2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ankamall mu?
aaaa..
benim için daha iyi olur.
hatta dün şida ve lajo ile de görüştüm, onlar da gelmek istiyorlardı ama optimuma gelemeyiz diyorlardı.
belki onlar da gelir..
bi de aşık81 vardı, ona nasıl ulaşıcaz?
saat ve zaman düşündünüz mü?

f.ebrar nerelerdesin?
kuzun nasıl? yemeye başladı mı, neden hiç yazmıyorsu artık?

teşekkürler özlem... benimde gözümde büyüyor her geçen gün. yapayımda kurtulayım...

gözmüzde buyuttugumuz ıcın btun işlerimiz kalıyor zaten
şu bulusma işi belli olsa bı bende ona gore olmazsa temızlık yapıcam

günaydın herkese

özlem iyi dileklerin için teşekkürler.okurken bile rahatladım.

waterfull nazlıcan çok teşekkürler.bende çok korkuyorum hele şu vitessiz motorlar çıktığından bu yana motorcu artışı oldu memlekette.herkes motor sürüyor 13 yaşındaki çocuğun altında bile motor var.aileleri nasıl izin veriyo anlamıyorum.geçenlerde 3 çocuklu bir bayan almış arkasına 2 önüne bi tane çocuk gidiyor.hey allahım dedim cesarete bak.

nochoy sanada kolay gelsin.bende alisha gibiyim bu aralar hiç bişey yapmak istemiyorum.çamaşır var asılcak beni bekliyor.

bu arada bursadan yokmu? hiç arkadaş bizlerde buluşabiliriz yaa hani bursalı kızlar yazın bakalım... özendim ankara ekibine...

kimseden ses ckmıyor bulusma konusu hkkında
neyse artık blusma konsunu kapatıyor temızlıgıme start verıyorum
herkese kolay gelsın

bu arada bursadan yokmu? hiç arkadaş bizlerde buluşabiliriz yaa hani bursalı kızlar yazın bakalım... özendim ankara ekibine...

benim hatırladığım talya vardı ama bu aralar toğiğe uğrayamıyor babası rahatsızdı.haberi olan varmı bu arada babasının durumu nasılmış_?

kimseden ses ckmıyor bulusma konusu hkkında
neyse artık blusma konsunu kapatıyor temızlıgıme start verıyorum
herkese kolay gelsın

ankamall süper bi fikir :)
özlem şeydaya sorayım demişsin sormadın bana bişey ?!?!??!?!?
ya inanamıyorum bi buluşma ayarlayamadık bu kadar zor mu ya
ben optimum dışında her yere saat kaç derseniz (akşam hariç ) gelirim
efe dün gece sürekli uyandı o kadar kötüyüm ki bana da buluşma iyi gelir

günaydın kızlar, evet ya bi buluşma ayarlayamadınız:)gelin bende buluşun:))
bursada chadı var ama önce ben buluşmak istiom onla çok şeker bi kız:)))

hani yaaa kendilerinide bakliorum chadıııı , talyaaaa nerdesinizzzz çıkın bakalım ortayaaa

duygu ne zaman antalyaya gelecek acaba.telefonunu bilen varsa bana özelden atabilirmi_?
ankaralılar buluşamıcak belki antalyada bir buluşma yapabiliriz.
başakta kemere tatile gelecekti bugünlerde değilmi.bende numarası yok ama aslında üçümüz buluşsak ne güzel olurdu.

ah canım fazla verme bıkarlar hemen bu sıpalar gözünüz aydıb idrarda temiz çıkmış

saol canım biara bozumuştu tam 1 ayda anca geldi bu sefer bir ay bekleyemem diye gittim aldım valla napim çocuk zaten bir çorba yiyor onuda riske atamam

ah canım neden ağlıyorki diştenmi acaba kıyamam ben ona

ya bu efe neden bukadar uyanıyor canım kaçta yatoroyosun acaba biraz daha geçmi uyutsan yani çağan 12 gibi yatıyor 4 te falan kalkıyor bir en azından 4 saat uyuyorum yatarken muhallei veriyorsan su içinde kalkıyor olabilir ay aklımada başka bişi gelmiyor dişi çıkmışmıydı efenin acaba dişlermi rahatsız ediyor

benim hatırladığım talya vardı ama bu aralar toğiğe uğrayamıyor babası rahatsızdı.haberi olan varmı bu arada babasının durumu nasılmış_?

canım en son aynı diye yazmıştı talya sonrasında göremedik bir daha Allah yardımcıları olsun şu mübarek günlerde
kıslar selam nasılsınız bakalım ankara tayfası bir buluşun ist olanlar bende bayramda ordayım kısmetse çağan gelcek teyzeleriin elini öpüp şeker almaya kaydirigubbakcemile3
buarada sabah zar zor çağaan milupanın kahvaltılığından verdim yarım kasen,n yarısı kadar sonra kendim kahvaltı yaparken azcık yumurta verim dedim elimle az pütürlüydü ne varsa çıkardı yaa bbenim oğlan pütürlü herseyde çıkaruyor okadar sabah yedirdiğimemi yanim heryer battı onamı neyse babamız evdeydide o çağana bakarken temizledim uyumadan önce azda olssa mama içirdim uyuttum bakalım öğlenede tavuklu türlü yaptım oğluma işallah yer yinne başladı iştahsız günleri ay birde kaşığı da istemyor bu ara muhallebiyi bile biberonda içiyor napıcam bilmiyorum

basım catlıyor yaa agrıdan
duygula konustum bız alabırız snı dedı sag olsun ama bulusmada gec vakıtte oldugundan bana uymadı
bu arada sheeda msn den yazıp duruyorum sana ama gelmıyor sanırım
bi daha bulusmalara dahıl olmcam sizler bana ben sıze uzagım benım dedıgım sıze sızın dedıgınız bana uymuyor en azndan oaya dahıl olmayıp planlarınıza engel olmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…