saol yeşimcim çok güzel anlatmışsın hemen kaydediorum, benim de geçen rüyamda ikizlerim vardı bi kız bi erkek hemde nazla aralarında 2ay varmış üstüste hamile kalmışım ayyy düşünmesi bile kabus:)))))
iyiyim filizcim yoktum burada görmemişim şimdi gördüm sen nasılsın iyileştin mi?altı tatlı kasıgı sebze corbası içti bir kısmı sacına bir kısmı bana biraz halı biraz da tv nasiplendi midesine ne kadarı gitmiştir merak konusuakannehir
naz emiyo mu aysegül ....
emeeeeeeeeeeeeel nbr
ay ayşegül geçen gece bende rüyamda ikizlere hamiloştum şaşırdım şimdi aynı rüyayı 3 kişi birden aynı zamanlarda görmüşüz ilginçsaol yeşimcim çok güzel anlatmışsın hemen kaydediorum, benim de geçen rüyamda ikizlerim vardı bi kız bi erkek hemde nazla aralarında 2ay varmış üstüste hamile kalmışım ayyy düşünmesi bile kabus:)))))
iyiyiz onat paşam uyuyor şimdi , gündüzleri hiç uyumuyor ama bugün sadece bir kez oda 45 dk uyudu , dişlerimizde çıkamadı hala
sen hala yazlıktamısın sarozdamıydınız siz
taşınıcakmısınız ? zor valla ama yeni bebek gelmeden taşınmak lazım, bizde yeni taşındık bilirim zor iş, kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?