2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol incicim nasıl olalım kaan beyle cebellesıyoruz yıne bugun grevde yemıor beyfendı uykuda yok
sen nasılsn

slm kızlar bugun orucluyum ikinci tutuşum ama cok susadımmafoldumbenvakit de gecmiyo.....
metin çok yoruyo beni dün hiç uyumadı gündüz aksam altı da gece uykusuna yatınca üçde uyandı zombi gibiyim babasını da uzun zamandır görmüyo sanırım ondan huzursuz böyle........
ayyyyyyyyyy ben bu cocuga ne yaptıysam corba içiremiyorum yaaaaaaaaaa 5-6 kasık içiyo sacları yüzü etraf ben hersey corbakötükedihüsobu engeli asabilirsek artık mişdesine ne kadar indiyse:bbo:
cok uykum var cok
ankara bulusuyo musunuz simdi anlamadım:sinifsinif:
inciiiiiiiiii nbr cagan nasıl
:icecream::içelim:cokacimcoookİÇ DÜNYAMI YANSITAN İKONLARkaydirigubbakcemile3

benmkide uyanıcak şimdi filiz yedirme savaşı başlıycak bakalım ne kadar uzağa püskürtücek
İÇ DÜNYAMI YANSITAN İKONLARlmaz::umursamaz:-tatlicadiarzu-

kızlarrrr ankara buluşmasımı varrr özelden haber aldımmm
ne zamannnn :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Tubacim linki ekledim
buradan girebilirsin, evin isi bitmez
hepsini birgunde yapacam diye parcaliyoruz kensimizi sonra bel agrilarindan ayaga
kalkamiyrouz. umairm fikir verir benim cok hozuma gitti bu bolum
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...4ftar-sofralar305m305zda-neler-yapal305m.html

Ay fazilet seni cok iyi anliyorum ve bende cok sinir oluyorm
nasil tehlikeye atabiliyorlar cocuklarini inanmiyorum ya
cesaret degil o cehalet kötükedihüso :jeyyar: Allah korurusun masum cocuklari

kizlar ben bugun profiterol yaptim , ilk yapisim
krema yi da mikserden cirparken elimden kupasi kaydi ve ben o panikle tusuna
surekli basip donen kupayi yakalamaya calistigim icin ben de dahil butun mutfak kremalandik, en sonunda kupayi tutup deli gibi bastigim tusu biraktim ama is isten gecmis oldu. nazarim degdi valla kremaya
ay ne guzel oldu diye ic gecirmistim acaba devam etsemmi diye dusundum tarifte 2 dk yaziyrodu dedim ve tekrar actim mikseri iste o an oldu ne olduysa
neyse kalan az miktar kremayla yapmaya calistim.
fotografinida koymak istedim. isteyen olursa tarifi verebilirim. cok ta zor degilmis

verirmisin yeşimcim ama hiç kolaya benzemio, afiyet olsun buarada

merhaba hanımar epeydir gremiyorum umrım bebişler ve siz iyisiizdir geçmişi biraz okumaya çalışıcam.
herkeste diş sounu aşladımı umarım ek besinler iyi gidiyordur gece uykularıız düzenlimi herşeyi yiyormu bebekelriniz

herkese merhabalar......umarım herkesler iiidirr

nazlı çok sevindim temiz çıkmış sonuçlar...gözünüz aydın..

yeşim afiyet olsun sizede

gamze hoşgeldin..gece uykuları dişten belli olmuo bazen ii bazen kötü

bizde 4.dişimizi çıkardık...

altı tatlı kasıgı sebze corbası içti bir kısmı sacına bir kısmı bana biraz halı biraz da tv nasiplendi midesine ne kadarı gitmiştir merak konusuakannehir
naz emiyo mu aysegül ....
emeeeeeeeeeeeeel nbr

laco nbr....zeynep nasıl
aslı süper gözüküyo da vakit mi var yapmaya corbayı zor yaptım

yok cnm naz 6ay dolduundan beri yaklaşık 1buçuk aydır emmiyo günde 500-750 arası mama içiyo
benmki de yarımdan biraz fazla kabak dolması, 3tatlı kaşığı yoğurt yedi tek sevindirici yanı pütürleri yiyo

slm kızlar nasılsınıs
ben dün kendi dr gittim ve bebekte hiçbir sorun olmadığını söledi tahmini doğum tarihi ise 19 nisanmış hayırlısı bakalım ama diğer dr çok sinir oldum u nasıl iştir anlamıyorum bu kadarmı basit bir dünyada yaşıyoruz die düşündüm demekki bilinçsiz biri olsa başka bir dr gitmeden gidip belkide bebeğinden olucaktı Allah bu dr akıl fikir dahada önemlisi azcık merhamet versin valla.

lojo.ekinsu geçmişolsun umarım çabucak atlatırlar
balım bende motorlulardan çok korkarım.Allah korumuş canım geçmişolsun
reyhan yeni evinde güle güle otur canım mutlulukla sağlıkla inşallah
Canım çok teşekkürler

Doğru söylüyosun Meralcim ,aman sağlıklı olsunlarda..Katlancaz,doğurduk bu sorumluluk bizim
laco nbr....zeynep nasıl
aslı süper gözüküyo da vakit mi var yapmaya corbayı zor yaptım

Ya bu aslıma maşallah,uzakdoğularda harıl garıl yemek yapar,tatlı yapar..helal olsun valla..ben kıçıma motor takmış gibi koşuşturuyorum,ona rağmen zar zor bi kap yemek çıkıyor..Zeynep Bade bana pek izin vermiyor iş konusunda..Benim de vicdanım izin vermiyor..Böyle bir döngü...
Canım okula başladım..Yeni birsürü hatun gelmiş eş durumundan.Isınma turları attım onlarla..Ay asıl çatlakların tayini çıkmış üzüldüm,geyik çevirecek adam yok piyasada
Sende ne var ne yok?
Aman ne güzel..
kabak dolması falan..ben hala uyuz besliyorum bu kızı yahuuu..bi cesaret edip geçemedim ana menüye..

selamlar hanınlar nasılsını bakalım
montecim çağanda sebze çorbasını pek içmezdi zamanlar yoğurt bebe isküvisi falan onlardan yerdi şimdi onları yemiyor çorba azda olsa içiyr dönem dönem değişiyoır bunların ağız tatları birde iyice acıkınca ver çorbayı yani emziriyosan falan önce emzirip verme eti fazla koy birde ben öle yapıyorum eti bol sebzesi az
yeşim eline sağlık yaz tarifide bizde yapalım ben pek sevmem ama eşim bayılır hiçte yaptığım bir tatlı değil işallah beceririm
barçli maşalah 4 dişiniz de çıkmış işallah bizimkilerde başlar çmaya ay başkada ne vardı unuttum yaa

verirmisin yeşimcim ama hiç kolaya benzemio, afiyet olsun buarada
hemen vereyim tarifi canim

125 gr margarini tavaya koyuyosun margarin eriyor icine 1 bardak su ve 1 bardak un
1 corba kasigi seker karistiriyorsun ve biraz pisiyor.
sonra ocaktan alip 4 yumurtayi teker teker kirip tahta kasikla yediriyorsun,
birni iyice yedirip digerini kirman gerekiyor. Sonra o zaten kivama geliyor bu tahta kasikla
biraz kolun yoruluyor ama cok uzun surmuyor. sonra 2 kasik yardimiyla el degdirmeden
yuvarlak yapip yagli kagit serili tepsiye diziyorsun. firini ben 170 dereceye ayarladim,
suresini veremiyorum cunku hep 15 dk ayarladim bitti bi daha ayarladim yani karisik oldu
biraz tariftede yoktu zaten sure neyse usteleri kizarinca kabuklasmis gibi olunca
kapatiliyor. ve puf noktasi firini hiiic acmaman gerekiyor pisip soguyana kadar yoksa
puflar sonuyormus.
kremasini hazir pasta kremasindan yptim.
cikolata sos 1 paket kucuk kakaolardan (25gr di sanirim)
1 bardak sut
1 corba kasigi da nisasta (ben bulamadim pirinc unu koydum)
7 corba kasigi seker karistirip pisiriyon biraz kaynayinca altini kapatip
sagutuyon.
gerisi zaten malum kesip icine krema ustune krema arti sos afiyet olsun
umarim karisik olmamistir yazim.
sagol canim
benimki kac cc iciyor acaba pek emmiyro bu aralar yani gunde 4-5 kere az az emiyor
normalmi acaba??
benim kiz uyuyorda yapabiliyorum bu aralar masallah uykusu yerinde.
yoksa bende yapamam. o uyanikken genelde onunla ilgileniyorum,uyudugu saatlere denk
getirip yapiyorum.

barçlicim iyiyz bişzde çağanı uyuttum valla kaç saatir uyucak uyumuyor şimdi uyudu biraz sonra kalkar kalkınca banyosuydu mamasıydı gece bitiyor valla hiç işi anlamayorum günlerden aman sağlıklı sıhhatli olsunlarda havada soğumaya başladı artık uzun kollulara geçtinizimi hanımlar ben geceleri gidriyorum artık ama çoğu kısaldı yeniden alışveriş listesi yapmam lazım çağan ,için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…