bu arada bursadan yokmu? hiç arkadaş bizlerde buluşabiliriz yaa hani bursalı kızlar yazın bakalım... özendim ankara ekibine...
selam kızlar
berat dün akşam annemden aldığımdan beri ağlıyor. yarım saatte bir uyandı. ruh gibiyim, keyfim de çok kaçık.
sizde ne var ne yok?
özlem selam, konuştunuz mu duyguyla yeniden? akşam buluşuyoz di mi?
kimseden ses ckmıyor bulusma konusu hkkında
neyse artık blusma konsunu kapatıyor temızlıgıme start verıyorum
herkese kolay gelsın
selam kızlar bugün gündüz giremedim hastaneye markete gittim egenin idrar kültürü temiz çıktı şükür.
geçende bebelacdab iştahsız bebeklerin yüde bilmem kaçı sütlü ballı irmikliyi seviyor diye mesaj geldiydi.bugün markette aklıma geldi aldım.biraz önce ağzını aça aça yedi benimki.
inaysa güle güle kullan blendırı.benim blendır da her an ölebilir ve benim oğlanda asla pütürlü yemiyor işimiz zor canım nasıl alışacaklar bilmem
yemek yaptım yedım bı basıma aslında yemıyecetım ama saahda bısey yememıstım dur dedım hazır dırdırcı koca da yo kendme bı masa hzırlayayım tabı bu arada kk acık kalmıs
kaana corba yaptım yedırdım kaka yaptı altını aldım az evın ıcnde gezındık oynadık derken emzırdım uyudu ya ne garıp hıc ıs bıtmıyor snkı basımdan asagı iş yagıyor
mntecım ben sarıyer dogumluyum ama hıc bılmıyorum desem yerı leventte buyudum gultepede
meralcım her annnın tutumu ynı olsa zaten ccuklar boyle cozutmaz dıcem ama yınede buyuk soylemıyım alıshanın dedıgı gıbı şimdiki cocuklar bı garıp
incicim hayırlı olsun bu kucuk ev aletlerı servıse gıttımı neden gelmıyor ya sınır oluyorum aman kızlar arabalara dıkkat valla bısey olursa onlarda gec tamır oluyormus kocişlere soyleyın daha kibar olsun kuzulaın arabalaına karşi :)))))
nazlıcan cok yedırıpde bıktırma sakın bızım kuzuların hepsı bı alem usanıyorlar cok da yiince aynı seyi
selam kızlar
berat dün akşam annemden aldığımdan beri ağlıyor. yarım saatte bir uyandı. ruh gibiyim, keyfim de çok kaçık.
sizde ne var ne yok?
özlem selam, konuştunuz mu duyguyla yeniden? akşam buluşuyoz di mi?
ankamall süper bi fikir :)
özlem şeydaya sorayım demişsin sormadın bana bişey ?!?!??!?!?
ya inanamıyorum bi buluşma ayarlayamadık bu kadar zor mu ya
ben optimum dışında her yere saat kaç derseniz (akşam hariç ) gelirim
efe dün gece sürekli uyandı o kadar kötüyüm ki bana da buluşma iyi gelir
benim hatırladığım talya vardı ama bu aralar toğiğe uğrayamıyor babası rahatsızdı.haberi olan varmı bu arada babasının durumu nasılmış_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?