalık sahibi olcam allah korusun...

bende bamya pişircem hani geçenlerde meral bamya tarifimi yazmıştı terbiyesinimi yazmıştı hangi sayfada kaldı acaba.aklında kalan varsa yazabilirmi:uhm:

deniz allah gerçekten sabır versin insanın kendi evi gibi varmı.inşallah herşey yolunda giderde en kısa zamanda geçersin kendi evine.

denizcim işallah çıkarsın evine yeşim maşallah dişler varda fırçalamaya başlamıssınız ya bizimde gözüküyor ama çıkamadı bi türlü bu gidişlede çıkıcağı yok valla

denizcim işallah çıkarsın evine yeşim maşallah dişler varda fırçalamaya başlamıssınız ya bizimde gözüküyor ama çıkamadı bi türlü bu gidişlede çıkıcağı yok valla

ay canım inşallahhhh( amin) ya... bizimde çıkmadı hala dişlerimiz ya deli oldum yeşimcim sen fırçayı nerden alımıştın varsa buralarda bende alıcam daha çıkmdı ama kaşıyıcı olarak kullanır oğlum...

balım ben bamya hiç pişirmedim bende eşimde sevmeyiz o yzden çağanada ypamdım hiç

bende hiç yemezdim hamile kaldığımda canım bir çekti nedense o zamandır yiyorum.ben zaten kendimize yapıcam eymenede suyundan veririm biraz.geçelerde meral bir tarif vermişti yanlış hatırlamadıysam onu deneyeyim demiştim.

neyse biraz toparlandım bende semizotu yaptım yanına ne yapsam, bamyayı ben tazefasülye gibi pişiriorum tek fark 1limon sıkıorum suyuna, terbiyeli nasıl olurki uzamazmı suyu
denizcm umarım çıkarsınız evinize ev ev üstüne çok zordur eminim

Ben de bamyayı fasülye gibi pişiriyorum.
Kıymayla soğanı kavuruyorum. Domatesi ekliyerek biraz daha kavuruyorum. Bamyayı döküp sıcak su ekliyorum. Ardından limonunu sıkıp tuzunu atıyorum ve pişmeye bırakıyorum. Bamyayı pişirirken çok fazla karıştırmamak gerekiyormuş...

optımuma gıttım gıderken komsuya rastladım samımıyetım yok selam verdım nereye deyınce optımuma dedım bızde geleleım dedı bısey dıyemdım gıttık kızı bı o yana bı bu yana saldırıyo onu ıstıyorum bunu stıyotum beynım gıttı fecı yoruldum bide kuyruk gıbı pesımızden de hıc ayrılmadılar (( ay kendımı cok fena yorgun hıssedıyorumm
inşallah kaan oyle olmaz ya cok cırkın di hareketlerı annesine de dedim allah yardım etsın kaan boyle olursa ben bıttım

Son düzenleme:
oyle cok fena korktum ayyy cokkk zorrrr olurrrrr
yahu metının baska resmı yokmuu koyda gorelım paşayı

şimdiki çocukların çoğu böle oluo özlemcim şımarık ve çok bilmiş..bu yüzden ben çok erken okula başlatmayı düşünüorum kendni bildiği gibi okulda bulcak kendini.benmde çevremde böyle çocuklar var tahammül etmek imkansız

ay kimseer kalmamış bugün çağana çorba yaparken robotum ozuldu tamiri 1 aydaanca olur bir sefer daha başıma gelmiştde neyse gittk bir blendır aldık geldik malum çağan pütürlü yemişyor yoruldum valla birde trafik benimde başım ağrıdı

selam kızlar bugün gündüz giremedim hastaneye markete gittim egenin idrar kültürü temiz çıktı şükür.
geçende bebelacdab iştahsız bebeklerin yüde bilmem kaçı sütlü ballı irmikliyi seviyor diye mesaj geldiydi.bugün markette aklıma geldi aldım.biraz önce ağzını aça aça yedi benimki.
inaysa güle güle kullan blendırı.benim blendır da her an ölebilir ve benim oğlanda asla pütürlü yemiyor işimiz zor canım nasıl alışacaklar bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…