Tubacim linki ekledimyeşim sitenin adresini göndersene..
Bugün temizlik yapmam lazım. Bütün odalar süpürülecek, yerler silinip toz alınacak. Akşama hiç yemek yok yemek yapılacak.. aybüke banyo yaptırılacak, yıkarsam bide balkonlar yıkanacak ama halim kalırmı bilemem...
günaydın herkese
özlem iyi dileklerin için teşekkürler.okurken bile rahatladım.
waterfull nazlıcan çok teşekkürler.bende çok korkuyorum hele şu vitessiz motorlar çıktığından bu yana motorcu artışı oldu memlekette.herkes motor sürüyor 13 yaşındaki çocuğun altında bile motor var.aileleri nasıl izin veriyo anlamıyorum.geçenlerde 3 çocuklu bir bayan almış arkasına 2 önüne bi tane çocuk gidiyor.hey allahım dedim cesarete bak.
nochoy sanada kolay gelsin.bende alisha gibiyim bu aralar hiç bişey yapmak istemiyorum.çamaşır var asılcak beni bekliyor.
Canım çok teşekkürlerlojo.ekinsu geçmişolsun umarım çabucak atlatırlar
balım bende motorlulardan çok korkarım.Allah korumuş canım geçmişolsun
reyhan yeni evinde güle güle otur canım mutlulukla sağlıkla inşallah
Doğru söylüyosun Meralcim ,aman sağlıklı olsunlarda..Katlancaz,doğurduk bu sorumluluk bizimBen yaklaşık 2 haftadır park yatağın alt kısmını kullanıyorum canım, tutunup kalkıyor çünkü bizimki.
Bizim ki ağlarken anne diyor:)))Daha ağzından net bir kelime çıkmadı.Acıktığında mem mem mem diyor o kadar.
Biz merhaba deyince elini uzatıp merhaba yapıyor, ama bıraktırmakta zorluk çekiyoruz:)))))
Emeklemeye niyeti yok, sürünerek her yere gidiyorum nasıl olsa diyor sanırım.
Bizim oğlan, 6 aylıkken desteksiz oturmaya başladı, ama ben 3-4 aylıktan itibaren oturtmaya başlamıştım.Sen şimdiye kadar hiç denemediysen ondan olabilir.
Geçmiş olsun canım.İnşallah fıtık filan değildir.Bel ağrısı zordur.Hele de çocukla.
Geçmiş olsun emelcim, inşallah bir an önce çıkartırda rahatlar.
Güle güle oturun reyhancım, rahatlarsın artık:))))
Ya bu çocukların hepsi böyle, gece uyumazlar gündüz uymalar, inşallah bir an önce rahatlar canım benim.
Geçmiş olsun, trafikte bu motorlular çok sorun çıkartıyıorlar.Allah korumuş güzelim.Ben çıktığımda arabayla, şu mototlardan en fazla korkuyorum, hiç bakmıyorlar, onun ehliyeti filan da yoktur zaten.
İyi yolculuklar, iyi eğlenceler canımcım.
İnşallah bir an önce çıkarırlar şu dişlerini.Bizimde üst dişler hala çıkamadı.
laco nbr....zeynep nasıl
aslı süper gözüküyo da vakit mi var yapmaya corbayı zor yaptım
Aman ne güzel..yok cnm naz 6ay dolduundan beri yaklaşık 1buçuk aydır emmiyo günde 500-750 arası mama içiyo
benmki de yarımdan biraz fazla kabak dolması, 3tatlı kaşığı yoğurt yedi tek sevindirici yanı pütürleri yiyo
hemen vereyim tarifi canimverirmisin yeşimcim ama hiç kolaya benzemio, afiyet olsun buarada
sagol canimherkese merhabalar......umarım herkesler iiidirr
nazlı çok sevindim temiz çıkmış sonuçlar...gözünüz aydın..
yeşim afiyet olsun sizede
gamze hoşgeldin..gece uykuları dişten belli olmuo bazen ii bazen kötü
bizde 4.dişimizi çıkardık...
benimki kac cc iciyor acaba pek emmiyro bu aralar yani gunde 4-5 kere az az emiyoryok cnm naz 6ay dolduundan beri yaklaşık 1buçuk aydır emmiyo günde 500-750 arası mama içiyo
benmki de yarımdan biraz fazla kabak dolması, 3tatlı kaşığı yoğurt yedi tek sevindirici yanı pütürleri yiyo
benim kiz uyuyorda yapabiliyorum bu aralar masallah uykusu yerinde.Ya bu aslıma maşallah,uzakdoğularda harıl garıl yemek yapar,tatlı yapar..helal olsun valla..ben kıçıma motor takmış gibi koşuşturuyorum,ona rağmen zar zor bi kap yemek çıkıyor..Zeynep Bade bana pek izin vermiyor iş konusunda..Benim de vicdanım izin vermiyor..Böyle bir döngü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?