2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya elvin dişlerini çok fena gıcırdatıoooo ödüm patlıoo bişi olacak die gacır gacır die ses gelioo

ben gece atlet giydiriyrm bide uzun pijama...bizim burda yine sıcak hava ayağına da çorap camıda kapatıomm..bide üstüne ince örtü atıyom

yeşimcim anam pek uzun geldi bana be ama yinede hafta sonu yapıcam kocişime güzellik olsun yanlız bu fırında kaç dakka kalıcanı birde iki kaşıkla nasıl yuvarlak yapıcamı anlamdım

ay ne tatlıdır o şimdiya barçli bebekler dişlerini anlayınca yaparmış böyle geçiyormuş bir süre sonra merak etme bişi olmaz

inci bende dakikasini tam bilemiyorum yani ustleri kizariyor onu gorucen yani 30 dk desem
asagi yukari ona gore bakarsin
benim krem santi posetim yoktu kasikla yaptim eger sende varsa koy icine o sekilde
tepsiye yuvarlak yaparsin. daha sekilli olur hatta.
kasiklada soyle oluyor once tahta kasiga bir parca alip sonra corba kasigina geciyrosun atlatirsun kasiktan kasiga oda sekilleniyr en sonunda koyuyon tepsiye
umarim anlatabilmisimdir.
zor degilde ben biraz uzun anlattim :))

ben o kadar ugrastim kociste ben zaten bu tataliyi pek sevmiyroum dedi akannehir
ama yinede guzel olmus dedi 2 top yedi bu adam beni delirtecek -tatlicadiarzu- :mymeka:
siz bebislerle ben de bu koca bebekle ugrasiyorum
yemek konusunda Allahta herhalde kaldiramam sinir sistemim coker diye istahi iy bir
bebek vardi ne diyim artik
bu arada tadida gayet iyiydi
siz simdi iftar edeceksiniz rahatca yazabilirm:)
bende sahur yapip yatacam birazdan

benimde biseyelr almam lazim kzima ya yine
ufaldi bu kiyafetler coguda zaten su kan damlasindan lekelendi cikmiyorda.

bu arada kizlar ben hala adet olmadim ama test yaptim negatif cikti.
cok mutlyum yani bu test dogrudur dimi gerci istahim kacmasin diye iftardan sonra
yaptim ama defneye hamileykende tokken yapmistim.

en kisa zamanda bir kadin dogumcu bulup kontrole gitmek istiyorum
bu spiral bana pek guven vermiyor arti ya
kayar diye aklim cikiyor 10 gunde omrumden 10 yil gitti kabuslar gordum
ikizlerim flan varmis saclarima ak dusecekti yaknda

anladım yeşimim saol canım Allah sbaır versin valla benim ociş önüne ne koysam yiyor çağan doğduğundan beri çoğu zamanda o oyuyor ben yiyorum napim görüyor çocukla nekadar zor olduğunu

saol yeşimcim çok güzel anlatmışsın hemen kaydediorum, benim de geçen rüyamda ikizlerim vardı bi kız bi erkek hemde nazla aralarında 2ay varmış üstüste hamile kalmışım ayyy düşünmesi bile kabus:)))))

kabus derken ayşegülcümsırnaşık şey

altı tatlı kasıgı sebze corbası içti bir kısmı sacına bir kısmı bana biraz halı biraz da tv nasiplendi midesine ne kadarı gitmiştir merak konusuakannehir
naz emiyo mu aysegül ....
emeeeeeeeeeeeeel nbr
iyiyim filizcim yoktum burada görmemişim şimdi gördüm sen nasılsın iyileştin mi?
ay ayşegül geçen gece bende rüyamda ikizlere hamiloştum şaşırdım şimdi aynı rüyayı 3 kişi birden aynı zamanlarda görmüşüz ilginç

sevda sevindim bebişinin iyi olmasına Allah sağlıklı hamilelik sağıklı bir bebiş nasip etsin sana inşallah canım

iyiyiz onat paşam uyuyor şimdi , gündüzleri hiç uyumuyor ama bugün sadece bir kez oda 45 dk uyudu , dişlerimizde çıkamadı hala
sen hala yazlıktamısın sarozdamıydınız siz

Son düzenleme:
iyiyiz onat paşam uyuyor şimdi , gündüzleri hiç uyumuyor ama bugün sadece bir kez oda 45 dk uyudu , dişlerimizde çıkamadı hala
sen hala yazlıktamısın sarozdamıydınız siz

inşş biran önce çıkar canım dişleri paşanın
evet cnm ben yazlıktayım hala bayram ertesi eve geççcem inşş şimdi bide ev taşıma olayımız çıktı ikinci bebektan sonra bakalım yorucu günler var önümde.bizim yazlık şarköyde

taşınıcakmısınız ? zor valla ama yeni bebek gelmeden taşınmak lazım, bizde yeni taşındık bilirim zor iş, kolay gelsin

taşınıcakmısınız ? zor valla ama yeni bebek gelmeden taşınmak lazım, bizde yeni taşındık bilirim zor iş, kolay gelsin

evet canım kısmetse inşş,kendi evimizdeyiz ama daha geniş diğer evimize geçmemis gerek ben seneye düşünüyodum ama iki bebekle zor olur şimdiden taşınıp düzenimizi kuralım rahat edelim yardımcı bayan alıcam yeni eve olsunda adres değişikliği olmasın bide anlaşılır biri olurda inşallah kaynaşırıs yanii zor işim canımm

selam
sevdacım göün ayıdn bir sorun yokmuş sağlıcakla bunuda kucağına alırsın canım işallah buarada taşınma işi içinde kolay gelsin

hayırlısı olsun sevdacım dediğin gibi şimdiden düzeni oturtmak daha iyi herşey gönlünüzce olsun

incicim naber nasılsın çağan uyudumu

iyiyim emelim çağan uyudu akalım işalah uyanmaz sen nasılsın onatın huysuzluğu gittimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…