Ben yaklaşık 2 haftadır park yatağın alt kısmını kullanıyorum canım, tutunup kalkıyor çünkü bizimki.Balım geçmiş olsun...
1-Kızlar park yatak kullananlar alt kata geçtiniz mi?
Bu kız nezaman anne diyecek ya.. Çok merak ediyorum onun ilk anne deyişini.. Şimdilik sadece by by ediyor. Bide çak çak deyince çakıyor. Onun dışında istediği yerede dönerek gidiyor... başka tık yok. Dişte tabi:)
Bizim oğlan, 6 aylıkken desteksiz oturmaya başladı, ama ben 3-4 aylıktan itibaren oturtmaya başlamıştım.Sen şimdiye kadar hiç denemediysen ondan olabilir.kızlar selam..
kızım 7 ay 8 günlük ama daha ne oturuyor ne emekliyor
bunu tembelliğinemi vermeliyim yoksa bi uzmana götürmelimiyim?
aranızda bebeği desteksiz oturamayıp emekleyemeyen varmı?
Geçmiş olsun canım.İnşallah fıtık filan değildir.Bel ağrısı zordur.Hele de çocukla.çok teşekkür ederim arkadaşlar.salı günü gitcem doktora bakalım doktora inşallah bel fıtığı falan değildir.
Geçmiş olsun emelcim, inşallah bir an önce çıkartırda rahatlar.oğluşum çok kötüydü bu akşam hep ağladı zor uyudu yavrum dişi çok ağrıyor sanırım çıksa bari bu gece
Güle güle oturun reyhancım, rahatlarsın artık:))))ii akşamlar kızlar geçmişi okuyamadım pekde vaktim yok yorgunluktan ölüyorum..
oğlum çok şükür emmeye başladı ama o eski iştahı yerine gelmedi... kaşığa ağzını açmıyo.. bende biberonla yediriyorum herşeyi büyük başlıkla zar zor yiyo işde....
bide yeni ev tuttuk.. taşınıyoruz....alkisalkisalkis çok mutluyum bu evden gideceğim için elti kaynana görümce hep aynı binadaydık :bbo:
eşim uzun zamandır bakıyodu bulduk bugünde temizliğe gittik evin içi berbat durumdaydı öldük temizleyene kadar canımız çıktı bide oruç oruç ekip kalabalıktı ama yinede zor oldu.... yavaş yavaş evide toplamaya başladık...
Ya bu çocukların hepsi böyle, gece uyumazlar gündüz uymalar, inşallah bir an önce rahatlar canım benim.Kızlar iyi geceler..
Son 4 gündür zombi gibiyim..O sakin ,şirin kızım gitti..yerine geceleri çığlık atarak uyanan çok sık uyanan diyeyim,mutsuz bir bebek geldi..
Dişten mi diyorum nette de sandığınız kadar sıkıntı vermez yazıyo e ne bu şimdi!!!!
9.30 da uyuttum yani uyuttuğumu sandım bu saate kadar tam 6 kez uyanıpp ağladı...
Şimdi calpol verdim iyi mi yaptım bilemiyorum..Ses yapıcam diye tuvalete gidemiyorum..Aman diş olsun da ona veriyoruz artık..
Çok üzülüyorum sürekli uyandığı için..çünkü gündüz de uyumaz benim kızım..Eskaza bir saat uyusa zil takıp göbek atarım ben..bugün toplamda yarım saat gündüz uykusu var inanmassınız belki...
kızlar okuyamadım geçmişi..
Size merhaba demek istedim.ve de iyi geceler çok öpüyorum
Geçmiş olsun, trafikte bu motorlular çok sorun çıkartıyıorlar.Allah korumuş güzelim.Ben çıktığımda arabayla, şu mototlardan en fazla korkuyorum, hiç bakmıyorlar, onun ehliyeti filan da yoktur zaten.iyi geceler dicem ama kimseler kalmamış
bugün bizde akşam üzeri eşimle markete gidiyorduk kaza atlattık.hala şoktayım .burda kontrolsüz bir kavşak var biz dönerken diğer yoldan süratle bir motorcu geliyor sol taraftan.benim zaten dilim tutuldu eşime motor motor diyebildim ancak.biz sağa dönmüştük tam bizim arabanın ortasına vuracaktı eşim bir döndü yoldan dışarı çıktık şaranpole girdik motorcu bizim arabanın aynasına değdi geçti.adamda hiç frene basmak yok durmak yok geçti gitti.bir durup neyiniz var demedi bile.ama ömrümden ömür gitti o hızla bize çarpsaydı başında kaskıda yok.allahım korudu yine bizi.
İyi yolculuklar, iyi eğlenceler canımcım.kızlar..umarım herşey i gider:))
ben artık yavaştan çıkıorum yola..uzuunnn km ler beklio bizi..dua edin nil de huzurlu olsun:))
p.tesi isterseniz arayın artık bi cevap yok çünkü..
neyse bebişleri ve sizleri sevio ve öpüorum..
bizi özleyin anacımmmmopuyorumnanaktan
İnşallah bir an önce çıkarırlar şu dişlerini.Bizimde üst dişler hala çıkamadı.allah kolaylık versin deniz...bizde aynıyız...üst diş gözüküo ama çıkmadı daha et bi yarılsada çıksa ya offf.....iii geceler herkese umarım geceleriniz ii geçer
meralcim selam hiç görüşemiyoruz artık oğluşlar büyüdüler daha fazla zamanımızı alıyorlar ben o yüzden pek giremiyorum siteye girsemde okuyamıyorum okusamda yazamıyorum , sen nasılsın iyimisin marmaris hala sıcaktır burası da sıcak ama gece serin oluyor artık
denizcim işallah çıkarsın evine yeşim maşallah dişler varda fırçalamaya başlamıssınız ya bizimde gözüküyor ama çıkamadı bi türlü bu gidişlede çıkıcağı yok valla
Nuk un aldim daha dogrusu esim eczaneden almis, sende eczaneden temin edebilirisn.ay canım inşallahhhh( amin) ya... bizimde çıkmadı hala dişlerimiz ya deli oldum yeşimcim sen fırçayı nerden alımıştın varsa buralarda bende alıcam daha çıkmdı ama kaşıyıcı olarak kullanır oğlum...
selam kızlar bugün gündüz giremedim hastaneye markete gittim egenin idrar kültürü temiz çıktı şükür.
geçende bebelacdab iştahsız bebeklerin yüde bilmem kaçı sütlü ballı irmikliyi seviyor diye mesaj geldiydi.bugün markette aklıma geldi aldım.biraz önce ağzını aça aça yedi benimki.
inaysa güle güle kullan blendırı.benim blendır da her an ölebilir ve benim oğlanda asla pütürlü yemiyor işimiz zor canım nasıl alışacaklar bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?