2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lojo.ekinsu geçmişolsun umarım çabucak atlatırlar
balım bende motorlulardan çok korkarım.Allah korumuş canım geçmişolsun
reyhan yeni evinde güle güle otur canım mutlulukla sağlıkla inşallah

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız_?
Sanırım sadece sen varsın nazlıcım:)))Nasılsın_?Egenin tahlilleri güzel çıkmış sevindim.İnşallah her şeyi iyi gider , bundan sonra sorun yaşamadan yaşıtlarını yakalar geçer.Annesini de üzmez:))

Özlemcim, o çocuğun durmu ailesinden, daha doğrusu annesinin tutumundan kaynaklanıyordur.Ben diğer çocuklarımla markete gittiğimde en başta söylerdim, ancak 1 tek şey alabilirsiniz, öyle herşeye atlamak yok diye.Onlarda öyle yaparlardı, ne istiyorlarsa onu alırlardı.Ben de onlara göstermeden bir hediye alırdım.Ama yaramazlık yapıp herşeyi isterlerse hiç birşey almadan çıkardım.1-2 yaptığında öğreniyorlar.Ben hiç sorun yaşamadım çocuklarla bir yere gittiğimde.Egede büysün, aynı şekilde davranacağım.Kızkardeşimde aynı şekilde yaptı kızına, o da şimdi markete gittiklerinde istediği 1-2 şeyi alır, herşeyi alacağım diye tutturmaz.

Balımcım, bamya için terbiye dememeiştim ben, o sırada kerevizle ilgili bir konuşma vardı da ona terbiye demiştim:))))Ama bamyayı diğer kızlarında dediği gibi fasulye yapar gibi pişiririm.Sadece limon sıkarım ve karıştırmam.

Sadece son sayfayı okuyabildim şimdilik, geçmişe de bir bakmaya çalışayım bakiim biraz.

yemek yaptım yedım bı basıma aslında yemıyecetım ama saahda bısey yememıstım dur dedım hazır dırdırcı koca da yo kendme bı masa hzırlayayım tabı bu arada kk acık kalmıs
kaana corba yaptım yedırdım kaka yaptı altını aldım az evın ıcnde gezındık oynadık derken emzırdım uyudu ya ne garıp hıc ıs bıtmıyor snkı basımdan asagı iş yagıyor
mntecım ben sarıyer dogumluyum ama hıc bılmıyorum desem yerı leventte buyudum gultepede
meralcım her annnın tutumu ynı olsa zaten ccuklar boyle cozutmaz dıcem ama yınede buyuk soylemıyım alıshanın dedıgı gıbı şimdiki cocuklar bı garıp
incicim hayırlı olsun bu kucuk ev aletlerı servıse gıttımı neden gelmıyor ya sınır oluyorum aman kızlar arabalara dıkkat valla bısey olursa onlarda gec tamır oluyormus kocişlere soyleyın daha kibar olsun kuzulaın arabalaına karşi :)))))
nazlıcan cok yedırıpde bıktırma sakın bızım kuzuların hepsı bı alem usanıyorlar cok da yiince aynı seyi

Ben yaklaşık 2 haftadır park yatağın alt kısmını kullanıyorum canım, tutunup kalkıyor çünkü bizimki.
Bizim ki ağlarken anne diyor:)))Daha ağzından net bir kelime çıkmadı.Acıktığında mem mem mem diyor o kadar.
Biz merhaba deyince elini uzatıp merhaba yapıyor, ama bıraktırmakta zorluk çekiyoruz:)))))
Emeklemeye niyeti yok, sürünerek her yere gidiyorum nasıl olsa diyor sanırım.

kızlar selam..
kızım 7 ay 8 günlük ama daha ne oturuyor ne emekliyor
bunu tembelliğinemi vermeliyim yoksa bi uzmana götürmelimiyim?
aranızda bebeği desteksiz oturamayıp emekleyemeyen varmı?
Bizim oğlan, 6 aylıkken desteksiz oturmaya başladı, ama ben 3-4 aylıktan itibaren oturtmaya başlamıştım.Sen şimdiye kadar hiç denemediysen ondan olabilir.

çok teşekkür ederim arkadaşlar.salı günü gitcem doktora bakalım doktora inşallah bel fıtığı falan değildir.
Geçmiş olsun canım.İnşallah fıtık filan değildir.Bel ağrısı zordur.Hele de çocukla.

oğluşum çok kötüydü bu akşam hep ağladı zor uyudu yavrum dişi çok ağrıyor sanırım çıksa bari bu gece
Geçmiş olsun emelcim, inşallah bir an önce çıkartırda rahatlar.

Güle güle oturun reyhancım, rahatlarsın artık:))))

Ya bu çocukların hepsi böyle, gece uyumazlar gündüz uymalar, inşallah bir an önce rahatlar canım benim.

Geçmiş olsun, trafikte bu motorlular çok sorun çıkartıyıorlar.Allah korumuş güzelim.Ben çıktığımda arabayla, şu mototlardan en fazla korkuyorum, hiç bakmıyorlar, onun ehliyeti filan da yoktur zaten.

İyi yolculuklar, iyi eğlenceler canımcım.

allah kolaylık versin deniz...bizde aynıyız...üst diş gözüküo ama çıkmadı daha et bi yarılsada çıksa ya offf.....iii geceler herkese umarım geceleriniz ii geçer
İnşallah bir an önce çıkarırlar şu dişlerini.Bizimde üst dişler hala çıkamadı.

meralcim selam hiç görüşemiyoruz artık oğluşlar büyüdüler daha fazla zamanımızı alıyorlar ben o yüzden pek giremiyorum siteye girsemde okuyamıyorum okusamda yazamıyorum , sen nasılsın iyimisin marmaris hala sıcaktır burası da sıcak ama gece serin oluyor artık

gozlerım kapanıyor gıdıp yatayım of mutfak cokkkk karıstı benım neyime zıyafet off kım toplucak sımdı ya ((
neyse hepınıze ıyı geceler yavrulara da uzun tatlı uykular )

aybüke pütürlü pütürsüz yiyor. Eğer isterse tabi.. Bugün zar zor yarım domates rendesine bir yumurta sarısı ezdim yedi...

Bu arada geçen hafta da benim blenderi bozdum. aslında garantisi vardı ama garanti kağıdını bulamadık. Zaten garanti kağıdığını bulmuş olsak bile garanti kapsamına girmezdi.. Benim hatam yüzünden dişler gitti.. Bugün servise götürdü eşim. İki saat içinde alırsınız demiş ama beklemek istemediğinden yarın alacak... Oysaki daha 4 ay felan olmuştu...

Neyse hanımlar ben kaçıp kızımla ilgileneyim. Babamızın yarın sabah sınavı var, uykusu gelmiş gitsin uyusun bende kuzumun karnını doyurayım...

Hadin Allaha emanetsiniz... hayırlı geceler...

sizede iyi geceler kızlar bende kaçıyorum yorgunum

ilk önce bebişlere sonra annişlere aralıksız bol uykular

Evet emelcim yaaa, hep aynı.Bende girsemde ya okuyabiliyorum, ya da bişeyler yazıp çıkmak zorunda kalıyorum.
Bende iyiyim, bizim kız geldi okuldan.O tatil yapıyor şimdi, 1-2 hafta sonra okul için tekrar gidecek erzuruma.O yüzden onunla da vakit geçirmeye çalışıyorum.Tabii zaman bulmak zor oluyor:)))
Sen nasılsın, onat nasıl_*Dün rahatsızmış sanırım, şimdi nasıl oldu_*
Marmaris sıcak hala, ama akşamları serin olmaya başladı.Artık pencereleri kapatıyorum, egehanın altına da uzun pijama giydiriyorum.

Guanydin Hanimlar
denizcim işallah çıkarsın evine yeşim maşallah dişler varda fırçalamaya başlamıssınız ya bizimde gözüküyor ama çıkamadı bi türlü bu gidişlede çıkıcağı yok valla

Nuk un aldim daha dogrusu esim eczaneden almis, sende eczaneden temin edebilirisn.
incicim en azindan masaj olur dislerine. yemekten sonra artik damaklardada kaliyor hem
bizim kizin 4 diside cikti masallah tabi biri oldukca ufak:)

Gozun aydin canim, istahsiz bebek cok zor allah yardim etsin bizimki huysuz
olunca disten falan hemen istaha yansiyor o yemeyince ben kendimi yiyorum.
ama normalde masallah yiyor yani tukurmeye baslayinca birakiyorum. bide dun
carsaf boregi yapmistim iftarda gelci masanin dibine istiyor resmen agzima bakiyo
ay dayanamadim napiyim verdim valla yumusak yerlerinden tuzda vardi icinde ama
birsey olmaz ins 8 aylik oldu.

kizlar bir topik buldum iftar menuleri icin
cok begendim fikir almak icin sizde bakabilirsiniz
insanin aklina gelmiyor bazen ne yapacagi
gunluk menude yazmislar kizlar cok guzel olmus tam aradigim seydi.
benim de bugunku yemeklerim kafamda hazir ama sadece kafamda
saat erken simdi kalkiyim Defne hanimin yemegini yapayim ne pisirsem onada
aklima gelmiyor. ogleden sonrada baslarim aritk yemege
hadi optum hepinizi Şeniz Şeniz

gunaydınn hepimize guzel bı gun olsun ınasllah bugun bebeler ne verırsek yesın :))) işlerimize bi kolaylık gelsın içimiz ferah olsun mutlu haberler alalaım inşallahhhhhhhh :)))

günaydınlar hanımlar nasılız bugun bebişler nasıl... özlemcim ne güzel dua etmişsin öyle aminnnnnnnnn inşallah canım

selam kızlar
berat dün akşam annemden aldığımdan beri ağlıyor. yarım saatte bir uyandı. ruh gibiyim, keyfim de çok kaçık.
sizde ne var ne yok?
özlem selam, konuştunuz mu duyguyla yeniden? akşam buluşuyoz di mi?

yeşim sitenin adresini göndersene..

Bugün temizlik yapmam lazım. Bütün odalar süpürülecek, yerler silinip toz alınacak. Akşama hiç yemek yok yemek yapılacak.. aybüke banyo yaptırılacak, yıkarsam bide balkonlar yıkanacak ama halim kalırmı bilemem...

saolun kızlarr bundan sonra boyle acılısı da kapanısıda guzellıklerle yapıcam yazarkan bıle ınsanın içi hafifliyor belkı bırıımzın dılegı kabul olur ay ne de guzel olur hep beraber sevınırız

selam demetcım sanırım ankamall da bulusma gerceklesecek ama tam bellı degıl tabı
yahu bı ayarlyamadık gıttı heee
barı gunduz olsun ankamall batıkente bırakayım arabayı metroyla gleyım dun esım boyle bı fıkır verdı onun da içine dert oldu bulusamadım dıye sızınle bilseyım bıgun ertelerdım seyehatı dedı yazık :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…